Модни марки 1
Цена
лв лв

Trudi облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Trudi 11 продукти
 • Trudi Baby Care детски мехлем против подсичане с талк 100 мл.
  Trudi Baby Care, 100 мл., Против подсичане за деца, Продуктът Trudi Baby Care е идеален помощник в борбата с подсичането. Предотвратява възникване на подсичане и създава защитен слой на детската кожа.Характеристики:пази от подсичанерегенерира вече възникналото подсичанеомекотява и прави кожата нежнаНачин на употреба:Нанесете продукта върху зачервеното подсичане след измиване и подсушаване, най-добре при смяна на пелените.
 • Trudi Baby Care защитен крем за кърмачета с пчелен восък и цинков оксид 100 мл.
  Trudi Baby Care, 100 мл., Против подсичане за деца, Продуктът Trudi Baby Care е идеален помощник в борбата с подсичането. Предотвратява възникване на подсичане и създава защитен слой на детската кожа.Характеристики:създава върху кожата фин, напълно недразнещ защитен филмвъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Нанасяйте при необходимост тънък слой върху измита и подсушена кожа, най-добре при смяна на пелените.
 • Trudi Baby Care почистващо хидратиращо мляко с екстракт от цветен прашец за деца 250 мл.
  Trudi Baby Care, 250 мл., Почистване на кожата за деца, Продуктът Trudi Baby Care нежно почиства и се грижи за детската кожа и лице.Характеристики:отстранява всички нечистотииправи я нежна и омекотенаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете по кожата на тялото според потребностите и леко разтривайте.
 • Trudi Baby Care нежен детски сапун с цветен мед 500 мл.
  Trudi Baby Care, 500 мл., Почистване на кожа за деца, Продуктът Trudi Baby Care нежно измива детската кожа и предоставя необходимите хранителни вещества.Характеристики:нежно измива всички нечистотииправи кожата фина и еластичнаподхранва детската кожа при къпанеНачин на употреба:Нанесете върху мокра кожа и леко масажирайте. След това обилно изплакнете.
 • Trudi Baby Care детски шампоан и пяна за вана с мед от цитрусови плодове 500 мл.
  Trudi Baby Care, 500 мл., За баня за деца, Продуктът Trudi Baby Care внимателно се грижи за детската кожа при къпане.Характеристики:нежно измива и детската косичкаухае приятнолесно се изплакваНачин на употреба:Нанесете продукта на влажна кожа или коса. Леко масажирайте и после изплакнете с вода.
 • Trudi Baby Care почистващи влажни кърпички с цветен нектар 72 бр.
  Trudi Baby Care, 72 бр., почистващи кърпички за деца, Почистващите кърпички Trudi Baby Care лесно, бързо и надеждно почистват детската кожа.Характеристики:освежава и подхранваомекотява детската кожаза грижа и почистване на детската кожаНачин на употреба:С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост.
 • Trudi Baby Nature мокри почистващи кърпички 64 бр.
  Trudi Baby Nature, 64 бр., почистващи кърпички за деца, Почистващите кърпички Trudi Baby Nature лесно, бързо и надеждно се грижат за детската кожа.Характеристики:за грижа и почистване на детската кожаосвежава и подхранваСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост.
 • Trudi Baby Care детски гел за по-добро дишане с екстракт от хвойна, евкалипт, лайка и мед 70 мл.
  Trudi Baby Care, 70 мл., Специална грижа за деца, Продуктът Trudi Baby Care е предназначен за специална грижа за детското лице или кожа.Характеристики:помага за улесняване на дишанетоНачин на употреба:Леко разтривайте продукта в областта на гърдите на детето и оставете да абсорбира в кожата.
 • Trudi Baby Care детско подхранващо масло с пчелно млечице 150 мл.
  Trudi Baby Care, 150 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Trudi Baby Care нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:подхранва детската кожаНачин на употреба:Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
 • Trudi Baby Care детски успокояващ хидратиращ крем с прополис 100 мл.
  Trudi Baby Care, 100 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Trudi Baby Care нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:повишава устойчивостта на кожата срещу въздействията на външните влиянияуспокоява раздразнения и зачервяванияНачин на употреба:Нанесете по кожата на тялото според потребностите и леко разтривайте.
 • Trudi Baby Care памучни почистващи мокри кърпички с нектар от цветя 20 бр.
  Trudi Baby Care, 20 бр., почистващи кърпички за деца, Почистващите кърпички Trudi Baby Care лесно, бързо и надеждно почистват детската кожа.Характеристики:успокоява раздразнениятаомекотява детската кожаза грижа и почистване на детската кожаНачин на употреба:С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост.

Последно видяно

връх