Модни марки 1
Цена
лв лв

TONYMOLY облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: TONYMOLY 42 продукти
 • TONYMOLY Magic Food Banana лосион за ръце 45 гр.
  TONYMOLY Magic Food Banana, 45 гр., Кремове за ръце за жени, Кремът TONYMOLY Magic Food Banana идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и мекаухае приятноНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • TONYMOLY Delight Banana балсам за устни 7 гр.
  TONYMOLY Delight Banana, 7 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни TONYMOLY Delight Banana е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:поправя напуканите устниправи устните меки и нежнихидратира в дълбочина и интензивно подхранваНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • TONYMOLY Premium Snail ревитализираща хидрогелна маска с екстракт от охлюв 1 бр.
  TONYMOLY Premium Snail, 1 бр., Платнени маски за жени, Маската за лице TONYMOLY Premium Snail ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортозарява и освежаваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
 • TONYMOLY Earth Beauty Mud пилинг-маска за лице 1 бр.
  TONYMOLY Earth Beauty Mud, 1 бр., Платнени маски за жени, Маската за лице TONYMOLY Earth Beauty Mud ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:премахва мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допиротстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • TONYMOLY Vital Vita 12 Mango хидратираща и озаряващ маска 200 мл.
  TONYMOLY Vital Vita 12 Mango, 200 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице TONYMOLY Vital Vita 12 Mango ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • TONYMOLY I'm REAL Rice озаряваща платнена маска 1 бр.
  TONYMOLY I'm REAL Rice, 1 бр., Mаски за лице за жени, Маската за лице TONYMOLY I'm REAL Rice ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • TONYMOLY I'm REAL Pumpkin платнена маска против бръчки 1 бр.
  TONYMOLY I'm REAL Pumpkin, 1 бр., Mаски за лице за жени, Маската за лице TONYMOLY I'm REAL Pumpkin ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:възстановява еластичността на кожата и усещането за комфортхидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • TONYMOLY I'm REAL Pomegranate платнена маска за укрепване 1 бр.
  TONYMOLY I'm REAL Pomegranate, 1 бр., Mаски за лице за жени, Маската за лице TONYMOLY I'm REAL Pomegranate ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:възстановява еластичността на кожата и усещането за комфортхидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • TONYMOLY I'm REAL Lemon платнена маска с озаряващ ефект 1 бр.
  TONYMOLY I'm REAL Lemon, 1 бр., Mаски за лице за жени, Маската за лице TONYMOLY I'm REAL Lemon ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • TONYMOLY I'm REAL Tea Tree успокояваща платнена маска 1 бр.
  TONYMOLY I'm REAL Tea Tree, 1 бр., Mаски за лице за жени, Маската за лице TONYMOLY I'm REAL Tea Tree ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • TONYMOLY I'm REAL Tomato платнена маска за озаряване и виталитет на кожата 1 бр.
  TONYMOLY I'm REAL Tomato, 1 бр., Mаски за лице за жени, Маската за лице TONYMOLY I'm REAL Tomato ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • TONYMOLY I'm SEAWEED платнена маска с почистващ и освежаващ ефект 1 бр.
  TONYMOLY I'm SEAWEED, 1 бр., Mаски за лице за жени, Маската за лице TONYMOLY I'm SEAWEED ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:почиства кожата в дълбочинаозарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • TONYMOLY I'm GINSENG платнена маска за интензивно опъване и озаряване на кожата на лицето 1 бр.
  TONYMOLY I'm GINSENG, 1 бр., Mаски за лице за жени, Маската за лице TONYMOLY I'm GINSENG ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:възстановява еластичността на кожата и усещането за комфортхидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • TONYMOLY I'm REAL Makgeolli платнена маска с почистващ ефект 1 бр.
  TONYMOLY I'm REAL Makgeolli, 1 бр., Mаски за лице за жени, Маската за лице TONYMOLY I'm REAL Makgeolli ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:почиства кожата в дълбочинаозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • TONYMOLY Panda's Dream серум за освежаване зоната около очите в стик 9 гр.
  TONYMOLY Panda's Dream, 9 гр., Серуми за околоочната зона за жени, Серумът за очи TONYMOLY Panda's Dream интензивно се грижи за кожата около очите и й придава младежки вид.Характеристики:ефективно изглажда фините линии и леките бръчкиотстранява отоците и тъмните кръгове под очитеподхранва в дълбочина и регенерира кожата на лицетоНачин на употреба:Прилагайте върху чиста околоочна зона и внимателно потупвайте с върховете на пръстите.
 • TONYMOLY TAKO озарител в стик 10 мл.
  TONYMOLY TAKO, 10 мл., Хайлайтъри за жени, Озарителят TONYMOLY TAKO придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:съвършено озарява лицетопридава свежест на кожатанежно изтъква избраните части на лицетоСъстав:съдържа пигменти, отразяващи светлинатаНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • TONYMOLY Panda's Dream освежаваща маска за очи 2 x 7 мл.
  TONYMOLY Panda's Dream, 2 x 7 мл., Маски за околоочната зона за жени, Маската за очи TONYMOLY Panda's Dream перфектно се грижи за цялата зона около очите, подобрява качеството на кожата и възстановява нейната жизненост.Характеристики:намалява отоците и тъмните кръговеозарява околоочната зонауспокоява околоочната зонаНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху почистената кожа около очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Не изплаквайте.
 • TONYMOLY I'm CHERRY BLOSSOM платнена маска с озаряващ ефект 1 бр.
  TONYMOLY I'm CHERRY BLOSSOM, 1 бр., Mаски за лице за жени, Маската за лице TONYMOLY I'm CHERRY BLOSSOM ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:озарява и освежавахидратира в дълбочина и интензивно подхранваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy мултифункционален крем с витамини 40 мл.
  TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратирапридава на кожата свежест и сияниеподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy озаряващ серум с витамини 50 мл.
  TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy, 50 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:възстановява свежестта и младежката красота на кожатаефективно хидратира и подхранваотстранява следите от умораНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • TONYMOLY Painting Therapy Pack маска с глина за мазна кожа 30 гр.
  TONYMOLY Painting Therapy Pack, 30 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице TONYMOLY Painting Therapy Pack ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:предотвратява прекомерното образуване на себумефективно почиства поритеправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • TONYMOLY Painting Therapy Pack маска с глина за всички типове кожа на лицето 30 гр.
  TONYMOLY Painting Therapy Pack, 30 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице TONYMOLY Painting Therapy Pack ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:почиства кожата в дълбочинаправи кожата копринено мека на допиротстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • TONYMOLY Panda's Dream руж + балсам за устни цвят Pink Baby 3,4 гр.
  TONYMOLY Panda's Dream, 3,4 гр., Руж за жени, Ружът TONYMOLY Panda's Dream придава на вашата кожа здрав, свеж и естествен израз.Характеристики:придава на бузите здрав цвятизразява чертите на лицетолеко оцветява устнитеима приятно фина, лека текстураНачин на употреба:Нанесете върху бузите с помощта на широката четка и разтрийте до изчезване. Нанесете равномерен слой върху устните с помощта на апликатора.
 • TONYMOLY Bamboo Pure Eco хидратиращ крем с охлаждащ ефект 200 мл.
  TONYMOLY Bamboo Pure Eco, 200 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице TONYMOLY Bamboo Pure Eco предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинаправи кожата на лицето кадифено мека на допирНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • TONYMOLY BBO BBO балсам за устни вкус Honey 7,4 гр.
  TONYMOLY BBO BBO, 7,4 гр., балсами за устни за жени, Балсамът за устни TONYMOLY BBO BBO е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвапоправя напуканите устниправи устните меки и нежниНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • TONYMOLY I'm PEARL озаряваща платнена маска 1 бр.
  TONYMOLY I'm PEARL, 1 бр., Mаски за лице за жени, Маската за лице TONYMOLY I'm PEARL ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • TONYMOLY I'm AVOCADO подхранваща платнена маска 1 бр.
  TONYMOLY I'm AVOCADO, 1 бр., Mаски за лице за жени, Маската за лице TONYMOLY I'm AVOCADO ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • TONYMOLY I'm ACEROLA ревитализираща платнена маска 1 бр.
  TONYMOLY I'm ACEROLA, 1 бр., Mаски за лице за жени, Маската за лице TONYMOLY I'm ACEROLA ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • TONYMOLY I'm CHARCOAL платнена маска за изглаждане на кожата и минимизиране на порите 1 бр.
  TONYMOLY I'm CHARCOAL, 1 бр., Mаски за лице за жени, Маската за лице TONYMOLY I'm CHARCOAL ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:ефективно почиства поритеосвобождава нечистотите в порите и ги изтегляправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • TONYMOLY I'm REAL Aloe хидратираща платнена маска 1 бр.
  TONYMOLY I'm REAL Aloe, 1 бр., Mаски за лице за жени, Маската за лице TONYMOLY I'm REAL Aloe ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • TONYMOLY Panda's Dream подхранващ крем за ръце 30 гр.
  TONYMOLY Panda's Dream, 30 гр., Кремове за ръце за жени, Кремът TONYMOLY Panda's Dream идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и мекаухае приятноНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • TONYMOLY TAKO почистваща и освежаваща маска за лице за стягане на порите 65 гр.
  TONYMOLY TAKO, 65 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице TONYMOLY TAKO ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваосвобождава нечистотите в порите и ги изтегляозарява и освежаваНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
 • TONYMOLY TAKO лосион за почистване на фон дьо тен в стик 10 гр.
  TONYMOLY TAKO, 10 гр., Премахване на грим от кожата на лицето за жени, Продуктът за премахване на грим TONYMOLY TAKO напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста.Характеристики:грижливо премахва всички видове очен гримне оставя мазен филм по кожатаоставя кожата напълно чистаНачин на употреба:Леко и без търкане отстранете грима и другите нечистотии. Не изплаквайте.
 • TONYMOLY TAKO пенлив почистващ гел с хидратиращ ефект 110 мл.
  TONYMOLY TAKO, 110 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето TONYMOLY TAKO е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицехидратира в дълбочинапредотвратява изсушаването на кожата на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • TONYMOLY TAKO озаряващ крем в капсули 50 гр.
  TONYMOLY TAKO, 50 гр., Кремове за лице за жени, Продуктът TONYMOLY TAKO предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:прави кожата на лицето кадифено мека на допиринтензивно хидратирапридава на кожата свежест и сияние
 • TONYMOLY Earth Beauty Bubble почистваща маска за лице 1 бр.
  TONYMOLY Earth Beauty Bubble, 1 бр., Платнени маски за жени, Маската за лице TONYMOLY Earth Beauty Bubble ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:почиства кожата в дълбочинаима нежен ексфолиращ ефектпредотвратява прекомерното образуване на себумотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • TONYMOLY Panda's Dream нощна маска за лице 50 гр.
  TONYMOLY Panda's Dream, 50 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице TONYMOLY Panda's Dream ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранваозарява и освежаваправи кожата копринено мека на допиротстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • TONYMOLY Vital Vita 12 почистващ гел с витамини 150 мл.
  TONYMOLY Vital Vita 12, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето TONYMOLY Vital Vita 12 е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеефективно отстранява грима от кожатарегулира образуването на себумна допир кожата е фина и омекотенаНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • TONYMOLY Vital Vita 12 почистващ балсам с витамини 75 гр.
  TONYMOLY Vital Vita 12, 75 гр., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето TONYMOLY Vital Vita 12 е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицепремахва и водоустойчив гримрегулира образуването на себумСъстав:с фин ароматНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy озаряващ крем с витамини 45 мл.
  TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy, 45 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинаподмладява кожата и й придава енергияпридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy тоник за лице с витамини 130 мл.
  TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy, 130 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт TONYMOLY Vital Vita 12 Synergy ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:хидратира и подхранва кожата на лицетоуспокоява и тонизираоставя кожата фина, свежа и сияещаНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • TONYMOLY Painting Therapy Pack маска с глина за успокояване на кожата 30 гр.
  TONYMOLY Painting Therapy Pack, 30 гр., Крем-маски за жени, Маската за лице TONYMOLY Painting Therapy Pack ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвапредотвратява прекомерното образуване на себумотстранява мъртвите кожни клеткиНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.

Последно видяно

връх