Модни марки 1
Цена
лв лв

Tea Tree облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Tea Tree 5 продукти
 • Tea Tree Hair Care хидратиращ балсам за ежедневна употреба 400 мл.
  Tea Tree Hair Care, 400 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Tea Tree Hair Care гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Tea Tree Hair Care хидратиращ шампоан за ежедневна употреба 400 мл.
  Tea Tree Hair Care, 400 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Tea Tree Hair Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Tea Tree Anti-Bacterial Handwash течен сапун за ръце 500 мл.
  Tea Tree Anti-Bacterial Handwash, 500 мл., Течни сапуни за жени, Течният сапун Tea Tree Anti-Bacterial Handwash пестеливо, но ефективно почиства кожата на ръцете ви и им осигурява необходимото подхранване и грижа.Характеристики:щателно измива кожата на ръцетеотстранява нечистотиите и бактериитеосвежава и придава жизненост на кожатаНачин на употреба:Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
 • Tea Tree Essential Oil масло от чаено дърво 30 мл.
  Tea Tree Essential Oil, 30 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице Tea Tree Essential Oil представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:грижи се за лицето, кожата и косатаНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • Tea Tree Facial Wipes почистващи кърпички за лице 2× 25 бр.
  Tea Tree Facial Wipes, 25 бр., Почистване на кожата за жени, Продуктът за премахване на грим Tea Tree Facial Wipes напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста.Характеристики:ефективно отстранява грима от кожатаоставя кожата напълно чистаима освежаващ и успокояващ ефектирегенерира кожатаНачин на употреба:Извадете кърпичка и с нея леко изтрийте грима и всички нечистотии. Обилно изплакнете с хладка вода. След употреба внимателно затворете, за да избегнете изсушаване на кърпичките.

Последно видяно

връх