Модни марки 1
Цена
лв лв

Synouvelle Cosmeceuticals облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
 • Synouvelle Cosmeceuticals Specialist интензивен серум против бръчки и хидратация 15 мл.
  Synouvelle Cosmeceuticals Specialist, 15 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Synouvelle Cosmeceuticals Specialist е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииефективно хидратира и подхранваНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа. Можете да ползвате серума преди дневен и/или нощен крем, възможно е и самостоятелно.
 • Synouvelle Cosmeceuticals Perfect Skin серум за минимизиране на порите 15 мл.
  Synouvelle Cosmeceuticals Perfect Skin, 15 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Synouvelle Cosmeceuticals Perfect Skin е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:ефективно хидратира и подхранване запушва поритеНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа. Можете да ползвате серума преди дневен и/или нощен крем, възможно е и самостоятелно.
 • Synouvelle Cosmeceuticals Eye Recovery серум за намаляване на тъмните кръгове 15 мл.
  Synouvelle Cosmeceuticals Eye Recovery, 15 мл., Серуми за околоочната зона за жени, Серумът за очи Synouvelle Cosmeceuticals Eye Recovery интензивно се грижи за кожата около очите и й придава младежки вид.Характеристики:ефективно изглажда фините линии и леките бръчкиотстранява отоците и тъмните кръгове под очитеНачин на употреба:Преди употреба на серума старателно разклатете шишенцето. Прилагайте върху чиста околоочна зона и внимателно потупвайте с върховете на пръстите. Продължете грижата със своите любими продукти за лице. Ползвайте ежедневно.
 • Synouvelle Cosmeceuticals Lash & Brow серум за растеж за мигли и вежди 5 мл.
  Synouvelle Cosmeceuticals Lash & Brow, 5 мл., Грижа за мигли и вежди за жени, Продуктът Synouvelle Cosmeceuticals Lash & Brow подчертава вашия поглед и изтъква красотата на очите ви.Характеристики:стимулира и ускорява растежа на миглитеподсилва и подхранва миглителесно и бързо приложение в уюта на домаНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Synouvelle Cosmeceuticals Lash & Brow стимулиращ серум за растеж на мигли и вежди 5 мл.
  Synouvelle Cosmeceuticals Lash & Brow, 5 мл., Грижа за мигли и вежди за жени, Продуктът Synouvelle Cosmeceuticals Lash & Brow подчертава вашия поглед и изтъква красотата на очите ви.Характеристики:стимулира и ускорява растежа на миглитеподсилва и подхранва миглитегрижи се също и за веждителесно и бързо приложение в уюта на домаНачин на употреба:Ползвайте съгласно приложената инструкция.
 • Synouvelle Cosmeceuticals Hyaluronic Intensive стягащ серум против бръчки с хиалуронова киселина 15 мл.
  Synouvelle Cosmeceuticals Hyaluronic Intensive, 15 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Synouvelle Cosmeceuticals Hyaluronic Intensive е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииукрепва контурите на лицетовъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.

Последно видяно

връх