Модни марки 1
Цена
лв лв

Sensilis облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Sensilis 21 продукти
 • Sensilis Ritual Care двуфазен продукт за премахване на грим от очите и устните 150 мл.
  Sensilis Ritual Care, 150 мл., Премахване на грим от очите за жени, Продуктът за премахване на грим Sensilis Ritual Care ви осигурява перфектно и внимателно отстраняване на грима дори и в зоните около очите.Характеристики:грижливо премахва всички видове очен гримоставя кожата свежапредотвратява раздразнение на лицетоНачин на употреба:Преди употреба старателно разклатете. Нанесете върху козметичен памучен тампон, приложете на затворените очи и оставете за малко да престои.
 • Sensilis Ritual Care хидратиращ и подхранващ тоник за суха до чувствителна кожа 200 мл.
  Sensilis Ritual Care, 200 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Sensilis Ritual Care ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазниниоставя кожата фина, свежа и сияещапремахва зачервеняване на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Sensilis Pure Perfection хидратиращ флуид с матиращ ефект 50 мл.
  Sensilis Pure Perfection, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:възстановява младежкия вид на кожатазатваря разширените пориНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Sensilis Eternalist подхранващ крем за възстановяване плътността на кожата в околоочната зона 15 мл.
  Sensilis Eternalist, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Sensilis Eternalist е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкиотстранява отоците и тъмните кръгове под очитеосвежава и изглажда зоната около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно. Може да се ползва и върху кожата на устните.
 • Sensilis Idyllic цялостна грижа против стареене на кожата със стволови клетки 50 мл.
  Sensilis Idyllic, 50 мл., Кремове за лице за жени, Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята имуеднаквява тона на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Sensilis Upgrade Chrono Lift нощен лифтинг крем за определяне контурите на лицето 50 мл.
  Sensilis Upgrade Chrono Lift, 50 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Sensilis Upgrade Chrono Lift предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята имподмладява кожата и й придава енергиярегенерира и витализираНачин на употреба:Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Sensilis Upgrade Chrono Lift интензивен подмладяващ дневен флуид SPF 20 50 мл.
  Sensilis Upgrade Chrono Lift, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Sensilis Upgrade Chrono Lift предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята имрегенерира и витализираНачин на употреба:Нанесете с кръгови движения върху чисто лице и шия, и леко масажирайте. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Sensilis Supreme Renewal Detox детоксикиращ нощен крем за регенерация и възстановяване на кожата 50 мл.
  Sensilis Supreme Renewal Detox, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Sensilis Supreme Renewal Detox предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подмладява кожата и й придава енергиявъзстановява младежкия вид на кожатавъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатадерматологично тестваноНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Sensilis Ritual Care почистваща пяна за суха до чувствителна кожа 200 мл.
  Sensilis Ritual Care, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Sensilis Ritual Care е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:оставя кожата напълно чистана допир кожата е фина и омекотена
 • Sensilis Pure Perfection серум против бръчки за изглаждане на кожата и минимизиране на порите 30 мл.
  Sensilis Pure Perfection, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Sensilis Pure Perfection е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиине запушва поритеНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Sensilis Pure Perfection нормализиращ крем за мазна кожа с анти-бръчков ефект 50 мл.
  Sensilis Pure Perfection, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Sensilis Pure Perfection предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:затваря разширените пориинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Sensilis Eternalist еликсир за подхранване и ревитализация на кожата на лицето 30 мл.
  Sensilis Eternalist, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Sensilis Eternalist е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:ефективно хидратира и подхранваотстранява следите от умораукрепва контурите на лицетоНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Sensilis Eternalist подхранващ крем за възстановяване плътността на кожата 50 мл.
  Sensilis Eternalist, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Sensilis Eternalist предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Sensilis Skin Delight крем против бръчки за озаряване на кожата и повишаване на жизнеността ѝ SPF 15 50 мл.
  Sensilis Skin Delight, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Sensilis Skin Delight предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализирапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Sensilis Skin Delight ревитализиращ пилинг с активен въглен за озаряване на кожата 75 мл.
  Sensilis Skin Delight, 75 мл., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице Sensilis Skin Delight почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:старателно измива и почиства цялото лицепочиства запушените пориозарява и уеднаквява кожатаНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода.
 • Sensilis Hydra Glacier хидратиращ гел-крем SPF 15 50 мл.
  Sensilis Hydra Glacier, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кожата на лицето е ежедневно изложена на голям брой фактори, които могат да я изсушат. Хидратиращият крем Sensilis Hydra Glacier й връща обратно цялата необходима влажност.Характеристики:предоставя на кожата дълготрайна и интензивна хидратацияпритежава успокояващ ефектрегенерира защитната бариера на кожатапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете крема върху почистено лице и втривайте с леки, кръгови движения. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Sensilis Upgrade Chrono Lift грижа за околоочната зона против бръчки, отоци и тъмни кръгове 15 мл.
  Sensilis Upgrade Chrono Lift, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Sensilis Upgrade Chrono Lift е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкиоставя кожата изпъната и гладкаотстранява отоците и тъмните кръгове под очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Sensilis Upgrade Chrono Lift интензивен, подмладяващ концентрат за стимулиране образуването на колаген и еластин 30 мл.
  Sensilis Upgrade Chrono Lift, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Sensilis Upgrade Chrono Lift е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Sensilis Upgrade Chrono Lift дневен крем SPF 20 50 мл.
  Sensilis Upgrade Chrono Lift, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Sensilis Upgrade Chrono Lift предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатаинтензивно хидратиравъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Sensilis Supreme Renewal Detox детоксикиращ и регенериращ дневен крем SPF 15 50 мл.
  Sensilis Supreme Renewal Detox, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Sensilis Supreme Renewal Detox предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализиравъзстановява младежкия вид на кожатаподмладява кожата и й придава енергиядерматологично тестваноНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Sensilis Ritual Care почистващ тоник за регулиране на себума и минимизиране на порите за смесена и мазна кожа 200 мл.
  Sensilis Ritual Care, 200 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Sensilis Ritual Care ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазнинирегулира образуването на себумзатваря поритеНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. Не изплаквайте.

Последно видяно

връх