Модни марки 1
Цена
лв лв

Semilac Paris облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Semilac Paris 25 продукти
 • Semilac Paris Accessories абразивно блокче за матиране на нокътя преди моделиране
  Semilac Paris Accessories, , Моделиране на нокти за жени, Пилата за нокти Semilac Paris Accessories гарантира на вашите нокти перфектна форма. Винаги ще бъдат красиво оформени и без никакви несъвършенства.Характеристики:точно и симетрично изпилява
 • Semilac Paris Liquids продукт за отстраняване на лепкавия слой от гелови нокти 125 мл.
  Semilac Paris Liquids, 125 мл., Моделиране на нокти за жени, Продуктът Semilac Paris Liquids ви гарантира красиви и здраво изглеждащи нокти.Характеристики:обезмаслява ноктитеподготвя ноктите за гелен слойидеален помощник за съвършен маникюрНачин на употреба:Избягвайте контакт с очите. Съхранявайте на места недостъпни за деца.
 • Semilac Paris UV Hybrid гел лак за нокти цвят 103 Elegant Raspberry 7 мл.
  Semilac Paris UV Hybrid, 7 мл., Моделиране на нокти за жени, Лакът за нокти Semilac Paris UV Hybrid UV Hybrid само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти.Характеристики:има дълготрайна издръжливостима ефект на гел маникюрбори се срещу чупене и цепене на ноктитеудобно се нанасяНачин на употреба:Нанесете лака с помощта на четчицата на предварително почистени с лакочистител и обезмаслени нокти. За по-добър ефект нанесете 2 слоя.
 • Semilac Paris Liquids чист ацетон за сваляне на гел-лакове 1000 мл.
  Semilac Paris Liquids, 1000 мл., Лакочистители за жени, Лакочистителят за нокти Semilac Paris Liquids лесно и бързо отстранява лака от повърхността на ноктите.Характеристики:премахва и нечистотите и мазната следа от ноктитебързо и ефективно отстранява лакаНачин на употреба:Нанесете лакочистител върху памучен тампон и с кратко докосване до нокътя, леко отстранете лака.
 • Semilac Paris UV Hybrid Hardi гел-лак за удължаване на ноктите цвят Clear 7 мл.
  Semilac Paris UV Hybrid Hardi, 7 мл., Моделиране на нокти за жени, Лакът за нокти Semilac Paris UV Hybrid Hardi само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти.Характеристики:подсилва устойчивостта на лака срещу надраскване и лющенеима дълготрайна издръжливостудобно се нанасяНачин на употреба:Нанасяйте на почистени с лакочистител и напълно чисти нокти. Оставете да изсъхне и после нанесете цветния лак.
 • Semilac Paris Accessories целулозен памук 500 бр.
  Semilac Paris Accessories, 500 бр., Моделиране на нокти за жени, Продуктът Semilac Paris Accessories ви гарантира красиви и здраво изглеждащи нокти.Характеристики:идеален помощник за съвършен маникюридеален помощник за съвършен педикюр
 • Semilac Paris UV Hybrid Top финален лак за съвършена защита и интензивен блясък 7 мл.
  Semilac Paris UV Hybrid Top, 7 мл., лакове за нокти за жени, Лакът за нокти Semilac Paris UV Hybrid Top само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти.Характеристики:гарантира висок гланцпредотвратява лющене на цветния лакима дълготрайна издръжливостудобно се нанасяНачин на употреба:Нанасяйте лака като последна стъпка при маникюра.
 • Semilac Paris UV Hybrid Top топ лак за защита и блясък без лепкавост 7 мл.
  Semilac Paris UV Hybrid Top, 7 мл., Моделиране на нокти за жени, Лакът за нокти Semilac Paris UV Hybrid Top само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти.Характеристики:гарантира висок гланцподсилва устойчивостта на лака срещу надраскване и лющенеима дълготрайна издръжливостудобно се нанасяНачин на употреба:Нанасяйте лака като последна стъпка при маникюра.
 • Semilac Paris Accessories пила за нокти с акрил и гел 100/180
  Semilac Paris Accessories, , Моделиране на нокти за жени, Пилата за нокти Semilac Paris Accessories гарантира на вашите нокти перфектна форма. Винаги ще бъдат красиво оформени и без никакви несъвършенства.Характеристики:оформя и скъсява ноктитеможете да ползвате за естествени и изкуствени ноктиима практична форма за по-добро захващанеНачин на употреба:Приближете към нокътя и с леки движения изпилявайте в една посока.
 • Semilac Paris UV Hybrid Top топ гел-лак с матов ефект 7 мл.
  Semilac Paris UV Hybrid Top, 7 мл., Моделиране на нокти за жени, Лакът за нокти Semilac Paris UV Hybrid Top само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти.Характеристики:подсилва устойчивостта на лака срещу надраскване и лющенеудобно се нанасяима дълготрайна издръжливостНачин на употреба:Нанасяйте лака като последна стъпка при маникюра.
 • Semilac Paris UV Hybrid Base основен лак за нокти с гел с витамини 7 мл.
  Semilac Paris UV Hybrid Base, 7 мл., Моделиране на нокти за жени, Лакът за нокти Semilac Paris UV Hybrid Base само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти.Характеристики:подсилва устойчивостта на лака срещу надраскване и лющенеудобно се нанасяима дълготрайна издръжливостНачин на употреба:Нанасяйте на почистени с лакочистител и напълно чисти нокти. Оставете да изсъхне и после нанесете цветния лак.
 • Semilac Paris UV Hybrid Base базов и покривен лак за нокти с гел 2 в 1 7 мл.
  Semilac Paris UV Hybrid Base, 7 мл., Моделиране на нокти за жени, Лакът за нокти Semilac Paris UV Hybrid Base само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти.Характеристики:подсилва устойчивостта на лака срещу надраскване и лющенегарантира висок гланцпредотвратява лющене на цветния лакима дълготрайна издръжливостудобно се нанасяНачин на употреба:Нанасяйте на почистени с лакочистител и напълно чисти нокти. Оставете да изсъхне и после нанесете цветния лак. Нанасяйте лака като последна стъпка при маникюра.
 • Semilac Paris Primer базов лак за нокти 7 мл.
  Semilac Paris Primer, 7 мл., Моделиране на нокти за жени, Продуктът Semilac Paris Primer гарантира професионална грижа за вашите нокти.Характеристики:ефективно регенерира ноктитеизглажда повърхността на ноктитеНачин на употреба:Нанесете един слой директно върху ноктите.
 • Semilac Paris Lamps&Starters LED лампа за оформяне на маникюр с гел 24W
  Semilac Paris Lamps&Starters, , Моделиране на нокти за жени, Лампата Semilac Paris Lamps&Starters ще ви помогне да постигнете съвършено изглеждащи нокти с минимални усилия.Характеристики:гарантира съвършен вид на лака и неговата дълга издръжливостнапълно втвърдява всеки лак за ноктилампата е подходяща и за начинаещилесно се управляваНачин на употреба:Постъпвайте съгласно инструкцията за употреба.
 • Semilac Paris UV Hybrid Super Cover непрозрачен лак за нокти цвят 300 Perfect Black 7 мл.
  Semilac Paris UV Hybrid Super Cover, 7 мл., лакове за нокти за жени, Лакът за нокти Semilac Paris UV Hybrid само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти.Характеристики:ярък и наситен цвятгарантира висок гланцудобно се нанасяза сушене е необходимо да се използва на LED лампаНачин на употреба:Нанесете лака с помощта на четчицата на предварително почистени с лакочистител и обезмаслени нокти. За по-добър ефект нанесете 2 слоя.
 • Semilac Paris UV Hybrid Top No Wipe Real Color гел топ лак за нокти 7 мл.
  Semilac Paris UV Hybrid Top No Wipe Real Color, 7 мл., лакове за нокти за жени, Лакът за нокти Semilac Paris UV Hybrid само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти.Характеристики:гарантира висок гланцпредотвратява лющене на цветния лакподсилва устойчивостта на лака срещу надраскване и лющенеза сушене е необходимо да се използва на LED лампаНачин на употреба:Нанасяйте лака като последна стъпка при маникюра.
 • Semilac Paris UV Hybrid Extend Base основен лак за нокти с гел 7 мл.
  Semilac Paris UV Hybrid Extend Base, 7 мл., лакове за нокти за жени, Лакът за нокти Semilac Paris UV Hybrid само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти.Характеристики:има дълготрайна издръжливостподсилва и заздравява ноктитеподдържа ноктите здрави и красивиза сушене е необходимо да се използва на LED лампаНачин на употреба:Нанасяйте на почистени с лакочистител и напълно чисти нокти. Оставете да изсъхне и после нанесете цветния лак.
 • Semilac Paris UV Hybrid Extend 5in1 гел лак за нокти цвят 801 Soft Beige 7 мл.
  Semilac Paris UV Hybrid Extend 5in1, 7 мл., лакове за нокти за жени, Лакът за нокти Semilac Paris UV Hybrid Extend 5in1 само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти.Характеристики:има дълготрайна издръжливостима ефект на гел маникюрудобно се нанасяза сушене е необходимо да се използва на LED лампаНачин на употреба:Нанесете лака с помощта на четчицата на предварително почистени с лакочистител и обезмаслени нокти. За по-добър ефект нанесете 2 слоя.
 • Semilac Paris UV Hybrid Magic Cat Eye гел лак за нокти цвят 310 Blue 7 мл.
  Semilac Paris UV Hybrid Magic Cat Eye, 7 мл., лакове за нокти за жени, Лакът за нокти Semilac Paris UV Hybrid Magic Cat Eye само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти.Характеристики:има дълготрайна издръжливостима ефект на гел маникюрбори се срещу чупене и цепене на ноктитеудобно се нанасяНачин на употреба:Нанесете лака с помощта на четчицата на предварително почистени с лакочистител и обезмаслени нокти. За по-добър ефект нанесете 2 слоя.
 • Semilac Paris Accessories класически пила за нокти с две повърхности
  Semilac Paris Accessories, , Маникюр и пили за нокти за жени, Пилата за нокти Semilac Paris Accessories гарантира на вашите нокти перфектна форма. Винаги ще бъдат красиво оформени и без никакви несъвършенства.Характеристики:оформя и скъсява ноктитеможете да ползвате за естествени и изкуствени ноктиима практична форма за по-добро захващанеНачин на употреба:Приближете към нокътя и с леки движения изпилявайте в една посока.
 • Semilac Paris Accessories уред за избутване и отстраняване на кочижката около ноктите
  Semilac Paris Accessories, , Маникюр и пили за нокти за жени, Пилата за нокти Semilac Paris Accessories гарантира на вашите нокти перфектна форма. Винаги ще бъдат красиво оформени и без никакви несъвършенства.Характеристики:оформя и скъсява ноктитеможете да ползвате за естествени и изкуствени ноктиима практична форма за по-добро захващанеНачин на употреба:Приближете към нокътя и с леки движения изпилявайте в една посока.
 • Semilac Paris Accessories четка за декорация на нокти
  Semilac Paris Accessories, , Моделиране на нокти за жени
 • Semilac Paris Accessories подхранващо масло за нокти и кожичка в молив 1,7 мл.
  Semilac Paris Accessories, 1,7 мл., Грижа за нокти за жени, Продуктът Semilac Paris Accessories гарантира професионална грижа за вашите нокти.Характеристики:подхранва ноктите и кожичките на ноктитепремахва сухата, грапава и груба кожичка около ноктитеНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта на корена и кутикулата на нокътя. Леко масажирайте.
 • Semilac Paris Accessories Магнитна молив за маникюр
  Semilac Paris Accessories, , Моделиране на нокти за жени
 • Semilac Paris Accessories Уред за маникюр
  Semilac Paris Accessories, , Моделиране на нокти за жени, Характеристики:има практична форма за по-добро захващане

Последно видяно

връх