Модни марки 1
Цена
лв лв

Sanoflore облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Sanoflore 23 продукти
 • Sanoflore Déodorant дезодорант рол-он без алуминий 24 часа 50 мл.
  Sanoflore Déodorant, 50 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Sanoflore Déodorant ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмане блокира естествените телесни процесине оставя петна върху облеклотопредоставя дълготрайна защитаСъстав:без алуминиеви солиНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
 • Sanoflore Déodorant рол-он 24 часа 50 мл.
  Sanoflore Déodorant, 50 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът Sanoflore Déodorant ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмане блокира естествените телесни процесипридава свежестпредоставя дълготрайна защитаСъстав:без алуминиеви солиНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
 • Sanoflore Aciana Botanica почистващ гел за лице за освежаване и хидратация 125 мл.
  Sanoflore Aciana Botanica, 125 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Sanoflore Aciana Botanica е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицепремахва и водоустойчив гримхидратира в дълбочинаНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете.
 • Sanoflore Merveilleuse нощна грижа против бръчки 30 мл.
  Sanoflore Merveilleuse, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Sanoflore Merveilleuse е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:регенерира кожата и предотвратява нейното раздразванепомага за изглаждане на бръчки и фини линиивъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:Върху почистеното лице прилагайте достатъчно количество от серума с леко потупване с върховете на пръстите.
 • Sanoflore Merveilleuse изглаждащ околоочен крем против бръчки 15 мл.
  Sanoflore Merveilleuse, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Sanoflore Merveilleuse е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:освежава и изглажда зоната около очитеуеднаквява тона на кожата и я озарява приятнохидратира в дълбочинаизглажда фините линии и леките бръчкиНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Sanoflore Eaux Florales успокояващ флорален тоник за суха кожа 200 мл.
  Sanoflore Eaux Florales, 200 мл., Води за лице за жени, Тонизиращият продукт Sanoflore Eaux Florales ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:оставя кожата фина, свежа и сияещанезабавно успокоява кожатахидратира и подхранва кожата на лицетоНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Sanoflore Eaux Florales успокояващ флорален тоник за чувствителна кожа на лицето 200 мл.
  Sanoflore Eaux Florales, 200 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Sanoflore Eaux Florales ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:незабавно успокоява кожатапремахва зачервеняване на кожатарегенерира кожатаНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Sanoflore Eaux Florales флорален тоник за успокояване на околоочната зона 200 мл.
  Sanoflore Eaux Florales, 200 мл., Води за лице за жени, Водата за лице Sanoflore Eaux Florales е задължителна стъпка при премахване на грима. Почиства кожата от останалите нечистотии и в същото време леко тонизира.Характеристики:хидратира и освежава кожатауспокоява и предпазва кожатаНачин на употреба:С помощта на памучен тампон нанесете достатъчно количество продукт върху добре почистената и подсушена кожа.
 • Sanoflore Visage крем за перфектна кожа 50 мл.
  Sanoflore Visage, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Sanoflore Visage предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатапридава на кожата свежест и сияниевъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Sanoflore Magnifica почистваща вода против несъвършенства на кожата 200 мл.
  Sanoflore Magnifica, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Sanoflore Magnifica е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицерегулира образуването на себумправи кожата матоваНачин на употреба:Не изплаквайте.
 • Sanoflore Rosa Angelica озаряващ хидратиращ серум за лице и очи 30 мл.
  Sanoflore Rosa Angelica, 30 мл., Серуми за околоочната зона за жени, Серумът за лице Sanoflore Rosa Angelica е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:подхранва в дълбочина и регенерира кожата на лицетовъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаинтензивно подхранва зоната около очитеНачин на употреба:Върху почистеното лице прилагайте достатъчно количество от серума с леко потупване с върховете на пръстите.
 • Sanoflore Magnifica озаряващ концентрат против несъвършенства на кожата 30 мл.
  Sanoflore Magnifica, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Sanoflore Magnifica е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:регенерира кожата и предотвратява нейното раздразванеефективно хидратира и подхранвавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Sanoflore Eaux Florales флоралелен тоник за лице за озаряване и ревитализиране 200 мл.
  Sanoflore Eaux Florales, 200 мл., Води за лице за жени, Тонизиращият продукт Sanoflore Eaux Florales ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:освежава и озаряванезабавно успокоява кожатарегенерира кожатахидратира и подхранва кожата на лицетоНачин на употреба:Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Sanoflore Eaux Florales нормализиращ флорален тоник 200 мл.
  Sanoflore Eaux Florales, 200 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Sanoflore Eaux Florales ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазнинихидратира и подхранва кожата на лицетооставя кожата фина, свежа и сияещаНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Sanoflore Magnifica почистващ гел 125 мл.
  Sanoflore Magnifica, 125 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Sanoflore Magnifica е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицерегулира образуването на себумСъстав:с фин ароматНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете.
 • Sanoflore Miel Supreme Visage подхранващ балсам за суха или много суха кожа 50 мл.
  Sanoflore Miel Supreme Visage, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Sanoflore Miel Supreme Visage предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подхранва в дълбочинадейства срещу несъвършенстваНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Sanoflore Miel Supreme Visage подхранващ крем за освежаване и изглаждане на кожата 40 мл.
  Sanoflore Miel Supreme Visage, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Sanoflore Miel Supreme Visage предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подхранва в дълбочинаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Sanoflore Magnifica хидратиращ крем за кожа с несъвършенства 40 мл.
  Sanoflore Magnifica, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Sanoflore Magnifica предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатаредуцира прекомерното образуване на себумподхранва в дълбочинабързо се абсорбираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Sanoflore Merveilleuse дневен крем против бръчки за чувствителна кожа на лицето 40 мл.
  Sanoflore Merveilleuse, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Sanoflore Merveilleuse предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатаправи кожата на лицето кадифено мека на допирпредотвратява нежеланата лъскавинарегенерира и витализираНачин на употреба:Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Sanoflore Aciana Botanica почистващо мляко с хидратиращ ефект 200 мл.
  Sanoflore Aciana Botanica, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Sanoflore Aciana Botanica е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицепредотвратява изсушаването на кожата на лицетохидратира в дълбочинаприятно освежава
 • Sanoflore Aciana Botanica почистваща мицеларна вода за лице и очи 200 мл.
  Sanoflore Aciana Botanica, 200 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Sanoflore Aciana Botanica ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:има освежаващ и успокояващ ефектипочиства порите в дълбочинаподдържа кожата в равновесиеотстранява и издръжливия гримНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
 • Sanoflore Aciana Botanica почистваща пяна 150 мл.
  Sanoflore Aciana Botanica, 150 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Sanoflore Aciana Botanica е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицехидратира в дълбочинаприятно освежаваНачин на употреба:После изплакнете.
 • Sanoflore Sublimes baies rouges тониращ овлажнител цвят univerzální 30 мл.
  Sanoflore Sublimes baies rouges, 30 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Sanoflore Sublimes baies rouges предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:подмладява кожата и й придава енергияпридава на кожата свежест и сияниеинтензивно хидратираНачин на употреба:Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.

Последно видяно

връх