Модни марки 1
Цена
лв лв

Onno облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Onno 9 продукти
 • ONNO Cubo Phuket Lotus ароматна свещ (red) 16 x 20 см
  ONNO Cubo Phuket Lotus, 16 x 20 см, ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ ONNO Cubo Phuket Lotus придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:цветен ароматсвеж ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • ONNO Rhombus Sage ароматна свещ (green) 13 x 15 см
  ONNO Rhombus Sage, 13 x 15 см, ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ ONNO Rhombus Sage придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:аромат на билкисвеж ароматцитрусови ароматиНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • ONNO Cubo Serengeti ароматна свещ (red) 16 x 20 см
  ONNO Cubo Serengeti, 16 x 20 см, ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ ONNO Cubo Serengeti придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:цветен ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • ONNO Sphere Manyara ароматна свещ (red) 13 x 15 см
  ONNO Sphere Manyara, 13 x 15 см, ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ ONNO Sphere Manyara придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:греещ ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • ONNO Cubo Manyara ароматна свещ (red) 11,5 x 13 см
  ONNO Cubo Manyara, 11,5 x 13 см, ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ ONNO Cubo Manyara придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:свеж ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • ONNO Cubo Phuket Lotus ароматна свещ (brown) 11,5 x 13 см
  ONNO Cubo Phuket Lotus, 11,5 x 13 см, ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ ONNO Cubo Phuket Lotus придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:цветен ароматсвеж ароматаромат на билкиНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • ONNO Cubo Bella Note ароматна свещ (green)
  ONNO Cubo Bella Note, , ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ ONNO Cubo Bella Note придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:свеж ароматаромат на билкиНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • ONNO Cubo Phuket Lotus ароматна свещ (green) 11,5 x 13 см
  ONNO Cubo Phuket Lotus, 11,5 x 13 см, ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ ONNO Cubo Phuket Lotus придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:цветен ароматсвеж ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • ONNO Cubo Sage ароматна свещ (green) 11,5 x 13 см
  ONNO Cubo Sage, 11,5 x 13 см, ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ ONNO Cubo Sage придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:свеж ароматаромат на билкицитрусови ароматиНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.

Последно видяно

връх