Модни марки 1
Цена
лв лв

OAK облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: OAK 11 продукти
 • OAK Natural Beard Care тоник за лице след бръснене 150 мл.
  OAK Natural Beard Care, 150 мл., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за след бръснене OAK Natural Beard Care ще успокои вашето лице и действа регенериращо.Характеристики:намалява зачервяванията и успокоява кожатахидратира кожата в дълбочинаосвежава уморената кожа на лицетопридава на лицето приятен ароматНачин на употреба:Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
 • OAK Natural Beard Care четка за брада 1 бр.
  OAK Natural Beard Care, 1 бр., Гребени и четки за мъже, Продуктът OAK Natural Beard Care ви помага за всекидневното приготвяне на външния вид.Характеристики:сресва и заглажда брадата/мустацитеестествен материалудобно се държи в ръкатаотстранява падналите косми
 • OAK Natural Beard Care четка за брада софт
  OAK Natural Beard Care, , Гребени и четки за мъже, Продуктът OAK Natural Beard Care ви помага за всекидневното приготвяне на външния вид.Характеристики:сресва и заглажда брадата/мустацитеотстранява падналите космиестествен материалудобно се държи в ръката
 • OAK Natural Beard Care олио за брада 30 мл.
  OAK Natural Beard Care, 30 мл., Масла за мъже, Грижещото се масло OAK Natural Beard Care гарантира, че вашата брада ще бъде истинска гордост!Характеристики:хидратира и не изсушава кожатазаглажда брадата и ограничава накъдрянеподдържа брадата здрава и блестящаНачин на употреба:Вземете в дланта малко количество масло и втрийте с пръстите в брадата и кожата.
 • OAK Natural Beard Care козметичен комплект I. за мъже
  OAK Natural Beard Care, , Комплекти за мъже, Козметичният комплект OAK Natural Beard Care включва всичко необходимо за перфектна грижа за вашата брада.Характеристики:сресва и заглажда брадата/мустацитеотстранява от лицето и брадата всички замърсявания
 • OAK Natural Beard Care шампоан за брада 200 мл.
  OAK Natural Beard Care, 200 мл., Сапуни и шампоани за мъже, Подобно на косата и вашата брада се нуждае от редовни грижи. Продуктът за миене щадящо и старателно ще я избави от всички замърсявания.Характеристики:нежно измива лицето и брадатаомекотява брадатаподдържа брадата чиста и мека за дългоНачин на употреба:Втрийте в мокра брада, разпенете и оставете да престои за няколко минути. После обилно изплакнете брадата.
 • OAK Natural Beard Care балсам за брада 50 мл.
  OAK Natural Beard Care, 50 мл., Балсами и восъци за мъже, Подарете си най-добрата грижа! Продуктът OAK Natural Beard Care гарантира, че вашето лице ще изглежда винаги чудесно.Характеристики:помага за укротяване на непокорната брада и я оформядълготрайно хидратира брадата и кожаталесен за приложениезаглажда мустаците и помага за оформянето имНачин на употреба:Вземете с пръсти малко количество от продукта и с помощта на пръстите създайте желаната форма на брадата.
 • OAK Natural Beard Care восък за брада 50 мл.
  OAK Natural Beard Care, 50 мл., Балсами и восъци за мъже, Подарете си най-добрата грижа! Продуктът OAK Natural Beard Care гарантира, че вашето лице ще изглежда винаги чудесно.Характеристики:помага за укротяване на непокорната брада и я оформяухае приятногрижи се за мустацителесен за приложениепридава блясъкНачин на употреба:Вземете с пръсти малко количество от продукта и с помощта на пръстите създайте желаната форма на брадата.
 • OAK Natural Beard Care крем за бръснене 75 мл.
  OAK Natural Beard Care, 75 мл., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за бръснене OAK Natural Beard Care гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:позволява лесно бръсненехидратира и не изсушава кожатаприятно освежавахидратира и не изсушава кожатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. След бръснене измийте обилно.
 • OAK Natural Beard Care вакса за мустаци 15 мл.
  OAK Natural Beard Care, 15 мл., Балсами и восъци за мъже, Подарете си най-добрата грижа! Продуктът OAK Natural Beard Care гарантира, че вашето лице ще изглежда винаги чудесно.Характеристики:помага за укротяване на непокорната брада и я оформяне оставя в брадата остатъци и не я слепваухае приятнолесен за приложениегрижи се за мустацитеНачин на употреба:Вземете с пръсти малко количество от продукта и с помощта на пръстите създайте желаната форма на брадата.
 • OAK Natural Beard Care олио за брада парфюмиран 30 мл.
  OAK Natural Beard Care, 30 мл., Масла за мъже, Грижещото се масло OAK Natural Beard Care гарантира, че вашата брада ще бъде истинска гордост!Характеристики:заглажда брадата и ограничава накъдрянеподдържа брадата здрава и блестящахидратира и не изсушава кожатаНачин на употреба:Вземете в дланта малко количество масло и втрийте с пръстите в брадата и кожата.

Последно видяно

връх