Модни марки 1
Цена
лв лв

NKD SKN облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: NKD SKN 7 продукти
 • NKD SKN Pre-Shower отмиващ се автобронзиращ крем за постепенен тен 150 мл.
  NKD SKN Pre-Shower, 150 мл., Автобронзиращи продукти за жени, Автобронзантът за тяло NKD SKN Pre-Shower е гаранция за красив загар на кожата през цялата година.Характеристики:хидратира и подхранва кожатапридава на лицето естествен златист тенлесно се разтрива и отлично попиване оставя петнаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху кожата на цялото тяло. Старателно и равномерно разтрийте. За най-добър резултат ползвайте ръкавицата за нанасяне.
 • NKD SKN Natural автобронзант мляко за тяло Medium 200 мл.
  NKD SKN Natural, 200 мл., Автобронзиращи продукти за жени, Автобронзантът за тяло NKD SKN Natural е гаранция за красив загар на кожата през цялата година.Характеристики:хидратира и подхранваомекотява и прави кожата нежнауеднаквява цветовия тон на кожатапридава на кожата здрав, докоснат от слънцето видлесно се разтрива и отлично попиване оставя петнаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху кожата на цялото тяло. Старателно и равномерно разтрийте. За най-добър резултат ползвайте ръкавицата за нанасяне.
 • NKD SKN Body Bling бронзиращ гел за лице и тяло Medium 200 мл.
  NKD SKN Body Bling, 200 мл., Автобронзиращи продукти за жени, Продуктът NKD SKN Body Bling ви помага бързо и лесно да придобиете прекрасен оттенък на тен, като от плажа.Характеристики:уеднаквява нюанса на тена и леко тонирапридава на кожата бронзов оттенъклесен за приложениебързо се абсорбирахидратира и подхранваСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху кожата на цялото тяло. Старателно и равномерно разтрийте. Ползвайте ръкавиците за нанасяне. След прилагане старателно измийте ръцете си.
 • NKD SKN Gradual Glow неоцветен автобронзантен крем за постепенен тен 250 мл.
  NKD SKN Gradual Glow, 250 мл., Автобронзиращи продукти за жени, Автобронзантът за тяло NKD SKN Gradual Glow е гаранция за красив загар на кожата през цялата година.Характеристики:придава на кожата здрав, докоснат от слънцето видуеднаквява цветовия тон на кожатахидратира и подхранване оставя петнаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху кожата на цялото тяло. Старателно и равномерно разтрийте. За най-добър резултат ползвайте ръкавицата за нанасяне.
 • NKD SKN Natural автобронзираща пяна за лице и тяло Dark 200 мл.
  NKD SKN Natural, 200 мл., Автобронзиращи продукти за жени, Автобронзантът за тяло NKD SKN Natural е гаранция за красив загар на кожата през цялата година.Характеристики:уеднаквява цветовия тон на кожатапридава на лицето естествен златист тенхидратира и подхранва кожатане оставя петнаможе да се ползва за лице и тяломоже да се ползва и за чувствителна кожаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Преди употреба разклатете. Нанесете достатъчно количество от продукта върху кожата на цялото тяло. Старателно и равномерно разтрийте. За най-добър резултат ползвайте ръкавицата за нанасяне.
 • NKD SKN Babe Water бронзант - автобронзиращ спрей с алое вера 200 мл.
  NKD SKN Babe Water, 200 мл., Автобронзиращи продукти за жени, Продуктът NKD SKN Babe Water ви помага бързо и лесно да придобиете прекрасен оттенък на тен, като от плажа.Характеристики:уеднаквява нюанса на тена и леко тонирапридава на кожата бронзов оттенъкхидратира и подхранвалесен за приложениебързо се абсорбираСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху кожата на цялото тяло. Старателно и равномерно разтрийте.
 • NKD SKN Tanning Mitt ръкавици за нанасяне
  NKD SKN Tanning Mitt, , Автобронзиращи продукти за жени, Ръкавиците за нанасяне на автобронзиращи продукти NKD SKN Tanning Mitt осигуряват равномерно нанасяне и съвършен загар на кожата.Характеристики:гарантират равномерно нанасяне на автобронзиращия продуктулесняват употребата на автобронзиращите продуктипредпазват ръцете от нежелано оцветяванеНачин на употреба:Нанесете автобронзиращия продукт на ръкавиците и равномерно разтривайте по тялото.

Последно видяно

връх