Модни марки 1
Цена
лв лв

Macadamia Oil Extract облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
 • Macadamia Oil Extract Exclusive подхранваща маска за коса за всички видове коса 250 мл.
  Macadamia Oil Extract Exclusive, 250 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаMacadamia Oil Extract Exclusive е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратиравъзвръща естествения, здрав външен вид на косатаподсилва косъмапридава на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Macadamia Oil Extract Pack хидратиращи чорапи
  Macadamia Oil Extract Pack, , Стягаща грижа за жени, Специалната грижа Macadamia Oil Extract Pack идеално се грижи за вашите крака и ходила.Характеристики:хидратира кожатаоставя кожата мека и гладкапридава облекчение на кракатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Macadamia Oil Extract Exclusive подхранващ шампоан за всички видове коса 400 мл.
  Macadamia Oil Extract Exclusive, 400 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Macadamia Oil Extract Exclusive ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаудължава трайността на цвета на косатаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Macadamia Oil Extract Exclusive подхранващ балсам за всички видове коса 400 мл.
  Macadamia Oil Extract Exclusive, 400 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Macadamia Oil Extract Exclusive гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Последно видяно

връх