Модни марки 1
Цена
лв лв

Love Love облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Love Love 4 продукти
 • Love Love At Night 100 ml eau de toilette за жени
  Best products on Parfimo.bg: Love Love At Night Eau de Toilette за жени 100 ml Парфюм Love Love Night е чувствен и пристрастяващ аромат, пълен с пенливи и съблазнителни тонове. Той символизира нощен живот, танци и парти. Ароматът е изпълнен със сочни тонове и съблазнителни цветя, който ще събуди всички сетива и ще ви зареди с настроение. Ароматът на къпини, бергамот и касис ни опияняват в началото. Сърцето е деликатно флорално, изпълено с ванилия и пачули. Този пенлив коктейл ще ви завладее и донесе много позитивизъм. Отдайте се на приключението, любовта и бъдете кралицата на нощта.
 • Love Love Shop & Love 100 ml eau de toilette за жени
  Best products on Parfimo.bg: Love Love Shop & Love Eau de Toilette за жени 100 ml Парфюм Love Love Shop & Love е плодово - цветен, който излъчва радост, красота и забавление. Свжият ананас и зелена ябълка бавно се смесват с благоуханния касис. Плодовите нотки се докосват до съблазнителните нотки на магнолия и рози. Love Love Shop & Love завършва с топлото сандалово дърво и кехлибар. Всичко това създава весел аромат, който ще ви донесе много настроение и емоции през целия ден.
 • Love Love Sun & Love 100 ml eau de toilette за жени
  Best products on Parfimo.bg: Love Love Sun & Love Eau de Toilette за жени 100 ml Love Love Sun & Love е забавен летен аромат, който ни изпълва с радост и забавление. Парфюмът е предназначен за всички момичета, които обичат безгрижни дни, пълни със забавление на плажа. Ароматът се отваря със сочни тонове круши, мандарини и портокали. Във флоралното сърце ни опиянява розата, момината сълза и фрезия. Базовите дървесните тонове дават на аромата топло и съблазнително докосване. Насладете се на магическия аромат Love Love Sun & Love, който ще ви зареди с енергични и радостни моменти.
 • Love Love Love Music 100 ml eau de toilette за жени
  Best products on Parfimo.bg: Love Love Love Music Eau de Toilette за жени 100 ml Парфюм Morgan Love Love Love Music е красив, енергичен и жизнерадостен аромат, предназначен за млади момичета и жени, които са динамични и весели. Ароматът е пълен с много ритъм и чар, който ще Ви даде много настроение не само през деня, но и вечерта. Дамският парфюм Love Love Love Music е предназначен за дами, който се наслаждават на музиката и жовота.

Последно видяно

връх