Модни марки 1
Цена
лв лв

LAB облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: LAB 6 продукти
 • LAB Hygge Presence ароматна свещ (Lemongrass Clove) 107,73 гр.
  LAB Hygge Presence, 107,73 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ LAB Hygge Presence придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:свеж ароматцитрусови ароматиаромат на билкилуксозен аксесоар за всеки интериорслед изгарянето на продуктачисто горенеСъстав:съдържа кокосов восъкНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • LAB Hygge Togetherness ароматна свещ (Tranquil Sea) 210,07 гр.
  LAB Hygge Togetherness, 210,07 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ LAB Hygge Togetherness придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:аромат на чист въздухцветен ароматлуксозен аксесоар за всеки интериорслед изгарянето на продуктачисто горенеСъстав:съдържа кокосов восъкНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • LAB Hygge Pleasure ароматна свещ (Warm Fig) 210,07 гр.
  LAB Hygge Pleasure, 210,07 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ LAB Hygge Pleasure придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматпикантен ароматсладък ароматгреещ ароматлуксозен аксесоар за всеки интериорслед изгарянето на продуктаСъстав:съдържа кокосов восъкНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • LAB Hygge Shelter ароматна свещ 210,07 гр. (Coconut Oud)
  LAB Hygge Shelter, 210,07 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ LAB Hygge Shelter придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматцветен ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • LAB Hygge Comfort ароматна свещ (Oakwood Ash) 210,07 гр.
  LAB Hygge Comfort, 210,07 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ LAB Hygge Comfort придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматгреещ ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • LAB Hygge Gratitude ароматна свещ 210,07 гр. (Patchouli Myrrh)
  LAB Hygge Gratitude, 210,07 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ LAB Hygge Gratitude придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:дървесен ароматпикантен ароматориенталски ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.

Последно видяно

връх