Модни марки 1
Цена
лв лв

L:A Bruket облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: L:A Bruket 33 продукти
 • L:A Bruket Hair спрей за коса с морски соли 120 мл.
  L:A Bruket Hair, 120 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеL:A Bruket Hair придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:качествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Оформете косата както обикновено.
 • L:A Bruket Body дезодорант в спрей Coriander 60 мл.
  L:A Bruket Body, 60 мл., дезодоранти за жени, Дезодорантът L:A Bruket Body ефективно се бори срещу неприятната миризма и ви придава дълготрайно усещане за комфорт и свежест.Характеристики:предпазва от неприятната миризмапридава свежестНачин на употреба:Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
 • L:A Bruket Body течен сапун с мушкато за ръце и тяло 450 мл.
  L:A Bruket Body, 450 мл., Течни сапуни за жени, Течният сапун L:A Bruket Body пестеливо, но ефективно почиства кожата на ръцете ви и им осигурява необходимото подхранване и грижа.Характеристики:щателно измива кожата на ръцетеотстранява нечистотиите и бактериитепридава на кожата копринен финесНачин на употреба:Може да се ползва и за кожата на тялото.
 • L:A Bruket Body течен сапун със салвия, розмарин и лавандула за ръце и тяло 250 мл.
  L:A Bruket Body, 250 мл., Течни сапуни за жени, Течният сапун L:A Bruket Body пестеливо, но ефективно почиства кожата на ръцете ви и им осигурява необходимото подхранване и грижа.Характеристики:щателно измива кожата на ръцетеподхранва кожатапридава на кожата копринен финесНачин на употреба:Може да се ползва и за кожата на тялото.
 • L:A Bruket Body течен сапун с ванилия 450 мл.
  L:A Bruket Body, 450 мл., Течни сапуни за жени, Течният сапун L:A Bruket Body пестеливо, но ефективно почиства кожата на ръцете ви и им осигурява необходимото подхранване и грижа.Характеристики:щателно измива кожата на ръцетеотстранява нечистотиите и бактериитепридава на кожата копринен финесНачин на употреба:Може да се ползва и за кожата на тялото.
 • L:A Bruket Body течен сапун с дива роза за ръце и тяло 450 мл.
  L:A Bruket Body, 450 мл., Течни сапуни за жени, Течният сапун L:A Bruket Body пестеливо, но ефективно почиства кожата на ръцете ви и им осигурява необходимото подхранване и грижа.Характеристики:щателно измива кожата на ръцетеотстранява нечистотиите и бактериитепридава на кожата копринен финесНачин на употреба:Може да се ползва и за кожата на тялото.
 • L:A Bruket Body лосион за тяло с бергамот и пачули 250 мл.
  L:A Bruket Body, 250 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло L:A Bruket Body гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаоставя кожата кадифено фина на допирвъзвръща еластичността на кожатаНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • L:A Bruket Body лосион за тяло с лимонена трева 250 мл.
  L:A Bruket Body, 250 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло L:A Bruket Body гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:интензивно подхранва и омекотяваоставя кожата кадифено фина на допирподобрява сухата кожаукрепва кожната бариераНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • L:A Bruket Hair балсам за нормална към омазняваща се коса Lemongrass 450 мл.
  L:A Bruket Hair, 450 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът L:A Bruket Hair гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянепредоставя необходимата хидратацияосигурява на косата ослепителен блясъкНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • L:A Bruket Hair шампоан за нормална към суха коса кориандър и черен пипер 450 мл.
  L:A Bruket Hair, 450 мл., Шампоани за жени, Шампоанът L:A Bruket Hair ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираСъстав:не съдържа силикониНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • L:A Bruket Sun слънцезащитен крем SPF 30 200 мл.
  L:A Bruket Sun, 200 мл., Защита от слънчевите лъчи за жени, Слънцезащитният продукт L:A Bruket Sun е незаменима част от грижата за кожата при излагане на слънце.Характеристики:предпазва кожата от увреждания, причинени от влиянието на UV лъчитепридава на кожата необходимата хидратацияподпомага естествения процес за придобиване на тенНачин на употреба:Преди излагане на слънце, нанесете достатъчно количество върху кожата на цялото тяло.
 • L:A Bruket Body твърд сапун с дива роза 120 гр.
  L:A Bruket Body, 120 гр., Сапуни за жени, Твърдият сапун L:A Bruket Body представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатапредпазва кожатаможе да се ползва за ръце и тялоНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • L:A Bruket Body твърд сапун със салвия, розмарин и лавандула 120 гр.
  L:A Bruket Body, 120 гр., Сапуни за жени, Твърдият сапун L:A Bruket Body представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:подхранва и хидратирафино почиства кожатаможе да се ползва за ръце и тялоНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • L:A Bruket Body твърд сапун с лимонена трева 120 гр.
  L:A Bruket Body, 120 гр., Сапуни за жени, Твърдият сапун L:A Bruket Body представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:фино почиства кожатаможе да се ползва за ръце и тялоуспокоява раздразнениятаНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • L:A Bruket Body крем за ръце със салвия, розмарин и лавандула 30 мл.
  L:A Bruket Body, 30 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът L:A Bruket Body идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатапредпазва кожатарегенерираНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • L:A Bruket Body крем за ръце с бергамот и пачули 30 мл.
  L:A Bruket Body, 30 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът L:A Bruket Body идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатарегенерирабързо се абсорбираНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • L:A Bruket Body крем за ръце с дива роза 70 мл.
  L:A Bruket Body, 70 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът L:A Bruket Body идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и мекарегенерираНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • L:A Bruket Body крем за ръце с лимонена трева 30 мл.
  L:A Bruket Body, 30 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът L:A Bruket Body идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатабързо се абсорбираправи кожата фина и мекаНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • L:A Bruket Home Tabac ароматна свещ 260 гр.
  L:A Bruket Home Tabac, 260 гр., ароматна свещ Ароматизатори за дома, Ароматната свещ L:A Bruket Home Tabac придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно.Характеристики:ориенталски ароматНачин на употреба:Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
 • L:A Bruket Face балсам за устни 17 мл.
  L:A Bruket Face, 17 мл., балсами за устни за жени, Балсамът за устни L:A Bruket Face е незаменим помощник в грижата за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвапоправя напуканите устнипредоставя на сухите устни моментално облекчениеНачин на употреба:Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
 • L:A Bruket Face лосион за околочния контур 50 мл.
  L:A Bruket Face, 50 мл., Премахване на грим от очите за жени, Продуктът за премахване на грим L:A Bruket Face ви осигурява перфектно и внимателно отстраняване на грима дори и в зоните около очите.Характеристики:грижливо премахва всички видове очен гримима успокояващ ефектхидратира и омекотява кожатаНачин на употреба:Преди употреба старателно разклатете. Нанесете върху козметичен памучен тампон, приложете на затворените очи и оставете за малко да престои.
 • L:A Bruket Face балсам за околоочния контур 15 мл.
  L:A Bruket Face, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата L:A Bruket Face е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:освежава и изглажда зоната около очитепридава младежки вид около очитеозарява околоочната зонауспокоява раздразненията около очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • L:A Bruket Face подхранващ хидратиращ крем с екстракт от морков 50 мл.
  L:A Bruket Face, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице L:A Bruket Face предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализираинтензивно хидратирапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • L:A Bruket Face олио от жожоба 30 мл.
  L:A Bruket Face, 30 мл., Масла за лице за жени, Маслото за лице L:A Bruket Face представлява отлична грижа за вашето лице и тяло.Характеристики:бързо се абсорбира и не оставя усещане за мазнотарегенерира и хидратиравъзстановява еластичността на лицетоНачин на употреба:Нанесете с масажни движения малко количество от маслото върху чистото лице и оставете да абсорбира.
 • L:A Bruket Face почистващ крем за лице с лайка и бергамот 120 мл.
  L:A Bruket Face, 120 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето L:A Bruket Face е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеприятно освежавапредотвратява изсушаването на кожата на лицетоСъстав:с фин аромат
 • L:A Bruket Face пилинг за лице 100 мл.
  L:A Bruket Face, 100 мл., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице L:A Bruket Face почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:старателно измива и почиства цялото лицепремахва черните точки и излишния себумпочиства запушените пориНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода.
 • L:A Bruket Body масло от шеа 100 гр.
  L:A Bruket Body, 100 гр., Масла за тяло за жени, Кремът за тяло L:A Bruket Body се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаподобрява сухата кожаомекотява и помага за копринено гладка кожананася се добре, лесно абсорбира и не се лепиНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • L:A Bruket Body скраб за тяло със салвия, розмарин и лавандула 420 мл.
  L:A Bruket Body, 420 мл., Пилинг за тяло за жени, Пилингът за тяло L:A Bruket Body избавя вашата кожа от вече мъртвите клетки и гарантира съвършена мека кожа.Характеристики:премахва мъртвите кожни клеткиувеличава притока на кръв към кожатахидратира и подхранва кожатаНачин на употреба:Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
 • L:A Bruket Body течен сапун с бергамот и пачули за ръце и тяло 250 мл.
  L:A Bruket Body, 250 мл., Течни сапуни за жени, Течният сапун L:A Bruket Body пестеливо, но ефективно почиства кожата на ръцете ви и им осигурява необходимото подхранване и грижа.Характеристики:щателно измива кожата на ръцетеподхранва кожатаосвежава и придава жизненост на кожатаНачин на употреба:Може да се ползва и за кожата на тялото.
 • L:A Bruket Shave крем за бръснене с дафин 200 мл.
  L:A Bruket Shave, 200 мл., Продукти за бръснене за жени, Продуктът L:A Bruket Shave улеснява бръсненето и предотвратява неприятното дразнене на лицето или кожата.Характеристики:улеснява плъзгането на самобръсначкатапредотвратява раздразнениехидратира и омекотяваНачин на употреба:Нанесете върху кожата оптимално количество от продукта, разтрийте равномерно и леко разпенете.
 • L:A Bruket Hair шампоан за нормална към омазняваща се коса Lemongrass 450 мл.
  L:A Bruket Hair, 450 мл., Шампоани за жени, Шампоанът L:A Bruket Hair ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаинтензивно хидратираправи косата гладкаСъстав:не съдържа силикониНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • L:A Bruket Tattoo крем-грижа за татуировки 70 мл.
  L:A Bruket Tattoo, 70 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло L:A Bruket Tattoo се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаосигурява на кожата дълготрайна гладкостуспокоява и освежава кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • L:A Bruket Face серум за лице със семена на броколи 50 мл.
  L:A Bruket Face, 50 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице L:A Bruket Face е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:ефективно хидратира и подхранвавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатапроясняваНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.

Последно видяно

връх