Модни марки 2
Цена
лв лв

Облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
 • Обувки BRUGI - 2SA9 Grey P7S
  Класическо предложение на марката Brugi. Бързосъхнеща горна част, която е Текстил - Tекстил. Повишен комфорт при носене заради стелките: плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Горната част на обувките е захваната за подметката: гума. Удобен модел, който ще оправдае очакванията Ви при морска почивка.
 • Обувки BRUGI - Y45 Nero
  Сполучливо предложение на марката Brugi. Устойчивата на влага горна част на обувката е Текстил - Tекстил. Вътре в обувките подплата: плат. Стелката е материал. Подметката на обувките е: гума. Обувки, издръжливи на вредното влияние на влагата, за любителите на водни спортове.
 • Обувки BRUGI - 4SA6 Grey P7R
  В колекцията на маркаBrugi не липсват и обувки за вода. Бързосъхнещата горна част на обувката е Текстил - Tекстил. Удобството при носене се увеличава от подплатата: плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Основният компонент на подметката е гума. Обувки, издръжливи на вредното влияние на влагата, за любителите на водни спортове.
 • Обувки BRUGI - 2SA9 Azzurro/Azurro N5X
  Класическо предложение на марката Brugi. Бързосъхнещата горна част на обувката е Текстил - Tекстил. Удобството при носене се увеличава от подплатата: плат. Стелката е материал. Подметката е: гума. Идеални обувки за любителите на водните спортове.
 • Kryolan Private Care Face дневен крем за интензивна хидратация 30 мл.
  Kryolan Private Care Face, 30 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Kryolan Private Care Face предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Kryolan Dermacolor Camouflage System водоустойчива фиксираща пудра цвят P 11 20 гр.
  Kryolan Dermacolor Camouflage System, 20 гр., Фиксиране на грим за жени, Продуктът за фиксиране на грима Kryolan Dermacolor Camouflage System е незаменим помощник, гарантиращ че вашият грим ще остане перфектен и след няколко часа.Характеристики:дълготрайна фиксация на гримапредотвратява размазване и избледняване на гримагарантира безупречен външен видпродуктът е водоустойчивима чудесни покриващи способностиНачин на употреба:Нанесете пудрата по лицето с четка или гъбичка за матов израз на кожата и дълготрайна фиксация.
 • Kryolan Dermacolor фон дьо тен фиксатор SPF 20 150 мл.
  Kryolan Dermacolor, 150 мл., Фиксиране на грим за жени, Продуктът за фиксиране на грима Kryolan Dermacolor Dermacolor е незаменим помощник, гарантиращ че вашият грим ще остане перфектен и след няколко часа.Характеристики:дълготрайна фиксация на гримаозарява кожатаНачин на употреба:Преди употреба добре разклатете, напръскайте достатъчно количество от продукта на лицето. Избягвайте пряк контакт с очите. Повторете при необходимост по всяко време на деня.
 • Kryolan Dermacolor Camouflage System фиксираща пудра големи опаковки цвят P 11 60 гр.
  Kryolan Dermacolor Camouflage System, 60 гр., Фиксиране на грим за жени, Продуктът за фиксиране на грима Kryolan Dermacolor Camouflage System е незаменим помощник, гарантиращ че вашият грим ще остане перфектен и след няколко часа.Характеристики:дълготрайна фиксация на гримагарантира безупречен външен видпредотвратява размазване и избледняване на гримаприкрива несъвършенствата на кожата и уеднаквява нейния оттенъкНачин на употреба:Нанесете пудрата по лицето с четка или гъбичка за матов израз на кожата и дълготрайна фиксация.
 • Kryolan Dermacolor Camouflage System кремообразен коректор и фон дьо тен в едно цвят D 3 30 гр.
  Kryolan Dermacolor Camouflage System, 30 гр., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Kryolan Dermacolor Camouflage System уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:уеднаквява цветовия тон на кожатаотлична покриваща способностпредпазва от слънчевите лъчипродуктът е водоустойчивНачин на употреба:С леки издърпвания нанасяйте фон дьо тена върху лицето. Равномерно и старателно разтрийте с пръсти, гъбичка или четка.
 • Kryolan Dermacolor Camouflage System мини палитра с коректори 14 гр.
  Kryolan Dermacolor Camouflage System, 14 гр., Палитри с коректори за жени, Палитрата коректори Kryolan Dermacolor Camouflage System ви помага да прикриете всички несъвършенства на лицето и да създадете безупречен грим.Характеристики:има чудесна покриваща способносткомбинации на цветове за различни проблеми на кожатаестествени нюансиима лека текстура, която не очертава бръчкитедълготраен ефектНачин на употреба:Нанесете с пръст или с практичния апликатор върху различните недостатъци на своята кожа.
 • Kryolan Dermacolor Camouflage System палитра с 12 коректори 40 гр.
  Kryolan Dermacolor Camouflage System, 40 гр., Палитри с коректори за жени, Палитрата коректори Kryolan Dermacolor Camouflage System ви помага да прикриете всички несъвършенства на лицето и да създадете безупречен грим.Характеристики:има чудесна покриваща способносткомбинации на цветове за различни проблеми на кожатаестествени нюансисилно пигментиранепродуктът е водоустойчивНачин на употреба:С помощта на апликатора нанесете коректор на мястото, което искате да замаскирате. Разтрийте до изчезване.
 • Kryolan Dermacolor Camouflage System палитра от 3 коректора с огледалце и апликатор цвят DC 1 10 гр.
  Kryolan Dermacolor Camouflage System, 10 гр., Палитри с коректори за жени, Палитрата коректори Kryolan Dermacolor Camouflage System ви помага да прикриете всички несъвършенства на лицето и да създадете безупречен грим.Характеристики:има чудесна покриваща способносткомбинации на цветове за различни проблеми на кожатаестествени нюансидълготраен ефектСъстав:апликаторогледалцеНачин на употреба:С помощта на апликатора нанесете коректор на мястото, което искате да замаскирате. Разтрийте до изчезване.
 • Kryolan Basic Eyes спирала за обем и сгъстяване на миглите цвят Ch. -B.F3150 Black 6 мл.
  Kryolan Basic Eyes, 6 мл., Спирали за жени, Спиралата Kryolan Basic Eyes придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:изразително сгъстява миглитеизтъква формата на очитебързо и лесно се нанасяима интензивен цвятНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • Kryolan Basic Face & Body основа SPF 15 (Ultra Underbase Plus) 60 мл.
  Kryolan Basic Face & Body, 60 мл., основи за жени, Основата Kryolan Basic Face & Body идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:повишава устойчивостта на гримаотлично подготвя кожата за нанасяне на гримпредотвратява размазване на гримапредпазва кожатаима дълготраен ефектНачин на употреба:Равномерно и старателно разтрийте. После нанесете грим.
 • Kryolan Basic Eyes палитра сенки за очи с 5 цвята с огледалце и апликатор цвят Abu Dhabi Matt/Iridescent 7,5 гр.
  Kryolan Basic Eyes, 7,5 гр., Сенки за очи за жени, Сенките за очи Kryolan Basic ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение.Характеристики:създава естествен грим на очитеима дълготрайна издръжливостнанася се лесноима естествен цвятпритежава много интензивна пигментацияСъстав:цветови пигменти – създават дълготраен наситен цвят на сенкитеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Kryolan Basic Eyes палитра сени за очи с 18 цвята цвят V 3 Natural 20 гр.
  Kryolan Basic Eyes, 20 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Kryolan Basic Eyes ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:има дълготрайна издръжливостлесно допълване на нюансалесно се разнасяСъстав:огледалцеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Kryolan Basic Eyes палитра от сенки за очи с огледалце и апликатор цвят Smokey Beige 7,5 гр.
  Kryolan Basic Eyes, 7,5 гр., Сенки за очи за жени, Сенките за очи Kryolan Basic ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение.Характеристики:създава естествен грим на очитеима дълготрайна издръжливостлесно се разнасяпритежава много интензивна пигментациянанася се лесноСъстав:цветови пигменти – създават дълготраен наситен цвят на сенкитеНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Kryolan Basic Accessories велурен тампон за пудра малка Ø 8 cm
  Kryolan Basic Accessories, , Гъбички за жени, Гъбата за фон дьо тен Kryolan Basic Accessories осигурява безупречно нанасяне на вашия фон дьо тен за професионално изглеждащ грим.Характеристики:осигурява удобно нанасяне и в гънките на лицеторезултатът е гладък завършекгарантира леко нанасянепридава на грима професионален видНачин на употреба:Нанесете фон дьо тен, основа или коректор върху гъбата и след това леко разтрийте по лицето. Постъпвайте винаги от средата на лицето към външните страни.
 • Kryolan Basic Eyes двустранен молив за очи цвят Black/Brown
  Kryolan Basic Eyes, , Моливи и очни линии за жени, Моливът за очи Kryolan Basic Eyes идеално подчертава всеки грим и гарантира съблазнителен поглед.Характеристики:дълготрайна издръжливостсъдържа интензивен пигментекстра мека консистенцияперфектно се впива и покриваподчертава красотата на очитеНачин на употреба:Нанесете линия с постепенно издърпване по горния или долния клепач на окото.
 • Kryolan Basic Face & Body хайлайтър, бронзър и руж в едно цвят Blush Peach 10 гр.
  Kryolan Basic Face & Body, 10 гр., Бронзанти за жени, Ружът Kryolan Basic Face & Body придава на вашата кожа здрав, свеж и естествен израз.Характеристики:придава на бузите здрав цвятозарявалесно се използваможе да се ползва за лице и цялото тялоНачин на употреба:Нанесете върху бузите с помощта на широката четка и разтрийте до изчезване.
 • Kryolan Basic Face & Body блестящ прашец за лице и тяло цвят Noble 3 гр.
  Kryolan Basic Face & Body, 3 гр., Хайлайтъри за жени, Озарителят Kryolan Basic Face & Body придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:блестящ ефектсъвършено озарява лицетопридава свежест на кожатаНачин на употреба:Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • Kryolan Dermacolor Camouflage System мини палитра кремообразни коректори с високо покритие 16 цвята цвят No. 2 12 гр.
  Kryolan Dermacolor Camouflage System, 12 гр., Палитри с коректори за жени, Палитрата коректори Kryolan Dermacolor Camouflage System ви помага да прикриете всички несъвършенства на лицето и да създадете безупречен грим.Характеристики:има чудесна покриваща способносткомбинации на цветове за различни проблеми на кожатаестествени нюансиНачин на употреба:Нанесете с пръст или с практичния апликатор върху различните недостатъци на своята кожа.

Последно видяно

връх