Модни марки 1
Цена
лв лв

Kanebo облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Kanebo 31 продукти
 • Kanebo Sensai 38C 6 ml спирала за жени M1 Black
  Best products on Parfimo.bg: Kanebo Sensai 38C Спирала за жени 6 ml Нюанс M1 Black
 • Kanebo Sensai Cellular Perfomance Deep Lift Filler 20 ml серум за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Kanebo Sensai Cellular Perfomance Deep Lift Filler Серум за лице за жени 20 ml
 • Kanebo Sensai Cellular Perfomance Hydrachange 40 ml дневен крем за лице за жени
  Best products on Parfimo.bg: Kanebo Sensai Cellular Perfomance Hydrachange Дневен крем за лице за жени 40 ml
 • Kanebo 38C 7,5 ml спирала за жени Black
  Best products on Parfimo.bg: Kanebo 38C Спирала за жени 7,5 ml Нюанс Black
 • Kanebo Sensai 8 ml спирала за жени Black
  Best products on Parfimo.bg: Kanebo Sensai Спирала за жени 8 ml Нюанс Black
 • Kanebo Skincare почистваща вода за лице 180 мл.
  Kanebo Skincare, 180 мл., Води за лице за жени, Продуктът за премахване на грим Kanebo Skincare напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста.Характеристики:оставя кожата напълно чистапредотвратява изсушаването на кожата на лицетоима освежаващ и успокояващ ефектиНачин на употреба:Преди употреба разклатете старателно. Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите.
 • Kanebo Skincare хидратиращ почистващ крем 120 мл.
  Kanebo Skincare, 120 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Kanebo Skincare е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицехидратира в дълбочинаприятно освежаваНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Kanebo Skincare стягащ и изглаждащ тоник за лице 180 мл.
  Kanebo Skincare, 180 мл., Води за лице за жени, Водата за лице Kanebo Skincare е задължителна стъпка при премахване на грима. Почиства кожата от останалите нечистотии и в същото време леко тонизира.Характеристики:възстановява естествения баланс на кожатахидратира и освежава кожата
 • Kanebo Skincare освежаващ лосион с хидратиращ ефект 180 мл.
  Kanebo Skincare, 180 мл., Води за лице за жени, Водата за лице Kanebo Skincare е задължителна стъпка при премахване на грима. Почиства кожата от останалите нечистотии и в същото време леко тонизира.Характеристики:хидратира и освежава кожата
 • Kanebo Skincare хидратираща мъгла за лице 50 мл.
  Kanebo Skincare, 50 мл., Мъгли за лице за жени, Освежаващият спрей за лице Kanebo Skincare ще пробуди вашата кожа по всяко време на деня и й предоставя незабавно облекчение.Характеристики:помага за предотвратяване на дехидратацията на кожатаима релаксиращ ефектудължава трайността на гримаНачин на употреба:Напръскайте достатъчно количество от продукта върху лицето. Употребявайте по всяко време на деня. Подходящо и при нанесен грим.
 • Kanebo Skincare озаряващ серум за лице 50 мл.
  Kanebo Skincare, 50 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Kanebo Skincare е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:възстановява свежестта и младежката красота на кожатаефективно хидратира и подхранваНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Kanebo Skincare изглаждащ серум 100 мл.
  Kanebo Skincare, 100 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Kanebo Skincare е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за отстраняване на признаците за стареене на кожатавъзстановява свежестта и младежката красота на кожата
 • Kanebo Skincare почистващ крем 120 мл.
  Kanebo Skincare, 120 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за премахване на грим Kanebo Skincare напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста.Характеристики:ефективно отстранява грима от кожатаоставя кожата напълно чистана допир кожата е фина и омекотенаНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Kanebo Skincare енергизиращ дневен крем SPF 30 40 мл.
  Kanebo Skincare, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Kanebo Skincare предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:предпазва кожата от вредните външни влияниярегенерира и витализирапридава на кожата свежест и сияниеподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Kanebo Skincare подмладяващ серум за очи 15 мл.
  Kanebo Skincare, 15 мл., Серуми за околоочната зона за жени, Серумът за очи Kanebo Skincare интензивно се грижи за кожата около очите и й придава младежки вид.Характеристики:подхранва в дълбочина и регенерира кожата на лицетоефективно изглажда фините линии и леките бръчкипридава на кожата свеж и отпочинал видНачин на употреба:Прилагайте върху чиста околоочна зона и внимателно потупвайте с върховете на пръстите. Продължете грижата със своите любими продукти за лице. Ползвайте ежедневно.
 • Kanebo Skincare озаряващ серум с хидратиращ ефект 60 мл.
  Kanebo Skincare, 60 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Kanebo Skincare е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:ефективно хидратира и подхранвапридава на лицето стегнатостпомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Kanebo Skincare стягащ нощен крем 40 мл.
  Kanebo Skincare, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Kanebo Skincare предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализирадейства срещу несъвършенстваинтензивно хидратирапредпазва кожата от вредните външни влиянияправи кожата на лицето кадифено мека на допирподмладява кожата и й придава енергияНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Kanebo Skincare освежаващ гел за лице с охлаждащ ефект 40 мл.
  Kanebo Skincare, 40 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Kanebo Skincare предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:интензивно хидратираподмладява кожата и й придава енергияпридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Kanebo Skincare стягащ крем за кожа 40 мл.
  Kanebo Skincare, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Kanebo Skincare предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатавъзстановява младежкия вид на кожатаСъстав:без алкохолНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Kanebo Skincare олио - серум с хидратиращ ефект 50 мл.
  Kanebo Skincare, 50 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Kanebo Skincare е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:придава на лицето стегнатостефективно хидратира и подхранвавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Kanebo Skincare овлажняващ лосион 180 мл.
  Kanebo Skincare, 180 мл., Води за лице за жени
 • Kanebo Skincare Хидратираща и подхранваща емулсия 100 мл.
  Kanebo Skincare, 100 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Kanebo Skincare предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинадерматологично тестваноНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Kanebo Skincare лека хидратираща емулсия 100 мл.
  Kanebo Skincare, 100 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Kanebo Skincare предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираподхранва в дълбочинабързо се абсорбирадерматологично тестваноНачин на употреба:Нанесете с кръгови движения върху чисто лице и шия, и леко масажирайте. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Kanebo Skincare лосион против бръчки с хидратиращ ефект 100 мл.
  Kanebo Skincare, 100 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Kanebo Skincare предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатарегенерира и витализираинтензивно хидратиранамалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява младежкия вид на кожатадерматологично тестваноНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
 • Kanebo Skincare освежаващ дневен крем SPF 15 40 мл.
  Kanebo Skincare, 40 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Kanebo Skincare предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:бързо се абсорбираинтензивно хидратирапридава на кожата свежест и сияниепредпазва кожата от вредните външни влияниядерматологично тестваноНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Kanebo Skincare масажен крем за лице 100 мл.
  Kanebo Skincare, 100 мл., Кремове за лице за жени, Продуктът Kanebo Skincare предоставя на вашата кожа най-необходимата грижа.Характеристики:подмладява кожата и й придава енергиярегенерира и витализираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Kanebo Skincare хидратиращ серум 40 мл.
  Kanebo Skincare, 40 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Kanebo Skincare е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:ефективно хидратира и подхранвавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатадерматологично тестваноНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Kanebo Skincare специален крем SPF 50 60 мл.
  Kanebo Skincare, 60 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Kanebo Skincare предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратирабързо се абсорбирапредпазва кожата от вредните външни влиянияпредпазва кожата от свободните радикалиНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Kanebo Skincare почистващо и премахващо грима масло 180 мл.
  Kanebo Skincare, 180 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за премахване на грим Kanebo Skincare напълно отстранява от лицето грима и всички нечистотии и оставя кожата мека и чиста.Характеристики:ефективно отстранява грима от кожатаоставя кожата напълно чистаподхранва кожатаима освежаващ и успокояващ ефектиСъстав:с фин ароматНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Kanebo Skincare лифтинг серум за лице 30 мл.
  Kanebo Skincare, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Kanebo Skincare е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиипридава на лицето стегнатостукрепва контурите на лицетовъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Kanebo Skincare нежна почистваща пудра 32 кап.
  Kanebo Skincare, 32 кап., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Kanebo Skincare е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицерегулира образуването на себумпредотвратява изсушаването на кожата на лицетоприятно освежаваНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.

Последно видяно

връх