Модни марки 1
Цена
лв лв

Johnson's Baby облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Johnson's Baby 29 продукти
 • Johnson's Baby Shiny Drops балсам в спрей без отмиване с арганово масло от 18-месечна възраст 200 мл.
  Johnson's Baby Shiny Drops, 200 мл., За лесно разресване за деца, Продуктът Johnson's Baby Shiny Drops улеснява разресването на фината детска косичка.Характеристики:след употреба косата е фина и мекане изсушава и не дразни кожата на главатане слепя косатаСъстав:продуктът е хипоалергененне съдържа силикониНачин на употреба:Нанасяйте равномерно на суха или мокра коса. Не изплаквайте.
 • Johnson's Baby Top-to-Toe хидратиращ крем за лице и тяло за деца от раждането им 100 мл.
  Johnson's Baby Top-to-Toe, 100 мл., грижа за кожата на лицето за жени, Кремът за тяло Johnson's Baby Top-to-Toe се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаподобрява гъвкавостта на кожата и нейната еластичностуспокоява раздразнениятаНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Johnson's Baby Strenght Drops подсилващ балсам за деца в спрей 200 мл.
  Johnson's Baby Strenght Drops, 200 мл., За лесно разресване за деца, Продуктът Johnson's Baby Strenght Drops улеснява разресването на фината детска косичка.Характеристики:след употреба косата е фина и мекагарантира разресване без дърпане и чупене на косатапридава блясък на косатаСъстав:не съдържа парабениНачин на употреба:Нанасяйте равномерно на суха или мокра коса. Не изплаквайте.
 • Johnson's Baby Bedtime твърд сапун за деца 100 гр.
  Johnson's Baby Bedtime, 100 гр., Сапуни за деца, Твърдият сапун Johnson's Baby Bedtime представлява продукт за качествена хигиена. Ефективно измива кожата и я избавя от всички нечистотии.Характеристики:нежно измива всички нечистотиизапазва естествената защитна способност на кожатапредотвратява изсъхването на кожатаНачин на употреба:Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
 • Johnson's Baby Bedtime успокояшаща баня за деца от раждането им 500 мл.
  Johnson's Baby Bedtime, 500 мл., За баня за деца, Продуктът Johnson's Baby Bedtime внимателно се грижи за детската кожа при къпане.Характеристики:хидратира и омекотявалеко се изплакваотмива нечистотиитеНачин на употреба:Добавете малко количество от продукта в подготвената ваничка и после разбъркайте с ръка.
 • Johnson's Baby Care бебешко олио с алое вера 200 мл.
  Johnson's Baby Care, 200 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Johnson's Baby Care нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:ефективно подхранвахидратира и омекотява детската кожаподдържа естествената защитна способност на кожатаСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
 • Johnson's Baby Diapering бебешка пудра 100 гр.
  Johnson's Baby Diapering, 100 гр., Против подсичане за деца, Продуктът Johnson's Baby Diapering е идеален помощник в борбата с подсичането. Предотвратява възникване на подсичане и създава защитен слой на детската кожа.Характеристики:пази от подсичанесъздава върху кожата фин, напълно недразнещ защитен филмуспокоява раздразнената кожавъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Нанасяйте при необходимост тънък слой върху чиста кожа.
 • Johnson's Baby Bedtime масло да добър сън 200 мл.
  Johnson's Baby Bedtime, 200 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Олиото за тяло Johnson's Baby Bedtime придава на вашата кожа интензивна хидратираща и регенерираща грижа.Характеристики:хидратира в дълбочинаправи кожата гъвкава и омекотенапредотвратява изсушаване на кожатаподходящиза чувствителна до алергична кожаСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло.
 • Johnson's Baby Care олио с алое вера 200 мл.
  Johnson's Baby Care, 200 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Johnson's Baby Care ефективно се грижи за фината детска кожа.Характеристики:хидратира в дълбочинаподходящиза чувствителна до алергична кожапредотвратява изсушаване на кожатаСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете по кожата на тялото според потребностите и леко разтривайте.
 • Johnson's Baby Care олио 200 мл.
  Johnson's Baby Care, 200 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Характеристики:видимо омекотява кожатаподхранва и се грижи за кожатахидратира и омекотява детската кожаСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанасяйте ежедневно върху почистената кожа на детето.
 • Johnson's Baby Wash and Bath пяна за вана и миещ гел 2 в 1 500 мл.
  Johnson's Baby Wash and Bath, 500 мл., За баня за деца, Продуктът Johnson's Baby Wash and Bath внимателно се грижи за детската кожа при къпане.Характеристики:отмива нечистотиитехидратира и омекотяваухае приятноне дразни очитеСъстав:продуктът е хипоалергененНачин на употреба:Нанесете продукта върху кожата на цялото тяло и леко масажирайте. После обилно изплакнете с вода. Нанесете на влажна гъба и разпенете, с пяната измийте тялото или косичката на детето и обилно изплакнете с вода.
 • Johnson's Baby Care детско мляко за тяло за добър сън 300 мл.
  Johnson's Baby Care, 300 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Johnson's Baby Care ефективно се грижи за фината детска кожа.Характеристики:подхранва детската кожахидратира и омекотява детската кожаподкрепя естествените функции на кожатаНачин на употреба:Нанесете по кожата на тялото според потребностите и леко разтривайте.
 • Johnson's Baby Wash and Bath нежен измиващ гел 500 мл.
  Johnson's Baby Wash and Bath, 500 мл., Почистване на кожа за деца, Душ гелът Johnson's Baby Wash and Bath е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитепонижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнениедерматологично тестваноСъстав:продуктът е хипоалергененбез сапунени добавкиНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Johnson's Baby Bedtime миещ гел за добър сън за детска кожа 500 мл.
  Johnson's Baby Bedtime, 500 мл., Почистване на кожа за деца, Продуктът Johnson's Baby Bedtime нежно измива детската кожа и предоставя необходимите хранителни вещества.Характеристики:прави кожата фина и еластичнаима хидратиращ ефектпочиства и измива кожата на цялото тялоНачин на употреба:Нанесете на мокра кожа и леко отмивайте. След това изплакнете обилно.
 • Johnson's Baby Care тоалетно мляко за тяло за деца 300 мл.
  Johnson's Baby Care, 300 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Млякото за тяло Johnson's Baby Care гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:добре се нанася, лесно абсорбирахидратира кожата в дълбочинабързо се абсорбираНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Johnson's Baby Strenght Drops подсилващ шампоан за деца 500 мл.
  Johnson's Baby Strenght Drops, 500 мл., Шампоани за деца, Шампоанът Johnson's Baby Strenght Drops отлично измива детската коса и я прави мека и ухаеща.Характеристики:щадящо измива детската косичкаподсилва естествения блясък на косичкатарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете на косата, разпенете и обилно изплакнете. Избягвайте попадане на продукта в очите. При засягане обилно ги изплакнете с вода.
 • Johnson's Baby Wash and Bath грижовен шампоан за деца 200 мл.
  Johnson's Baby Wash and Bath, 200 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Johnson's Baby Wash and Bath отлично измива детската коса и я прави мека и ухаеща.Характеристики:щадящо измива детската косичкаправи косата копринено фина и здрава на видподходящо за ежедневна употребаНачин на употреба:Нанесете на косата, разпенете и обилно изплакнете.
 • Johnson's Baby Shiny Drops нежен шампоан за деца 500 мл.
  Johnson's Baby Shiny Drops, 500 мл., Шампоани за деца, Шампоанът Johnson's Baby Shiny Drops ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:регенерира и подхранва косатаизмива косата и кожата на главатапридава блясък и обемНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Johnson's Baby Wash and Bath нежен детски шампоан 500 мл.
  Johnson's Baby Wash and Bath, 500 мл., Шампоани за деца, Шампоанът Johnson's Baby Wash and Bath отлично измива детската коса и я прави мека и ухаеща.Характеристики:измива косичкатаподсилва естествения блясък на косичкатапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Johnson's Baby Top-to-Toe миещ гел за тяло и коса за деца от раждането им 500 мл.
  Johnson's Baby Top-to-Toe, 500 мл., Почистване на кожа за деца, Продуктът Johnson's Baby Top-to-Toe е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа.Характеристики:нежно измива всички нечистотииизмива и косичкатаподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Нанесете на влажна гъба и разпенете, с пяната измийте тялото или косичката на детето и обилно изплакнете с вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Johnson's Baby Wash and Bath нежен шампоан за деца от раждането им с лайка 500 мл.
  Johnson's Baby Wash and Bath, 500 мл., Шампоани за деца, Шампоанът Johnson's Baby Wash and Bath отлично измива детската коса и я прави мека и ухаеща.Характеристики:щадящо измива детската косичкаподсилва естествения блясък на косичкатаподходящо за ежедневна употребаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
 • Johnson's Baby Cottontouch хидратиращо мляко за тяло и лице за деца от раждането им 300 мл.
  Johnson's Baby Cottontouch, 300 мл., Грижа за кожата за деца, Продуктът Johnson's Baby Cottontouch нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация.Характеристики:прави я нежна и омекотеналесно се разтрива и бързо попивахидратира и подхранва детската кожаНачин на употреба:Нанасяйте ежедневно върху почистената кожа на детето. Подходящ за всекидневна употреба.
 • Johnson's Baby Cottontouch олио за деца от раждането им 200 мл.
  Johnson's Baby Cottontouch, 200 мл., грижа за кожата на лицето за деца, Продуктът Johnson's Baby Cottontouch ефективно се грижи за фината детска кожа.Характеристики:прави кожата гъвкава и омекотенабързо се абсорбираподхранва детската кожаНачин на употреба:Нанасяйте ежедневно върху почистената кожа на детето.
 • Johnson's Baby Cottontouch нежно почистващи мокри кърпички за деца от раждането им neparfemované 56 бр.
  Johnson's Baby Cottontouch, 56 бр., почистващи кърпички за деца, Почистващите кърпички Johnson's Baby Cottontouch лесно, бързо и надеждно почистват детската кожа.Характеристики:за грижа и почистване на детската кожауспокоява раздразнените областиомекотява детската кожаСъстав:без парфюмНачин на употреба:Внимателно почистете желаните зони. Добре затворете опаковката, за да не изсъхват кърпичките.
 • Johnson's Baby Skin Protect нежни мокри кърпички за бебета 192 бр.
  Johnson's Baby Skin Protect, 192 бр., почистващи кърпички за деца, Почистващите кърпички Johnson's Baby Skin Protect лесно, бързо и надеждно почистват детската кожа.Характеристики:не изсушава кожатапремахва замърсяваниятаосвежава и подхранвауспокоява раздразнениятаНачин на употреба:С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост. Добре затворете опаковката, за да не изсъхват кърпичките.
 • Johnson's Baby Wash and Bath изключително нежен шампоан за деца от раждането им 200 мл.
  Johnson's Baby Wash and Bath, 200 мл., Шампоани за деца, Шампоанът Johnson's Baby Wash and Bath отлично измива детската коса и я прави мека и ухаеща.Характеристики:щадящо измива детската косичкаулеснява разресването на фината косарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете на косата, разпенете и обилно изплакнете.
 • Johnson's Baby Cottontouch нежни мокри кърпички за бебета 224 бр.
  Johnson's Baby Cottontouch, 224 бр., почистващи кърпички за деца, Почистващите кърпички Johnson's Baby Cottontouch лесно, бързо и надеждно почистват детската кожа.Характеристики:дълготрайно се грижи за детската кожауспокоява раздразнениятаомекотява детската кожаНачин на употреба:С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост.
 • Johnson's Baby Cottontouch пяна за вана и миещ гел 2 в 1 за деца 500 мл.
  Johnson's Baby Cottontouch, 500 мл., Пяна за вана за деца, Продуктът Johnson's Baby Cottontouch нежно измива детската кожа и предоставя необходимите хранителни вещества.Характеристики:хидратира и подхранва кожатасъздава богата пянаправи кожата фина и еластичнаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Johnson's Baby Wash and Bath Гел за душ и вана за деца 2в1 500 мл.
  Johnson's Baby Wash and Bath, 500 мл., За баня за деца, Продуктът Johnson's Baby Wash and Bath е предназначен за щадящо измиване на нежната детска кожа.Характеристики:нежно измива всички нечистотииправи кожата фина и еластичнапредоставя усещане за комфорт и спокойствиеНачин на употреба:Нанесете на влажна гъба и разпенете, с пяната измийте тялото или косичката на детето и обилно изплакнете с вода.

Последно видяно

връх