Модни марки 1
Цена
лв лв

iWhite облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: iWhite 5 продукти
 • iWhite Instant2 комплект за избелване на зъби 10 x 0,8 гр.
  iWhite Instant2, 10 x 0,8 гр., Комплекти за избелване унисекс, Избелващият комплект iWhite Instant2 ще ви помогне лесно и бързо да постигнете сияйна усмивка.Характеристики:избелва зъбитеотстранява петнаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно инструкцията, посочена на опаковката.
 • iWhite Instant избелваща паста за зъби 75 мл.
  iWhite Instant, 75 мл., пасти за зъби унисекс, Пастата за зъби iWhite Instant е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитеосвежава дъхагарантира защита на зъбния емайлНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. Повече информация за употребата ще намерите в приложената инструкция.
 • iWhite Instant избелваща вода за уста 500 мл.
  iWhite Instant, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста iWhite Instant усилва ефекта на избелващите пасти за зъби и възстановява блясъка на вашата усмивка.Характеристики:поддържа избелването на зъбитепремахва дълготрайно дъха от устатапомага за премахване на петна от зъбитеНачин на употреба:Преди употреба разклатете добре. Изплаквайте устната кухина сутрин и вечер или по всяко време при необходимост и после изплюйте.
 • iWhite Dark Stains избелваща паста за зъби 75 мл.
  iWhite Dark Stains, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби iWhite Dark Stains е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:освежава дъхаизбелва зъбитеНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
 • iWhite Dark Stains комплект за избелване на зъби 10 x 0,8 гр.
  iWhite Dark Stains, 10 x 0,8 гр., Комплекти за избелване унисекс, Избелващият комплект iWhite Dark Stains ще ви помогне лесно и бързо да постигнете сияйна усмивка.Характеристики:отстранява петнаизбелва зъбитеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно инструкцията, посочена на опаковката.

Последно видяно

връх