Модни марки 1
Цена
лв лв

Helen Seward облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Helen Seward 11 продукти
 • Helen Seward ChromaElisir защитен флуид за боядисана коса 200 мл.
  Helen Seward ChromaElisir, 200 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеHelen Seward ChromaElisir придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:изразява интензивността на цветапридава кадифена мекотаНачин на употреба:Нанесете върху току-що измита Не изплаквайте.
 • Helen Seward KeratElisir флуид за къдрава коса 125 мл.
  Helen Seward KeratElisir, 125 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеHelen Seward KeratElisir придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:прави косата красиво блестяща и жизненаувеличава гъстотата и здравината на косатакачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
 • Helen Seward ArganElisir арганово масло за всички видове коса 100 мл.
  Helen Seward ArganElisir, 100 мл., Класически масла за коса за жени
 • Helen Seward ArganElisir мултифункционален спрей 150 мл.
  Helen Seward ArganElisir, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеHelen Seward ArganElisir придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванекачествено подобрява структурата на косъмапредотвратява цъфтене на краищатаувеличава гъстотата и здравината на косатаелиминира чупенето на косатаправи косата красиво блестяща и жизненаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Helen Seward KeratElisir серум без отмиване в спрей за непокорна коса 125 мл.
  Helen Seward KeratElisir, 125 мл., Серуми за коса за жени, Радвайте се на красива коса от корените до върха. Серумът Helen Seward KeratElisir се грижи перфектно за косатаХарактеристики:осигурява на косата необходимата хидратацияподхранва косата по цялата ѝ дължинаизглажда повърхността на косъмаНачин на употреба:Нанесете малко количество серум върху дланите и го втрийте в косата. Не изплаквайте.
 • Helen Seward ArganElisir арганов шампоан за всички видове коса 250 мл.
  Helen Seward ArganElisir, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Helen Seward ArganElisir ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Helen Seward ChromaElisir защитен балсам за боядисана коса 250 мл.
  Helen Seward ChromaElisir, 250 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Helen Seward ChromaElisir гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:удължава трайността на цветапредоставя необходимата хидратацияНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Helen Seward ChromaElisir шампоан за боядисана коса 250 мл.
  Helen Seward ChromaElisir, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Helen Seward ChromaElisir ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:удължава трайността на цвета на косатаинтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Helen Seward KeratElisir шампоан против цъфтене 250 мл.
  Helen Seward KeratElisir, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Helen Seward KeratElisir ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:регенерира и подхранва косатаправи косата гладкаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Helen Seward ChromaElisir маска за боядисана коса 250 мл.
  Helen Seward ChromaElisir, 250 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаHelen Seward ChromaElisir е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратираудължава издръжливостта на цветаНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Helen Seward KeratElisir регенерираща маска за непокорна коса 250 мл.
  Helen Seward KeratElisir, 250 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаHelen Seward KeratElisir е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинакосата е гладка на допирНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.

Последно видяно

връх