Модни марки 1
Цена
лв лв

Girlz Only облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Girlz Only 4 продукти
 • Girlz Only Nude сух шампоан за фина коса 200 мл.
  Girlz Only Nude, 200 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Girlz Only Nude ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинапридава на косата енергия и блясъксъздава богат и ефирен обемНачин на употреба:Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.
 • Girlz Only Dazzling Volume освежаващ сух шампоан за обем и форма 200 мл.
  Girlz Only Dazzling Volume, 200 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Girlz Only Dazzling Volume ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинапридава на косата енергия и блясъксъздава богат и ефирен обемНачин на употреба:Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.
 • Girlz Only For Brunettes освежаващ сух шампоан за кафяви и тъмни нюанси на косата 200 мл.
  Girlz Only For Brunettes, 200 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Girlz Only For Brunettes ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинапридава на косата енергия и блясъксъздава богат и ефирен обемНачин на употреба:Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.
 • Girlz Only For Blondes освежаващ сух шампоан за руса коса 200 мл.
  Girlz Only For Blondes, 200 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Girlz Only For Blondes ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинапридава на косата енергия и блясъксъздава богат и ефирен обемНачин на употреба:Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.

Последно видяно

връх