Модни марки 1
Цена
лв лв

Freedom облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Freedom 22 продукти
 • Freedom Pro Studio 100 ml четка за жени
  Best products on Parfimo.bg: Freedom Pro Studio Четка за жени 100 ml
 • Freedom Pro Contour двустранна контурираща писалка цвят 02 Medium 3 гр.
  Freedom Pro Contour, 3 гр., Коректори за жени, Коректорът Freedom Pro Contour маскира всички несъвършенства на кожата и придава на вашето лице безупречен израз.Характеристики:редуцира несъвършенствата на кожатасилно пигментиранедълготраен ефектозарява кожатакремообразна текстураНачин на употреба:Нанесете по-тъмните оттенъци във вдлъбнатините на лицето, а озарителя в зоните, които искате да изразите.
 • Freedom Pro Eyebrow палитра за вежди цвят Medium-Dark 4 гр.
  Freedom Pro Eyebrow, 4 гр., Палитри за вежди за жени, Палитрата за грим на веждите Freedom Pro Eyebrow ви помага да придадете на веждите добре поддържан, чист и прецизен израз.Характеристики:изразява веждите и подчертава тяхната естествена красотасъздава естествен ефектвключително практична четчицапудрена текстуравосък за веждипридава цвят, форма и фиксациябързо и лесно прилаганеСъстав:пинсетаапликаторНачин на употреба:С помощта на четчицата или апликатора оформете и оцветете веждите за достигане на идеален цвят и форма.
 • Freedom Pro Pink червило цвят 104 Wildflower 3,5 гр.
  Freedom Pro Pink, 3,5 гр., Червила за жени, Червилото Freedom Pro Pink красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:устните изглеждат пълни и здравидълготрайна издръжливоствисока пигментациянанася се лесноНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Freedom Pro 12 Secret Rose палитра от сенки за очи с апликатор 12 гр.
  Freedom Pro 12 Secret Rose, 12 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Freedom Pro 12 Secret Rose ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:има дълготрайна издръжливостне се размива в гънките на клепачананася се леснолесно се разнасяпритежава много интензивна пигментацияматова текстураСъстав:апликаторНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Freedom Pro Blush руж цвят Lethal Weapon 3,2 гр.
  Freedom Pro Blush, 3,2 гр., Руж за жени, Ружът Freedom Pro Blush Pro Blush придава на вашата кожа здрав, свеж и естествен израз.Характеристики:придава на бузите здрав цвятима приятно фина, лека текстураизразява чертите на лицетоНачин на употреба:Нанесете върху бузите с помощта на широката четка и разтрийте до изчезване.
 • Freedom Pro 12 Stunning Smokes палитра от сенки за очи с апликатор 12 гр.
  Freedom Pro 12 Stunning Smokes, 12 гр., Палитри сенки за очи за жени, Сенките за очи Freedom Pro 12 Stunning Smokes ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение.Характеристики:позволява разнообразно гримиранелесно допълване на нюансаима естествен цвятпритежава много интензивна пигментациянанася се лесноза дневен и вечерен гримСъстав:апликаторНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Freedom Duo Brow пудра за вежди цвят Blonde 2 гр.
  Freedom Duo Brow, 2 гр., моливи за вежди за жени, Характеристики:гарантира прецизно оформяне на веждите за кратко времеизразява веждите и подчертава тяхната естествена красотадълготраен ефектпудрена текстураНачин на употреба:Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата за прилагане от средата на лицето в посока навън.
 • Freedom ProArtist комплект от мини четки 4 бр.
  Freedom ProArtist, 4 бр., Комплекти четки за грим за жени, Комплекта четки за грим Freedom ProArtist ProArtist ви позволява да създадете всякакъв дневен и вечерен грим като професионалист.
 • Freedom ProArtist четка за контури FF105
  Freedom ProArtist, , Четка за лице за жени, Четката Freedom ProArtist ProArtist гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:за кремообразни продуктиза продукти от пудраспециална форма за лесно приложениечудесно приляга в ръкатапрецизно и лесно приложениеНачин на употреба:С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
 • Freedom ProArtist четка за коректор FF102
  Freedom ProArtist, , Четка за лице за жени, Четката Freedom ProArtist ProArtist гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:специална форма за лесно приложениеима фина четиначудесно приляга в ръкатаза пътуване и дамска чантапрецизно и лесно приложениеНачин на употреба:С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
 • Freedom ProArtist четка за нанасяне на фон дьо тен FF103
  Freedom ProArtist, , Четка за лице за жени, Четката Freedom ProArtist ProArtist гарантира перфектно гримиране на вашето лице.Характеристики:специална форма за лесно приложениечудесно приляга в ръкатаза пътуване и дамска чантапрецизно и лесно приложениеНачин на употреба:С помощта на четката оформяйте контурите на лицето. Постъпвайте с леки издърпвания и добре разнасяйте продукта.
 • Freedom Pro Decadence Magic палитра от сенки за очи с апликатор 18 гр.
  Freedom Pro Decadence Magic, 18 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Freedom Pro Decadence Magic ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:създава естествен грим на очитеима дълготрайна издръжливостнанася се лесноима естествен цвятбляскав и матов ефектНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Freedom Pro 12 Audacious Mattes палитра от сенки за очи с апликатор 12 гр.
  Freedom Pro 12 Audacious Mattes, 12 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Freedom Pro 12 Audacious Mattes ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:матова текстурасъздава естествен грим на очитеима дълготрайна издръжливостнанася се лесноНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Freedom Pro 12 Audacious 3 палитра от сенки за очи с апликатор 12 гр.
  Freedom Pro 12 Audacious 3, 12 гр., Палитри сенки за очи за жени, Сенките за очи Freedom Pro 12 Audacious 3 ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение.Характеристики:притежава много интензивна пигментациялесно допълване на нюансабляскав и матов ефектНачин на употреба:Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.
 • Freedom Pro Now червило цвят 119 Adorn 3,5 гр.
  Freedom Pro Now, 3,5 гр., Червила за жени, Червилото Freedom Pro Now красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:устните изглеждат пълни и здравивисока пигментациядълготрайна издръжливостнанася се лесноНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Freedom Pro Bare червило цвят 115 Mannequin 3,5 гр.
  Freedom Pro Bare, 3,5 гр., Червила за жени, Червилото Freedom Pro Bare красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:дълготрайна издръжливостустните изглеждат пълни и здравинанася се лесноНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Freedom Eyebrow Pomade помада за вежди цвят Blonde 2,5 гр.
  Freedom Eyebrow Pomade, 2,5 гр., Спирали и гелове за вежди за жени, Характеристики:изразява веждите и подчертава тяхната естествена красотагарантира прецизно оформяне на веждите за кратко времесъздава естествен ефект
 • Freedom Pro Highlight озарител цвят Ambient 7,5 гр.
  Freedom Pro Highlight, 7,5 гр., Хайлайтъри за жени, Озарителят Freedom Pro Highlight придава на вашия облик здрав израз, изпълнен с жизненост.Характеристики:съвършено озарява лицетопридава свежест на кожатанежно изтъква избраните части на лицетоосигурява на лицето отпочинал и спокоен видНачин на употреба:Нанасяйте по скулите, горната част на бузите, средата на лицето, под веждите и вътрешните ъгли на очите за чудесно сияещо лице. Нанасяйте по лицето там, където искате да подчертаете и озарите.
 • Freedom Pro Shade & Brighten Mattes Kit 1 палитра сенки за очи с хайлайтър 5,6 гр.
  Freedom Pro Shade & Brighten Mattes Kit 1, 5,6 гр., Палитри сенки за очи за жени, Палитрата за грим за очи Freedom Pro Shade & Brighten Mattes Kit 1 ви предоставя възможности за създаване на най-невероятните варианти на очния грим.Характеристики:позволява разнообразно гримиранедобре комбиниращи се цветовеестествени цветовенанася се лесноНачин на употреба:Нанесете върху клепачите на очите с приложения апликатор или с върховете на пръстите.
 • Freedom ProArtist четка за устни FL101
  Freedom ProArtist, , Четка за устни за жени, Четката за устни Freedom ProArtist ProArtist ви позволява идеално и прецизно гримиране на устните.Характеристики:перфектно оформя устните поради точното нанасяне на червилоторавномерно разнася червилотоправи устните гладки и коприненибързо и лесно прилаганеНачин на употреба:Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху устните както е необходимо. Ползвайте ръба на четката за създаване на контур и повърхността на четката за попълване на устните.
 • Freedom Pro Studio почистващ спрей за четки 100 мл.
  Freedom Pro Studio, 100 мл., Почистване на четки за жени, Продуктът Freedom Pro Studio поддържа вашите четки за грим чисти и така удължава тяхното използване.Характеристики:старателно почиства четкитедезинфекцирапродуктът е подходящ за почистване на малки и големи четкизапазва четките в отлично състояниеНачин на употреба:Напръскайте от спрея върху четката, леко избършете четината с чиста кърпа и така премахнете натрупания грим.

Последно видяно

връх