Модни марки 1
Цена
лв лв

eShave облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: eShave 7 продукти
 • eShave Verbena Lime успокояващ балсам след бръснене 177 мл.
  eShave Verbena Lime, 177 мл., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за след бръснене eShave Verbena Lime ще успокои вашето лице и действа регенериращо.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаелиминира усещанията за паренеНачин на употреба:Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
 • eShave Orange Sandalwood успокояващ балсам след бръснене 177 мл.
  eShave Orange Sandalwood, 177 мл., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за след бръснене eShave Orange Sandalwood ще успокои вашето лице и действа регенериращо.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинанамалява зачервяванията и успокоява кожатаНачин на употреба:Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
 • eShave Verbena Lime олио преди бръснене 59 мл.
  eShave Verbena Lime, 59 мл., Продукти преди бръснене за мъже, Класическото бръснене се радва на нарастваща популярност. Продуктът eShave Verbena Lime не може да липсва във вашия козметичен несесер.Характеристики:помага за гладкото и прецизно бръсненеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • eShave White Tea олио преди бръснене 59 мл.
  eShave White Tea, 59 мл., Продукти преди бръснене за мъже, Класическото бръснене се радва на нарастваща популярност. Продуктът eShave White Tea не може да липсва във вашия козметичен несесер.Характеристики:помага за гладкото и прецизно бръсненеНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • eShave Orange Sandalwood крем за бръснене 118 гр.
  eShave Orange Sandalwood, 118 гр., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за бръснене eShave Orange Sandalwood гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:позволява лесно бръсненелесно плъзгане на самобръсначката по кожатауспокоява кожатаосигурява се максимално гладко бръсненеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. За тази цел ползвайте четка за бръснене, с чиято помощ нанесете продукта по навлажненото лице и шията. След бръснене измийте обилно.
 • eShave Verbena Lime крем за бръснене 118 гр.
  eShave Verbena Lime, 118 гр., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за бръснене eShave Verbena Lime гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:позволява лесно бръсненехидратира и не изсушава кожаталесно плъзгане на самобръсначката по кожатаприятно освежаваНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. За тази цел ползвайте четка за бръснене, с чиято помощ нанесете продукта по навлажненото лице и шията. След бръснене измийте обилно.
 • eShave White Tea крем за бръснене 118 мл.
  eShave White Tea, 118 мл., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за бръснене eShave White Tea гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:позволява лесно бръсненехидратира и не изсушава кожаталесно плъзгане на самобръсначката по кожатаприятно освежаваНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. За тази цел ползвайте четка за бръснене, с чиято помощ нанесете продукта по навлажненото лице и шията. След бръснене измийте обилно.

Последно видяно

връх