Модни марки 1
Цена
лв лв

Energie Fruit облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Energie Fruit 35 продукти
 • Energie Fruit Monoi хидратиращо олио за суха и увредена коса 150 мл.
  Energie Fruit Monoi, 150 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Energie Fruit Monoi прави косата мекаХарактеристики:придава кадифена мекота на косатаосигурява на косата здравина и еластичностподхранва косата в дълбочинаподобрява структурата на косъмаСъстав:вегански продуктбез силикониНачин на употреба:Нанесете по дължината и краищата върху суха или влажна коса. Може да се използва всеки ден.
 • Energie Fruit Coconut подхранващо масло за чуплива и къдрава коса 150 мл.
  Energie Fruit Coconut, 150 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Energie Fruit Coconut прави косата мекаХарактеристики:придава кадифена мекота на косатавидимо регенерира и предпазва косатаосигурява на косата здравина и еластичностпредотвратява накъсването на косатапридава блясък на косатаСъстав:вегански продуктбез силикониНачин на употреба:Може да се използва всеки ден.
 • Energie Fruit Vanilla натурален шампоан за боядисана коса 250 мл.
  Energie Fruit Vanilla, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Energie Fruit Vanilla ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаудължава трайността на цвета на косатарегенерира и подхранва косатапридава на косата фин ароматСъстав:вегански продуктне съдържа силиконибез сулфатиНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Energie Fruit Coconut натурален шампоан за чуплива и къдрава коса 250 мл.
  Energie Fruit Coconut, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Energie Fruit Coconut ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапридава на косата фин ароматСъстав:вегански продуктбез сулфатине съдържа силикониНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Energie Fruit Caramel натурален шампоан за суха коса 250 мл.
  Energie Fruit Caramel, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Energie Fruit Caramel ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаСъстав:не съдържа силиконибез сулфативегански продуктНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Energie Fruit Monoi натурален шампоан за увредена коса 250 мл.
  Energie Fruit Monoi, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Energie Fruit Monoi ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапридава на косата фин ароматСъстав:не съдържа силиконибез сулфативегански продуктНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Energie Fruit Green Tea & Aloe Vera натурален шампоан за всички видове коса 250 мл.
  Energie Fruit Green Tea & Aloe Vera, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Energie Fruit Green Tea & Aloe Vera ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапридава на косата фин ароматСъстав:не съдържа силиконибез сулфативегански продуктНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Energie Fruit Mint освежаващ сух шампоан 200 мл.
  Energie Fruit Mint, 200 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Energie Fruit Mint ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинасъздава богат и ефирен обемудължава ефекта на измитата косаСъстав:не съдържа силиконивегански продуктНачин на употреба:Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.
 • Energie Fruit Monoi сух шампоан 200 мл.
  Energie Fruit Monoi, 200 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Energie Fruit Monoi ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване.Характеристики:поглъща излишната мазнинасъздава богат и ефирен обемудължава ефекта на измитата косаСъстав:не съдържа силиконивегански продуктНачин на употреба:Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата. С пръсти леко масажирайте отделните кичури и после срешете косата добре.
 • Energie Fruit Tiare & Aloe Vera хидратиращ душ гел 200 мл.
  Energie Fruit Tiare & Aloe Vera, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Energie Fruit Tiare & Aloe Vera е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеинтензивно хидратираправи кожата кадифено фина и мекавъзстановява усещането за комфорт на кожатаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Energie Fruit Vanilla душ гел с арганово масло 200 мл.
  Energie Fruit Vanilla, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Energie Fruit Vanilla е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеправи кожата кадифено фина и мекаинтензивно хидратираСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Energie Fruit Orange Blossom натурален душ-гел 200 мл.
  Energie Fruit Orange Blossom, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Energie Fruit Orange Blossom е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеинтензивно хидратираправи кожата кадифено фина и мекаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Energie Fruit Verbana натурален душ-гел 200 мл.
  Energie Fruit Verbana, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Energie Fruit Verbana е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеинтензивно хидратираправи кожата кадифено фина и мекаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Energie Fruit Caramel маска 2в1 за суха коса 300 мл.
  Energie Fruit Caramel, 300 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаEnergie Fruit Caramel е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:интензивно хидратирарегенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъкулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатаСъстав:без силиконивегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Energie Fruit Coconut маска 2в1 за чуплива и къдрава коса 300 мл.
  Energie Fruit Coconut, 300 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаEnergie Fruit Coconut е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъккосата е гладка на допирулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатаСъстав:вегански продуктбез силикониНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Energie Fruit Monoi маска 2в1 за увредена коса 300 мл.
  Energie Fruit Monoi, 300 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаEnergie Fruit Monoi е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъккосата е гладка на допирулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатаСъстав:без силиконивегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Energie Fruit Vanilla маска 2в1 за боядисана коса 300 мл.
  Energie Fruit Vanilla, 300 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаEnergie Fruit Vanilla е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота.Характеристики:регенерира косата по цялата й дължинапридава на косата ослепителен блясъккосата е гладка на допирулеснява разресването и така предотвратява увреждането на косатаСъстав:без силиконивегански продуктНачин на употреба:Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
 • Energie Fruit Monoi хидратиращ душ гел 500 мл.
  Energie Fruit Monoi, 500 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Energie Fruit Monoi е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеинтензивно хидратираправи кожата кадифено фина и мекаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Energie Fruit Passion Fruit натурален душ-гел 200 мл.
  Energie Fruit Passion Fruit, 200 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Energie Fruit Passion Fruit е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеинтензивно хидратираправи кожата кадифено фина и мекаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Energie Fruit Monoi душ-масло с грижа за тялото 500 мл.
  Energie Fruit Monoi, 500 мл., Душ олио за жени, Душ маслото Energie Fruit Monoi придава на кожата необходимата хидратация и грижа. След ползване тя ще бъде отново изпълнена с жизненост.Характеристики:нежно измива и почиства кожата на цялото тялоподхранва и се грижи за кожатаоставя кожата кадифено мека на допирНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Energie Fruit Passion Fruit нежен душ гел 500 мл.
  Energie Fruit Passion Fruit, 500 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Energie Fruit Passion Fruit е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеподхранва и се грижи за кожатаправи кожата кадифено фина и мекаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Energie Fruit Goyave нежен душ гел 500 мл.
  Energie Fruit Goyave, 500 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Energie Fruit Goyave е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеподхранва и се грижи за кожатаправи кожата кадифено фина и мекаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Energie Fruit Honey натурален душ-гел 500 мл.
  Energie Fruit Honey, 500 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Energie Fruit Honey е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеподхранва и се грижи за кожатаправи кожата кадифено фина и мекаСъстав:вегански продукт
 • Energie Fruit Coconut нежен душ гел 500 мл.
  Energie Fruit Coconut, 500 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Energie Fruit Coconut е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеподхранва и се грижи за кожатаправи кожата кадифено фина и мекаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Energie Fruit Rhubarb & Almond хидратиращ душ крем 300 мл.
  Energie Fruit Rhubarb & Almond, 300 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Energie Fruit Rhubarb & Almond ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииинтензивно хидратираподхранва и се грижи за кожатаправи кожата кадифено фина и мекаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Energie Fruit Monoi хидратиращо мляко за тяло 300 мл.
  Energie Fruit Monoi, 300 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Energie Fruit Monoi гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотявапредоставя комфорт и жизненост на кожатаоставя кожата кадифено фина на допирНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Energie Fruit Cotton Blossom хидратиращ душ крем 300 мл.
  Energie Fruit Cotton Blossom, 300 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Energie Fruit Cotton Blossom ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииподхранва и се грижи за кожатаинтензивно хидратираправи кожата кадифено фина и мекаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Energie Fruit Coconut хидратиращо мляко за тяло 300 мл.
  Energie Fruit Coconut, 300 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Млякото за тяло Energie Fruit Coconut гарантира на вашата кожа необходимата хидратация и й придава кадифена мекота.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотяваоставя кожата кадифено фина на допирНачин на употреба:Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
 • Energie Fruit Monoi хидратиращ крем за ръце 75 мл.
  Energie Fruit Monoi, 75 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Energie Fruit Monoi идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и мекабързо се абсорбираСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Energie Fruit Passion Fruit хидратиращ лосион за тяло 200 мл.
  Energie Fruit Passion Fruit, 200 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло Energie Fruit Passion Fruit се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотявананася се добре, лесно абсорбира и не се лепиНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Energie Fruit Passion Fruit хидратиращ душ крем 200 мл.
  Energie Fruit Passion Fruit, 200 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Energie Fruit Passion Fruit ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииинтензивно хидратиравъзстановява усещането за комфорт на кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Energie Fruit Monoi интензивен хидратиращ душ крем 200 мл.
  Energie Fruit Monoi, 200 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Energie Fruit Monoi ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииинтензивно хидратираправи кожата кадифено фина и мекаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Energie Fruit Monoi нежен крем за тяло 200 мл.
  Energie Fruit Monoi, 200 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло Energie Fruit Monoi се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотявананася се добре, лесно абсорбира и не се лепиНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Energie Fruit Monoi почистваща пудра за тяло 30 гр.
  Energie Fruit Monoi, 30 гр., Душ гелове за жени, Душ гелът Energie Fruit Monoi е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеинтензивно хидратираподхранва и се грижи за кожатаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
 • Energie Fruit Coconut хидратиращ душ гел 500 мл.
  Energie Fruit Coconut, 500 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Energie Fruit Coconut е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация.Характеристики:измива кожата и отстранява нечистотиитеподхранва и се грижи за кожатаинтензивно хидратираправи кожата кадифено фина и мекаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.

Последно видяно

връх