Модни марки 1
Цена
лв лв

Edwin Jagger облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Edwin Jagger 22 продукти
 • Edwin Jagger Sandalwood балсам за след бръснене за нормална кожа без парабени 100 мл.
  Edwin Jagger Sandalwood, 100 мл., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за след бръснене Edwin Jagger Sandalwood ще успокои вашето лице и действа регенериращо.Характеристики:намалява зачервяванията и успокоява кожатапридава на лицето приятен ароматхидратира кожата в дълбочинаелиминира усещанията за паренеНачин на употреба:Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
 • Edwin Jagger Sandalwood комплект за бръснене I. (за нормална кожа ) за мъже
  Edwin Jagger Sandalwood, , Класическо бръснене за мъже, Подарете радост с козметичния комплект Edwin Jagger Sandalwood . С негова помощ рутината по бръснене и по-нататъшната грижа ще се превърне в приятно изживяване за всеки модерен мъж.Характеристики:осигурява се максимално гладко бръсненепредотвратява раздразнение на кожатаидеално ще разпени продукта за бръсненеизключително подходящ за подаръкНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Edwin Jagger Limes & Pomegranate балсам за след бръснене за смесена кожа без парабени 100 мл.
  Edwin Jagger Limes & Pomegranate, 100 мл., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за след бръснене Edwin Jagger Limes & Pomegranate ще успокои вашето лице и действа регенериращо.Характеристики:намалява зачервяванията и успокоява кожатахидратира кожата в дълбочинапридава на лицето приятен ароматНачин на употреба:Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
 • Edwin Jagger Limes & Pomegranate сапун за бръснене за смесена кожа 65 гр.
  Edwin Jagger Limes & Pomegranate, 65 гр., Класическо бръснене за мъже, Класическото бръснене се радва на нарастваща популярност. Продуктът Edwin Jagger Limes & Pomegranate не може да липсва във вашия козметичен несесер.Характеристики:позволява лесно бръсненелесно плъзгане на самобръсначката по кожатаосигурява се максимално гладко бръсненеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна.
 • Edwin Jagger Aloe Vera балсам за след бръснене за чувствителна кожа на лицето без парабени 100 мл.
  Edwin Jagger Aloe Vera, 100 мл., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за след бръснене Edwin Jagger Aloe Vera ще успокои вашето лице и действа регенериращо.Характеристики:намалява зачервяванията и успокоява кожатахидратира кожата в дълбочинапридава на лицето приятен ароматНачин на употреба:Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
 • Edwin Jagger Bergamot & Cedarwood вакса за мустаци 15 мл.
  Edwin Jagger Bergamot & Cedarwood, 15 мл., Балсами и восъци за мъже, Подарете си най-добрата грижа! Продуктът Edwin Jagger Bergamot & Cedarwood гарантира, че вашето лице ще изглежда винаги чудесно.Характеристики:заглажда мустаците и помага за оформянето импридава на лицето приятен ароматлесен за приложениеНачин на употреба:Вземете с пръсти малко количество от продукта и с помощта на пръстите създайте желаната форма на брадата.
 • Edwin Jagger After Shave стипца 54 гр.
  Edwin Jagger After Shave, 54 гр., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за след бръснене Edwin Jagger After Shave ще успокои вашето лице и действа регенериращо.Характеристики:намалява зачервяванията и успокоява кожатаелиминира усещанията за паренепредотвратява раздразнение на лицето
 • Edwin Jagger Classic Razor самобръсначка
  Edwin Jagger Classic Razor, , Класическо бръснене за мъже, Класическото бръснене се радва на нарастваща популярност. Продуктът Edwin Jagger Classic Razor не може да липсва във вашия козметичен несесер.Характеристики:100% гладко бръсненеопаковката съдържа резервни ножчетагладко бръснене по традиционен начин
 • Edwin Jagger Best Badger Light Horn четка за бръснене размер Medium
  Edwin Jagger Best Badger Light Horn, , Класическо бръснене за мъже, Класическото бръснене се радва на нарастваща популярност. Продуктът Edwin Jagger Best Badger Light Horn не може да липсва във вашия козметичен несесер.Характеристики:гладко бръснене по традиционен начинидеално ще разпени продукта за бръсненедизайнерско изпълнениеНачин на употреба:Потопете четката в топла вода и после нанесете с кръгови движения сапун за бръснене, разпенете и нанесете по лицето.
 • Edwin Jagger Sandalwood сапун за бръснене пълнител 65 гр.
  Edwin Jagger Sandalwood, 65 гр., Класическо бръснене за мъже, Класическото бръснене се радва на нарастваща популярност. Продуктът Edwin Jagger Sandalwood не може да липсва във вашия козметичен несесер.Характеристики:гладко бръснене по традиционен начинсъздава богата пяна
 • Edwin Jagger Aloe Vera крем за бръснене за чувствителна кожа на лицето 100 мл.
  Edwin Jagger Aloe Vera, 100 мл., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за бръснене Edwin Jagger Aloe Vera гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:позволява лесно бръсненелесно плъзгане на самобръсначката по кожатапредотвратява раздразнение на кожатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна.
 • Edwin Jagger Sandalwood крем за бръснене за нормална кожа 100 мл.
  Edwin Jagger Sandalwood, 100 мл., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за бръснене Edwin Jagger Sandalwood гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:позволява лесно бръсненехидратира и не изсушава кожаталесно плъзгане на самобръсначката по кожатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна.
 • Edwin Jagger Aloe Vera сапун за бръснене за чувствителна кожа на лицето 65 гр.
  Edwin Jagger Aloe Vera, 65 гр., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за бръснене Edwin Jagger Aloe Vera гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:позволява лесно бръсненелесно плъзгане на самобръсначката по кожатаосигурява се максимално гладко бръсненеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна.
 • Edwin Jagger Silver Tip Ebony четка за бръснене размер Large
  Edwin Jagger Silver Tip Ebony, , Класическо бръснене за мъже, Класическото бръснене се радва на нарастваща популярност. Продуктът Edwin Jagger Silver Tip Ebony не може да липсва във вашия козметичен несесер.Характеристики:гладко бръснене по традиционен начинидеално ще разпени продукта за бръсненедизайнерско изпълнениеНачин на употреба:Потопете четката в топла вода и после нанесете с кръгови движения сапун за бръснене, разпенете и нанесете по лицето.
 • Edwin Jagger Best Badger Light Horn & Chrome четка за бръснене
  Edwin Jagger Best Badger Light Horn & Chrome, , Класическо бръснене за мъже, Класическото бръснене се радва на нарастваща популярност. Продуктът Edwin Jagger Best Badger Light Horn & Chrome не може да липсва във вашия козметичен несесер.Характеристики:гладко бръснене по традиционен начинидеално ще разпени продукта за бръсненедизайнерско изпълнениеНачин на употреба:Потопете четката в топла вода и после нанесете с кръгови движения сапун за бръснене, разпенете и нанесете по лицето.
 • Edwin Jagger Aloe Vera сапун за бръснене пълнител 65 гр.
  Edwin Jagger Aloe Vera, 65 гр., Класическо бръснене за мъже, Класическото бръснене се радва на нарастваща популярност. Продуктът Edwin Jagger Aloe Vera не може да липсва във вашия козметичен несесер.Характеристики:гладко бръснене по традиционен начинсъздава богата пянаНачин на употреба:Потопете четката в топла вода и после нанесете с кръгови движения сапун за бръснене, разпенете и нанесете по лицето. След бръснене измийте обилно.
 • Edwin Jagger Limes & Pomegranate сапун за бръснене пълнител 65 гр.
  Edwin Jagger Limes & Pomegranate, 65 гр., Класическо бръснене за мъже, Класическото бръснене се радва на нарастваща популярност. Продуктът Edwin Jagger Limes & Pomegranate не може да липсва във вашия козметичен несесер.Характеристики:гладко бръснене по традиционен начинидеално ще разпени продукта за бръсненеНачин на употреба:Потопете четката в топла вода и после нанесете с кръгови движения сапун за бръснене, разпенете и нанесете по лицето. След бръснене измийте обилно.
 • Edwin Jagger Aloe Vera комплект за бръснене I. (с алое вера) за мъже
  Edwin Jagger Aloe Vera, , Класическо бръснене за мъже, Продуктът за бръснене Edwin Jagger Aloe Vera гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:осигурява се максимално гладко бръсненехидратира и не изсушава кожатапредотвратява раздразнение на кожаталесно изплакване и поддръжкаНачин на употреба:Използвайте всеки продукт от козметичния комплект в съответствие с упътването му.
 • Edwin Jagger Hydrating Pre Shave крем преди бърснене 75 мл.
  Edwin Jagger Hydrating Pre Shave, 75 мл., Продукти преди бръснене за мъже, Подгответе кожата и брадата си за бръснене! Продуктът преди бръснене Edwin Jagger Hydrating Pre Shave улеснява плъзгането на самобръсначкатаХарактеристики:предотвратява раздразнението на кожата при бръсненеосигурява лесно плъзгане на самобръсначкатаобразува защитен слой върху кожатаНачин на употреба:Нанесете върху кожата и брадата малко преди бръснене.
 • Edwin Jagger Limes & Pomegranate крем за бръснене за смесена кожа 100 мл.
  Edwin Jagger Limes & Pomegranate, 100 мл., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за бръснене Edwin Jagger Limes & Pomegranate гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:позволява лесно бръсненелесно плъзгане на самобръсначката по кожатаприятно освежаваНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна.
 • Edwin Jagger Sandalwood сапун за бръснене за нормална кожа 65 гр.
  Edwin Jagger Sandalwood, 65 гр., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за бръснене Edwin Jagger Sandalwood гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:позволява лесно бръсненелесно плъзгане на самобръсначката по кожатаосигурява се максимално гладко бръсненеНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна.
 • Edwin Jagger Aloe Vera вакса за мустаци 15 мл.
  Edwin Jagger Aloe Vera, 15 мл., Балсами и восъци за мъже, Подарете си най-добрата грижа! Продуктът Edwin Jagger Aloe Vera гарантира, че вашето лице ще изглежда винаги чудесно.Характеристики:заглажда мустаците и помага за оформянето имлесен за приложениеухае приятноНачин на употреба:Вземете с пръсти малко количество от продукта и с помощта на пръстите създайте желаната форма на брадата.

Последно видяно

връх