Модни марки 1
Цена
лв лв

Dr. Oracle облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Dr. Oracle 10 продукти
 • Dr. Oracle RadicalClear нежен гел-пилинг 100 мл.
  Dr. Oracle RadicalClear, 100 мл., Ензимни пилинги за жени, Пилингът за лице Dr. Oracle RadicalClear почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:старателно измива и почиства цялото лицеможе да се ползва и за чувствителна кожапремахва мъртвите кожни клеткиозарява и уеднаквява кожатаизглажда и омекотява кожатаНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода.
 • Dr. Oracle RadicalClear нежна почистваща пудра 50 гр.
  Dr. Oracle RadicalClear, 50 гр., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Dr. Oracle RadicalClear е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицеможе да се ползва и за чувствителна кожаима антиоксидантен ефектрегулира образуването на себум
 • Dr. Oracle Dermasys Marine Collagen платнена маска с силно хидратиращ и подхранващ ефект 25 гр.
  Dr. Oracle Dermasys Marine Collagen, 25 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Dr. Oracle Dermasys Marine Collagen ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортозарява и освежаваправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Dr. Oracle Dermasys Mineral Soo подхранваща платнена маска с минерали 25 гр.
  Dr. Oracle Dermasys Mineral Soo, 25 гр., Платнени маски за жени, Маската за лице Dr. Oracle Dermasys Mineral Soo ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:хидратира в дълбочина и интензивно подхранвавъзстановява еластичността на кожата и усещането за комфортозарява и освежаваправи кожата копринено мека на допирНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Dr. Oracle 21:STAY A-Thera дълбокопочистваща пяна 100 мл.
  Dr. Oracle 21:STAY A-Thera, 100 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Dr. Oracle 21:STAY е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицерегулира образуването на себумдейства регенеративнопредотвратява изсушаването на кожата на лицетоНачин на употреба:Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
 • Dr. Oracle 21:STAY A-Thera хидратиращ гел-крем за лице 50 мл.
  Dr. Oracle 21:STAY A-Thera, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Dr. Oracle 21:STAY предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализираинтензивно хидратираподхранва в дълбочинапридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Dr. Oracle 21:STAY B-Hydro Booster интезивен хидратиращ серум 120 мл.
  Dr. Oracle 21:STAY B-Hydro Booster, 120 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Dr. Oracle 21:STAY е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:укрепва контурите на лицетоотстранява следите от уморавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаефективно хидратира и подхранване запушва поритеНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Dr. Oracle 21:STAY Acerola-C Ampoule регенериращ и озаряващ серум 17 мл.
  Dr. Oracle 21:STAY Acerola-C Ampoule, 17 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Dr. Oracle 21:STAY е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:уеднаквява цветовия тон на кожатапридава на лицето стегнатоствъзстановява еластичността на кожатаефективно хидратира и подхранвадерматологично тестваноНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Dr. Oracle 21:STAY Hyaluronic Ampoule хиалуронов серум за освежаване и хидратация 17 мл.
  Dr. Oracle 21:STAY Hyaluronic Ampoule, 17 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Dr. Oracle 21:STAY е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:уеднаквява цветовия тон на кожатаукрепва контурите на лицетовъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаефективно хидратира и подхранвадерматологично тестваноНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Dr. Oracle 21:STAY A-Thera пилингова пръчица за кожа с несъвършенства 1 бр.
  Dr. Oracle 21:STAY A-Thera, 1 бр., концентрат за проблемна кожа за жени, Продуктът Dr. Oracle 21:STAY се старае вашата кожа на лицето да бъде още по-красива.Характеристики:щадящо почиства кожатаНачин на употреба:С леки кръгови движения почиствайте лицето и зоната на шията и деколтето.

Последно видяно

връх