Модни марки 1
Цена
лв лв

Diadermine облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Diadermine 14 продукти
 • Diadermine Age Supreme Regeneration стягащ нощен крем с регенериращ ефект за зряла кожа 50 мл.
  Diadermine Age Supreme Regeneration, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Diadermine Age Supreme Regeneration предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализираподхранва в дълбочинаинтензивно хидратиравъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка вечер.
 • Diadermine Essentials двуфазен продукт за премахване на грим от очите и устните за всички типове кожа на лицето 125 мл.
  Diadermine Essentials, 125 мл., Премахване на грим от очите за жени, Продуктът за премахване на грим Diadermine Essentials ви осигурява перфектно и внимателно отстраняване на грима дори и в зоните около очите.Характеристики:идеално разтваря и водоустойчив гримхидратира и омекотява кожатаподсилва и подхранва миглитеНачин на употреба:Преди употреба старателно разклатете. Нанесете върху козметичен памучен тампон, приложете на затворените очи и оставете за малко да престои.
 • Diadermine Essentials освежаващ продукт за почистване на грим от зоната около очите за всички типове кожа на лицето 125 мл.
  Diadermine Essentials, 125 мл., Премахване на грим от очите за жени, Продуктът за премахване на грим Diadermine Essentials ви осигурява перфектно и внимателно отстраняване на грима дори и в зоните около очите.Характеристики:не оставя мазен филм по кожатагрижливо премахва всички видове очен гримоставя кожата свежаНачин на употреба:Леко и без търкане отстранете грима и другите нечистотии.
 • Diadermine Essentials почистващи кърпички за лице за чувствителна и суха кожа 25 бр.
  Diadermine Essentials, 25 бр., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Diadermine Essentials е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицехидратира в дълбочинапремахва и водоустойчив гримможе да се ползва и за чувствителна кожа
 • Diadermine pH5 дневен защитен крем за чувствителна и суха кожа 50 мл.
  Diadermine pH5, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Diadermine pH5 предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратирапредпазва кожата от вредните външни влиянияпридава на кожата свежест и сияниеНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Diadermine Lift+ Skinplex стягащ околоочен крем против бръчки, фоликули и тъмни кръгове 15 мл.
  Diadermine Lift+ Skinplex, 15 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Diadermine Lift+ е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:изглажда фините линии и леките бръчкихидратира в дълбочинаотстранява отоците и тъмните кръгове под очитеНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Diadermine pH5 успокояваща мицеларна вода за чувствителна и суха кожа 400 мл.
  Diadermine pH5, 400 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Diadermine pH5 ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата.Характеристики:отстранява и издръжливия гримима освежаващ и успокояващ ефектиминимизира прекомерното образуване на себумНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата. Не изплаквайте.
 • Diadermine Lift+ Skinplex хидратиращ и стягащ дневен крем 50 мл.
  Diadermine Lift+ Skinplex, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Diadermine Lift+ Skinplex предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Diadermine Expert Wrinkle изглаждащ нощен крем за зряла кожа 50 мл.
  Diadermine Expert Wrinkle, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Diadermine Expert Wrinkle предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята иминтензивно хидратиравъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Diadermine Lift+ Super Filler оформяща грижа в капсули 7 бр.
  Diadermine Lift+ Super Filler, 7 бр., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Diadermine Lift+ Super Filler е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:възстановява свежестта и младежката красота на кожатапомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Diadermine Lift+ Super Filler запълващ серум интензивно възстановяване и разтягане на кожата 40 мл.
  Diadermine Lift+ Super Filler, 40 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Diadermine Lift+ Super Filler е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиипридава на лицето стегнатостпомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Diadermine Lift+ Super Filler нощен лифтинг крем за определяне контурите на лицето 50 мл.
  Diadermine Lift+ Super Filler, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Diadermine Lift+ Super Filler предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имрегенерира и витализиравъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Diadermine Age Supreme Regeneration дневен крем стягащ контурите на лицето против стареене и за стягане на кожата 50 мл.
  Diadermine Age Supreme Regeneration, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Diadermine Age Supreme Regeneration предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:намалява бръчките и предотвратява появята имрегенерира и витализиравъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
 • Diadermine Expert Wrinkle попълващ дневен крем против бръчки за зряла кожа 50 мл.
  Diadermine Expert Wrinkle, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Diadermine Expert Wrinkle предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:възстановява здравината на кожата и я прави изпънатанамалява бръчките и предотвратява появята имвъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.

Последно видяно

връх