Модни марки 1
Цена
лв лв

Dear Beard облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Dear Beard 12 продукти
 • Dear Beard Multi Active Lotion тоник срещу косопад без алкохол, без силикони, парабени и сулфати 100 мл.
  Dear Beard Multi Active Lotion, 100 мл., Класическо бръснене за мъже, Продуктът Dear Beard Multi Active Lotion надеждно ще ви помогне при проблеми с вашата коса.Характеристики:успокоява раздразнената кожа на главатаефективно премахва пърхотдейства превантивно срещу косопадстимулира растежа на косатаНачин на употреба:Нанесете продукта върху мокра коса и нежно масажирайте в косата и кожата на косата. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Dear Beard After Shave гел за след бръснене без силикони и сулфати 100 мл.
  Dear Beard After Shave, 100 мл., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за след бръснене Dear Beard After Shave ще успокои вашето лице и действа регенериращо.Характеристики:освежава уморената кожа на лицетопредотвратява раздразнение на лицетопридава на лицето приятен аромателиминира усещанията за парененамалява зачервяванията и успокоява кожатаНачин на употреба:Нанесете по избръснатото лице и шията. Оставете да абсорбира.
 • Dear Beard Shampoo H & B Wash шампоан и душ гел 2 в 1 без сулфати и парабени 250 мл.
  Dear Beard Shampoo H & B Wash, 250 мл., Душ гел и шампоан 2 в1 за мъже, Душ гелът и шампоан 2 в 1 Dear Beard Shampoo H & B Wash бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата.Характеристики:предоставя грижа за косата и кожатаомекотява кожатаосигурява гъвкавост на косъмауспокоява и помага за релаксация на цялото тялоизмива кожата и отстранява нечистотиитеподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
 • Dear Beard Shaving Milk мляко за бръснене без силикони и сулфати 150 мл.
  Dear Beard Shaving Milk, 150 мл., Класическо бръснене за мъже, Класическото бръснене се радва на нарастваща популярност. Продуктът Dear Beard Shaving Milk не може да липсва във вашия козметичен несесер.Характеристики:помага за гладкото и прецизно бръсненепредотвратява раздразнение на кожатаосигурява се максимално гладко бръсненехидратира и не изсушава кожатарегенерира и витализира кожатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна. След бръснене измийте обилно.
 • Dear Beard Shaving Oil олио за бръснене без парабени и силикони 50 мл.
  Dear Beard Shaving Oil, 50 мл., Класическо бръснене за мъже, Продуктът за бръснене Dear Beard Shaving Oil гарантира безпроблемно придържане към вашата рутина за бръснене.Характеристики:помага за гладкото и прецизно бръсненерегенерира и витализира кожатауспокоява кожатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Dear Beard Face Cream крем против бръчки без парабени и силикони 75 мл.
  Dear Beard Face Cream, 75 мл., Дневна грижа за мъже, Кремът за лице Dear Beard Face Cream предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:продуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа на лицетонамалява бръчките и предотвратява появята имдейства срещу несъвършенстваподмладява кожата и й придава енергиярегенерира и витализираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Dear Beard Beard Oil Citrus олио за брада без парабени и силикони 50 мл.
  Dear Beard Beard Oil Citrus, 50 мл., Масла за мъже, Грижещото се масло Dear Beard Beard Oil Citrus гарантира, че вашата брада ще бъде истинска гордост!Характеристики:хидратира и не изсушава кожатапредотвратява раздразнение и сърбеж на кожатапридава фин свеж ароматзаглажда брадата и ограничава накъдрянеправи брадата финаНачин на употреба:Вземете в дланта малко количество масло и втрийте с пръстите в брадата и кожата.
 • Dear Beard Accessories четка за брада
  Dear Beard Accessories, , Гребени и четки за мъже, Продуктът Dear Beard Accessories ви помага за всекидневното приготвяне на външния вид.Характеристики:сресва и заглажда брадата/мустацитеелиминира заплитанетоотстранява падналите космиудобно се държи в ръката
 • Dear Beard Beard Oil Amber олио за брада без парабени и силикони 50 мл.
  Dear Beard Beard Oil Amber, 50 мл., Масла за мъже, Грижещото се масло Dear Beard Beard Oil Amber гарантира, че вашата брада ще бъде истинска гордост!Характеристики:хидратира и не изсушава кожатазаглажда брадата и ограничава накъдрянеправи брадата финапредотвратява раздразнение и сърбеж на кожатапридава фин свеж ароматНачин на употреба:Вземете в дланта малко количество масло и втрийте с пръстите в брадата и кожата.
 • Dear Beard Shampoo Multi Active Bain шампоан против пърхот 250 мл.
  Dear Beard Shampoo Multi Active Bain, 250 мл., Шампоани за мъже, Шампоанът Dear Beard Shampoo Multi Active Bain ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатапремахва пърхота от косатаправи косата гладкаподсилва косъмаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Dear Beard Moustache Wax вакса за мустаци без парабени и силикони 30 мл.
  Dear Beard Moustache Wax, 30 мл., Балсами и восъци за мъже, Подарете си най-добрата грижа! Продуктът Dear Beard Moustache Wax гарантира, че вашето лице ще изглежда винаги чудесно.Характеристики:помага за укротяване на непокорната брада и я оформялесен за приложениезаглажда мустаците и помага за оформянето имдълготрайно хидратира брадата и кожатаНачин на употреба:Вземете с пръсти малко количество от продукта и с помощта на пръстите създайте желаната форма на брадата.
 • Dear Beard Bear Wash шампоан за брада без силикони и сулфати 150 мл.
  Dear Beard Bear Wash, 150 мл., Сапуни и шампоани за мъже, Подобно на косата и вашата брада се нуждае от редовни грижи. Продуктът за миене Dear Beard Bear Wash щадящо и старателно ще я избави от всички замърсявания.Характеристики:нежно измива лицето и брадатахидратира и не изсушава кожатаподсилва брадата и улеснява нейното оформянепремахва сърбежа по брадатаподдържа брадата чиста и мека за дългоНачин на употреба:Втрийте в мокра брада, разпенете и оставете да престои за няколко минути. После обилно изплакнете брадата.

Последно видяно

връх