Модни марки 1
Цена
лв лв

Curanatura облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Curanatura 4 продукти
 • Curanatura Junior бамбукова детска четка за зъби много мека
  Curanatura Junior, , Четки за зъби за деца, Четката за зъби Curanatura Junior задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно.Характеристики:леко и надеждно почиства зъбитещадящо се грижи за венцитеудобно се държи в ръкатаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Curanatura Bamboo бамбукова четка за зъби софт
  Curanatura Bamboo, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Curanatura Bamboo поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакалесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
 • Curanatura Health бамбукова четка за зъби софт
  Curanatura Health, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Curanatura Health поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакалесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
 • Curanatura Carbon бамбукова четка за зъби софт
  Curanatura Carbon, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Curanatura Carbon поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбителесно се обслужваНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.

Последно видяно

връх