Модни марки 1
Цена
лв лв

Couleur Caramel облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Couleur Caramel 24 продукти
 • Couleur Caramel Eye Shadow минерални сенки за очи цвят č.008 - Yellow 2,5 гр.
  Couleur Caramel Eye Shadow, 2,5 гр., Сенки за очи за жени, Сенките за очи Couleur Caramel Eye Shadow ви позволяват да гримирате клепачите според вашите представи и придават на всеки грим ново измерение.Характеристики:за дневен и вечерен гримлесно допълване на нюансапритежава много интензивна пигментацияпри прилагане не прави прахнанася се лесноСъстав:цветови пигменти – създават дълготраен наситен цвят на сенкитевегански продуктНачин на употреба:Нанесете сенките на клепачите на очите с четка, пенен апликатор или възглавничките на пръстите.
 • Couleur Caramel Compact Powder компактна пудра цвят č.004 - Orange Beige 7 гр.
  Couleur Caramel Compact Powder, 7 гр., Пудри за жени, Пудрата Couleur Caramel Compact Powder идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.Характеристики:перфектно матира кожатапридава на кожата кадифен ефектуспокоява кожатапридава илюзия за перфектна кожаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете пудрата върху лицето с четка за матиране на кожата или за фиксиране на грима.
 • Couleur Caramel Blush Powder компактен руж цвят č.51 - Peach 7 гр.
  Couleur Caramel Blush Powder, 7 гр., Руж за жени, Ружът Couleur Caramel Blush Powder придава на вашата кожа здрав, свеж и естествен израз.Характеристики:придава на бузите здрав цвятсъздава естествена руменинаима приятно фина, лека текстуралесно се използваСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете върху бузите с помощта на широката четка и разтрийте до изчезване.
 • Couleur Caramel Silk Powder транспарентна пудра на прах цвят č.11 7 гр.
  Couleur Caramel Silk Powder, 7 гр., Пудри за жени, Пудрата Couleur Caramel Silk Powder идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.Характеристики:перфектно матира кожатауспокоява кожатапридава илюзия за перфектна кожаедин универсален нюанс, подходящ за всички типове и тонове на кожатаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете пудрата върху лицето с четка за матиране на кожата или за фиксиране на грима.
 • Couleur Caramel Dark Circle Concealer коректор на тъмни кръгове под очите цвят č.12 - Light Beige 3,5 гр.
  Couleur Caramel Dark Circle Concealer, 3,5 гр., Коректори за жени, Коректорът Couleur Caramel Dark Circle Concealer маскира всички несъвършенства на кожата и придава на вашето лице безупречен израз.Характеристики:редуцира несъвършенствата на кожатасилно пигментиранелесен за приложениекремообразна текстураСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете коректора в тънък слой точно на засегнатото място.
 • Couleur Caramel Eyebrow Kit палитра за вежди цвят Pro Blondýnky 2,4 гр.
  Couleur Caramel Eyebrow Kit, 2,4 гр., Палитри за вежди за жени, Палитрата за грим на веждите Couleur Caramel Eyebrow Kit ви помага да придадете на веждите добре поддържан, чист и прецизен израз.Характеристики:идеално изразява веждитеподчертава естествената форма на веждитепудрена текстурапридава цвят, форма и фиксацияСъстав:вегански продуктапликаторНачин на употреба:С помощта на четчицата или апликатора оформете и оцветете веждите за достигане на идеален цвят и форма.
 • Couleur Caramel Free Powder насипна пудра цвят č.01 - Light Sandy Beige 7 гр.
  Couleur Caramel Free Powder, 7 гр., Пудри за жени, Пудрата Couleur Caramel Free Powder идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.Характеристики:перфектно матира кожатапридава на кожата кадифен ефектуспокоява кожатапридава илюзия за перфектна кожаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете пудрата върху лицето с четка за матиране на кожата или за фиксиране на грима.
 • Couleur Caramel Enhancing Pearls озаряваща пудра под формата на перли цвят č.242 - Medium Skin Tone 7 гр.
  Couleur Caramel Enhancing Pearls, 7 гр., Хайлайтъри за жени, Пудрата Couleur Caramel Enhancing Pearls идеално фиксира грима и придава на вашето лице кадифен израз.Характеристики:придава на кожата кадифен ефектуспокоява кожатапридава илюзия за перфектна кожаозаряваосигурява свеж изразСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете пудрата върху лицето с четка за матиране на кожата или за фиксиране на грима.
 • Couleur Caramel Beautiful Nails лак за нокти на френски маникюр цвят č.01 - White 8 мл.
  Couleur Caramel Beautiful Nails, 8 мл., лакове за нокти за жени, Лакът за нокти Couleur Caramel Beautiful Nails само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти.Характеристики:ярък и наситен цвятудобно се нанасяима дълготрайна издръжливостСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете лака с помощта на четчицата на предварително почистени с лакочистител и обезмаслени нокти. За по-добър ефект нанесете 2 слоя.
 • Couleur Caramel Beautiful Nails лак за нокти цвят č.8 - Matt Red 8 мл.
  Couleur Caramel Beautiful Nails, 8 мл., лакове за нокти за жени, Лакът за нокти Couleur Caramel Beautiful Nails само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти.Характеристики:ярък и наситен цвятудобно се нанасяима дълготрайна издръжливостСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете лака с помощта на четчицата на предварително почистени с лакочистител и обезмаслени нокти. За по-добър ефект нанесете 2 слоя.
 • Couleur Caramel Compact Bronzer компактна бронзираща пудра цвят č.25 - Matt Golden Brown 9 гр.
  Couleur Caramel Compact Bronzer, 9 гр., Бронзанти за жени, Бронзантът Couleur Caramel Compact Bronzer усъвършенства вида на лицето и придава лек ефект на тен.Характеристики:продуктът е подходящ също за контуриранепридава на кожата бронзов оттенъкфино придава тон на лицетонапълно се слива с кожата и не прави зацапванияСъстав:вегански продуктНачин на употреба:За дефиниране на лицето и изразяване на контурите нанесете по страните на челото, под лицевата кост, в долната част на брадичката и отстрани на носа.
 • Couleur Caramel Bio Mineral Foundation лек компактен минерален пудров фон дьо тен цвят č.1 - Light Beige 6 гр.
  Couleur Caramel Bio Mineral Foundation, 6 гр., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Couleur Caramel Bio Mineral Foundation уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:уеднаквява цветовия тон на кожатаревитализираправи кожата матоваизглажда повърхността на кожатаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете фон дьо тена по всички основни точки на лицето, челото, скулите и брадичката.
 • Couleur Caramel Beautiful Nails изглаждаща основа-лак за нокти със стягащ ефект 8 мл.
  Couleur Caramel Beautiful Nails, 8 мл., лакове за нокти за жени, Лакът за нокти Couleur Caramel Beautiful Nails само за няколко минути ви гарантира красиви и изящни нокти.Характеристики:удобно се нанасягарантира висок гланцподсилва и заздравява ноктитеподдържа ноктите здрави и красивиСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете лака с помощта на четчицата на предварително почистени с лакочистител и обезмаслени нокти. За по-добър ефект нанесете 2 слоя.
 • Couleur Caramel Box празна магнитна палитра за декоративна козметика размер М 1 бр.
  Couleur Caramel Box, 1 бр., кутии за декоративна козметика за жени, Кутията за декоративна козметика Couleur Caramel Box предоставя пространство за подреждане на любимите продукти за грим по ваше желание. Най-добрите ще са ви винаги под ръка.Характеристики:съдържа и апликаторвключва огледалоотделното съдържание трябва да се закупи самостоятелносъдържанието на кутията се придържа здраво заради магнититекутията е идеална при пътуване и в чантатаНачин на употреба:Поставете в кутията избраните от вас продукти и подредете според вашите предпочитания.
 • Couleur Caramel Fluid Foundation овлажняващ крем цвят č.21 - Porcelain 30 мл.
  Couleur Caramel Fluid Foundation, 30 мл., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Couleur Caramel Fluid Foundation уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:дълготраен ефектуеднаквява цветовия тон на кожатаревитализираизглажда повърхността на кожатаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете фон дьо тена по всички основни точки на лицето, челото, скулите и брадичката.
 • Couleur Caramel Hydracoton Foundation течен фон дьо тен с растителни екстракти цвят č.11 - Ivory 30 мл.
  Couleur Caramel Hydracoton Foundation, 30 мл., Фон дьо тен за жени, Фон дьо тенът Couleur Caramel Hydracoton Foundation уеднаквява оттенъка на вашата кожа и прикрива нейните малки несъвършенства.Характеристики:прави кожата матоваправи кожата еластична и финахидратираизглажда повърхността на кожатаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете фон дьо тена по всички основни точки на лицето, челото, скулите и брадичката.
 • Couleur Caramel Eye Liner течни очни линии цвят č.07 - Organic Black 4 мл.
  Couleur Caramel Eye Liner, 4 мл., Очна линия за жени, Очната линия Couleur Caramel Eye Liner подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед.Характеристики:сит и интензивен цвяточертава точна линиясъздава широка и тясна линиясъздава атрактивен драматичен видСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне. След всяка употреба грижливо затворете.
 • Couleur Caramel Lipstick кремообразно хидратиращо червило цвят č.234 - Rosewood 3,5 гр.
  Couleur Caramel Lipstick, 3,5 гр., Червила за жени, Червилото Couleur Caramel Lipstick красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:висока пигментациянанася се леснохидратира и се грижи за устнитекремообразна текстураСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Couleur Caramel Lipstick кремообразно хидратиращо червило с матиращ ефект цвят č.123 - Bright Pink 3,5 гр.
  Couleur Caramel Lipstick, 3,5 гр., Червила за жени, Червилото Couleur Caramel Lipstick красиво изразява вашите устни и перфектно подчертава дневния и вечерен грим.Характеристики:висока пигментациянанася се леснохидратира и се грижи за устнитекремообразна текстураматиращ ефектСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете червилото на устните c леки движения от средата към ъглите.
 • Couleur Caramel Smoothing Velvet Primer основа под фон дьо тен за мазна кожа 30 мл.
  Couleur Caramel Smoothing Velvet Primer, 30 мл., основи за жени, Основата Couleur Caramel Smoothing Velvet Primer идеално изглажда кожата, подготвя я за нанасяне на грима и гарантира продължителна издръжливост на вашия грим.Характеристики:има дълготраен ефектповишава устойчивостта на гримаотлично подготвя кожата за нанасяне на гримматираСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Равномерно и старателно разтрийте. После нанесете грим.
 • Couleur Caramel Lip Gloss блясък за устни цвят č.811 - Glam'kiss 9 мл.
  Couleur Caramel Lip Gloss, 9 мл., Гланц за устни за жени, Гланцът за устни Couleur Caramel Lip Gloss гарантира красив вид на вашите устни.Характеристики:блестихидратира и омекотява устнителеко оцветява устнитесъвършено очертава устнитеСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество от гланца за устни за незабавен ефект и по-голям обем.
 • Couleur Caramel Mascara Volumising дълготрайна спирала за обем цвят č.41 - Black 9 мл.
  Couleur Caramel Mascara Volumising, 9 мл., Спирали за жени, Спиралата Couleur Caramel Mascara придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:подхранва и възстановява миглитеима интензивен цвятудивително извива миглитеима дълготраен ефектСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • Couleur Caramel Mascara Backstage спирала за обем и удължаване на мигли цвят č.31 - Black 9 мл.
  Couleur Caramel Mascara Backstage, 9 мл., Спирали за жени, Спиралата Couleur Caramel Mascara придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем.Характеристики:подхранва и възстановява миглитеима интензивен цвятудивително извива миглитеизразително сгъстява миглитеСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
 • Couleur Caramel Shaping молив за очи и устни цвят č.01 - Black 1,2 гр.
  Couleur Caramel Shaping, 1,2 гр., Моливи и очни линии за жени, Начин на употреба:Означете с молива контура на устните, после нанесете червило или гланц за устни.

Последно видяно

връх