Модни марки 1
Цена
лв лв

Coconut Water облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Coconut Water 5 продукти
 • Coconut Water XBC хидратиращ крем за ръце и нокти 100 мл.
  Coconut Water XBC, 100 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Coconut Water XBC идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаправи кожата фина и мекапредпазва от вредните влияния на външната средабързо се абсорбираухае приятноНачин на употреба:Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
 • Coconut Water XHC шампоан за суха и увредена коса 400 мл.
  Coconut Water XHC, 400 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Coconut Water XHC ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатаинтензивно хидратирарегенерира и подхранва косатаправи косата гладкапридава на косата фин ароматНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
 • Coconut Water XHC балсам за суха и увредена коса 400 мл.
  Coconut Water XHC, 400 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Coconut Water XHC гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предоставя необходимата хидратацияпредпазва косата от уврежданеподобрява структурата на косъмапредпазва от негативните въздействия на външната средаНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Coconut Water XBC душ крем 300 мл.
  Coconut Water XBC, 300 мл., Душ кремове за жени, Душ кремът Coconut Water XBC ще поглези кожата на вашето тяло и при къпане му набавя необходимата хидратация и подхранване.Характеристики:нежно почиства кожата и избавя от нечистотииинтензивно хидратиравъзстановява усещането за комфорт на кожатапонижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнениеправи кожата кадифено фина и мекаНачин на употреба:Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
 • Coconut Water XBC хидратиращ сапун за ръце 500 мл.
  Coconut Water XBC, 500 мл., Течни сапуни за жени, Течният сапун Coconut Water XBC пестеливо, но ефективно почиства кожата на ръцете ви и им осигурява необходимото подхранване и грижа.Характеристики:щателно измива кожата на ръцетеотстранява нечистотиите и бактериитеподхранва кожатапредотвратява изсушаване на кожатаНачин на употреба:Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.

Последно видяно

връх