Модни марки 1
Цена
лв лв

Clochee облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Clochee 10 продукти
 • Clochee Simply Organic регенериращ нощен крем с подмладяващ ефект 50 мл.
  Clochee Simply Organic, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Clochee Simply Organic предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализираподмладява кожата и й придава енергиявъзстановява здравината на кожата и я прави изпънатаинтензивно хидратираСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете с кръгови движения върху чисто лице и шия, и леко масажирайте.
 • Clochee Simply Organic мицеларна почистваща вода 250 мл.
  Clochee Simply Organic, 250 мл., Почистване на кожата за жени, Продуктът за почистване на лицето Clochee Simply Organic е правилният избор за всекидневна грижа.Характеристики:нежно и старателно измива цялото лицетози продукт не дразни кожатаможе да се ползва и за чувствителна кожаСъстав:с фин ароматвегански продукт
 • Clochee Simply Organic захарен пилинг за тяло 250 мл.
  Clochee Simply Organic, 250 мл., Пилинг за тяло за жени, Пилингът за тяло Clochee Simply Organic избавя вашата кожа от вече мъртвите клетки и гарантира съвършена мека кожа.Характеристики:хидратира и подхранва кожатаперфектно омекотяваправи кожата фина и еластичнаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Clochee Simply Organic подхранващ серум с подмладяващ ефект 30 мл.
  Clochee Simply Organic, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Clochee Simply Organic е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за отстраняване на признаците за стареене на кожатавъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаукрепва контурите на лицетоотстранява следите от умораНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Продължете със своята любима дневна/нощна грижа.
 • Clochee Simply Organic антиоксидиращ тоник за успокояване на кожата 100 мл.
  Clochee Simply Organic, 100 мл., Почистващ тоник за жени, Тонизиращият продукт Clochee Simply Organic ще помогне за изчистване, хармонизиране и освежаване на вашата кожа.Характеристики:избавя кожата от нечистотии и мазнинихидратира и подхранва кожата на лицетопредпазва кожата от вредните външни влиянияподдържа pH на кожата в равновесиеНачин на употреба:Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето.
 • Clochee Sensitive нежен ензимен пилинг за чувствителна кожа на лицето 2 x 6 мл.
  Clochee Sensitive, 6 мл., Ензимни пилинги за жени, Пилингът за лице Clochee Sensitive почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:премахва мъртвите кожни клеткиозарява и уеднаквява кожатаизглажда и омекотява кожатаможе да се ползва и за чувствителна кожаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите. Ползвайте при необходимост.
 • Clochee Cleansing почистващ пилинг за лице 100 мл.
  Clochee Cleansing, 100 мл., Почистващ пилинг за жени, Пилингът за лице Clochee Cleansing почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:старателно измива и почиства цялото лицепремахва мъртвите кожни клеткиредуцира несъвършенствата на кожатаозарява и уеднаквява кожатаСъстав:вегански продуктНачин на употреба:Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Ползвайте по 1–3 пъти седмично.
 • Clochee Simply Organic интензивен регенериращ крем/маска за околоочната зона (Water Lily Extract & Apple Stem Cells) 15 мл.
  Clochee Simply Organic, 15 мл., Маски за околоочната зона за жени, Маската за очи Clochee Simply Organic перфектно се грижи за цялата зона около очите, подобрява качеството на кожата и възстановява нейната жизненост.Характеристики:придава младежки вид около очитеНачин на употреба:Нанесете малко количество от продукта върху почистената кожа около очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Clochee Moisturising хидратиращ балсам за тяло малка опаковка Sweet Orange & Chili 100 мл.
  Clochee Moisturising, 100 мл., Сапуни за жени, Продуктът Clochee Moisturising се грижи за кожата на цялото тяло и й предоставя необходимата хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинаинтензивно подхранва и омекотявапридава кадифена мекота на кожатапредоставя комфорт и жизненост на кожатаподобрява здравината на кожатаНачин на употреба:Масажирайте в кожата, докато продуктът не абсорбира изцяло. Ползвайте сутрин и/или вечер.
 • Clochee Moisturising хидратиращ балсам за тяло Flower Almond 250 мл.
  Clochee Moisturising, 250 мл., Сапуни за жени, Продуктът Clochee Moisturising се грижи за кожата на цялото тяло и й предоставя необходимата хидратация.Характеристики:хидратира кожата в дълбочинапредоставя комфорт и жизненост на кожатапридава кадифена мекота на кожатавъзвръща еластичността на кожатаинтензивно подхранва и омекотяваНачин на употреба:Масажирайте в кожата, докато продуктът не абсорбира изцяло. Ползвайте сутрин и/или вечер.

Последно видяно

връх