Модни марки 1
Цена
лв лв

Chromwell облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Chromwell 16 продукти
 • Chromwell Brushes Dark Wood кръгла четка за коса
  Chromwell Brushes Dark Wood, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоарпомага за създаване не желаната формапомага за приповдигане на слегнал бретончетката е предназначена за оформяне на прическаима неплъзгаща се ръкохваткаНачин на употреба:Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар.
 • Chromwell Brushes Natural Bristles Четка за коса естествени влакна Ø 14 mm
  Chromwell Brushes Natural Bristles, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Chromwell Brushes Natural Bristles е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоарпомага за създаване не желаната формапомага за приповдигане на слегнал бретончетката е предназначена за оформяне на прическаНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса. Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар.
 • Chromwell Brushes Dark Четка за коса естествени влакна Ø 30 mm
  Chromwell Brushes Dark, , Кръгли четки за жени, Кръглата четка за коса Chromwell Brushes Dark е незаменим помощник при редовното сушене на косата със сешоар.Характеристики:идеална е при оформяне на косата при сушене със сешоарвключва изтеглящ се шип за разделяне на кичуритепомага за създаване не желаната формачетката е предназначена за оформяне на прическаНачин на употреба:Изберете големината на четката според конкретната дължина и гъстота на вашата коса. Кръглата четка е подходяща при стилизиране с топлинно оформяне със сешоар.
 • Chromwell Accessories DNA Evolution купичка за смесване на боя за коса
  Chromwell Accessories DNA Evolution, , Купи за смесване цветове за жени, Купичката за смесване на боя Chromwell Accessories DNA Evolution е незаменимо допълнение към продуктите за боядисване и улеснява всяко боядисване на косата.Характеристики:служи за разбъркване на боите с активиращите емулсииопростява прилагането на боядисващия продуктСъстав:изработено от пластмаса
 • Chromwell Accessories DNA Evolution четка за боядисване на коса черен
  Chromwell Accessories DNA Evolution, , Четки за боядисване на коса за жени, Четката за боядисване на коса Chromwell Accessories DNA Evolution представлява незаменимо допълнение към препаратите за боядисване, без която процесът боядисване е невъзможен.Характеристики:позволява лесно нанасяне на боята върху косатаприлагането е равномерно по цялата дължина на косатавърхът на четката е подходящ за разделяне на кичуритеНачин на употреба:Ползвайте четката за нанасяне на боя за коса. След употреба старателно измийте с хладка вода и сапун. Големината на четката влияе на точността и бързината за прилагане на боята.
 • Chromwell Accessories Pink купичка за смесване на боя за коса
  Chromwell Accessories Pink, , Купи за смесване цветове за жени, Купичката за смесване на боя Chromwell Accessories Pink е незаменимо допълнение към продуктите за боядисване и улеснява всяко боядисване на косата.Характеристики:служи за разбъркване на боите с активиращите емулсииопростява прилагането на боядисващия продуктСъстав:изработено от пластмаса
 • Chromwell Accessories Grey средни папилоти от пяна (ø 18 x 240 mm) 10 бр.
  Chromwell Accessories Grey, 10 бр., Ролки за коса за жени, РолкитеChromwell Accessories Grey ще ви помогнат да оформите вашата коса с красиви вълни и къдрици.Характеристики:проста манипулациятози продукт не поврежда косата и се задържа добренадеждно навиване на косатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Chromwell Accessories Blue малки папилоти от пяна (ø 14 x 180 mm) 10 бр.
  Chromwell Accessories Blue, 10 бр., Ролки за коса за жени, РолкитеChromwell Accessories Blue ще ви помогнат да оформите вашата коса с красиви вълни и къдрици.Характеристики:този продукт не поврежда косата и се задържа добренадеждно навиване на косатапроста манипулацияв множество цветови изпълнения и големиниНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Chromwell Accessories Blue/Grey ролки за трайно къдрене ( ø 13 x 70 mm ) 7 см
  Chromwell Accessories Blue/Grey, 7 см, Ролки за коса за жени, РолкитеChromwell Accessories Blue/Grey ще ви помогнат да оформите вашата коса с красиви вълни и къдрици.Характеристики:надеждно навиване на косатапроста манипулацияза къса и дълга косаСъстав:пластмасаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Chromwell Accessories Black/Grey ролки за трайно къдрене ( ø 16 x 91 mm ) 9,1 см
  Chromwell Accessories Black/Grey, 9,1 см, Ролки за коса за жени, РолкитеChromwell Accessories Black/Grey ще ви помогнат да оформите вашата коса с красиви вълни и къдрици.Характеристики:надеждно навиване на косатапроста манипулацияза къса и дълга косаСъстав:пластмасаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Chromwell Accessories Blue самозахващащи се ролки за коса ( ø 40 x 63 mm ) 12 бр.
  Chromwell Accessories Blue, 12 бр., Ролки за коса за жени, РолкитеChromwell Accessories Blue ще ви помогнат да оформите вашата коса с красиви вълни и къдрици.Характеристики:надеждно навиване на косатапроста манипулациятози продукт не поврежда косата и се задържа добрев множество цветови изпълнения и големиниСъстав:пластмасаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Chromwell Accessories Green самозахващащи се ролки за коса За коса ( ø 48 x 63 mm ) 12 бр.
  Chromwell Accessories Green, 12 бр., Ролки за коса за жени, РолкитеChromwell Accessories Green ще ви помогнат да оформите вашата коса с красиви вълни и къдрици.Характеристики:надеждно навиване на косатапроста манипулациятози продукт не поврежда косата и се задържа добрев множество цветови изпълнения и големиниСъстав:пластмасаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Chromwell Accessories четка за боядисване на коса с гребен
  Chromwell Accessories, , Четки за боядисване на коса за жени, Четката за боядисване на коса Chromwell Accessories Accessories представлява незаменимо допълнение към препаратите за боядисване, без която процесът боядисване е невъзможен.Характеристики:позволява лесно нанасяне на боята върху косатаосигурява постигане на естествен вид на косатавърхът на четката е подходящ за разделяне на кичуритеНачин на употреба:Ползвайте четката за нанасяне на боя за коса. След употреба старателно измийте с хладка вода и сапун. Големината на четката влияе на точността и бързината за прилагане на боята.
 • Chromwell Accessories Orange дълги папилоти от пяна (ø 16 x 240 mm ) 10 бр.
  Chromwell Accessories Orange, 10 бр., Ролки за коса за жени, РолкитеChromwell Accessories Orange ще ви помогнат да оформите вашата коса с красиви вълни и къдрици.Характеристики:този продукт не поврежда косата и се задържа добренадеждно навиване на косатапроста манипулацияв множество цветови изпълнения и големиниНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
 • Chromwell Accessories DNA Evolution четка за боядисване на коса
  Chromwell Accessories DNA Evolution, , Четки за боядисване на коса за жени, Четката за боядисване на коса Chromwell Accessories DNA Evolution представлява незаменимо допълнение към препаратите за боядисване, без която процесът боядисване е невъзможен.Характеристики:позволява лесно нанасяне на боята върху косатаприлагането е равномерно по цялата дължина на косатавърхът на четката е подходящ за разделяне на кичуритеНачин на употреба:Ползвайте четката за нанасяне на боя за коса. След употреба старателно измийте с хладка вода и сапун. Големината на четката влияе на точността и бързината за прилагане на боята.
 • Chromwell Accessories Pink самозахващащи се ролки за коса ( ø 25 x 63 mm ) 12 бр.
  Chromwell Accessories Pink, 12 бр., Ролки за коса за жени, РолкитеChromwell Accessories Pink ще ви помогнат да оформите вашата коса с красиви вълни и къдрици.Характеристики:надеждно навиване на косатапроста манипулациятози продукт не поврежда косата и се задържа добрев множество цветови изпълнения и големиниСъстав:пластмасаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция.

Последно видяно

връх