Модни марки 1
Цена
лв лв

Charcoal облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Charcoal 7 продукти
 • Charcoal Cleansing Nose Strips почистваща лепенка за запушени пори по носа 6 бр.
  Charcoal Cleansing Nose Strips, 6 бр., Почистваща маска за жени, Почистващата маска Charcoal Cleansing Nose Strips перфектно почиства кожата и премахва остатъците от грим и другите нечистотии. Насладете се на свежо и идеално чисто лице.Характеристики:редуцира несъвършенствата на кожатаосигурява матов вид на лицетоизбавя кожата от черни точкиосвобождава нечистотите в порите и ги стягапочиства интензивно кожата
 • Charcoal Toothpaste паста за зъби с избелващ ефект 100 мл.
  Charcoal Toothpaste, 100 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Charcoal Toothpaste е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитеосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте според приложената инструкция.
 • Charcoal Condicioner Балсам с активен въглен 400 мл.
  Charcoal Condicioner, 400 мл., Кондиционери за коса за жени, Балсамът Charcoal Condicioner гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:предотвратява чупенето на косатаподобрява структурата на косъмапредпазва от негативните въздействия на външната средапредпазва косата от уврежданеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
 • Charcoal Face and Body пилинг за лице и тяло 250 мл.
  Charcoal Face and Body, 250 мл., Механични пилинги за жени, Пилингът за лице Charcoal Face and Body почиства в дълбочина, избавя от всякакви замърсявания и изглажда кожата.Характеристики:прави кожата фина и еластичнапремахва мъртвите кожни клеткиможе да се ползва и за чувствителна кожаизглажда и омекотява кожатаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Ползвайте при необходимост.
 • Charcoal Mask маска за крака 28 мл.
  Charcoal Mask, 28 мл., Маски за тяло за жени, Специалната грижа Charcoal Mask идеално се грижи за вашите крака и ходила.Характеристики:предпазва от изсушаване и кератинизация на кожатаосвежава, успокоява и придава гъвкавостинтензивно регенерирахидратира в дълбочинаНачин на употреба:Постъпвайте съгласно инструкциите на опаковката.
 • Charcoal Mask детоксикираща маска 28 мл.
  Charcoal Mask, 28 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Charcoal Mask ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:освобождава нечистотите в порите и ги изтегляотстранява мъртвите кожни клеткиозарява и освежаваНачин на употреба:Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
 • Charcoal Face and Body шампоан с активен въглен без сулфати 400 мл.
  Charcoal Face and Body, 400 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Charcoal Face and Body ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:измива косата и кожата на главатарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.

Последно видяно

връх