Модни марки 1
Цена
лв лв

Capillan облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Capillan 3 продукти
 • Capillan Hair Care шампоан за нежно измиване 200 гр.
  Capillan Hair Care, 200 гр., Шампоани за жени, Шампоанът Capillan Hair and Body Care ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота.Характеристики:предотвратява преждевременен косопадпремахва пърхота от косатарегенерира и подхранва косатаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
 • Capillan Hair Care активатор за коса за растеж на косата 200 мл.
  Capillan Hair Care, 200 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеCapillan Hair and Body Care придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента.Характеристики:предоставя на косата хидратация и подхранванеактивира дейността на корените на косатакачествено подобрява структурата на косъмаНачин на употреба:Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
 • Capillan Hair Care балсам за коса за по-лесно разресване на косата 200 гр.
  Capillan Hair Care, 200 гр., Балсами за коса за жени, Балсамът Capillan Hair and Body Care гарантира за вашата коса лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може.Характеристики:улеснява разресването и следващото оформянеподобрява структурата на косъмапредпазва от негативните въздействия на външната средапредпазва косата от уврежданеНачин на употреба:Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.

Последно видяно

връх