Модни марки 1
Цена
лв лв

Auriga облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Auriga 12 продукти
 • Auriga Cernor XO околоочен крем против тъмни кръгове под очите Dark Circles Under The Eyes 10 мл.
  Auriga Cernor XO, 10 мл., Кремове и гелове за околоочната зона за жени, Грижата Auriga Cernor XO е предназначена за околоочната зона и придава необходимото подхранване и хидратация.Характеристики:отстранява отоците и тъмните кръгове под очитеозарява околоочната зонаНачин на употреба:Сутрин и/или вечер нанесете продукта около контурите на очите с леко потупване, докато не абсорбира напълно.
 • Auriga Si-Nails регенериращ лак за нокти Nourishes and Protects Fragile Nails 12 мл.
  Auriga Si-Nails, 12 мл., Грижа за нокти за жени, Продуктът Auriga Si-Nails гарантира професионална грижа за вашите нокти.Характеристики:подсилва ноктитепредпазва от напукване, чупене и цепене на ноктитеподобрява устойчивостта на ноктите срещу механично поврежданеподпомага здравословния растеж на ноктите
 • Auriga Flavonex крем за лице и тяло против признаци на стареене 100 мл.
  Auriga Flavonex, 100 мл., Сапуни за жени, Характеристики:хидратира кожата в дълбочина
 • Auriga Flavo-C ексфолираща прочистваща маска за лице 50 мл.
  Auriga Flavo-C, 50 мл., Крем-маски за жени, Маската за лице Auriga Flavo-C ще поглези вашата кожа и ще се погрижи за нея.Характеристики:почиства кожата в дълбочинаотстранява мъртвите кожни клеткиозарява и освежаваНачин на употреба:Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската.
 • Auriga Aurigene Micro-Emulsion P лосион против бръчки 15 мл.
  Auriga Aurigene Micro-Emulsion P, 15 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Auriga Aurigene Micro-Emulsion P е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиивъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Auriga Dermatrophix стягащ крем за тяло против стареене на кожата Skin Fragility and Thinning 200 мл.
  Auriga Dermatrophix, 200 мл., Стягаща грижа за жени, Кремът за тяло Auriga Dermatrophix се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация.Характеристики:подобрява гъвкавостта на кожата и нейната еластичноствъзстановява комфорта и жизнеността на кожатаНачин на употреба:Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
 • Auriga Flavo-C хидратиращ крем против бръчки Moisturizing Anti-Ageing Cream 30 мл.
  Auriga Flavo-C, 30 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Auriga Flavo-C предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:интензивно хидратираНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
 • Auriga Flavo-C интензивна грижа против бръчки 15 мл.
  Auriga Flavo-C, 15 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Auriga Flavo-C е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линиивъзстановява свежестта и младежката красота на кожатаНачин на употреба:С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
 • Auriga Flavo-C серум против бръчки за всички типове кожа на лицето 15 мл.
  Auriga Flavo-C, 15 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Auriga Flavo-C е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииуеднаквява цветовия тон на кожатапомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатаНачин на употреба:Върху почистеното лице прилагайте достатъчно количество от серума с леко потупване с върховете на пръстите.
 • Auriga Flavo-C серум против бръчки Serum Anti-Age 30 мл.
  Auriga Flavo-C, 30 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Auriga Flavo-C е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:помага за изглаждане на бръчки и фини линииуеднаквява цветовия тон на кожатапомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатаНачин на употреба:Върху почистеното лице прилагайте достатъчно количество от серума с леко потупване с върховете на пръстите.
 • Auriga Melalight серум против пигментни петна 15 мл.
  Auriga Melalight, 15 мл., Серуми за лице за жени, Серумът за лице Auriga Melalight е препарат с високо съдържание на активни вещества. Благодарение на това той предоставя на вашата кожа най-луксозна грижа.Характеристики:уеднаквява цветовия тон на кожатапомага за отстраняване на признаците за стареене на кожатаНачин на употреба:Върху почистеното лице прилагайте достатъчно количество от серума с леко потупване с върховете на пръстите.
 • Auriga Dermatrophix подмладяващ крем за лице 50 мл.
  Auriga Dermatrophix, 50 мл., Кремове за лице за жени, Кремът за лице Auriga Dermatrophix предоставя на вашата кожа всеки ден точно такава грижа, каквато тя заслужава.Характеристики:регенерира и витализиранамалява бръчките и предотвратява появята имдейства срещу несъвършенстваподхранва в дълбочинавъзстановява младежкия вид на кожатаНачин на употреба:Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.

Последно видяно

връх