Модни марки 2
Цена
лв лв

Облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
 • Aquolina Simply Pink тоалетна вода за жени 100 мл.
  Aquolina Simply Pink, 100 мл., тоалетна вода за жени, сладко цветен ароматза оптимистична женаза обичайно носене, но и за специални поводи
 • Aquolina Gold Sugar 50 ml eau de toilette за жени
  Best products on Parfimo.bg: Aquolina Gold Sugar Eau de Toilette за жени 50 ml
 • Aquolina Simply Pink by Pink Sugar 100 ml eau de toilette за жени
  Best products on Parfimo.bg: Aquolina Simply Pink by Pink Sugar Eau de Toilette за жени 100 ml
 • Aquolina Pink Flower 100 ml eau de parfum за жени
  Best products on Parfimo.bg: Aquolina Pink Flower Eau de Parfum за жени 100 ml
 • Aquolina Pink Sugar рол-он с блясък за жени 50 мл.
  Aquolina Pink Sugar, 50 мл., рол-он за жени, Рол-он дезодорантът Aquolina Pink Sugar е чудесно допълнение към аромата от същата линия. Ефективно се бори срещу нежеланото потене и в същото време придава на кожата приятен аромат, с който ще се чувствате уверени във всяка ситуация.
 • Обувки TRETORN - Otto Mid Canvas 472660 Safari Beige 04
  Нов модел на марк Tretorn. Удобно оформената горна част e Текстил - Tекстил. Стелката е материал. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • Гумени ботуши TRETORN - Eva Classic Winter 473210 Black 10
  .video-frame{ margin-right: 20px; width:200px; float: left; margin-bottom: 10px; } @media (max-width: 500px){ .product-description__content{ display: flex; flex-direction: column; } .video-frame{ display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } } Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Външната част на обувката изработена от текстил - текстил, изкуствен материал - каучук. Във вътрешната част на обувките отоплена, тип кожух. В обувките са използвани стелки: отоплена, тип кожух. Издръжливата подметка с добро сцепление е каучук. Обувките са подобрени с технология EVA. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши TRETORN - Granna 472654 Black/Grey 10
  Гумени ботуши марка Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността - плат - повишава комфорта при носене. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка, която се състои от материал. Подметката предпазва от проникване на влага и е каучук. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.
 • Гумени ботуши TRETORN - Wigs Monochrome Kids 473398 Red 50
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. Моделът има стелки: материал. Подметката предпазва от проникване на влага и е каучук. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Basic Mid 495001 Black 10
  Модно предложение на марка Tretorn. В горната част на обувките доминира Изкуствен материал - Kаучук. Имат подплата - тя е плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Материалът, от който е изработена подметката е каучук. Тези обувки са сполучлив вариант в градски стил.
 • Aquolina Pink Sugar Sensual рол-он за жени 50 мл.
  Aquolina Pink Sugar Sensual, 50 мл., рол-он за жени, Рол-он дезодорантът Aquolina Pink Sugar Sensual е чудесно допълнение към аромата от същата линия. Ефективно се бори срещу нежеланото потене и в същото време придава на кожата приятен аромат, с който ще се чувствате уверени във всяка ситуация.
 • Aquolina Steel Sugar тоалетна вода за мъже 100 мл.
  Aquolina Steel Sugar, 100 мл., тоалетна вода за мъже, дървесен ухаен ароматза индивидуалистичен мъжза целодневно носене
 • Aquolina Pink Sugar 100 ml eau de toilette ТЕСТЕР за жени
  Best products on Parfimo.bg: Aquolina Pink Sugar Eau de Toilette за жени 100 ml ТЕСТЕР
 • Aquolina Cocco 100 ml спрей за тяло ТЕСТЕР за жени
  Best products on Parfimo.bg: Aquolina Cocco Спрей за тяло за жени 100 ml ТЕСТЕР
 • Гумени ботуши TRETORN - Wings Kid's 47 310280 Blue
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността - плат - повишава комфорта при носене. В обувките са използвани стелки: материал. Подметката предпазва от проникване на влага и е каучук. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Anna Zip 473412 Black 10
  За дъждовни дни Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешната част е плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Подметката е каучук. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.
 • Гумени ботуши TRETORN - Granna 472654 Red 51
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. В обувките са използвани стелки: материал. Неплъзгащата се подметка е каучук. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Granna Vinter 472655 Ice Blue 85
  Гумени ботуши марка Tretorn. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – отоплена, синтетичен кожух. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка, която се състои от отоплена, синтетичен кожух. Подметката предпазва от проникване на влага и е каучук. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Aquolina Pink Sugar Sensual тоалетна вода за жени 50 мл.
  Aquolina Pink Sugar Sensual, 50 мл., тоалетна вода за жени, Тоалетната вода Aquolina Pink Sugar Sensual е много чувствен и пристрастяващ аромат, който ще обикнете както вие, така и вашето обкръжение!сладък ароматза чувствена женаза целодневно носене
 • Aquolina Gold Sugar тоалетна вода за жени 30 мл.
  Aquolina Gold Sugar, 30 мл., тоалетна вода за жени, Тоалетната вода Aquolina Gold Sugar е израз на оптимизъм и усещане на пълно щастие. Обгърнете се и вие с уханието, придаващо прекрасно настроение през целия ден!сладък ароматза романтична женаза обичайно носене, но и за специални поводи
 • Aquolina Pink Sugar дезодорант с пулверизатор за жени 100 мл.
  Aquolina Pink Sugar, 100 мл., Дезодорант с пулверизатор за жени, Дезодорантът с пулверизатор Aquolina Pink Sugar ви придава свежест и необходима енергия. Ползването му в комбинация с аромата от същата колекция помага за запазване на неговата интензивност през целия ден.
 • Aquolina Pink Sugar aромат за коса за жени 100 мл.
  Aquolina Pink Sugar, 100 мл., aромат за коса за жени, Ароматът за коса Aquolina Pink Sugar е отлично допълнение към парфюма от същата колекция. Той е много нежен към косата и можете да го ползвате и няколко пъти на ден.
 • Гумени ботуши TRETORN - Nicole 47 265110 Black
  .video-frame{ margin-right: 20px; width:200px; float: left; margin-bottom: 10px; } @media (max-width: 500px){ .product-description__content{ display: flex; flex-direction: column; } .video-frame{ display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } } За дъждовни дни Tretorn. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от изкуствен материал - каучук. Във вътрешната част на обувките отоплена, полар. В обувките са използвани стелки: отоплена, полар. Издръжливата подметка с добро сцепление е каучук. Моделът е характерен, благодарение на декорацията: посребрен метал, изкуствен материал. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши TRETORN - Örenäs Neo 473112 Black 10
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Bисококачествена гума. Вътрешността гарантира удобство при носене – плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Неплъзгащата се подметка е гума. В обувките е използвана технология wulkanizowana guma. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Gränna 47 265460 Green/Yellow
  В дъждовно време препоръчваме гумените ботуши на марка Tretorn. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността - плат - повишава комфорта при носене. В обувките са използвани стелки: материал. Подметката предпазва от проникване на влага и е каучук. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.
 • Гумени ботуши TRETORN - Aktiv Dot 473329 Navy/Neon Orange
  В дъждовно време препоръчваме гумените ботуши на марка Tretorn. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. Моделът има стелки: материал. Подметката: каучук, предпазва от проникването на вода и осигурява по-голямо сцепление на гумените ботуши. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Aktiv 473330 Navy/Grey 86
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – плат. Моделът има стелки: материал. Подметката предпазва от проникване на влага и е каучук. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Eva Classic Winter 473210 Navy 80
  Гумени ботуши марка Tretorn. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките отоплена, тип кожух. Вътре в обувките има стелки: отоплена, тип кожух. Издръжливата подметка с добро сцепление е каучук. В обувките е използвана технология EVA. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Granna Vinter 472655 Black/Grey 10
  Гумени ботуши марка Tretorn. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността - отоплена, тип кожух - повишава комфорта при носене. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка, която се състои от отоплена, тип кожух. Подметката предпазва от проникване на влага и е каучук. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Storm Low 473299 Navy 80
  Гумени ботуши марка Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешната част е плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Издръжливата подметка с добро сцепление е каучук. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши TRETORN - Örenäs Neo 473112 Navy/White 80
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Външната част на обувката изработена от Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Bисококачествена гума. Вътрешната част е плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Издръжливата подметка с добро сцепление е гума. В обувките е използвана технология wulkanizowana guma. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши TRETORN - Granna 472654 Fuchsia/Pink 96
  В дъждовно време препоръчваме гумените ботуши на марка Tretorn. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – плат. Моделът има стелки: материал. Подметката: каучук, предпазва от проникването на вода и осигурява по-голямо сцепление на гумените ботуши. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.
 • Гумени ботуши TRETORN - Sticky Stripes 473331 Soft Pink
  Гумени ботуши марка Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка, която се състои от материал. Неплъзгащата се подметка е каучук. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Sticky Stripes 473331 Soft Blue 08
  В дъждовно време препоръчваме гумените ботуши на марка Tretorn. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността - плат - повишава комфорта при носене. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка, която се състои от материал. Подметката предпазва от проникване на влага и е каучук. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши TRETORN - Granna 472654 Navy/S 84
  В дъждовно време препоръчваме гумените ботуши на марка Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – плат. В обувките са използвани стелки: материал. Неплъзгащата се подметка е каучук. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.
 • Гумени ботуши TRETORN - Kuling Neoprene 473294 Black 12
  В дъждовно време препоръчваме гумените ботуши на марка Tretorn. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. В обувките са използвани стелки: материал. Подметката: каучук, предпазва от проникването на вода и осигурява по-голямо сцепление на гумените ботуши. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Meadow 473385 Black 10
  За дъждовни дни Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Издръжливата подметка с добро сцепление е каучук. Моделът е характерен, благодарение на декорацията: каучук, метал. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши TRETORN - Kuling Neoprene 473294 Navy/W 81
  Гумени ботуши марка Tretorn. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. Моделът има стелки: материал. Неплъзгащата се подметка е каучук. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Bore Jr 473084 Black 10
  Гумени ботуши марка Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – отоплена, синтетичен кожух. В обувките са използвани стелки: отоплена, синтетичен кожух. Подметката предпазва от проникване на влага и е каучук. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши TRETORN - Katja 473386 Black 10
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Подметката е каучук. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши TRETORN - Aktiv Chelsea Winter 473379 Black 10
  Гумени ботуши марка Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – отоплена, тип кожух. Моделът има стелки: отоплена, тип кожух. Неплъзгащата се подметка е каучук. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.
 • Гумени ботуши TRETORN - Wings Neo 472802 Forest Green 67
  За дъждовни дни Tretorn. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Подметката е каучук. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши TRETORN - Aktiv Chelsea 473375 Light Rose 99
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. В обувките са използвани стелки: материал. Неплъзгащата се подметка е висококачествен материал. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Basic Mid 495001 Forest/Green
  Класическо предложение на марката Tretorn. В горната част на обувките доминира Изкуствен материал - Kаучук. Имат подплата - тя е плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Подметката е каучук. Стилни и приятни за носене.
 • Гумени ботуши TRETORN - Basic Mid 495011 Navy/Red 85
  Гумени ботуши марка Tretorn. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността - плат - повишава комфорта при носене. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка, която се състои от материал. Подметката предпазва от проникване на влага и е каучук. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Ботуши TRETORN - Baffle Hybrid Jr 473107 Black 10
  Стигащи над глезена ботушки марка Tretorn. Горната външна част на обувката е изработена от Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките отоплена, тип кожух. Повишен комфорт при носене заради стелките: отоплена, тип кожух. Подметката от висококачествен материал изолира от повърхността и гарантира безопасност. Обувките са подобрени с технология EVA, Neopren, Removable Insole, Waterproof. Удобни, осигуряват термичен комфорт.
 • Сникърси TRETORN - Stellar Hybrid 473424 Black 10
  Модно предложение на марка Tretorn. Лекотата си дължат на горната част на обувката: Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Bисококачествен материал. Във вътрешната част на обувките плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Материалът, от който е изработена подметката е висококачествен материал. В модела е приложена технология EVA, Waterproof. Стилни и приятни за носене ежедневни обувки.
 • Гумени ботуши TRETORN - Terrang Low Neo 472627 Black 10
  Гумени ботуши марка Tretorn. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Подметката е каучук. В обувките е използвана технология EVA. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Wings 472800 Blossom 97
  За дъждовни дни Tretorn. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешната част е плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Неплъзгащата се подметка е висококачествен материал. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши TRETORN - Wings 47 280070 Yellow
  .video-frame{ margin-right: 20px; width:200px; float: left; margin-bottom: 10px; } @media (max-width: 500px){ .product-description__content{ display: flex; flex-direction: column; } .video-frame{ display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } } За дъждовни дни Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е изкуствен материал - каучук. Във вътрешната част на обувките плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Подметката е висококачествен материал. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши TRETORN - Bo 47 312110 Black
  Вдъхновени от обувките за езда боти марка Tretorn. Средно високата горна част е от Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешната подплата е отоплена, филц. Повишен комфорт при носене заради стелките: отоплена, филц. Изолира от повърхността подметката от: висококачествен материал. Това е удобен, универсален модел.
 • Гумени ботуши TRETORN - Wings Neo 280210 Black 47
  Пленителни боти на фирма Tretorn. Външната част на обувката изработена от Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешната подплата е плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Подметката е солидна, нейният основен компонент е каучук. Идеални за студени дни.
 • Гумени ботуши TRETORN - Gränna 47 265480 Blue/Green
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките отоплена, полар. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка, която се състои от отоплена, полар. Подметката: каучук, предпазва от проникването на вода и осигурява по-голямо сцепление на гумените ботуши. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Lisa 473243 Black 10
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – плат. В обувките са използвани стелки: материал. Издръжливата подметка с добро сцепление е каучук. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.
 • Гумени ботуши TRETORN - Charlie 473241 Navy 80
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешната част е плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Неплъзгащата се подметка е каучук. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Viken II 473239 Navy 80
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – плат. В обувките са използвани стелки: материал. Издръжливата подметка с добро сцепление е каучук. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.
 • Гумени ботуши TRETORN - Viken II Low 473326 Black 10
  .video-frame{ margin-right: 20px; width:200px; float: left; margin-bottom: 10px; } @media (max-width: 500px){ .product-description__content{ display: flex; flex-direction: column; } .video-frame{ display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } } Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Външната част на обувката изработена от изкуствен материал - каучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Издръжливата подметка с добро сцепление е висококачествен материал. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши TRETORN - Öresund 473111 Black 1
  .video-frame{ margin-right: 20px; width:200px; float: left; margin-bottom: 10px; } @media (max-width: 500px){ .product-description__content{ display: flex; flex-direction: column; } .video-frame{ display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } } За дъждовни дни Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е текстил - текстил, изкуствен материал - каучук. Вътрешната част е отоплена, полар. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Издръжливата подметка с добро сцепление е висококачествен материал. Обувките са подобрени с технология EVA. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.
 • Гумени ботуши TRETORN - Bo Winter 473300 Black 10
  Модно предложение на марка Tretorn. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешната подплата е отоплена, синтетичен кожух. Повишен комфорт при носене заради стелките: отоплена, синтетичен кожух. Подходяща подметка подобрява комфорта: каучук. Стилни и приятни за носене.
 • Гумени ботуши TRETORN - Eva Lag 472953 Black/Black 11
  За дъждовни дни Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – плат. В обувките са използвани стелки: материал. Издръжливата подметка с добро сцепление е каучук. Обувките са подобрени с технология EVA. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.
 • Гумени ботуши TRETORN - Chelsea Classic 473370 Black 10
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешната част е плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Подметката е каучук. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Viken II 473239 Black/Black 10
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – плат. В обувките са използвани стелки: материал. Подметката е каучук. В обувките е използвана технология EVA. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши TRETORN - Eva Lag 472953 Dusty Pink 06
  .video-frame{ margin-right: 20px; width:200px; float: left; margin-bottom: 10px; } @media (max-width: 500px){ .product-description__content{ display: flex; flex-direction: column; } .video-frame{ display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } } Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Външната част на обувката изработена от текстил - текстил, изкуствен материал - каучук. Във вътрешната част на обувките плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Подметката е каучук. В обувките е използвана технология EVA. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Charlie 473241 Forest Green 67
  Удобни боти марка Tretorn. Горната част, защитаваща от студ, е Изкуствен материал - Kаучук. Ботите са с подплата, която е плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Подметката е солидна, нейният основен компонент е каучук. Идеални за студени дни.
 • Гумени ботуши TRETORN - Granna 472654 Yellow 70
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността - отоплена, полар - повишава комфорта при носене. Моделът има стелки: материал. Подметката предпазва от проникване на влага и е каучук. На близка и далечна експедиция, гумените ботуши защитават от намокряне.
 • Гумени ботуши TRETORN - Charlie 473241 Gunmetal 40
  Гумени ботуши марка Tretorn. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Издръжливата подметка с добро сцепление е каучук. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.
 • Гумени ботуши TRETORN - 473398 Yellow 70
  Гумени ботуши марка Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността - плат - повишава комфорта при носене. Моделът има стелки: материал. Подметката: каучук, предпазва от проникването на вода и осигурява по-голямо сцепление на гумените ботуши. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Viken II Low 473326 Dusty Pink 06
  .video-frame{ margin-right: 20px; width:200px; float: left; margin-bottom: 10px; } @media (max-width: 500px){ .product-description__content{ display: flex; flex-direction: column; } .video-frame{ display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } } Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от изкуствен материал - каучук. Във вътрешната част на обувките плат. В обувките са използвани стелки: материал. Издръжливата подметка с добро сцепление е каучук. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.
 • Гумени ботуши TRETORN - Strong S 472942 Black 10
  Приковаващи вниманието обувки на марка Tretorn. Лекотата си дължат на горната част на обувката: Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешната подплата е плат. Стелката е материал. Материалът, от който е изработена подметката е каучук. В обувките е използвана технология EVA. Обувки за всеки ден - непреходни и универсални.
 • Гумени ботуши TRETORN - Chelsea Classic Wool 473417 Black 10
  За дъждовни дни Tretorn. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките вълна, отоплена. Повишен комфорт при носене заради стелките: вълна, отоплена. Издръжливата подметка с добро сцепление е каучук. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Granna Vinter 472655 Raspbe 94
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Външната част на обувката изработена от Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките отоплена, плат, синтетичен кожух. В обувките са използвани стелки: отоплена, синтетичен кожух. Подметката: каучук, предпазва от проникването на вода и осигурява по-голямо сцепление на гумените ботуши. На близка и далечна експедиция, гумените ботуши защитават от намокряне.
 • Гумени ботуши TRETORN - Kuling Neoprene 473294 Raspbe 98
  Гумени ботуши марка Tretorn. Външната част на обувката изработена от Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка, която се състои от материал. Подметката предпазва от проникване на влага и е каучук. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Eva Classic Winter 473210 Oak Red 059
  Гумени ботуши марка Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – отоплена, тип кожух. Повишен комфорт при носене заради стелките: отоплена, тип кожух. Подметката е каучук. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.
 • Гумени ботуши TRETORN - Eva Lag 472953 Oak Red 59
  За дъждовни дни Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Подметката е каучук. В модела е приложена технология EVA. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Wings Monochrome Kids 473398 Navy 80
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността - плат - повишава комфорта при носене. В обувките са използвани стелки: материал. Подметката предпазва от проникване на влага и е каучук. На близка и далечна експедиция, гумените ботуши защитават от намокряне.
 • Гумени ботуши TRETORN - Strong Neo 473408 Black 10
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешната част е плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Подметката е каучук. В обувките е използвана технология EVA. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Обувки TRETORN - Sphere Hybrid 473406 Black
  Удобни обувки на марка Tretorn. Външната част на саята се състои от: Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Bисококачествена гума. Във вътрешната част на обувките отоплена, полар. Повишен комфорт при носене заради стелките: отоплена, филц. Издръжливата подметка е висококачествен материал. С удобен силует, не ограничават движението на крака.
 • Гумени ботуши TRETORN - Wings Kids 473267 Navy
  В дъждовно време препоръчваме гумените ботуши на марка Tretorn. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – плат. В обувките са използвани стелки: материал. Неплъзгащата се подметка е каучук. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши TRETORN - Viken II Low 473326 Coral 98
  За дъждовни дни Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Подметката е каучук. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.
 • Гумени ботуши TRETORN - Basic Mid 495001 Navy 80
  Модно предложение на марка Tretorn. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Изкуствен материал - Kаучук. Имат подплата - тя е плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Подметката е каучук. Обувки за всеки ден - непреходни и универсални.
 • Сникърси TRETORN - Urban Hybrid 473395 45 Chalk/White
  Приковаващи вниманието обувки на марка Tretorn. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Bисококачествен материал. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Подметката е каучук. В модела е приложена технология EVA, Waterproof. Стилни и приятни за носене.
 • Гумени ботуши TRETORN - Kids Basic Winter 495013 Navy 80
  В дъждовно време препоръчваме гумените ботуши на марка Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките отоплена, синтетичен кожух. Моделът има стелки: отоплена, синтетичен кожух. Подметката: каучук, предпазва от проникването на вода и осигурява по-голямо сцепление на гумените ботуши. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Боти TRETORN - Arch Hybrid 473401 Black 10
  Удобни боти марка Tretorn. Дoбpе прилягащата на крака, горна част на обувката е Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешната подплата е отоплена, тип кожух. Стелката е отоплена, тип кожух. Подметката е солидна, нейният основен компонент е каучук. Обувките са подобрени с технология Waterproof. Женствен модел, който ще се справи с всякакви условия.
 • Гумени ботуши TRETORN - Eva Classic Winter 473210 Plum 90
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешната част е отоплена, тип кожух. Вътре в обувките има стелки: отоплена, тип кожух. Неплъзгащата се подметка е каучук. Обувките са подобрени с технология EVA. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.
 • Гумени ботуши TRETORN - Viken II Low 473326 Plum 90
  За дъждовни дни Tretorn. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Неплъзгащата се подметка е каучук. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Wings 472800 Blueberry Milk 52
  За дъждовни дни Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешната част е плат. В обувките са използвани стелки: материал. Неплъзгащата се подметка е каучук. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Kids Chelsea Winter 472633 Black 10
  Гумени ботуши марка Tretorn. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките отоплена, тип кожух. Моделът има стелки: отоплена, тип кожух. Неплъзгащата се подметка е каучук. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Kids Basic Mid 495011 Light Rose/Navy 92
  Гумени ботуши марка Tretorn. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността - плат - повишава комфорта при носене. Моделът има стелки: материал. Подметката: каучук, предпазва от проникването на вода и осигурява по-голямо сцепление на гумените ботуши. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Обувки TRETORN - Atmos Hybrid 473396 Black 10
  Сред предложенията на марка Tretorn интересен модел. Външната част на саята се състои от: Екологична кожа - Eкологична кожа, Текстил - Tекстил. Вътрешната подплата е плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Подметката е солидна, нейният основен компонент е висококачествен материал. В модела е приложена технология EVA, Waterproof. Стилни и удобни, много приятни за носене.
 • Гумени ботуши TRETORN - Chelsea Classic 473370 Black/Harve 16
  За дъждовни дни Tretorn. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Подметката е каучук. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.
 • Сникърси TRETORN - Tide Hybrid 473425 Black 10
  Класическо предложение на марката Tretorn. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Bисококачествен материал. Във вътрешната част на обувките плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Подходяща подметка подобрява комфорта: висококачествен материал. В обувките е използвана технология EVA, Waterproof. Тези обувки са сполучлив вариант в градски стил.
 • Сникърси TRETORN - Tide Hybrid 473425 Chalk 41
  Удобна модна марка Tretorn. Солидно изработена горна част - Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Bисококачествен материал. Стелката е материал. Подметка приятна за крака: висококачествен материал. В модела е приложена технология EVA, Waterproof. Ежедневно, удобно предложение със стил.
 • Гумени ботуши TRETORN - South 473127 Black 10
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. Вътре в обувките има стелки: материал. Неплъзгащата се подметка е каучук. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Bolt 473126 Black 10
  Модно предложение на марка Tretorn. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешната подплата е плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Подметката е каучук. Обувки за всеки ден - непреходни и универсални.
 • Гумени ботуши TRETORN - Port 472817 Black 10
  Гумени ботуши марка Tretorn. Външната част на обувката изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. В обувките са използвани стелки: материал. Издръжливата подметка с добро сцепление е каучук. В модела е приложена технология EVA. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.
 • Гумени ботуши TRETORN - Granna 472654 Shadow Green 61
  Гумени ботуши марка Tretorn. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките отоплена, полар. Моделът има стелки: материал. Неплъзгащата се подметка е каучук. Предпазват от влага и лесно се поддържат чисти.
 • Гумени ботуши TRETORN - Wings 47 280080 Blue
  Класическо предложение на марката Tretorn. Горната част на обувките е оформена от най-качествени суровини: Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. Стелката е материал. Подметката е висококачествен материал. Стилни и приятни за носене.
 • Гумени ботуши TRETORN - Kuling Naoprene 473294 Pink 93
  Идеален за дъждовните дни модел на марка Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Текстил - Tекстил, Изкуствен материал - Kаучук. Вътрешността - плат - повишава комфорта при носене. Кракът стъпва върху абсорбираща стелка, която се състои от материал. Неплъзгащата се подметка е каучук. На близка и далечна експедиция, гумените ботуши защитават от намокряне.
 • Гумени ботуши TRETORN - Chelsea Classic Winter 473380 Black 10
  .video-frame{ margin-right: 20px; width:200px; float: left; margin-bottom: 10px; } @media (max-width: 500px){ .product-description__content{ display: flex; flex-direction: column; } .video-frame{ display: block; margin-left: auto; margin-right: auto; } } Гумени ботуши марка Tretorn. Горната част на обувките, типична за модела, е изработена от изкуствен материал - каучук. Вътрешността гарантира удобство при носене – отоплена, синтетичен кожух. Повишен комфорт при носене заради стелките: отоплена, синтетичен кожух. Издръжливата подметка с добро сцепление е каучук. Устойчиви на влага и замърсявания, подходящи за носене в града и сред природата.
 • Гумени ботуши TRETORN - Chelsea Classic 473370 Brown 20
  За дъждовни дни Tretorn. Горната част на обувките, предпазваща от влага, е Изкуствен материал - Kаучук. Във вътрешната част на обувките плат. Повишен комфорт при носене заради стелките: материал. Подметката е каучук. Гумени ботуши вече носим не само при лошо време.

Последно видяно

връх