Модни марки 1
Цена
лв лв

Aquafresh облекло, обувки и модни аксесоари

 • каталог
 • списък
Марка: Aquafresh 19 продукти
 • Aquafresh Interdental четка за зъби софт dark blue
  Aquafresh Interdental, , Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Aquafresh Interdental поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитедостига и до труднодостъпните местаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Aquafresh Little Teeth четка за зъби за деца
  Aquafresh Little Teeth, , Четки за зъби за деца, Четката за зъби Aquafresh Little Teeth задълбочава хигиенните навици при децата под формата на игра. Благодарение на веселия дизайн, почистването на зъбите става забавно.Характеристики:леко и надеждно почиства зъбитезакачлив дизайн за децаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Aquafresh Whitening паста за зъби за искрящи бели зъби 100 мл.
  Aquafresh Whitening, 100 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Aquafresh Whitening е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • Aquafresh Triple Protection Mild & Minty паста за зъби 125 мл.
  Aquafresh Triple Protection Mild & Minty, 125 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Aquafresh Triple Protection Mild & Minty предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеНачин на употреба:Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.
 • Aquafresh Big Teeth паста за зъби за деца вкус Fresh Mint (6+) 50 мл.
  Aquafresh Big Teeth, 50 мл., пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Aquafresh Big Teeth отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави.Характеристики:отстранява зъбната плакапредпазва венцитеНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.
 • Aquafresh Big Teeth четка за зъби за деца софт pink
  Aquafresh Big Teeth, , Четки за зъби за деца, Четката за зъби Aquafresh Big Teeth поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитепридава блясък на повърхността на зъбитеотстранява зъбната плакаНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Aquafresh Intense Clean Lasting Fresh паста за зъби за свеж дъх 75 мл.
  Aquafresh Intense Clean Lasting Fresh, 75 мл., за свеж дъх унисекс, Пастата за зъби Aquafresh Intense Clean Lasting Fresh комплексно се грижи за вашите зъби и венци и предоставя приятен свеж дъх.Характеристики:почиства зъбитеосвежава дъхаНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
 • Aquafresh Flex четки за зъби medium light green, dark blue, blue 3 бр.
  Aquafresh Flex, 3 бр., Четки за зъби унисекс, Четката за зъби Aquafresh Flex поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес.Характеристики:отстранява зъбната плакапридава блясък на повърхността на зъбитепредоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбитеНачин на употреба:Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
 • Aquafresh Intense Clean Invigorating Fresh вода за уста за дълготраен свеж дъх 500 мл.
  Aquafresh Intense Clean Invigorating Fresh, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Aquafresh Intense Clean Invigorating Fresh не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:осигурява свеж дъхубива бактериитеукрепва емайлаНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Aquafresh All In One Protection Original паста за зъби за цялостна защита на зъбите 75 мл.
  Aquafresh All In One Protection Original, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Aquafresh All In One Protection Original предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава образуване на зъбна плакаограничава отлагането на зъбен камъкНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина. Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.
 • Aquafresh All In One Protection Extra Fresh паста за зъби за свеж дъх 75 мл.
  Aquafresh All In One Protection Extra Fresh, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Aquafresh All In One Protection Extra Fresh комплексно се грижи за вашите зъби и венци и предоставя приятен свеж дъх.Характеристики:надеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеограничава образуване на зъбна плакаосвежава дъхаНачин на употреба:Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина. Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка.
 • Aquafresh All In One Protection Whitening избелваща паста за цялостна грижа 75 мл.
  Aquafresh All In One Protection Whitening, 75 мл., За цялостна защита унисекс, Пастата за зъби Aquafresh All In One Protection Whitening е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плаканадеждно почиства зъбитегрижи се за венцитеНачин на употреба:Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • Aquafresh Whitening паста за зъби за интензивна белота 100 мл.
  Aquafresh Whitening, 100 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Aquafresh Whitening е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитебори се против зъбен кариес и плакаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • Aquafresh Little Teeth паста за зъби за деца 50 мл.
  Aquafresh Little Teeth, 50 мл., пасти за зъби за деца, Пастата за зъби Aquafresh Little Teeth отлично почиства детските зъби и ги поддържа бели и здрави.Характеристики:ефективно предпазва зъбитеприятен вкусНачин на употреба:Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. След употреба на пастата обилно изплакнете устата.
 • Aquafresh Complete Care Fresh Mint вода за уста без алкохол 500 мл.
  Aquafresh Complete Care Fresh Mint, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Aquafresh Complete Care Fresh Mint не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:бори се срещу възникване на зъбен кариесосигурява свеж дъхубива бактериитеНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Aquafresh Complete Care Whitening избелваща паста за зъби с флуорид 75 мл.
  Aquafresh Complete Care Whitening, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Aquafresh Complete Care Whitening е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитегарантира защита на зъбния емайлосвежава дъхаНачин на употреба:Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
 • Aquafresh Fresh Mint вода за уста за свеж дъх 500 мл.
  Aquafresh Fresh Mint, 500 мл., Води за уста унисекс, Водата за уста Aquafresh Fresh Mint не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите.Характеристики:поддържа венците здравиубива бактериитезащита от зъбния налепосигурява свеж дъхНачин на употреба:След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
 • Aquafresh Intense Clean Whitening паста за искрящи бели зъби 75 мл.
  Aquafresh Intense Clean Whitening, 75 мл., Избелващи пасти унисекс, Пастата за зъби Aquafresh Intense Clean Whitening е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка.Характеристики:избелва зъбитегарантира защита на зъбния емайлНачин на употреба:Ползвайте според приложената инструкция.
 • Aquafresh Intense Clean Deep Action паста за зъби с активни микрокристали 75 мл.
  Aquafresh Intense Clean Deep Action, 75 мл., За пушачи унисекс, Пастата за зъби за пушачи Aquafresh Intense Clean Deep Action има интензивен избелващ ефект. Премахва повърхностното оцветяване на зъбите и предотвратява неговото следващо отлагане.Характеристики:отстранява петната след тютюнопушенетоподсилва зъбния емайлНачин на употреба:Ползвайте съгласно инструкцията.

Последно видяно

връх