Най-голямата модна платформа в България

Кецове Смедя цветове

2606
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Toms Alpargatas Ash Canvas
    Слипотонът, който започна движение - емблематичната Alpargata. Отличаващ се с удобно платно, леки, гъвкави подметки и апетит за превземане на света. Класическа алпаргата Горна част от платно Еластичен клин за лесно прилягане OrthoLite® Eco LT Hybrid™ с 26% екологично съдържание (15% отпадъчна пяна, 5% рециклирано съдържание и 6% биомасла) Несваляеми стелки Височина на външната подметка приблизително 10 мм
  • Toms Alpargatas Desert Washed Canvas Deconstructed
    Слипоунът, който започна движение - емблематичната Alpargata. Отличаващ се с удобно платно, леки, гъвкави подметки и апетит за превземане на света. Класическа алпаргата Горна част от платно Еластичен клин за лесно прилягане OrthoLite® Eco LT Hybrid™ с 26% екологично съдържание (15% отпадъчна пяна, 5% рециклирано съдържание и 6% биомасла) Несваляеми стелки Височина на външната подметка приблизително 10 мм
  • Timberland Icon 6-Inch Premium Boot
    Когато мислите за ботуши Timberland, се сещате за тези. Нашите оригинални водоустойчиви ботуши са проектирани преди повече от 40 години и остават бестселър днес, с неуморно водоустойчиво представяне и незабавно разпознаваем стил на работни обувки. Тези ботуши обикновено имат по-широко прилягане, така че препоръчваме да намалите размера. Премиум кожена горна част Водоустойчива конструкция с шевове Конструкция с директно закрепване за издръжливост 400 грама изолация PrimaLoft Подплатени кожени яки за удобно прилягане около глезена Изключителната технология против умора осигурява целодневен комфорт и подкрепа Класическите връзки за ботуши са преработени, за да останат вързани Неръждаем обков за дълготрайно износване Втори междинен слой на подметката за допълнителна опора под краката Гумената подметка е изработена от 10 процента растителни материали
  • Timberland Icon 6-Inch Premium Boot
    Timberland, е свързано с правенето на нови рифове на техния най-разпознаваем стил, 6-инчовите първокласни ботуши. Оригиналните жълти ботуши, както го наричаме. През 1973 г. те представят едни от първите водоустойчиви кожени ботуши по рода си. Включвайки първокласна пълнозърнеста набук кожа, дебели гумени подметки и безпрецедентна изработка, жълтите ботуши бяха моментална класика. Нарекли го „Тимбърленд“. Колекцията от водоустойчиви ботуши Timberland е интелигентен избор за всяко неблагоприятно време и никога не спират да подобряват нещата. Качествени кожени обувки на страхотни цени.
  • Toms Honey Leather Rope Alpargata
    TOMS е компания за обувки с нестопанска цел от Калифорния, където всяка покупка има цел. С всеки продукт, който закупите, TOMS ще помогне на човек в нужда. Техният проект „Един към един“ постави обувките на повече от 70 милиона деца в слаборазвитите страни. Освен класическите слипони, подобни на еспадрили, TOMS предлага разнообразие от стилове обувки за мъже, жени и деца. Различните модели и материали правят TOMS перфектни обувки за всеки повод.
  • adidas NMD R1 STLT Primeknit
    adidas NMD: дизайн на адидас от 80те години насочен към технологиите, дава искрата за футуристичния облик на тези NMD обувки. Обновени със съвременните технологии, те имат плетена предна част, която обгръща крака и омекотена междинна подметка.
  • Toms Leather Jutti Mule
    TOMS е компания за обувки с нестопанска цел от Калифорния, където всяка покупка има цел. С всеки продукт, който закупите, TOMS ще помогне на човек в нужда. Техният проект „Един към един“ постави обувките на повече от 70 милиона деца в слаборазвитите страни. Освен класическите слипони, подобни на еспадрили, TOMS предлага разнообразие от стилове обувки за мъже, жени и деца. Различните модели и материали правят TOMS перфектни обувки за всеки повод.
  • Makia Province Boot M
    Този здрав кожен ботуш с подметка от естествен каучук капсулира безвремието.
  • Timberland Icon 6-Inch Premium Boot Women
    Тези класически водоустойчиви ботуши Timberland® са изработени за дамски крака, с цветен, здрав стил, който може да се облича с чорапогащи и рокли или да се носи навън с дънки и фланела. И те са отговорно направени от екологично съобразени материали. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА: Водоустойчива по-добра кожа от кожарска фабрика със сребърен рейтинг за нейните практики за управление на вода, енергия и отпадъци Уплътнена конструкция Стил на дантела Подплатена яка за удобно прилягане около глезена 200 грама PrimaLoft® изолация Подплата от плат ReBOTL™, съдържащ поне 50% рециклирана пластмаса Подвижна подложка против умора Стоманен дръжка за опора на арката Гумена подметка Кожен ток: 1,25 инча/3,2 см Вносни
  • Chrome Industries Forged Suede Chukka Boot Golden Brown Off White
    Индустриите на Chrome, изграждащи неразрушима екипировка от 1995 г. От куриерски раници през ниски обувки за колоездене до градски маратонки, те изграждат всичките си маратонки, за да издържат на всякакви злоупотреби, като същевременно остават достатъчно стилни, за да го ритат силно в офиса или на бара . Класически маратонки за градските улици. Това е мотото на калифорнийската марка Chrome Industries. Страхотни обувки за мотористи - с твърди подметки, които по-добре държат педала.
  • Birkenstock Gizeh NU Oiled Tabacco Brown Regular Fit
    Анатомично оформена подложка от корк-латекс Горна част: омаслена набук кожа Подплата на стъпалото: велур Подметка: EVA Детайли: прашка с индивидуално регулираща се метална катарама "Произведено в Германия"
  • Birkenstock Gizeh NU Oiled Habana Regular Fit
    Анатомично оформена подложка от корк-латекс Горна част: омаслена набук кожа Подплата на стъпалото: велур Подметка: EVA Детайли: прашка с индивидуално регулираща се метална катарама "Произведено в Германия"
  • Birkenstock Arizona NU Oiled SFB Habana Regular Fit
    BIRKENSTOCK Arizona е истинска класика, която радва както мъжете, така и жените от десетилетия. Този семпъл сандал с две презрамки символизира вечен дизайн и отдавна е култов статут благодарение на фактора си комфорт. Със своя допълнителен слой от пяна, меката подложка предлага допълнителен комфорт и глези краката - през целия ден. Горната част е изработена от изключително дебела, омаслена набук кожа с отворено покритие. Оригинална мека подложка BIRKENSTOCK; анатомично оформени Горна част: омаслена набук кожа Подплата на стъпалото: велур Подметка: EVA Детайли: две презрамки, всяка с индивидуално регулираща се метална катарама "Произведено в Германия"
  • Birkenstock Arizona BF Nubuck Mocha Narrow Fit
    Легендарният двуремен дизайн от BIRKENSTOCK - Аризона. Емблематичен стил с характерния комфорт на подложката BIRKENSTOCK. Показва се в лъскав патент Birko-Flor®. Анатомично оформена корково-латексова подложка Горна част: Birko-Flor® Подплата на крака: велур Подметка: EVA Детайли: индивидуално регулируеми катарами в метал Произведено в Германия Горна част: Бирко-Флор Birko-Flor с патентно покритие е направен от лесен за поддръжка и хигиеничен PVC, който е облицован от вътрешната страна с мек, дишащ слой руно. Повърхността е покрита със слой лачена кожа. Този висококачествен материал е много нежен към кожата и удобен. Стелка: Истинска кожа Гъвкавата кожена подплата, която е нежна към кожата, се прилепва меко към крака ви и се приспособява към контура му. Отворената пореста и по този начин много дишаща повърхност създава комфортен климат на краката, дори по време на по-тежка физическа активност. Материал на подложката: Корк Коркът е устойчив материал, извлечен от слоя на кората на корковия дъб. Този естествен продукт е изолационен и предлага много добра амортизация. Подметка: EVA EVA (етилен винил ацетат) е висококачествен, много лек, еластичен материал с изключително добра амортизация. В резултат на това изглажда леките неравности в пода и гарантира, че всяка стъпка е меко омекотена.
  • Birkenstock Madrid BF-Nubuck Mocha Regular Fit
    BIRKENSTOCK Madrid е най-старият член на семейството на моделите, което го прави истинска класика. Лансиран като „гимнастически сандал“ преди половин век, този прост модел с една презрамка се превърна в фаворит на модата. Горната част е изработена от щадящ кожата, здрав синтетичен материал Birko-Flor® в изтънчен вид набук, който може да се похвали с текстура и цвят, които почти могат да бъдат сбъркани с истинска кожа. Анатомично оформена подложка от корк-латекс Горна част: Birko-Flor® набук Подплата на стъпалото: велур Подметка: EVA Детайли: една каишка с индивидуално регулираща се метална катарама "Произведено в Германия"
  • Makia Corner
    Минимална ниска обувка с горна част от естествен корк.
  • Dr. Martens 1460 Gaucho Crazy Horse
    Нова кожа за стара класика: тази емблематична обувка с 8 очи 1460 е направена с Crazy Horse, масивна кожа с износен, изтощен вид. Този унисекс ботуш е направен с цялата класическа ДНК на Doc, включително набраздени страни, пета и жълти шевове. Създаден, за да издържи, той е направен с помощта на един от най-добрите методи за изграждане: Goodyear Welt-което означава, че горната част и подметката са зашити заедно в нашия термозапечатан шев z-zut. Обувката седи върху емблематичната ни подметка AirWair ™, която е устойчива на масло и мазнини, с добра устойчивост на износване и плъзгане. Горна част: 100% кожа Хастар: 75% текстил, 25% кожа Подметка: 100% PVC Материал Crazy Horse е тежка кожа с здрав, износен външен вид, който дава предварително обичан завършек без упорита работа. Инструкции за грижа Почистете замърсяванията с влажна кърпа и оставете да изсъхне, след това нанесете Dr. Martens Wonder Balsam, добавете към обувките с помощта на апликатора за гъба, доставен с продукта. Като алтернатива, ако се желае по -високо ниво на гъвкавост, може да се използва д -р Martens Neutral Dubbin, следвайки инструкциите за приложение върху продукта. Строителство Това е продукт на Goodyear. Горната част и подметката са термозапечатани и зашити заедно, а не просто залепени като много конструкции за обувки. Призивът на д -р Мартенс към хора, които имат собствен индивидуален стил, но споделят единен дух - автентични герои, които отстояват нещо. Хора, които притежават гордо чувство за себеизразяване. Хората, които са различни. На стилистично ниво простите силуети на д -р Мартенс позволяват на техните носители да възприемат ботушите и обувките като част от своя собствен индивидуален и много отличителен стил; на практическо ниво, известната им издръжливост и комфорт ги прави идеални за непримиримия свят на концерти и улична мода; и накрая на емоционално ниво, те са знак за отношение и овластяване. Въпреки това, не винаги е било така: д-р Мартенс първоначално е бил скромен ботуш, който дори се продаваше като градинска обувка на един етап. И така, как тази утилитарна обувка се трансформира в една от най -актуалните в културно отношение марки на съвременната епоха?
  • Toms Beige Metallic Canvas Women's Espadrilles
    TOMS е компания за обувки с нестопанска цел от Калифорния, където всяка покупка има цел. С всеки продукт, който закупите, TOMS ще помогне на човек в нужда. Техният проект „Един към един“ постави обувките на повече от 70 милиона деца в слаборазвитите страни. Освен класическите слипони, подобни на еспадрили, TOMS предлага разнообразие от стилове обувки за мъже, жени и деца. Различните модели и материали правят TOMS перфектни обувки за всеки повод.
  • Dr. Martens 1461 Gaucho Crazy Horse
    Част от класическата колекция 3 Eyelet 1461 Shoe Crazy Horse е естествена кожа, с износен, измъчен вид. Изработени от Goodyear Welt, горната част и подметката са термично запечатани и зашити заедно Инструкция за грижа: Избършете мръсотията с влажна кърпа, уверете се, че обувките са сухи, след което нанесете патентован силикон или восъчен продукт, предназначен за восъчна мазна кожа - като Dr Martens Wonder Balsam Горна част: 100% кожа Хастар: 55% кожа, 45% текстил Подметка: 100% PVC Материал: Crazy Horse е тежка кожа с здрав, износен външен вид, който дава предпочитан завършек без упорита работа. Инструкции за грижа: Почистете замърсяванията с влажна кърпа и оставете да изсъхнат, след това нанесете Dr. Martens Wonder Balsam, добавете към обувките с помощта на апликатора за гъба, предоставен с продукта. Като алтернатива, ако се желае по-високо ниво на гъвкавост, може да се използва Dr. Martens Neutral Dubbin, следвайки инструкциите за прилагане на продукта. Конструкция: Това е продукт на Goodyear. Горната част и подметката са термично запечатани и зашити заедно, а не просто залепени като много конструкции на обувки.
  • Hanwag Bergler Marone Chestnut
    Традиционни и функционални – двойно зашити ботуши за планински туризъм ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА Затягащи кукички за дантела и частичен сачмен лагер Подплатен маншет от мека кожа Здрава клиновидна подметка Vibram® Tessin, която може да се сменя Не хромирана, антиалергична кожена подплата Висококачествена, двойно зашита конструкция ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА Bergler е ботуш, създаден да издържи. Както при всички обувки с двоен шев на Hanwag, тези ботуши имат горната част и подметката, закрепени с два здрави реда шевове. Изработена е от здрава набук кожа, а вътре безхромирана дъбена, антиалергична кожена подплата осигурява приятен климат на краката. Здравата шарка на протектора на издръжливата клиновидна подметка Vibram® Tessin предлага добро сцепление и сцепление върху пресечен терен както в горски, така и в планински райони. Номер на артикула: H1114 Дейност: Zwiegenäht/двоен шев Пол: Мъжки СПЕЦИФИКАЦИЯ НА МАТЕРИАЛА Материал на горната част: Набук кожа Външна подметка: Vibram® Tessin Подплата: кожа (без хром) ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ Тегло: 1550 гр Референтно тегло: един чифт размер 8 Област на приложение: поход, традиционен Нарязване: Средно ABCD категория: B
  • Dr. Martens Vegan 1460
    1460 е оригиналният ботуш на Dr. Martens. Разпознаваемата ДНК на ботуша изглежда така: 8 очи, набраздени страни, пета, жълти шевове и удобна подметка с въздушна възглавница. Но този ботуш отива още една крачка напред, с черешово-червен синтетичен материал и 100% веган конструкция. 100% веган, обозначен със специалната жълта пета Изработен от Cherry Red Oxford Rub off, мек, фин двуцветен синтетичен материал Запазва цялото класическо ДНК на Doc Създаден върху емблематичната подметка с въздушна възглавница Dr. Martens Това е продукт на Goodyear Горна част: 100% веган синтетика Подплата: 100% текстил Подметка: 100% PVC Материал: Синтетичен материал, който е мек и гъвкав и има двуцветно покритие. Инструкции за грижа: Почиствайте замърсяванията само с влажна кърпа.
  • Makia Court Low M
    Класически ниски платнени маратонки.
  • Birkenstock Arizona Oiled Leather Habana Regular Fit
    BIRKENSTOCK Arizona е истинска класика. Този индивидуално регулируем унисекс сандал с две презрамки вече се предлага в ежедневна версия от омаслена набук кожа. Меката кожа се отличава с отворено покритие, подчертаващо ръчно изработения и естествен вид на тези стилни сандали. Анатомично оформена подложка от корк-латекс Горна част: кожа набук, омаслена Подплата: велур Подметка: EVA Детайли: каишка с две индивидуално регулиращи се метални катарами "Произведено в Германия"
  • Birkenstock Arizona Mocha Brown Regular Fit
    Често имитираното, никога не дублирано, определящо категорията чудо с две каишки от Birkenstock. Легенда за комфорта и моден елемент. С регулируеми презрамки и вълшебна коркова подложка, която съответства на формата на крака ви, наистина персонализираното прилягане е толкова лесно, колкото и класическия дизайн. "Произведено в Германия" Birkibuc – издръжлив, синтетичен горен материал с текстура наподобяваща набук кожа и мека подложка Оформеното корково стъпало отговаря на формата на крака ви и се отличава с подчертана опора на свода, дълбока чаша за пета и просторна кутия за пръсти; подплатена с велур Лека EVA подметка за омекотяване и абсорбиране на удари Избягвайте екстремни горещини
  • Birkenstock Gizeh Mocca Regular Fit
    BIRKENSTOCK Gizeh е истинска класика и стилен универсален модел. Нашите елегантни сандали с прашка съчетават оптимално захващане с минималистичен, модерен дизайн. Горната част е изработена от щадящ кожата, издръжлив на износване синтетичен материал Birko-Flor® в изтънчен вид на набук, който може да се похвали с текстура и цвят, които почти могат да бъдат сбъркани с истинска кожа. Анатомично оформена подложка от корк-латекс Горна част: Birko-Flor® набук Подплата на стъпалото: велур Подметка: EVA Детайли: прашка с индивидуално регулираща се метална катарама "Произведено в Германия"
  • Birkenstock Arizona Dark Brown Regular Fit
    BIRKENSTOCK Arizona е истинска класика, която радва както мъжете, така и жените от десетилетия. Този семпъл сандал с две презрамки символизира вечен дизайн и отдавна е култов статут благодарение на фактора си комфорт. Горната част е изработена от щадящ кожата, здрав синтетичен материал Birko-Flor®. Анатомично оформена подложка от корк-латекс Горна част: Birko-Flor® Подплата на стъпалото: велур Подметка: EVA Детайли: две презрамки, всяка с индивидуално регулираща се метална катарама "Произведено в Германия"
  • Birkenstock Arizona NU Oiled SFB Habana Narrow Fit
    BIRKENSTOCK Arizona е истинска класика, която радва както мъжете, така и жените от десетилетия. Този семпъл сандал с две презрамки символизира вечен дизайн и отдавна е култов статут благодарение на фактора си комфорт. Със своя допълнителен слой от пяна, меката подложка предлага допълнителен комфорт и глези краката - през целия ден. Горната част е изработена от изключително дебела, омаслена набук кожа с отворено покритие. Оригинална мека подложка BIRKENSTOCK; анатомично оформени Горна част: омаслена набук кожа Подплата на стъпалото: велур Подметка: EVA Детайли: две презрамки, всяка с индивидуално регулираща се метална катарама "Произведено в Германия"
  • Onitsuka Tiger Horizonia
    Наситена с ДНК на Onitsuka Tiger от петата до петите, TIGER HORIZONIA съчетава мрежа, велур и кожа за хибриден стил, който ще поддържа всеки небрежен и уличен стил. Създадохме го с еднакъв акцент върху стила и съдържанието, предоставяйки разпознаваеми линии и функции, които незабавно го утвърждават като култова класика, като същевременно гарантираме, че конструкцията поддържа краката щастливи през всички дни, които не се отказват.
  • Vans UA SK8-Hi Pig Suede
    Pig Suede Sk8-Hi съчетава легендарния връх с връзки на Vans със здрава горна част от велур, подсилени шапки на пръстите на краката, за да издържат на многократно износване, подплатени яки за поддръжка и гъвкавост и характерни подметки от гумени вафли. Състав: Велур
  • Palladium Pampa Hi Organic M
    Съществени от нашата колекция Earth, тези боти Pampa Hi предлагат персонализиране и устойчивост. Подвижният раздел Organic story обяснява тяхната мисия, докато 100% органичният памук и биоразградимите дантелени връхчета съчетават стила с етиката на околната среда. ГОРЕШКА: измито платно от 100% органичен памук ПОДПАДКА: платно от 100% органичен памук SOCKLINER: щампована ева - корица в корков лист ДОЛНО + ПЪТКА КАПКА: гума с 15% рециклиран каучуков прах БРЕНДИРАНЕ: тъкан етикет в платно на език / рециклиран каучуков пластир върху медиалната четвърт / етикет с марка в памучно платно върху страничната четвърт ХАРАКТЕРИСТИКИ: биоразградим шнур (извличане от памук и кора) / кръгла дантела в памук / капси / контур на петата в памучно платно
  • Makia Avenue Boot M
    Класически обувки за целогодишно ползване. Кожена горна част Подплата от растително дъбена кожа Основана през 2001 г., Makia е компания, базирана в Хелзинки, произвеждаща съвременни нордически облекла. Идеята за Makia произхожда от необходимостта да се затопли в тежки условия, като същевременно отговаря на градската среда, еднакво по качество и над тенденциите, за да стане част от нашето ежедневие. Колекцията на Makia е вдъхновена от историята и околностите на пристанището в Хелзинки, където се намира седалището на марката, и се е превърнало в пълна линия дрехи, за да приюти човек от главата до петите. „Стояхме достатъчно дълго в студен дъжд, за да благоприятстваме простия и функционален дизайн, който се фокусира върху материалите, зачитащи суровия северен климат.“ Макия е родена в пристанището на Хелзинки от тези принципи - да издържи изпитанието на времето и да ви придружава в продължение на години.
  • Birkenstock Arizona BS Habana Narrow Fit
    BIRKENSTOCK Arizona е истинска класика. Този индивидуално регулируем унисекс сандал с две презрамки вече се предлага в ежедневна версия от омаслена набук кожа. Меката кожа се отличава с отворено покритие, подчертаващо ръчно изработения и естествен вид на тези стилни сандали. Анатомично оформена подложка от корк-латекс Горна част: кожа набук, омаслена Подплата: велур Подметка: EVA Детайли: каишка с две индивидуално регулиращи се метални катарами "Произведено в Германия"
  • Clae Hayden Navy Camel
    Гладка горна част от набук Омаслена кожена акцент на петата Рециклирани найлонови връзки Горна част от кожа и поли Формована EVA подложка Лека подметка за бягане
  • Palladium Pampa Sport Cuff Waterproof Nylon
    Съвременните изследователи могат да подсилят стила си с тези водоустойчиви ботуши, смесващи кожа и балистичен найлон. Паладиевите ботуши смесват полиуретанова яка, водонепроницаема нишка за шевове, подплата от полярно руно и гумена шапка на пръстите на краката в обувка, която поддържа краката сухи. Гумената подметка и пълнителите от EVA гъба гарантират, че всяка стъпка е омекотена за удобно носене на различни терени. ДОЛНО: Подметка от формована гума от една част с пълнители от EVA гъба за омекотена стъпка. SOCKLINER: Конструкция от две части; прегърната чаша на петата и дебело изрязано стъкло от EVA за удобство. МАТЕРИАЛИ: Водоустойчива кожа и водоустойчива нишка за шевове за горна част. Балистичен найлон за четвъртинка и език | PU за яка | Полярно руно за подплата БРЕНДИРАНЕ: Тъкан етикет на езика | Странично изтъкан етикет на очната линия | Гумен пластир от страничната страна на двете обувки ХАРАКТЕРИСТИКИ: Подвижна стелка.
  • Timberland Paninara Collarless 6 Inch Waterproof
    Timberland, е свързано с правенето на нови рифове на техния най-разпознаваем стил, 6-инчовите първокласни ботуши. Оригиналните жълти ботуши, както го наричаме. През 1973 г. те представят едни от първите водоустойчиви кожени ботуши по рода си. Включвайки първокласна пълнозърнеста набук кожа, дебели гумени подметки и безпрецедентна изработка, жълтите ботуши бяха моментална класика. Нарекли го „Тимбърленд“. Колекцията от водоустойчиви ботуши Timberland е интелигентен избор за всяко неблагоприятно време и никога не спират да подобряват нещата. Качествени кожени обувки на страхотни цени.
  • Dr. Martens Vegan 1461
    Нашата класическа унисекс обувка с 3 очи-това е 100% веган. Нашият черешовочервен Cambridge Brush Off е синтетичен материал с висок блясък с превъзходно усещане и фино двуцветно покритие. Но унисекс обувката все още включва ДНК на Doc навсякъде, с набраздени страни, жълти шевове и емблематичната ни подметка с въздушна възглавница, която е устойчива на масло и мазнини с добра абразия и плъзгане. Най -хубавото е, че подметката на обувката е обезопасена с помощта на един от най -добрите методи за изграждане: Goodyear Welt. Горна част: 100% веган синтетичен Подплата: 100% текстил Подметка: 100% PVC Материал: Синтетичен материал, който е мек и еластичен и има двуцветен завършек. Инструкции за грижа: Почиствайте замърсяванията само с влажна кърпа. Конструкция: Това е продукт на Goodyear. Горната част и подметката са термозапечатани и зашити заедно, а не просто залепени като много конструкции за обувки.
  • Onitsuka Tiger Horizonia Brown Storm
    Наситена с ДНК на Onitsuka Tiger от петата до петите, TIGER HORIZONIA съчетава мрежа, велур и кожа за хибриден стил, който ще поддържа всеки небрежен и уличен стил. Създадохме го с еднакъв акцент върху стила и съдържанието, предоставяйки разпознаваеми линии и функции, които незабавно го утвърждават като култова класика, като същевременно гарантираме, че конструкцията поддържа краката щастливи през всички дни, които не се отказват.
  • Converse Chuck Taylor 70 Explore Waterproof
    Водоустойчивата кожа от набук се предлага заедно с водоустойчива подплата, която предпазва от влажно време. Елементи на стил, вдъхновен от открито, като тикчета за туристически връзки и ремък на петата, се срещат с високоефективни дизайнерски елементи, като сцепваща се външна подметка, влагоотвеждащи връзки и чорап OthrtoLite за допълнителен комфорт. Подробности Висококачествена обувка с водоустойчива горна част от набук кожа и водоустойчива подплата Връзки с тикчета, подметка и ремък за изтегляне за визия, вдъхновена от туризъм Сцепваща се външна подметка за допълнително сцепление върху мокри повърхности Подложката за чорап OrthoLite помага да се поддържа удобно Кожено покритие за вежди за допълнителна издръжливост Чък Тейлър All Star 70 Origins До 1970 г. Chuck еволюира, за да се превърне в върхът на функцията и полезността за спорта и се смята за най-добрата баскетболна маратонка някога. Chuck 70 е изграден от оригиналния дизайн от 70-те години на миналия век, с първокласни материали и изключително внимание към детайла. Обувка, толкова вкоренена в традицията, че има своя собствена мигновена история. Това е Chuck 70. Това не е обувка. Това е обувката.
  • Converse Chuck Taylor 70 Renew (Knit Upper-Cold Cement)
    Смелите линии и елементарните цветове вдъхват живот на Renew Chuck 70 Knit от този сезон. Изработени от проектирано плетиво, съобразено с бъдещето, контрастни тонове акцентират върху ушите за издигнат вид, който помага за минимизиране на отпадъците. С подметки, направени с около 12% рециклирани гумени остатъци от производствения процес на обувките и първокласните детайли, които познавате и обичате, те са редуктивно проектирани към бъдеще с нулеви отпадъци и нулев въглерод. ЗАЩО ТРЯБВА ДА СТЕ НАДОЛУ Дишаща горна част от разтеглива плетка, изработена от около 85% рециклирани полиестерни нишки и 15% спандекс за лесно обуване и събуване. 100% рециклирани полиестерни връзки. Инженерният дизайн помага за намаляване на материалните отпадъци. Пъстри подметки, изработени от около 12% рециклирани гумени остатъци от производствения процес на обувки. Comfort OrthoLite чорап, изработен с около 75% рециклирано съдържание.
  • Birkenstock Santa Cruz White / Sand Narrow Fit
    BIRKENSTOCK е изключително явление в шивашката индустрия, характеризираща се с краткотрайни модни тенденции. Корените на компанията могат да бъдат проследени до 1774 г. Идентичността на марката се основава на солидна основа от два века и половина корпоративна история. BIRKENSTOCK е глобален играч от 70-те години на миналия век. Техните продукти се продават в около 90 страни на всички континенти. И нашата организация става все по-международна. BIRKENSTOCK създава продукти, които правят живота на нашите клиенти по-лесен и по-добър. Нашият основен продукт е нашата уникална, анатомично оформена подложка. Високото ниво на качество е резултат от внимателно подбрани, висококачествени материали от устойчиви източници, които се обработват при обичайните за тази марка условия. BIRKENSTOCK означава отличен комфорт, висока функционалност и изключително качество.
  • Birkenstock Gizeh NU Oiled Tabacco Brown Narrow Fit
    Анатомично оформена подложка от корк-латекс Горна част: омаслена набук кожа Подплата на стъпалото: велур Подметка: EVA Детайли: прашка с индивидуално регулираща се метална катарама "Произведено в Германия"
  • Birkenstock Arizona NU Oiled Tabacco Brown Regular Fit
    BIRKENSTOCK Arizona е истинска класика. Този индивидуално регулируем унисекс сандал с две презрамки вече се предлага в ежедневна версия от омаслена набук кожа. Меката кожа се отличава с отворено покритие, подчертаващо ръчно изработения и естествен вид на тези стилни сандали. Анатомично оформена подложка от корк-латекс Горна част: кожа набук, омаслена Подплата: велур Подметка: EVA Детайли: каишка с две индивидуално регулиращи се метални катарами "Произведено в Германия"
  • Hanwag Anvik GTX
    Остър, мразовит въздух, покрити със сняг дървета - какво по-хубаво от зимна разходка в гората. Anvik GTX е идеалният спътник. И със своята фина горна кожа от набук и фина патина, тя също така изрязва фина фигура из града. С оптимизирана топлоизолация, за да запазите пръстите на краката си топли. Перфорираната зона на огъване и приятно огъващ се дизайн работи заедно с омекотяващата конструкция на подметката и StraightFit Last, която има допълнително място в кутията за пръсти, за да я направи удобна за всички. Под краката, супер хватката протекторна подметка Michelin® V-Rough осигурява добро сцепление дори в ледена каша или над замръзнали корени - точно като добра високопроизводителна зимна гума. Висококачествена кожа от набук с фина патина с изтегляне StraightFit Last: Повече място и позволява на големия пръст да заеме правилно положение за по-добра изолация в кутията за пръсти Особено удобна и омекотяваща конструкция на подметката, изработена от PU и гума Идеално зимно сцепление чрез профила на подметката MICHELIN® V-ROUGH, базиран на легендарната гума MICHELIN ALPIN 5 Перфорирана кожена гъвкава вложка в задната горна част за по-голяма гъвкавост и повече комфорт при ходене
  • Hanwag Yukon Lady
    Висок комфорт, гъвкавост - класически туристически обувки с кожена подплата Конструкция от едно парче с намалени шевове Защитна, горна горна част Удобен трекинг последен Удобна кожена подплата ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА Yukon Lady е трекинг обувка, която ще отиде практически навсякъде. Горната горна част осигурява подобрена защита на чувствителната зона на глезена при по-дълги дневни преходи или многодневни преходи. Под краката, омекотяващата подметка Vibram® осигурява допълнителна стабилност, плюс надеждно сцепление на скални, сипеи и обсипани с корени пътеки. Вътре удобната кожена подплата осигурява приятен климат на краката. Артикулен номер: H13140 Дейност: Трек Пол: Жените СПЕЦИФИКАЦИЯ НА МАТЕРИАЛА Материал на горната част: кожа от набук Външна подметка: Vibram® Fuora Подплата: Кожа ТЕХНИЧЕСКИ ДЕТАЙЛИ Тегло: 1430 g Референтно тегло: един чифт размер 5 Област на приложение: Трекинг, лов Кройка: Висока ABCD Категория: BC
  • Hanwag Grünten Lady
    Вечни и гъвкави – двоен шев ботуш със средна кройка с мек, подплатен маншет за планински туризъм, работа и свободно време ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА Конструкция от една част с намалени шевове Затягащи кукички за дантела Подплатен маншет от мека кожа Дантела кука на езика ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА Леките, гъвкави Grünten Lady са издръжливи ботуши, създадени за планините, но все пак подходящи за удобна ежедневна употреба. Неговата средно изрязана двойно зашита кожена горна част осигурява добра свобода на движение плюс защита за глезена. А неговият подплатен маншет добавя допълнителен комфорт. Здравата подметка Vibram® Guffert осигурява добро сцепление и стабилност и помага за предотвратяване на подхлъзване в пресечен терен. И ако някога се износи, може лесно да бъде решен. Номер на артикула: H3104 Дейност: Zwiegenäht/двоен шев Пол: дамски СПЕЦИФИКАЦИЯ НА МАТЕРИАЛА Горна материя: Пълнозърнеста кожа Външна подметка: Vibram® Guffert Подплата: Кожа ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ Тегло: 1210 гр Референтно тегло: един чифт размер 5 Област на приложение: поход, традиционен Разрез: средата ABCD категория: B
  • Camper Peu Dark Brown
    Кафяви дамски обувки от 100% растително дъбена кожа с 20% рециклирана TPU подметка. Икона на Camper, която се развива с всеки сезон. Peu е функционална простота, вдъхновена от ходенето бос. Той е 360-градусово зашит и изграден с строителна техника Strobel, гарантираща несравнима гъвкавост и издръжливост при всякакви условия. Горна част: телешка кожа (сертифицирана от Leather Working Group) Цвят: Кафяв Външна подметка/Характеристики: TPU с изключително сцепление (20% рециклиран) Еластични връзки Подплата: 59% свинска кожа 41% текстил (100% рециклиран PET)
  • Puma RS Curve Re. Gen Wn´s
    За нашата колекция RE.GEN PUMA искаше да преосмисли отпадъците. Колекцията е направена от собствени отпадъчни материали на PUMA и други рециклирани материали: разфасовки от кожа, памук и полиестер, изработени от рециклирана пластмаса. Добре дошли в бъдещето на обувките. RS-Curve RE.GEN е вдъхновен от идеята за регенерация в нашия променящ се свят-конструиран от собствени промишлени отпадъци и други рециклирани материали, разграден и след това преработен в използваеми, необработени тъкани. Рециклирана мрежа и рециклирана кожа в горните двойки с вълнообразен дизайн на междинната подметка и ултра-плюшена RS амортизация. От миналото, към бъдещето.
  • Birkenstock Arizona Soft Footbed Oiled Nubuck Leather Narrow Fit
    BIRKENSTOCK Arizona е истинска класика, която радва както мъжете, така и жените от десетилетия. Този семпъл сандал с две презрамки символизира вечен дизайн и отдавна е култов статут благодарение на фактора си комфорт. Със своя допълнителен слой от пяна, меката подложка предлага допълнителен комфорт и глези краката - през целия ден. Горната част е изработена от изключително дебела, омаслена набук кожа с отворено покритие. Оригинална мека подложка BIRKENSTOCK; анатомично оформени Горна част: омаслена набук кожа Подплата на стъпалото: велур Подметка: EVA Детайли: две презрамки, всяка с индивидуално регулираща се метална катарама "Произведено в Германия"
  • Birkenstock Arizona BS Dark Brown Narrow Fit
    BIRKENSTOCK Arizona е истинска класика, която от десетилетия радва както мъжете, така и жените. Този прост сандал с две презрамки означава вечен дизайн и отдавна притежава култов статус благодарение на своя фактор на комфорт. Горната част е изработена от удобен за кожата, износен синтетичен материал Birko-Flor®. Корк от латекс с анатомична форма Горна част: Birko-Flor® Подплата на крака: велур Подметка: EVA Детайли: две каишки, всяка с индивидуално регулируема метална катарама Произведено в Германия
  • Onitsuka Tiger Horizonia MT
    Наситена с ДНК на Onitsuka Tiger от петата до петите, TIGER HORIZONIA съчетава мрежа, велур и кожа за хибриден стил, който ще поддържа всеки небрежен и уличен стил. Създадохме го с еднакъв акцент върху стила и съдържанието, предоставяйки разпознаваеми линии и функции, които незабавно го утвърждават като култова класика, като същевременно гарантираме, че конструкцията поддържа краката щастливи през всички дни, които не се отказват.
  • Birkenstock Gizeh BS Mocha Narrow Fit
    BIRKENSTOCK Gizeh е истинска класика и стилен универсален. Нашият елегантен сандал с прашки съчетава оптимално сцепление с минималистичен, модерен дизайн. Горната част е изработена от удобен за кожата синтетичен материал Birko-Flor® в изискан вид от набук, който може да се похвали с текстура и цвят, които почти могат да бъдат сбъркани с истинска кожа. Анатомично оформена коркова латексова подложка Горна част: набук Birko-Flor® Подплата за крака: велур Подметка: EVA Детайли: прашки с индивидуално регулируема метална закопчалка "Произведено в Германия"
  • Birkenstock Mayari Habana Regular Fit
    Сандалът с прашки BIRKENSTOCK Mayari е модерен модел с примка за пръсти. Впечатляващата комбинация от дизайн и носене ще проследи модата и жените през деня с елегантност и комфорт. Горната част е изработена от изключително дебела, смазана кожа от набук с покритие с отворена ръба. Анатомично оформена коркова латексова подложка Горна част: смазана кожа от набук Подплата за крака: велур Подметка: EVA Детайли: две презрамки, всяка с индивидуално регулируема метална катарама; примка на пръстите на краката "Произведено в Германия"
  • Birkenstock Arizona NU Oiled Tabacco Brown Narrow Fit
    BIRKENSTOCK Arizona е истинска класика. Този индивидуално регулируем унисекс сандал с две каишки вече се предлага в ежедневна версия от смазана кожа от набук. Меката кожа се отличава с отворено покритие, подчертаващо ръчно изработения и естествен вид на тези стилни сандали. Анатомично оформена коркова латексова подложка Горна част: кожа от набук, омаслена Хастар: велур Подметка: EVA Детайли: каишка с две индивидуално регулируеми метални катарами "Произведено в Германия"
  • Hanwag Alaska 100 Lady GTX
    За да отпразнува 100-годишнината на Hanwag и 25 години от Hanwag Alaska, Alaska100 се предлага в специално проектирана опаковка, която дава представа за историята на традиционния обущар. Пакетът включва подарък за рожден ден – малък комплект за грижа за обувки, съдържащ четка, тенекия с восък и микрофибърна кърпа. При правилна грижа за обувките Alaska100 ще издържи на новия си собственик още 25 години. ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА За своята 25-та годишнина, която съвпада и със 100-годишния юбилей на компанията, Hanwag празнува Alaska GTX със специален модел с ограничена серия – „Alaska 100“. Изработена от фина, здрава, пълнозърнеста кожа в знак на почит към традиционната горна част от гладка кожа на оригиналните планински ботуши. Гумен ранд с малко по-висока защита срещу сипеи с лазерно лого предпазва кожата от порязвания и надрасквания, докато релефното лого на кожената горна част ясно отличава този юбилейен модел от специално издание. За сигурно и надеждно прилягане, дори и по време на най-екстремни удари, здравите и издръжливи куки за връзки са изработени от здрав отлят метал. Вътре в ботуша полиуретановата междинна подметка е покрита със слой от 0,2 мм TPU фолио. Това прави подметката не само по-лека и по-удобна, но и лесна за грижа и по-устойчива на хидролиза. Вътре подложката е изработена от дъбена кожа без хром. А новата, по-лека подметка Vibram® Fuoraska с доказана технология Hanwag PrismBase гарантира, че Alaska 100 ще вижда трекерите през дебели и тънки, при всякакви условия. Номер на артикула: H700601 Пол: дамски СПЕЦИФИКАЦИЯ НА МАТЕРИАЛА Мембрана: GORE-TEX Горна материя: Пълнозърнеста кожа Външна подметка: Vibram® Fuoraska Подплата: GORE-TEX ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ Тегло: 1500 гр Референтно тегло: един чифт размер 5 Дебелина на горната част на кожата: 2,4 мм Обработка на горния материал: восъчен Област на приложение: Трекинг Разрез: Висок ABCD Категория: пр.н.е ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА Конструкция от една част с намалени шевове По-висок гумен ранд с лазерно лого 2,4 мм здрава пълнозърнеста кожа Превъзходен комфорт при туризъм благодарение на подсилената с TPU междинна подметка
  • Clae Bradley Doe Leather
    Горна част от италианска кожа Подплата от висококачествена кожа и поли Восъчни връзки от памучен шнур Формовано EVA стъпало Модерна гумена подметка
  • adidas Forum 84 Low W
    Creativity comes to life in these updated trainers. Rooted in authenticity. Rooting for the future. When you're grounded in who you are, you lay the foundation for self-expression and creativity. These adidas shoes reimagine a classic silhouette with new attitude and texture, bringing fresh ideas to the forefront. This product is made with recycled content as part of our ambition to end plastic waste. 20% of pieces used to make the upper are made with minimum 50% recycled content.- Regular fit- Lace closure with hook-and-loop strap- Satin upper- Elastane lining- Rubber outsole- Model Name: Forum 84 Low WColorway: Wonder White/Cream White/Ftwr WhiteSKU: GX5074
  • adidas Earlham
    Рационализирани, кожени маратонки с архивно вдъхновение. Насладете се на сладкото настроение от 70 -те. Изработени от маслено мека бяла кожа, тези обувки adidas са предназначени за ритане из града в автентичен стил adidas. Те са свежи, класически, минималистични и вдъхновени от изключителна двойка от архивите. Колекционери и маратонки - добре дошли. - - Затваряне на дантела - Кожена горна част - Усещане за меко масло - Гумена подметка - Име на модела: Earlham Colorway: Мъглено бежово/Off White/Gold Met. Код: H01807
  • Palladium Pampa Hi Mono Warm Sand
    Атлетична версия на нашите обувки Pampa Hi. Без връзки и монохромните цветове ги превръщат във вашата градска обувка за разходки в града. ГОРЕН: платно в памук ПОДПАДКА: платно в памук SOCKLINER: изрязана EVA + чаша за пети - покритие от 101% памук ДОЛНО + КРЪПКА НА ПЪТЕТЕ: Каучук + изрязана EVA БРЕНДИРАНЕ: тъкан етикет на езика / страничния етикет в долната част на страничната четвъртинка / гумената кръпка на страничната четвъртинка ХАРАКТЕРИСТИКИ: плоска дантела / капси, съответстващи на горната част
  • Hanwag Grünten
    Вечни и гъвкави – двоен шев ботуш със средна кройка с мек, подплатен маншет за планински туризъм, работа и свободно време ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА Конструкция от една част с намалени шевове Затягащи кукички за дантела Подплатен маншет от мека кожа Обтягаща дантелена кука на езика Разрешим ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА Леките, гъвкави Grünten са издръжливи ботуши, създадени за планините, но все пак подходящи за удобна ежедневна употреба. Неговата средно изрязана двойно зашита кожена горна част осигурява добра свобода на движение плюс защита за глезена. А неговият подплатен маншет добавя допълнителен комфорт. Здравата подметка Vibram® Guffert осигурява добро сцепление и стабилност и помага за предотвратяване на подхлъзване в пресечен терен. И ако някога се износи, може лесно да бъде решен. Номер на артикула: H1113 Дейност: Zwiegenäht/двоен шев Пол: Мъжки СПЕЦИФИКАЦИЯ НА МАТЕРИАЛА Горна материя: Пълнозърнеста кожа Външна подметка: Vibram® Guffert Подплата: Кожа ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ Тегло: 1560 гр Референтно тегло: един чифт размер 8 Област на приложение: поход, традиционен Нарязване: Средно ABCD категория: B
  • Hanwag Yukon
    Висок комфорт, гъвкавост - класическа обувка с кожена подплата Конструкция от една част с намалени шевове Защитен, по -горна горна част Удобен преход последен Удобна кожена подплата ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА Yukon е трекинг обувка, която ще отиде практически навсякъде. По-високата горна част осигурява подобрена защита за чувствителната глезенна зона при по-дълги дневни походи или многодневни преходи. Под краката, амортизиращата подметка Vibram® осигурява допълнителна стабилност, плюс надеждно захващане по скали, сипеи и осеяни с корени пътеки. Вътре удобната кожена подплата осигурява приятен климат на краката. Артикулен номер: H2304 Дейност: Трек Пол: Мъжки МАТЕРИАЛНИ СПЕЦИФИКАЦИИ Материал на горната част: кожа от набук Външна подметка: Vibram® Fuora Подплата: Кожа ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ Тегло: 1620 g Референтно тегло: размер на една двойка 8 Област на приложение: Трекинг, Лов Изрязване: Високо ABCD Категория: BC
  • ARKK Copenhagen Sommr Canvas PET Suede R-H20 Ice 8 Grey White - Men
    Sommr Canvas PET R-H20 е включен в новата гумена подметка на ARKKs, която е направена за подобряване на комфорта, създадена с всички горни материали, изработени от рециклиран PET. МАТЕРИАЛИ - Платно, 100% рециклирано- Найлонови дантели, 100% рециклирани - Найлонов валяк, 100% рециклиран - Детайл от велур отвън - Бродирани лога отстрани - Подметка от лека гума R-H20 --- Основни функции: - Рециклирани - Дишаща - Лек - Удобни
  • Camper Camaleon Leather Brown Boots
    Кафяви кожени мъжки ботуши с 23% рециклирана гума и 40% подметки от естествен каучук. Camaleon е първата обувка на Camper и олицетворява простотата и находчивостта на средиземноморското му наследство. Вдъхновена от селски обувки, носени преди повече от век, тази линия се превърна в икона на Camper и изразява желанието си за по -внимателен начин на ходене. Отгоре: телешка кожа (сертифицирана за кожена работна група) Цвят: кафяв Подметка/Характеристики: Каучук за изключително сцепление (40% естествен и 23% рециклиран) Стелка: OrthoLite® за омекотяване Подплата: 100% текстил (100% рециклиран PET)
  • Palladium Pallatrooper SC WP
    Търсейки нов поглед върху това, което придава на ботушите Palladium уникалния им стил, ние създадохме новото семейство стилове Pallatrooper. Неговата горна горна част е изградена върху подметката ни със запазена марка, но Pallatrooper е добавил височина и прорез по ходилото, което добавя елегантност. Допълнителен открит шев придава допълнителна нотка на класа. Що се отнася до горната част, водоустойчивият плюс дизайн разполага с вътрешна мембрана за блокиране на влагата, изпъкнал език и обработен набук/кожа, което прави тази обувка повече от подходяща за влажните месеци напред. Това е смел нов свят и това е новата ЕДИНСТВО НА ХОРАТА. ГОРЕНА: Водоустойчива обувка, изработена от кожа ПОДПАДКА: Руно от полиестер SOCKLINER: Формована PU стелка - покритие от полиестер ДОЛНО: Каучук + изрязан EVA БРЕНДИРАНЕ: Тъкан етикет на езика / кръгъл гумен пластир на страничната четвъртинка / лого на петата ХАРАКТЕРИСТИКИ: Конструкция на обувките / Ластик / Кръгли връзки / Ушник / Пета линия / Защитно гумено парче на петата
  • Dr. Martens 1460 Panel Leather Lace Up Boots
    Трябва да е трудно да се направи като кожа на DM. А тазгодишният нов кожен Streeter е почти толкова здрав, колкото и идват. Тези ботуши са изработени от комбинация от Streeter, здрава, мазна кожа с фин ефект на издърпване и Extra Tough 50/50, полиестерен материал, изработен от 50% рециклирана пластмаса. Лесни за носене и трудни за износване, те са създадени за здраво ежедневно носене. Ботушите са снабдени с набраздени дантели, шевове с шев и нашата отличителна пета, и седят на здрава подметка от командос BEN, за да завършат здравата конструкция. Роден на 01.04.60. Наречен 1460. В продължение на шест десетилетия нашата работна обувка с 8 очи стана емблематична Streeter е здрава, издръжлива и мазна кожа с фин ефект на издърпване Extra Tough 50/50 е изключително здрав, синтетичен тъкан с изключителна здравина и еластичност. Изработен от 50% рециклирана пластмаса Нашите линии, покрити с Goodyear, са топлинно запечатани при 700 ° C и подсилени с нашия отличителен шев Материал: Здрава здрава кожа с восъчно покритие, съчетана със синтетична тъкан, която предлага еластичност. Инструкции за грижа: Избършете замърсяванията с влажна кърпа. Нанесете Dr. Martens Ultra Protector само върху кожата, за допълнителен слой защита срещу замърсявания и петна. Конструкция: Goodyear Welted
  • Timberland Mont Chevalier Chelsea Boot
    С придърпване на петата и разтегателни панели за лесно обуване/събуване, тези елегантни дамски ботуши Chelsea са вашият стил, който отивате навсякъде. Освен това, те са отговорно изработени с Better Leather от дъбени заводи, които са одитирани за екологичните им усилия по време на процеса на дъбене. По-добра кожа от кожарска фабрика със сребърен рейтинг за нейните практики за управление на вода, енергия и отпадъци Стил на дърпане с двойно разтегателен клин Подплата от плат ReBOTL™, съдържащ поне 50% рециклирана пластмаса Междинна подметка от EVA смес от пяна за амортизация с висок отскок Гумена подметка Вал: 4,38 инча/11,1 см Ток: 1,25 инча/3,2 см
  • Timberland Heritage 6 WMN Yellow Purple
    Вдъхновени от оригиналния ботуш Timberland®, тези дамски водоустойчиви ботуши имат опора за арка и 200 грама изолация PrimaLoft®, за да поддържат краката топли през зимата. Технологията против умора ви помага да сте в движение през целия ден, докато запечатаната от шевовете конструкция помага за поддържане на краката сухи. Тези ботуши също са изработени от екологично чисти материали, включително по-добра кожа и подплати, изработени от най-малко 50% рециклирана пластмаса. Горнище, изработено от премиум нубук По -добра кожа от устойчив кожарски клас със сребро за своите практики за управление на водата, енергията и отпадъците Издръжлива подплата от плат ReBOTL ™, изработена от най -малко 50% рециклирана пластмаса 200 g PrimaLoft® изолация за уютни крака Гарантирана водоустойчива конструкция, запечатана с шевове Удобна подплатена яка Стил с връзки за сигурно прилягане Подвижна подложка против умора за омекотяване Стоманен дръжка за поддръжка на арка Поддържаща гумена подметка Височина на тока: 1,25 "/3,2 см
  • Vans Ultrarange Exo HI Dachshund
    Vans MTE е страничен продукт от живота, прекаран на открито, защото знаем, че преследването на вашите страсти не винаги е придружено от прогноза за благоприятно време. Дъжд, киша, сняг, кал, вятър - нищо няма да застане между вас и следващото ви приключение. Всъщност ни харесва да мислим, че всичко това добавя малко вкус към изживяването. Ето защо създадохме MTE на първо място. Вдъхновен от дейности, специално създаден и проектиран да ви предпазва от елементите, UltraRange Exo Hi MTE-1 съчетава комфорта и характеристиките на семейството UltraRange със защитата от елементите, която само франчайзът MTE може предоставят. Този нов дизайн съчетава характерния комфорт на UltraRange UltraCush™ от пяна, омекотяваща средна подметка със сцепление от външната подметка на MTE с обратен уш, изградена от класическата гума на Vans за всички условия. Той също така разполага с подобрени свойства на терморегулация, новата HydroGuard Wrap, дишаща горна част, вдъхновена от Old Skool, и обновена форма на пръстите и предната част на стъпалото, за да осигури оптимално прилягане, без да жертва ДНК на дизайна на Vans. UltraRange EXO Hi MTE-1 е изработен от кожа, текстил и синтетична горна част. Независимо дали ще се окажете, че хващате заснежени върхове или се борите за пътуване до работното място, пропити от дъжд, можете да тръгнете с увереност, знаейки, че всеки шев на вашето оборудване е умишлено поставен, за да осигури максимална гъвкавост. В крайна сметка знаем, че никога не е било за дестинацията. Става дума за историите, които създавате по време на вашето пътуване. •TRACTION - Агресивният модел на ушите UltraRange EXO е готов за променлив терен и улична работа. Протекторите за избор на пръсти и по-високата броня на пръстите осигуряват сцепление и защита. •ТЕРМОРЕГУЛАЦИЯ - Зоналният пакет Primaloft® Insulation използва висококачествена микрофибърна топлоизолационна система, за да имитира свойствата на пуха, осигуряващи топлина, като ви поддържа топли, без да задържа вода. •УПРАВЛЕНИЕ НА ВЛАГАТА - Новият HydroGuard Wrap осигурява защита от пръски и локви около обувката и над пръста, което води до надеждна, удобна, дишаща хидроизолационна система. • КОМФОРТ И ИЗПЪЛНИТЕЛНОСТ – чорап OrthoLite® с една плътност и междинна подметка UltraCush™ EVA с люлка за пета от TPU позволяват на въздуха да циркулира, помагайки за отвеждането на влагата, за да осигурите по-суха, по-здравословна среда във вашата обувка.
  • Vans SK8-HI MTE-2 Chipmunk
    ОПИСАНИЕ И ХАРАКТЕРИСТИКИ Вие сте създадени за елементите™. Това са вашите Vans. Vans MTE е страничен продукт от живота, прекаран на открито, защото знаем, че преследването на вашите страсти не винаги е придружено от прогноза за благоприятно време. Дъжд, киша, сняг, кал, вятър - нищо няма да застане между вас и следващото ви приключение. Всъщност ни харесва да мислим, че всичко това добавя малко вкус към изживяването. Ето защо създадохме MTE на първо място. Създаден за елементите и напредналите нива на ежедневна гъвкавост, изцяло новият Sk8-Hi MTE-2 обединява над 25 години история и технология за обувки за сноуборд на Vans в един вечен и надежден стил. Наборът от функции на MTE-2 включва външната подметка MTE-2, изградена с All-Trac™, ексклузивна гумена смес за всички атмосферни условия, която предлага значително подобрено сцепление. Водоустойчивата мембрана HydroGuard™ 360o е на място, за да ви държи сухи, зонален изолационен пакет PrimaLoft® за терморегулация при студено време ще ви затопли, а формован чорап с една плътност и покривен лист OrthoLite® са проектирани да ви осигуряват комфорт. Освен това, горната част от издръжлива водоотблъскваща кожа и графичните детайли придават емблематична естетика на Vans в този безкомпромисен комфорт при студено време. Независимо дали ще се окажете, че хващате заснежени върхове или се борите за пътуване до работното място, пропити от дъжд, можете да тръгнете с увереност, знаейки, че всеки шев на вашето оборудване е умишлено поставен, за да осигури максимална гъвкавост. В крайна сметка знаем, че никога не е било за дестинацията. Става дума за историите, които създавате по време на вашето пътуване. •ТРАКЦИЯ - Чисто новата гумена смес на външната подметка All-Trac™ осигурява гъвкаво, истинско сцепление във всички атмосферни условия, което значително подпомага цялостното сцепление на всички видове повърхности. •ТЕРМОРЕГУЛАЦИЯ - Зоналният пакет Primaloft® Insulation използва висококачествена микрофибърна топлоизолационна система, за да имитира свойствата на пуха, осигуряващи топлина, като ви поддържа топли, без да задържа вода. •УПРАВЛЕНИЕ НА ВЛАГАТА - Новият HydroGuard 360o поддържа висока водна линия за максимална водоустойчива защита, което води до надеждно, удобно, дишащо прилягане. • КОМФОРТ И ИЗПЪЛНЕНИЕ - UltraCush™ формована подложка от EVA с единична плътност с горен лист OrthoLite® предлага подобрен комфорт и намалено тегло, като същевременно поддържа по-суха, по-здравословна среда във вашата обувка. Състав: кожа, текстил Стил: VN0A5HZZGWU
  • Timberland Heritage 6 Inch Boot
    Вдъхновени от оригиналните ботуши Timberland®, тези дамски водоустойчиви ботуши имат опора за свода и 200 грама PrimaLoft® изолация, за да поддържат краката топли тази зима. Технологията Anti-Fatigue ви помага да сте в движение през целия ден, докато уплътнената конструкция помага да поддържате краката сухи. Тези ботуши също са изработени от екологично съобразени материали, включително по-добра кожа и подплата, изработена от поне 50% рециклирана пластмаса. Горна част, изработена от първокласна кожа от набук Better Leather от устойчива кожарска фабрика със сребро за нейните практики за управление на водата, енергията и отпадъците Издръжлив плат ReBOTL™, изработен от поне 50% рециклирана пластмаса 200 г PrimaLoft® изолация за уютни крака Гарантирана водоустойчива конструкция с уплътнени шевове Удобна подплатена яка Стил на връзки за сигурно прилягане Сваляща се подложка против умора за омекотяване Стоманен дръжка за опора на арката Поддържаща гумена подметка Височина на тока: 1,25"/3,2 см
  • Timberland Heritage 6 Inch Boot
    Вдъхновени от оригиналните ботуши Timberland®, тези дамски водоустойчиви ботуши имат опора за свода и 200 грама PrimaLoft® изолация, за да поддържат краката топли тази зима. Технологията Anti-Fatigue ви помага да сте в движение през целия ден, докато уплътнената конструкция помага да поддържате краката сухи. Тези ботуши също са изработени от екологично съобразени материали, включително по-добра кожа и подплата, изработена от поне 50% рециклирана пластмаса. Горна част, изработена от първокласна кожа от набук Better Leather от устойчива кожарска фабрика със сребро за нейните практики за управление на водата, енергията и отпадъците Издръжлив плат ReBOTL™, изработен от поне 50% рециклирана пластмаса 200 г PrimaLoft® изолация за уютни крака Гарантирана водоустойчива конструкция с уплътнени шевове Удобна подплатена яка Стил на връзки за сигурно прилягане Сваляща се подложка против умора за омекотяване Стоманен дръжка за опора на арката Поддържаща гумена подметка Височина на тока: 1,25"/3,2 см
  • Vans Ultrarange Exo HI Chipmunk
    Vans MTE е страничен продукт от живота, прекаран на открито, защото знаем, че преследването на вашите страсти не винаги е придружено от прогноза за благоприятно време. Дъжд, киша, сняг, кал, вятър - нищо няма да застане между вас и следващото ви приключение. Всъщност ни харесва да мислим, че всичко това добавя малко вкус към изживяването. Ето защо създадохме MTE на първо място. Вдъхновен от дейности, специално създаден и проектиран да ви предпазва от елементите, UltraRange Exo Hi MTE-1 съчетава комфорта и характеристиките на семейството UltraRange със защитата от елементите, която само франчайзът MTE може предоставят. Този нов дизайн съчетава характерния комфорт на UltraRange UltraCush™ от пяна, омекотяваща средна подметка със сцепление от външната подметка на MTE с обратен уш, изградена от класическата гума на Vans за всички условия. Той също така разполага с подобрени свойства на терморегулация, новата HydroGuard Wrap, дишаща горна част, вдъхновена от Old Skool, и обновена форма на пръстите и предната част на стъпалото, за да осигури оптимално прилягане, без да жертва ДНК на дизайна на Vans. UltraRange EXO Hi MTE-1 е изработен от кожа, текстил и синтетична горна част. Независимо дали ще се окажете, че хващате заснежени върхове или се борите за пътуване до работното място, пропити от дъжд, можете да тръгнете с увереност, знаейки, че всеки шев на вашето оборудване е умишлено поставен, за да осигури максимална гъвкавост. В крайна сметка знаем, че никога не е било за дестинацията. Става дума за историите, които създавате по време на вашето пътуване. •TRACTION - Агресивният модел UltraRange EXO е готов за променлив терен и улична работа. Протекторите за избор на пръсти и по-високата броня на пръстите осигуряват сцепление и защита. •ТЕРМОРЕГУЛАЦИЯ - Зоналният пакет Primaloft® Insulation използва висококачествена микрофибърна топлоизолационна система, за да имитира свойствата на пуха, осигуряващи топлина, като ви поддържа топли, без да задържа вода. •УПРАВЛЕНИЕ НА ВЛАГАТА - Новият HydroGuard Wrap осигурява защита от пръски и локви около обувката и над пръста, което води до надеждна, удобна, дишаща хидроизолационна система. • КОМФОРТ И ИЗПЪЛНИТЕЛНОСТ – чорап OrthoLite® с една плътност и междинна подметка UltraCush™ EVA с люлка за пета от TPU позволяват на въздуха да циркулира, помагайки за отвеждането на влагата, за да осигурите по-суха, по-здравословна среда във вашата обувка.
  • Timberland Heritage 6 Inch Boot
    Вдъхновени от оригиналните ботуши Timberland®, тези дамски водоустойчиви ботуши имат опора за свода и 200 грама PrimaLoft® изолация, за да поддържат краката топли тази зима. Технологията Anti-Fatigue ви помага да сте в движение през целия ден, докато уплътнената конструкция помага да поддържате краката сухи. Тези ботуши също са изработени от екологично съобразени материали, включително по-добра кожа и подплата, изработена от поне 50% рециклирана пластмаса. Горна част, изработена от първокласна кожа от набук Better Leather от устойчива кожарска фабрика със сребро за нейните практики за управление на водата, енергията и отпадъците Издръжлив плат ReBOTL™, изработен от поне 50% рециклирана пластмаса 200 г PrimaLoft® изолация за уютни крака Гарантирана водоустойчива конструкция с уплътнени шевове Удобна подплатена яка Стил на връзки за сигурно прилягане Сваляща се подложка против умора за омекотяване Стоманен дръжка за опора на арката Поддържаща гумена подметка Височина на тока: 1,25"/3,2 см
  • Palladium Pampa SC WPN U-S
    Изправете се и бъдете смели, това са две основи на духа на Паладий. В този калъп ние изработихме тези ботуши с висока кройка, за да бъдат крайъгълният камък на вашата зимна колекция. Функционална, но стилна комбинация от материали и наследствена марка в горната част води до здрава гумена подметка и водоустойчива защита. Добавете топла подплата за добра мярка и имате единствените ботуши, които ще ви трябват, тъй като дните стават по-кратки. ГОРНА ГОРА: Водоустойчива обувка, изработена предимно от намаслен набук / език и четвъртинки от полиестер ПОДСТАВКА: Основно полиестер; яка и език от 70% repreve / 30% полиестер SOCKLINER: Изрязана EVA - покритие от 70% repreve / 30% полиестер ДЪЛНО: каучук + щанцована EVA МАРКИРОВКА: Тъкан етикет на езика / Тъкан етикет на страничната четвъртина / Кръгла гумена лепенка на страничната четвърт ХАРАКТЕРИСТИКИ: Конструкция на ботуши с мембрана / Гусети / Светлоотразителни етикети на двете четвърти / Кръгла дантела / Капсове / Примка за петата
  • Palladium Pampa SC WPN U-S
    Изправете се и бъдете смели, това са две основи на духа на Паладий. В този калъп ние изработихме тези ботуши с висока кройка, за да бъдат крайъгълният камък на вашата зимна колекция. Функционална, но стилна комбинация от материали и наследствена марка в горната част води до здрава гумена подметка и водоустойчива защита. Добавете топла подплата за добра мярка и имате единствените ботуши, които ще ви трябват, тъй като дните стават по-кратки. ГОРНА ГОРА: Водоустойчива обувка, изработена предимно от намаслен набук / език и четвъртинки от полиестер ПОДСТАВКА: Основно полиестер; яка и език от 70% repreve / 30% полиестер SOCKLINER: Изрязана EVA - покритие от 70% repreve / 30% полиестер ДЪЛНО: каучук + щанцована EVA МАРКИРОВКА: Тъкан етикет на езика / Тъкан етикет на страничната четвъртина / Кръгла гумена лепенка на страничната четвърт ХАРАКТЕРИСТИКИ: Конструкция на ботуши с мембрана / Гусети / Светлоотразителни етикети на двете четвърти / Кръгла дантела / Капсове / Примка за петата
  • Clae Bradley Welt Walrus Leather
    Горна част от кожа, омаслена с морж Премиум кожен акцент върху петата 360 градуса зашита кожена рана плоски восъчени памучни връзки Антични месингови капси Горна част от кожа и полиподплата Формована EVA стелка Модерна гумена SP стелка (Sole Premium)
  • Clae Bradley High Welt Walrus Leather
    Омаслена издърпана кожа Неопренов акцент върху петата 360 градуса зашита кожена рана Плоски восъчен памук дантели Метални капси Горна част от кожа Формована EVA стелка Модерна гумена SP стелка (Sole Premium)
  • adidas Streetball II
    Adidas Originals е широко известна немска марка маратонки. Една от най-разпознаваемите марки за ежедневни дрехи, които предлагаме в Shooos с огромен брой модни и уличен стил модели. Вижте легендарните модели на Adidas Originals като NMD, EQT, Superstar, Stan Smith и стотици други тук. Нашата колекция Adidas Originals винаги се разширява, така че наистина всеки може да намери своя избор. Оригиналност гарантирана.
  • Camper Twins Beige and Brown
    Мъжки обувки от бежова и кафява кожа със 100% гумена подметка. Родена през 1988 г., нашата класическа концепция TWINS – противоположна, но допълваща се – оспорва идеята, че обувките трябва да са идентични и да живее в тези несъответстващи мъжки обувки, за да образуват наистина уникален чифт.
  • adidas Terrex Hikster
    ЛЕКИ ТУРИСТИЧЕСКИ ОБУВКИ ЗА ЕЖЕДНЕВНО ОБЯВЛЕНИЕ НА ВЪРХУ. Бягството е наблизо. Разгледайте града. Разгледайте пътеките. Тези туристически обувки adidas Terrex балансират лекото, омекотено усещане на маратонки с допълнителното сцепление и поддръжка на обувката за пътека. Разгледайте града. Поемете по по-малко пътувания път. АКЦЕНТИ: РЕЦИКЛИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ Този продукт е направен с рециклирано съдържание като част от нашата амбиция да сложим край на пластмасовите отпадъци. TRAXION ВЪНШНА ПОДМОВА Подметката Hybrid Traxion увеличава максимално сцеплението във всички посоки. ЛЕКА ЗАМЕЧАВАНЕ EVA междинната подметка предлага поглъщащ стъпки, издръжлив комфорт. СПЕЦИФИКАЦИИ: Редовно прилягане Закопчаване с дантела Горна част от кожа Подкрепящо усещане Омекотяване на междинната подметка от EVA Подметка Traxion Цвят на продукта: Beige Tone / Sandy Beige / Victory Gold Код на продукта: GZ3032
  • Camper Wagon Beige Nubuck
    Бежови мъжки обувки от набук с подметки XL EXTRALIGHT® Organix™ (30% захарна тръстика на био-база). С гъвкаво и леко усещане, Wagon разполага с естествени и устойчиви материали за спокойна лятна визия. Горен телешка кожа Цвят бежово Подметка/Характеристики EVA за лека (30% захарна тръстика на биологична основа) EXTRALIGHT® Organix™ за лекота и абсорбиране на удари Стелка OrthoLite® Recycled™ Подложка за омекотяване и дишане Подплата 68% свинска кожа, 28% телешка кожа, 4% текстил (100% рециклиран PET)
  • Camper Camaleon Beige
    Бежови маратонки за мъже. Горна част от 90% естествен памук, с контрастни връзки. Черно-кафява подметка от 23% рециклирана гума. Малко по-добър, никога съвършен Линията, вдъхновена от първата обувка Camper, вече е икона в ежедневните обувки. Символ на простотата на устойчивост и със средиземноморска есенция, Camaleón 1975 припомня рустикалните следи, използвани в Майорка преди повече от век, и го поръсва с нов съвременен и устойчив елемент като подметката, изработена от каучук и естествен памук, която е една от най-популярните ни многостранни линии.
  • Camper Edy Sandal Brown
    Кафяви кожени дамски сандали със 100% EVA подметка. Нашите сандали Eda се отличават с анатомична форма, олекотена подметка и заоблена пета за спокойна, но изискана лятна визия. Горна част - набук (телешка кожа) Цвят - Кафяв Подметка/характеристики - EVA за олекотяване Стелка - OrthoLite® Recycled™ Подложка Хастар - 53% телешка кожа, 47% свинска кожа
  • Camper Wagon Beige Nubuck
    Бежови мъжки обувки от набук с подметки XL EXTRALIGHT® Organix™ (30% захарна тръстика на био-база). С гъвкаво и леко усещане, Wagon разполага с естествени и устойчиви материали за спокойна лятна визия. Горен набук (телешка кожа) Цвят бежово Подметка/Характеристики EVA за лек XL EXTRALIGHT® Organix™ подметки (30% захарна тръстика на биологична основа) Стелка OrthoLite® Recycled™ Подложка Подплата 63% свинска кожа, 32% телешка кожа, 5% текстил (100% рециклиран PET)
  • Converse Chuck Taylor All Star Lift Platform Crafted Canvas
    ИЗРАБОТЕН. Сглобихме платно и хавлиени платове, за да придадем на нашите маратонки с платформа Chuck Taylor All Star оригинален, изработен вид. Релефен кръпка на глезена от изкуствена кожа се наслоява върху класическо платно, докато райетата играят на махровия език. По-включващи пролетни цветове се появяват от ушите, езика и щампована ивица на междинната подметка. С класически елементи на дизайна на Chuck Taylor All Star, като гумена шапка и броня за пръсти с диамант. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА Обувка с висок горнище, платформа с платнена горна част и хавлиен език Принтът на райета придава стил на хавлиения език Отпечатана ивица на междинната подметка и капси в поп цвят Елементи на класическия дизайн, като гумена шапка и броня с диамант ЕВА омекотяване за опора под краката
  • Hanwag Bergell Top
    Продължава и продължава – класически двоен шев ботуш, създаден за неравен терен. ОПИСАНИЕ НА ПРОДУКТА Bergell Top е спътник, на който можете да разчитате в планината. Изработена с традиционна конструкция с двоен шев – ще ви издържи буквално за цял живот. Неговата висококачествена, дебела горна част от кожа от крупон има изключително здрава влакнеста повърхност и здрави, издръжливи шевове. Модерният, удобен край осигурява траен комфорт за краката ви дори при по-дълги обиколки. А здравата подметка Vibram® може да бъде разменена, ако е необходимо. СПЕЦИФИКАЦИЯ НА МАТЕРИАЛА Материал на горната част: Набук кожа Външна подметка: Vibram® Breithorn Подплата: Кожа ТЕХНИЧЕСКИ ПОДРОБНОСТИ Тегло: 2400 гр Референтно тегло: един чифт размер 8 Дължина на дантела: UK 6 - 7,5 = 200 см | UK 8 - 10,5 = 210 см | UK 11 - 13 = 220 см Област на приложение: поход, традиционен Разрез: Висок ABCD категория: C
  • Converse CONS Chuck Taylor All Star Pro Suede
    GONE PRO. Прероден за скейтборд. Обувката Converse CONS Chuck Taylor All Star Pro High Top влива всички основни дизайнерски знаци на оригинала от 1917 г. с технология за производителност, за да го превърне в истински силует, готов за кънки. Напълно актуализиран с формован чорап CX от пяна за омекотяване, гумена външна подметка за по-добро усещане за дъска и велур с гумена подложка за издръжливост, това подобрение на производителността е готово за работа. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА: Обувка за кънки с висок топ с велурена горна част с гумена подложка Еластичният език помага да се фиксира на място Полипамучни връзки за издръжливост CX пяна чорап за защита от удар ПРОТИВ сцепваща гумена подметка
  • Converse Chuck 70 Recycled Canvas Seasonal Colour Low Top Papyrus
    ПРЕМИУМ ИЗРАЗ. До 1970 г. Chuck Taylor All Star се превърна в едни от най-добрите баскетболни маратонки досега. Chuck 70 празнува това наследство, като обединява вдъхновени от архивите детайли с модерни актуализации на комфорта. Гланцова междинна подметка с бяла чапла и фирмен етикет с изтъкан език разкриват емблематичния винтидж стил на обувката – сега актуализиран в архивен цвят върху първокласно рециклирано платно. Със стелка OrthoLite и шев на крилатия език, за да поддържате нещата удобни и на място. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА: Обувка с нисък връх с горна част от rPET платно, изработена от 100% рециклиран полиестер Шиенето на крилатия език помага да се фиксира на място Елементи на наследствения дизайн, като изтъкан етикет с език и ивици на междинната подметка, вдъхновена от архива, лъскава междинна подметка с чапла Подложката за чорап OrthoLite помага да се поддържа удобно
  • Vans Divine Energy Classic Slip-on Patchwork
    Всички произлизаме от жена Международният ден на жената е глобален ден, който празнува социалните, икономически, културни и политически постижения на жените. Независимо от възрастта или полова идентичност, има много начини за овластяване, подкрепа и празнуване на жените по целия свят в този специален ден и през цялата година. Със здрава горна част от платно със смесени щампи, вдъхновени от божествената енергия на жените, Divine Classic Slip-On Patchwork е незаменим за ежедневието с истински стил „Off The Wall“. Тази емблематична слип-он обувка включва също поддържащи подплатени яки, еластични странични акценти и характерни гумени вафли подметки. В чест на Международния ден на жената, процент от всяка продажба от тази колекция ще бъде дарен на организации, които издигат и овластяват жените от всички възрасти чрез фондация Tides Foundation. • Колекция за Международния ден на жената • Емблематична слипона обувка на Vans • Нископрофилна платнена горна част • Пачуърк щампи • Поддържащи подплатени яки • Еластични странични акценти • Елегантни гумени вафли подметки Състав: ПЛАТНО, ГУМА
  • adidas Ozelia
    ФУТУРИСТИЧНИ ОБУВКИ, КОИТО ВЗЕМАТ КОМФОРТ НА НИВО НИВА. Може би сме далеч от 90 -те, но тези обувки Ozelia се коренят в онази силна, експериментална ера. Вдъхновени от архивите на adidas, смелите кецове имат крехка конструкция, която е забележителна. Те са елегантни с бърз вид и когато дните ви забързат, адипреновата амортизация помага от гледна точка на комфорта. Този продукт е направен с рециклирано съдържание като част от нашата амбиция да сложим край на пластмасовите отпадъци. 20% от парчетата, използвани за направата на горната част, са направени с минимум 50% рециклирано съдържание. СПЕЦИФИКАЦИИ: Плътно прилягане Затваряне на дантела Текстилна горна част Прегръща крака Амортизация на адипрен Гумена подметка Внос Цвят на продукта: Core Black / Core Black / Carbon
  • Puma RS-Connect Dust Vibrant Orange
    Puma идва при нас със своята лайфстайл и модна колекция, която напомня за най-новото и най-доброто, което се предлага в момента. Изберете своя фаворит от многото сътрудничество на тази марка с водещи модни дизайнери и знаменитости като Rihana, The Weeknd, STMPD или дори Hans Кьобенхаген.
  • Camper Brutus Sandal Brown
    Кафяви кожени мъжки сандали с подметка XL EXTRALIGHT® 100% EVA. Ново допълнение към емблематичното семейство Brutus на Camper, този минималистичен сандал се отличава с естествени материали и изключително олекотена подметка. Горна част - телешка кожа Цвят - Кафяв Външна подметка/Характеристики - EVA за леко тегло, XL EXTRALIGHT® за лекота и абсорбиране на удари Хастар - 60% телешка кожа, велур, 40% телешка кожа
  • Camper Brutus Sandal Brown W
    Кафяви кожени мъжки сандали с подметка XL EXTRALIGHT® 100% EVA. Ново допълнение към емблематичното семейство Brutus на Camper, този минималистичен сандал се отличава с естествени материали и изключително олекотена подметка. Горна част - телешка кожа Цвят - Кафяв Външна подметка/Характеристики - EVA за леко тегло, XL EXTRALIGHT® за лекота и абсорбиране на удари Хастар - 60% телешка кожа, велур, 40% телешка кожа
  • Converse Cons One Star Pro Suede Low Top Desert Sand
    ЕДИН И ЕДИНСТВЕН. През 1974 г. Converse лансира ниско изрязана, велурена версия на Chuck Taylor All Star с едно звездно лого от едната страна - маратонката One Star. Преиздаден в началото на 90-те години, дизайнът придоби популярност сред скейтборд общността благодарение на преобразуването на скейтборд. Днешният One Star Pro осигурява изключително усещане за дъска и защита от удар благодарение на гумена външна подметка CONS и формован CX чорап. Ниският профил добавя пълна гъвкавост, докато горната част от велур с гумена подложка е изключително издръжлива. ИНФОРМАЦИЯ ЗА ПРОДУКТА • Средна обувка с кожена горна част • Цветни блясъци, вдъхновени от успешни франчайзи на НБА • Яка от PU пяна и обвита гумена подметка за комфорт и стабилност • CX пяна за чорап и преувеличена междинна подметка за лек и отзивчив комфорт • Брандиране на Star Chevron
  • adidas Ozweego Celox W
    ЕЛЕКСКАНИ КОЖЕНИ ОБУВКИ В АРХИВЕН ТЕНИС СТИЛ. Никога ли не сте чували за Ърлъм? Е, няма време като настоящето. Любими на колекционери и маратонки, тези обувки на adidas показват елегантни вибрации от 70-те и класически корт стил. Луксозно меката кожена горна част и перфорираният език и пръст на крака ви позволяват да придадете вид на красота в миналото. СПЕЦИФИКАЦИИ: Закопчаване с дантела Горна част от кожа Buttersoft усещане Кожена подплата Гумена подметка Цвят на продукта: Core Black / Core Black / Off White Код на продукта: GW5759
  • adidas Disney ZX 8000
    ВДЪХНОВЕНИ БАМБИ ОБУВКИ С НАСЛОВЕНА ВИЗИЯ, ИЗРАБЛЕНИ ЧАСТИЧНО С РЕЦИКЛИРАНИ МАТЕРИАЛИ. Сладък и уверен. Революционно и вечно. Вие сте всички тези неща, така че носете обувките на adidas, които да съответстват. Развийте сладък обрат в стила на OG с дизайн, вдъхновен от анимационния герой на Дисни Бамби. Изданието на филма също влезе в историята като първият път, когато жена илюстратор беше кредитирана във филм на Дисни. Изпускайте лига върху всички текстури и детайли, като пухкави дантели и протрита горна част от платно. Кобрандираният език и ограничена серия чорап и кутия запечатват сделката. Изработена от серия от рециклирани материали, тази горна част включва поне 50% рециклирано съдържание. Този продукт представлява само едно от нашите решения за прекратяване на пластмасовите отпадъци
  • adidas Terrex Hyperblue Hiking
    ВДЪХНОВЕНИ ОБУВКИ ЗА ЕЖЕДНЕВНО НОСЕНЕ И ЛЕКИ ПОХОЖИ. Комфортът и сцеплението са важни и в града. Тези маратонки Adidas съчетават стила, вдъхновен от бягането по пътека, и мек комфорт за разходка из града или удряне на пътеки в парка. Комбинация от кожа и мрежа им придава изчистен вид. Издърпаният протектор захваща мръсотията и настилката с еднаква увереност. АКЦЕНТИ РЕЦИКЛИРАНО СЪДЪРЖАНИЕ Този продукт е направен с рециклирано съдържание като част от нашата амбиция да сложим край на пластмасовите отпадъци. 20% от парчетата, използвани за направата на горната част, са направени с минимум 50% рециклирано съдържание. ЛЕКА ЗАМЕЧАВАНЕ EVA междинната подметка предлага поглъщащ стъпки, издръжлив комфорт. КОЖА Горната част от кожа и мрежа издига стила им, вдъхновен от бягането по пътеки, за градско облекло. TRAXION ВЪНШНА ПОДЕЛКА Външната подметка Lug Traxion увеличава максимално сцеплението във всички посоки. СПЕЦИФИКАЦИИ: Редовно прилягане Закопчаване с дантела Мрежеста и синтетична горна част Лека Формован чорап EVA междинна подметка Гумена подметка Цвят на продукта: Beige Tone / Sandy Beige / Victory Gold Код на продукта: GW2724
  • Vans Circle Vee Shoes
    Всяко малко помага. Всяко малко помага, особено когато става въпрос за устойчивост за света, в който живеем. Промените в начина, по който правим нещата, дори малки, може да доведе до голямо въздействие. Това е подходът, който възприехме с нашия най-нов модел от Vans Surf: новият Circle Vee. Vans разгледаха всяка малка част, която влиза в производството на обувка и направи корекции - от едно парче плетена естествена горна част до изцяло новата, изваяна за целодневен комфорт, междинна подметка от биопяна EcoCush™ и EcoWaffle с пълна дължина ™ гумена подметка. Дори разработихме нови строителни методи за намаляване на лепилата и излишния материал. Като част от тази колекция, ние също си партнираме с Ocean Conservancy, глобална организация, фокусирана върху опазването на океаните, които обичаме и на които се радваме, и ще дарим 1 долар за всеки продаден продукт на Circle Vee, с минимум 25 000 долара, дарени на Tides фондация. Всички тези обмислени избори водят до голям ход в правилната посока за океана и сърфистите навсякъде. • СТЕЛКА ECOCUSH™: Чисто новото стъпало EcoCush™ е направено от 70% пяна FATES™ на биологична основа, извлечена от растителни масла, без да се жертва ефективността. Тази нова подложка за крака осигурява максимален целодневен комфорт и подкрепа с формована чаша за пета и форма на свод. • ECOWAFFLE™ OUTSOLE: Това е изцяло нова еко каучукова смес, изработена от отговорно произведен естествен каучук вместо синтетичен каучук, получен от петрол. Тази нова смес от естествен каучук е разработена и проектирана за поддържане на сцеплението и издръжливостта, с която Vans са известни от '66. • ОРГАНИЧЕСКИ ПАМУЧНИ ГОРНИ СМЕСИ: горната част на Circle Vee е направена от 48% органичен памук, 47% коноп и 5% найлон, придавайки на тази перспективна обувка естествен, класически вид на Vans ДНК, като същевременно намалява излишните отпадъци в обувките производствен процес. Горната част е зашита директно върху външната подметка, за да се намали количеството използвано лепило, а всички подплата и връзки използват естествени влакна от органичен памук, коноп и юта. Състав: ТЕКСТИЛ, ГУМА
  • Camper Wagon Beige
    Бежови рециклирани мъжки обувки от коноп и памук с подметки XL EXTRALIGHT® Organix™ (30% захарна тръстика на биологична основа). С гъвкаво и леко усещане, Wagon разполага с естествени и устойчиви материали за спокойна лятна визия. Горна част: Текстил (Коноп - Памук) / Телешка кожа Цвят: бежов Подметка/Характеристики: EVA за олекотяване XL EXTRALIGHT® Organix™ подметки (30% захарна тръстика на биологична основа) Стелка: OrthoLite® Recycled™ Подложка Хастар: 84% текстил (45% рециклиран полиестер - 35% памук - 20% вискоза), 16% свинска кожа
  • Camper Pelotas XLite
    Дамски маратонки от бял набук и рециклиран PET със 100% EVA подметка. Със своята актуализирана форма и мека външна подметка, нашите подобрени Pelotas XL демонстрират нов подход към градските обувки. Характеристика: Горна част - рециклиран полиестер / телешка кожа Цвят - Кафяв / Оранжев Подметка/характеристики - EVA за олекотяване Подплата - 45% рециклиран полиестер, 30% текстил (60% PU - 40% полиестер), 25% текстил (100% рециклиран PET)
  • adidas Ozrah
    ФУТУРИСТИЧНИ ТРЕНАЖИ, КОИТО ИЗЯВЛЯВАТ. Бъди смел. Бъди ти. И не се извинявайте за това. Избутващи границите, точно като вас, тези обувки adidas Ozrah се открояват от тълпата. Увити в елегантна TPU клетка, те имат безпроблемно технологичен външен вид и усещане. Дебелото омекотяване Adiprene+ добавя стил и комфорт към всяка една стъпка от вашето пътуване. СПЕЦИФИКАЦИИ: Закопчаване с дантела Горна част от кожа и TPU Adiprene+ омекотяване Гумена подметка Цвят на продукта: Pale Nude / Simple Brown / Orange Rush Код на продукта: GX3240

Последно видяно

Кецовете преди бяха само спортни обувки, но днес, освен за различни спортове, те се носят почти по всяко време. Идват в невероятен брой различни модели. Защо така? Те са удобни, приятно поддържат краката и позволяват извършването на разнообразни дейности, улесняват ходенето, бягането но и стоенето. Кецовете няма да причинят болки в краката, нито ще раздразнат чувствителната кожа. За спорт е необходимо да се изберат подходящи маратонки, почти всеки спорт има свой собствен модел, затова има маратонки за бягане, футболни маратонки и баскетболни маратонки. Важно е да изберете правилния модел, тъй като те са специално изработени, за да поддържат китката и да се затегнат към стъпалото, ако е необходимо имат и въздушни възглавници или други принадлежности. Дизайнът на баскетболните маратонки и маратонките за бягане е толкова подробно адаптиран към анатомията на краката, па така и често ги виждаме и на улицата. Не трябва да се споменава, че подобни модели идват в много модерни цветове и модели. Култовия статус сред маратонките имат някои марки, като например „Найки“, „Адидас“ и „All stars“. Всички тези маратонки и кецове могат да бъдат комбинирани с други модни дрехи. Има и високи маратонки, които достигат до глезена и също са един от най-популярните модели. Те са чудесни за по-студено време и дъжд, защото покриват цялото стъпало и глезена до панталона или клина. Носим маратонки за екскурзии и излети в природа, за различни социални събирания, за кино, даже ги носим и на работа и в училище, за пътувания и различни други поводи. Необходимо е само да изберете най-добрия модел за конкретния случай или дейност. Кафявото е цвят на доверие, земя, дърво, сигурност, стабилност и елегантност. Кафявото е неутрален цвят, който най-често се свързва с есенните и зимните дрехи и обувки. Често се използва в комбинация със зелено за да се подчертаят естествени, органични и екологично възвишени модни комбинации. Тъмно кафявото често се използва вместо черно и като цвят който ще добави топлина към определен моден стил. Кафявото също се свързва и с плодородието, историята и традицията. Нюанси на кафявото са цвят на шоколад, махагон, кестеняво, лешник, каки, дъбов, златист...

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх