Най-голямата модна платформа в България

Спортно облекло за мъже от размер 116

124
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Puma INDIVIDUALRISE JERSEY JR Футболна фланелка, оранжево, размер
    Футболната фланелка Puma INDIVIDUALRISE JERSEY JR е създадена от качествен и проветрив материал. Идеална е както за тренировки, така и за футболни мачове.
  • adidas TEAM BASE TEE Y Юношеска тениска за футбол, черно, размер
    Юношеската футболна тениска adidas TEAM BASE TEE Y е подходяща за преходните сезони. Предлага отлична защита в студеното време. Проветривия и абсорбиращ материал извежда влагата от кожата и я поддържа на сухо по време на тренировки. Еластичен материал и прилепналата кройка се приспособяват отлично към тялото.
  • Ziener AKANDO Момчешки панталони за ски/сноуборд, синьо, размер
    Функционалните и свободни панталони за ски и сноуборд Ziener AKANDO JUNIOR са модел за момчета със супер модерен дизайн и вграден колан. В материята им е добавена водно и вятърно устойчивата мембрана Ziener AQUASHIELD®, която гарантира приятно затопляне, сухота и пропуска парите от тялото. Панталоните имат кройката regular fit , която им създава удобство при носене. Екологичната им защита от пропускане на вода не съдържа пластмаса. По-добра защита на долните части, топлинно залепените шевове и защитата за снега са идеални елементи за всякакви приключения. Кройката в областта около колената е ергономично приспособена за оптималната свобода на движенията. Практични също са и джобовете с цип на крачолите. Допълнен е със светлоотразителни детайли, които повишават безопасността при намалена видимост.
  • Puma TEAMRISE JERSEY JR Детска тениска, синьо, размер
    Футболната тениска TEAMRISE JERSEY JR е изработена от материал с голяма устойчивост и проветривост.
  • Puma LIGA TRG PANTS CORE JR Детско долнище, черно, размер
    Детското долнище Puma LIGA TRG PANTS CORE JR е с лого в предната част. Благодарение на технологията dry CELL ще се чувстваш комфортно и при голяма натовареност на тренировките. Анцуга е направен с функционална материя, която едновременно с това създава удобство при носене.
  • Puma TEAMRISE JERSEY JR Детска тениска, бяло, размер
    Футболната тениска TEAMRISE JERSEY JR е изработена от материал с голяма устойчивост и проветривост.
  • Puma NATIONAL TEAMS MATCHDAY REPLICA Футболна фланелка за момчета, червено, размер
    С мъжката фланелка Puma NATIONAL TEAMS MATCHDAY REPLICA ще подкрепиш любимият си национален отбор на игрището, а самата тя е изработена от колекцията Official Licensed Leisurewear. Изразителният дизайн на марката Puma е комбиниран с голяма графика на задната страна, която е вдъхновена от състезателните фланелки.
  • LEGO® kidswear LWJIPE 706 JACKET Детско ски яке, синьо, размер
    Детско ски яке Lego WearLWJIPE 706 JACKET. Якето е абсолютно устойчиво на вятър и е проветриво. Основните предимства на това яке са YKK ципът с плъзгач и със защита от вятър под ципа, а също и двустранният протектор за брадата, разположен на предницата. Снежният колан с копчета тик-так може да се закопчее отстрани на якето и така да се скрие. Меките, еластични вътрешни маншети с отвори за палците са приятни в студените дни или когато си забравил ръкавиците си. Бродерията Lego Wear на ръкава и емблематичните отразители 3M Scotchlite на предницата и на гърба подчертават целия дизайн. Якето е импрегнирано с екологичната обработка Bionic Finish® ECO, която повишава устойчивостта на плата спрямо вода и петна.
  • Puma TEAMGOAL 23 TRAINING JERSEY JR Футболна тениска за момчета, червено, размер
    Футболната тениска Puma TEAMGOAL 23 TRAINING JERSEY е изработена от материал с голяма устойчивост и проветривост. Благодарение на технологията dryCELL, която помага за извеждането на влагата ще можеш удобно да се средоточиш над целта си. Подходяща е за използване при всякакви спортове.
  • TRIMM SATO PANTS JR Ски панталони за момчета, синьо, размер
    Ски панталони за момчета TRIMM SATO PANTS JR, изработени от функционален материал. Моделът е решен в изразителни цветови варианти, които в съчетание със светлоотразителните елементи повишават безопасността на ски пистата. Цветовата им гама чудесно се съчетава с якето SATO JR. Разполагат със снежен маншет и свалящи се тиранти.
  • LEGO® kidswear LWPARKER 705 Спортни панталони за момчета, тъмносин, размер
    Спортни панталони за момчета LEGO® kidswear LWPARKER 705 с права кройка и рипсени маншети на крачолите. Еластичният колан може лесно да се регулира с помощта на вътрешна пристягаща връзка. Бедрото е декорирано със стилна щампа.
  • O'Neill PB DIABASE JACKET Момчешко ски/сноуборд яке, тъмнозелено, размер
    Момчешкото ски яке O'Neill PB DIABASE JACKET е изработено с оригинален дизайн и това го прави много харесвано от малките дечица. Материала дава отлична защита от водата и вятъра благодарение на високия си воден стълб, приветливостта си си и бързосъхнещата технология HyperDry. А по време на пързаляне родителите ще оценят критично подлепените шевове и снежния колан предпазващ от навлизане на сняг под якето. Комбинация от стил и практичност, това е марката O'Neill.
  • Puma ESSENTIALS CARGO SHORTS Детски шорти, черно, размер
    Шортите за деца ESSENTIALS CARGO предлагат перфектната комбинация от комфорт и градски стил. Проектирани да се приспособяват към стила на живот тези универсални шорти предлагат балансирана функционалност и естетика.
  • LEGO® kidswear LWJIPE 705 JACKET Момчешко зимно яке, черно, размер
    Момчешкото софтшелово яке Lego Wear LWJIPE 705 JACKET е вятърно устойчиво, проветриво и има повърхностна обработка Bionic-Finish ECO , която предлага защита от намокряне и е без съдържание на флуор. Якето е с YKK цип, платка под него и двустранна защита за брадата в предната страна. Свалящата се качулка е закачена с копчета, които могат да се закрият , когато качулката се откопчава от якето. Еластичната тъкан в отворите на ръкавите защитава от вятъра и прилепва добре.Върху ръкава е допълнена емблемата LEGO Wear , а в е предната и задната страна е поставена 3M Scotchlite емблемата с рефлексна материя. във вътрешността на якето е поставен етикет за надписване на името и телефония номер на притежателя.
  • LEGO® kidswear LWJIPE 705 JACKET Момчешко зимно яке, синьо, размер
    Момчешкото софтшелово яке Lego Wear LWJIPE 705 JACKET е вятърно устойчиво, проветриво и има повърхностна обработка Bionic-Finish ECO , която предлага защита от намокряне и е без съдържание на флуор. Якето е с YKK цип, платка под него и двустранна защита за брадата в предната страна. Свалящата се качулка е закачена с копчета, които могат да се закрият , когато качулката се откопчава от якето. Еластичната тъкан в отворите на ръкавите защитава от вятъра и прилепва добре.Върху ръкава е допълнена емблемата LEGO Wear , а в е предната и задната страна е поставена 3M Scotchlite емблемата с рефлексна материя. във вътрешността на якето е поставен етикет за надписване на името и телефония номер на притежателя.
  • LEGO® kidswear SWEATPANTS Спортни панталони за момчета, тъмносиво, размер
    Спортни панталони за момчета LegoWear SWEATPANTS, изработени от мек флийс. Снабдени са с удобен еластичен колан. Плоското прошиване в талията и свободното завършване на крачолите са гаранция за комфортно носене. Щампата отзад придава на панталоните стил.
  • LEGO® kidswear LWPHILO 306 Шорти за момчета, khaki, размер
    Момчешката тениска LEGO® kidswear LWPHILO 306 е подходяща за всекидневно носене в училище и в свободното време. Мекият и еластичен колан може да се пристегне според необходимостта. Моделът е украсен с весел печат
  • Puma TEAMRISE JERSEY JR Детска тениска, зелено, размер
    Футболната тениска TEAMRISE JERSEY JR е изработена от материал с голяма устойчивост и проветривост.
  • LEGO® kidswear LWPHILO 300 Къси панталонки за момчета, тъмносин, размер
    Момчешките къси панталони LEGO® kidswear LWPHILO 300 са изработени от мек памучен материал и са подходящи за всякакви активности в свободното време. Направени са с по-широк колан , който може да бъде регулиран с помощта на пристягащи шнурчета. В страничните джобове може да се поставят: телефон , ключове и други дребни предмети.
  • PROGRESS E SDND Детски клин от бамбук, зелено, размер
    Детският клин PROGRESS E SDND е създаден от материал с високо съдържание на естествени бамбукови влакна. Благодарение на тях е приятен на допир и разполага с анти-бактериални качества. Този материал осигурява оптимална терморегулация (охлажда през лятото, затопля през зимата). Анатомично оформената кройка и плоските шевове осигуряват комфорт.
  • LEGO® kidswear LWPHILO 101 Спортни панталони за момчета, черно, размер
    Момчешките панталони LEGO® kidswear LWPHILO 101 са изработени от мек памучен материал и са подходящи за всякакви активности в свободното време. регулируема качулка и колан. Допълнените странични джобове са подходящи за съхранение на дребни предмети.
  • Puma POWER COLORBLOCK SUIT FL Мъжки спортен комплект, черно, размер
    Спореният комплект Puma POWER COLORBLOCK SUIT FL е подходящ за носене в свободното време.Екипа е в стилен силует, в долната част с маншети и класически дизайн с модерни цветни детайли на гърдите и ръкавите. Моделът е подходящ за почивка и леко спорт.
  • adidas TR TS Спортен екип за момчета, тъмносин, размер
    Мъжкия спортен комплект adidas TR TS е изработен в едноцветна гама. Модела е с цялостно разкопчаване, малко лого на гърдите и краищата на ръкавите са завършени с ластик. Крачолите на долнището също са допълнени с ластик и стоят добре на тялото. Не му липсват и основните детайли , като еластичен колан с пристягане със шнурче , джобове и типичните ленти на марката adidas. Спортния комплект е незаменима част от гардероба на всеки мъж.
  • Puma TEAMRISE TRACKSUIT Мъжки спортен комплект, синьо, размер
    Мъжкият спортен комплект Puma TEAMRISE TRACKSUIT е изработен от качествен материал, който е удобен и проветрив.

Последно видяно

Спортно облекло за мъже - Спортното облекло е от съществено значение за доброто представяне в спортните дейности. Това също така често намалява вероятността от нараняване. Това облекло е специално проектирано, изработено от специални материали, които дават възможност за всички необходими движения, осигуряват защита и позволяват на кожата да диша. Избирането на подходящото спортно облекло е сериозно решение и ви съветваме да обмислите малко повече избора, преди да купите. Спортното облекло включва шорти, тениски и фланелки за спорт с топка като футбол, хандбал, баскетбол и волейбол, вятърни якета, якета и панталони за бягане или каране ролери, дебели якета и ски костюми за зимни спортове като ски, специални дрехи за дейности като планинарство и така нататак. Спортното облекло също включва дрехи за фитнес. При избора на спортно облекло е най-важно да обърнете внимание на материала. Материала трябва да е съобразен с конкретния спорт или дейноста, която ще изпълнявате. Някои материали трябва да запазват топлината, докато други трябва да позволяват на кожата да диша. Ако изберете спортно облекло за фитнес или бягане, имате богат избор от различни клинове, къси панталони и тениски с дълги или къси ръкави, тесни или широки. Спортното облекло не трябва задължително да е от обикновени цветове като сиво, бяло, червено, синьо и черно. Има много модели с интересни цветове и принтове, които ще ви мотивират да се посветите повече на спорта. Често носим спортни дрехи като анцуг в други ситуации, в които се нуждаем от комфорт и лекота на движение. Пример за това са излети в природа и по-кратки или по-дълги пътувания.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх