Най-голямата модна платформа в България

O'NEILL спортно облекло за мъже

199
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • O'Neill FRIDAY NIGHT CHINO SHORTS Мъжки шорти, розово, размер
    Мъжките шорти O'Neill FRIDAY NIGHT CHINO SHORTS са решени в удобна кройка с дължина над коляното. Разполагат с плътен колан с гайки. В четирите практични джоба ще се побере всичко необходимо. Приятният материал е гаранция за комфорт.
  • O'Neill MED BEACH SHORT Мъжки шорти, тъмносин, размер
    Мъжки шорти O'Neill MED BEACH SHORT изработени са от мек материал и са идеални за носене през лятото. Имат удължена еластична кройка, която може да се регулира с помощта на вътрешно пристягащо шнурче. Допълнените три джоба са подходящи за съхранение на всичко необходимо.
  • O'Neill PARK CARGO SHORT Мъжки шорти, khaki, размер
    Мъжките къси шорти O'Neill PARK CARGO SHORT са изработени в карго стил и имат много практични джобове, което ги прави популярни както за свободното време, така и за работа. Изработени са е от много приятен и мек материал и имат удобна кройка. Закопчават се с копче при талията и цип, а техният удобен и навиващ се кант стои добре на крачолите. Моделът е подходящ за обличане при много поводи.
  • O'Neill FUTURE SURF SOCIETY JOGGER Мъжко долнище, тъмнозелено, размер
    Мъжкото долнище O'Neill FUTURE SURF SOCIETY JOGGER е с права кройка, еластичен колан и еластични маншети, които показват красотата на кецовете. Страничните джобове служат за стопляне на ръцете или за съхранение на дребни предмети. Руновата материя във вътрешността предлага удобство при допир.
  • O'Neill SURF STATE JOGGER PANTS Мъжко долнище, khaki, размер
    Мъжкото долнище O'Neill SURF STATE JOGGER PANTS има класическа и удобна кройка с еластичен колан, която лесно може да се регулира с помощта на шнурче. Еластичните долни маншети не се навиват неволно и поддържат топлината на тялото. Долнището е допълнено с два странични джоба, в които могат да се поставят дребни предмети. Страничната бродерия допълва неговият спортен стил.
  • O'Neill ESSENTIALS Мъжки шорти, бяло, размер
    Мъжките шорти O'Neill ESSENTIALS имат елегантна и свободна кройка, която е подходяща за носене по време на работа, в свободното време и едновременно с това позволява лесно комбиниране с останалото облекло. Леко еластичната им талия е допълнена с гайки и могат да бъдат регулирани според необходимостта. Страничните джобове са подходящи за поставяне на всичко необходимо под ръка.
  • O'Neill TRVLR SERIES Мъжки панталони, черно, размер
    Мъжки панталони O'Neill TRVLR SERIES. Идеални са за ползване през свободното време. Решени са в лежерно-елегантен стил, който подхожда почти на всичко и отлично се съчетава. Еластичният колан разполага с гайки. Панталоните са снабдени общо с 4 джоба.
  • O'Neill HYBRID CHINO SHORTS Мъжки шорти, кафяво, размер
    Мъжките къси хибридни шорти O'Neill HYBRID CHINO SHORTS са гаранция за невероятен комфорт и стил. Те са създадени от материал, който е бързосъхнещ благодарение на технологията HyperDry и дават комфорт на тялото през целия ден. Разполагат с джобове, гайки за колан и класическо закопчаване с цип и копче. Наслади се на удобството което ще ти предложи марката O'Neill.
  • O'Neill RUTILE JOGGER PANTS Мъжки спортни панталони, тъмносин, размер
    Мъжки спортни панталони O'Neill RUTILE JOGGER PANTS. Може да се ползват при различни дейности през свободното време. Решени са в права кройка с еластичен колан, който може да се регулира и с три джоба. Добре попиващият материал и мъхестият флийс запазват тялото сухо и топлят.
  • O'Neill STATE JOGGER SHORT Мъжки шорти, светло-зелено, размер
    Мъжките къси шорти O'Neill STATE JOGGER SHORT са създадени от изключително приятен на допир материал. Моделът е идеален избор за всекидневно носене или като удобна домашна дреха. Приятният на допир памучен материал ще те накара да се влюбиш в удобството, което те предоставят.
  • O'Neill DIABASE JACKET Мъжко ски/сноуборд яке, тъмнозелено, размер
    Мъжкото ски/сноуборд яке O'Neill DIABASE JACKET е подходящо не само за ски или сноуборд, но и за други дейности през зимата. Якето е решено в класическа кройка със сваляща се качулка и регулируеми маншети и долен кант, така че лесно може да се приспособи към твоя размер. Не му липсва и система за свързване с панталон, нито протектор за брадата или маншет на китката с отвор за палеца. В множеството джобове ще се побере всичко, което искаш да имаш под ръка.
  • O'Neill O'RIGINALS FZ PUFFER JACKET Мъжко зимно яке, кафяво, размер
    Мъжкото зимно яке O'Neill O'RIGINALS FZ PUFFER JACKET в тясна кройка е идеален модел за ежедневието в студените зимни дни. Разполага с регулируеми маншети и долен кант, а качулката може да се свали при необходимост. Издържливата водоотблъскваща обработка гарантира, че ще останеш сух и ще се чувстваш комфортно през цялото време, прекарано навън. Модерният му дизайн е черешката на тортата.
  • O'Neill PROGRESSIVE JOGGER Мъжко долнище, черно, размер
    Мъжкото спортно долнище 'Neill PROGRESSIVE JOGGER е направено в свободна кройка,с рипсени маншети на крачолите и бързо ще се превърне любимият ти модел или различни активности в свободното време. Ниският колан може лесно да се регулира с помощта на регулиращо шнурче, докато вътрешната му рунова материя предлага максимална свобода на движенията. Крачолите са украсени със стилен печат в страничните и долните части.
  • O'Neill FREAK JOGGER PANTS Мъжко долнище, черно, размер
    Мъжкото долнище O'Neill FREAK JOGGER PANTS е изработено от двойна тъкан и има права кройка, която лесно се приспособява към движенията. Талията е еластична и може да се регулира с помощта на връзка. Моделът е допълнен с три джоба с цип, два странични и един заден.
  • O'Neill XTRM MOUNTAIN JACKET Мъжко яке за ски, тъмнозелено, размер
    Мъжкото ски/сноуборд яке O'Neill XTRM MOUNTAIN JACKET ще бъде забелязано от всеки на пистата. Якето е качествено разработено, неговата основна тъкан е със затопляща подплата, много джобове, защита за брадата от ципа и много възможности за регулиране на канта, маншетите и качулката. Якето предлага система за свързване с якето с панталоните и отвори за палците и маншетите. Моделът е в красив и стилен дизайн.
  • O'Neill CARBONITE Яке за момчета за ски/сноуборд, светло-зелено, размер
    Яке за момчета за ски/сноубордO'Neill CARBONITE. Моделът гарантира, че малките скиори ще се насладят максимално на престоя си на ски пистата. Якето разполага с висока степен на водоустойчивост и проветривост и с подлепени критични шевове, така че ще запази тялото сухо през цялото време. Еластичният материал предоставя максимална свобода на движението. Комфорт предлагат също така снежният колан, регулируемите маншети и системата за растеж. В няколкото джоба ще се поберат необходимите дребни предмети, като ски карта или телефон.
  • O'Neill VACA CHINO SHORTS Мъжки шорти, розово, размер
    Мъжките шорти O'Neill VACA CHINO SHORTS са модерен модел, който не бива да липсва в гардероба ти. Решени са в права кройка с дължина над коляното и с фиксиран колан. Мекият материал гарантира комфорт при носене.
  • O'Neill RUTILE T-SHIRT Тениска за момчета, светло-зелено, размер
    Момчешката тениска O'Neill RUTILE T-SHIRT е изработена от техническо жарсе и е леко еластична. Моделът е с кръгло деколте и е украсена с печат на гърдите. Нейната slim кройка стои много добре на тялото.
  • O'Neill FUTURE SURF SHORT Мъжки шорти, бяло, размер
    Мъжките къси шорти O'Neill FUTURE SURF SHORT са изработени в удобна кройка, която е подходяща за носене по време на почивка и разходки. Моделът е с еластичен колан и два практични джоба за дребни предмети. Крачолите са украсени със стилен печат.
  • O'Neill JACKSAW Мъжки ски/сноуборд панталони, кафяво, размер
    Тези мъжки ски/сноуборд панталони O'Neill JACKSAW са изработени от техничен еластан с технология DWR, която, съчетана с подлепените критични шевове, ще запази тялото сухо. Плътният колан е снабден с гайки, така че може да се регулира ширината му. Двата странични джоба служат за съхранение на дребни предмети.
  • O'Neill HAMMER Ски/сноуборд панталони за момчета, оранжево, размер
    Ски/сноуборд панталони за момчета O'Neill HAMMER. Изработени са от техничен еластан с технология DWR, която, ще запази малките спортисти сухи. Панталоните разполагат с подлепени критични шевове и с фиксиран снежен маншет. Плътният колан е снабден с гайки, така че може да се регулира ширината му. Благодарение на системата за растеж панталоните ще издържат повече сезони.
  • O'Neill COMPLEX CARGO Мъжки шорти, синьо, размер
    Мъжките шорти O'Neill COMPLEX CARGO са подходящи за всеки гардероб. Изработени са в скъсена форма и имат много практични джобове и здрав колан с гайки за допълнителен колан. Благодарение на модерният им свободен стил са подходящи за всекидневно носене в града и по време на разходки.
  • O'Neill HAMMER Мъжко яке за ски/сноуборд, винен, размер
    Мъжкото ски/сноуборд яке O'Neill HAMMER е класика, която със сигурност много ще харесаш за своите лудории през зимата. Решено е в класическа кройка със сваляща се качулка и три джоба. Подплатата му ще те сгрява, а високият воден стълб ще запази тялото ти сухо. Освен това якето разполага с фиксиран снежен колан, регулируеми маншети и подлепени критични шевове.
  • O'Neill ANVIL PANTS Момчешки панталони за ски, черно, размер
    Ски панталоните за момчета O´Neill PB ANVIL PANTS с класическа кройка са идеалният избор за игрите в снега. Благодарение на материала HyperDry тялото остава сухо и топло през целия ден без значение от това, дали сте на ски пистата или в града. Изберете най-доброто за детето си.
  • O'Neill SURF STATE JOGGER PANTS Мъжко долнище, сиво, размер
    Мъжкото долнище O'Neill SURF STATE JOGGER PANTS има класическа и удобна кройка с еластичен колан, която лесно може да се регулира с помощта на шнурче. Еластичните долни маншети не се навиват неволно и поддържат топлината на тялото. Долнището е допълнено с два странични джоба, в които могат да се поставят дребни предмети. Страничната бродерия допълва неговият спортен стил.
  • O'Neill HAMMER PANTS Мъжки панталони за ски/сноуборд, черно, размер
    Перфектните панталони за ски пистата, с които ще си стилен и ще се насладиш на спорта. Това са мъжки панталони за ски/сноуборд O'Neill HAMMER PANTS. Те разполагат с висок воден стълб, подлепени критични шевове, добра дишаемост и технологията HyperDry. Благодарение на дизайна си е перфектен за съчетаване с почти всякакво зимно облекло.
  • O'Neill CARBON JACKET Мъжко ски/сноуборд яке, черно, размер
    Мъжкото яке O'Neill CARBON JACKET със сигурност ще ти хареса както за каране на ски или сноуборд, така и за други спортни дейности през зимата. Благодарение на подплатата, якето сгрява, а проветривостта му е запазена от вентилацията под мишниците. Снабдено е с множество практични външни и вътрешни джобове, с протектор за брадата против одраскване и с отвори за палците. Долния кант и маншетите, както и качулката може да регулираш според нуждите си. Освен това якето предоставя възможност за свързване с панталоните. С това яке ще се насладиш на зимата изцяло!
  • O'Neill SURF STATE PANTS Мъжко долнище, черно, размер
    Мъжкият анцуг O'Neill SURF STATE PANTS е направен в класически стил и е подходящ за всекидневно носене и свободното време. Долнището е с регулируем колан и еластични маншети, който гарантират свободна кройка на панталоните. Мекият му памучен материал създава максимален комфорт. Украсени са с логото на марката.
  • O'Neill COMPLEX CARGO Мъжки шорти, khaki, размер
    Мъжките шорти O'Neill COMPLEX CARGO са подходящи за всеки гардероб. Изработени са в скъсена форма и имат много практични джобове и здрав колан с гайки за допълнителен колан. Благодарение на модерният им свободен стил са подходящи за всекидневно носене в града и по време на разходки.
  • O'Neill HAMMER Ски/сноуборд панталони за момчета, черно, размер
    Ски/сноуборд панталони за момчета O'Neill HAMMER. Изработени са от техничен еластан с технология DWR, която, ще запази малките спортисти сухи. Панталоните разполагат с подлепени критични шевове и с фиксиран снежен маншет. Плътният колан е снабден с гайки, така че може да се регулира ширината му. Благодарение на системата за растеж панталоните ще издържат повече сезони.
  • O'Neill DIABASE JACKET Момчешко ски/сноуборд яке, тъмносин, размер
    Момчешкото ски/сноуборд яке O'Neill DIABASE JACKET е с красив дизайн и с множество практични детайли. Създадено е от леко еластичен, водоустойчив и проветрив материал. Лепените шевове в най-критичните места, снежният колан и джобът за ски карта го правят много практично. Стил и практичност - това е O'Neill.
  • O'Neill FUTURE SURF SOCIETY JOGGER Мъжко долнище, khaki, размер
    Мъжкото долнище O'Neill FUTURE SURF SOCIETY JOGGER е с права кройка, еластичен колан и еластични маншети, които показват красотата на кецовете. Страничните джобове служат за стопляне на ръцете или за съхранение на дребни предмети. Руновата материя във вътрешността предлага удобство при допир.
  • O'Neill GTX PANTS Мъжки панталони за ски/сноуборд, khaki, размер
    Мъжките панталони за ски/сноуборд O'Neill GTX PANTS са удобен и изцяло функционален модел, който можеш да ползваш за различни зимни спортове. Панталоните може лесно да се регулират в талията, а благодарение на подплатяването, прилягат перфектно. Проветривостта е осигурена от вентилацията, а снежният колан гарантира, че в панталоните няма да проникне никакъв сняг. Моделът е непромокаем, така че с него може да се насладиш на зимните забавления изцяло.
  • O'Neill TEXTURE JACKET Яке за ски/сноуборд за момчета, khaki, размер
    Якето за ски/сноуборд за момчетаO'Neill TEXTURE JACKET не само че предпазва в студения зимен сезон, но и изглежда чудесно. Якето ще ти хареса заради качествената изработка с критично подлепени шевове, с протектора за брадата срещу одраскване и с високата степен на проветривост. Освен това разполага с възможността за свързване с панталон и с регулируеми маншети. Разбира се има и допълнителни елементи като няколкото практични джоба, ръкавели с отвори за палците на китката и светлоотразителни детайли, които гарантират, че на пистата ще те забележат. Наслади се изцяло на зимата, с марката O'Neill това няма да бъде проблем!
  • O'Neill RUTILE JOGGER PANTS Мъжко долнище, тъмнозелено, размер
    Мъжкият анцуг O'Neill RUTILE JOGGER PANTS е подходящ за различни активности в свободното време. Направен е в стесняваща форма с къси ципове в края на крачолите. Талията е еластична и може да се регулира с помощта на връзка. В трите свободни джоба могат да се постави всичко необходимо. Логото на марката O'Neill дава на модела необходимият стил.
  • O'Neill ESSENTIALS Мъжки бански -шорти, черно, размер
    Мъжките шорти O'Neill ESSENTIALS са подходящи за града и за излети в свободното време. Имат 6 практични джоба, в които може да се прибере всичко необходимо. Шортите имат леко еластична талия и гайки за добавяне на колан.
  • O'Neill HYBRID CHINO SHORTS Мъжки шорти, тъмносиво, размер
    Мъжките къси хибридни шорти O'Neill HYBRID CHINO SHORTS са гаранция за невероятен комфорт и стил. Те са създадени от материал, който е бързосъхнещ благодарение на технологията HyperDry и дават комфорт на тялото през целия ден. Разполагат с джобове, гайки за колан и класическо закопчаване с цип и копче. Наслади се на удобството което ще ти предложи марката O'Neill.
  • O'Neill KINTER CHINO SHORT Мъжки шорти, тъмносиво, размер
    Мъжките шорти O'Neill KINTER CHINO SHORT са подходящи за носене в свободното време и по време на работа. Направени са с класическа кройка над колената и оформена таилия, която има гайки за поставяне на колан На шортите не им липсва и двата странични джоба за дребни предмети.
  • O'Neill HYBRID CHINO SHORTS Мъжки шорти, винен, размер
    Мъжките къси хибридни шорти O'Neill HYBRID CHINO SHORTS са гаранция за невероятен комфорт и стил. Те са създадени от материал, който е бързосъхнещ благодарение на технологията HyperDry и дават комфорт на тялото през целия ден. Разполагат с джобове, гайки за колан и класическо закопчаване с цип и копче. Наслади се на удобството което ще ти предложи марката O'Neill.
  • O'Neill FUTURE SURF SHORT Мъжки шорти, зелено, размер
    Мъжките къси шорти O'Neill FUTURE SURF SHORT са изработени в удобна кройка, която е подходяща за носене по време на почивка и разходки. Моделът е с еластичен колан и два практични джоба за дребни предмети. Крачолите са украсени със стилен печат.
  • O'Neill CARGO PANTS Мъжки панталони за ски/сноуборд, черно, размер
    Мъжките панталони за ски/сноуборд O'Neill CARGO PANTS в класическа кройка гарантират, че ще се насладиш на зимата изцяло. Панталоните са с права кройка с регулируема талия и множество практични джобове. Не им липсва и система от конектори, позволяващи свързване с яке, нито подлепени критични шевове. Благодарение на вентилацията през крака е осигурено необходимото проветряване. Снежният колан предпазва от проникване на сняг.
  • O'Neill HAMMER PANTS Мъжки панталони за ски/сноуборд, бяло, размер
    Перфектните панталони за ски пистата, с които ще си стилен и ще се насладиш на спорта. Това са мъжки панталони за ски/сноуборд O'Neill HAMMER PANTS. Те разполагат с висок воден стълб, подлепени критични шевове, добра дишаемост и технологията HyperDry. Благодарение на дизайна си е перфектен за съчетаване с почти всякакво зимно облекло.
  • O'Neill TEXTURE Мъжко яке за ски/сноуборд, кафяво, размер
    Мъжко яке за ски/сноуборд O'Neill TEXTURE. Решено е в удобна кройка, която ще ти осигури съвършено удобство и ще те предпази от зимата. Благодарение на бързосъхнещата технология DWR, на затоплянето и на подлепените критични шевове без проблем може да прекараш цял ден на ски пистата. Якето е снабдено с фиксирана качулка, фиксиран снежен колан и с вентилационни зони под мишниците.
  • O'Neill HAMMER PANTS Мъжки панталони за ски/сноуборд, khaki, размер
    Перфектните панталони за ски пистата, с които ще си стилен и ще се насладиш на спорта. Това са мъжки панталони за ски/сноуборд O'Neill HAMMER PANTS. Те разполагат с висок воден стълб, подлепени критични шевове, добра дишаемост и технологията HyperDry. Благодарение на дизайна си е перфектен за съчетаване с почти всякакво зимно облекло.
  • O'Neill CAMORRO CORD SHORT Мъжки шорти, зелено, размер
    Мъжките шорти O'Neill CAMORRO CORD SHORT са изработени от тъкан материал, който е подходящ за всекидневно носене през пролетта и лятото. Моделът е с еластичен колан и два практични джоба. Огънатият долен кант на крачолите е украсен с малка бродерия.
  • O'Neill BEACH BREAK CARGO SHORTS Мъжки шорти, черно, размер
    Мъжките плувни шорти O'Neill BEACH BREAK CARGO SHORTS имат удобна кройка с дължина над колената и здрав колан с гайки към него. Шестте практични джоба са подходящи могат да съберат всичко което ти е необходимо. Мекият ѝ материал създава за максимален комфорт за тялото, а
  • O'Neill DIABASE JACKET Мъжко ски/сноуборд яке, черно, размер
    Мъжкото ски/сноуборд яке O'Neill DIABASE JACKET е подходящо не само за ски или сноуборд, но и за други дейности през зимата. Якето е решено в класическа кройка със сваляща се качулка и регулируеми маншети и долен кант, така че лесно може да се приспособи към твоя размер. Не му липсва и система за свързване с панталон, нито протектор за брадата или маншет на китката с отвор за палеца. В множеството джобове ще се побере всичко, което искаш да имаш под ръка.
  • O'Neill COMPLEX CARGO Мъжки шорти, микс, размер
    Мъжките шорти O'Neill COMPLEX CARGO са подходящи за всеки гардероб. Изработени са в скъсена форма и имат много практични джобове и здрав колан с гайки за допълнителен колан. Благодарение на модерният им свободен стил са подходящи за всекидневно носене в града и по време на разходки.
  • O'Neill SURF STATE JOGGER SHORT Мъжки шорти, khaki, размер
    Мъжките къси шорти O'Neill SURF STATE JOGGER SHORT са изработени в удобна кройка, която е подходяща за носене по време на почивка и разходки. Моделът е с еластичен колан и два практични джоба за дребни предмети. Крачолите са украсени със стилен печат.
  • O'Neill GTX PSYCHO Мъжко ски/сноуборд яке, khaki, размер
    Мъжкото ски/сноуборд яке O'Neill GTX PSYCHO е функционален и същевременно стилен модел за пистата. Изработено е от екстра еластичен материал, позволяващ свобода на движението. Решено е в удобна кройка с качулка, с фиксиран снежен колан и с вентилация под мишниците. Ще те запази сух благодарение на изцяло подлепените шевове, на бързо съхнещата обработка DWR и на мембраната Gore-Tex. Петте джоба служат за съхранение на всичко, което трябва да имаш под ръка.
  • O'Neill KELP HOODIE SWEATSHIRT Мъжки суитшърт, светло-зелено, размер
    Мъжкият суитшърт O'Neill KELP HOODIE SWEATSHIRT е подходящ за всеки мъжки гардероб. Благодарение на свободният му стил е подходящ за всекидневно носене при всякакви активности. Предната ѝ част е украсена със стилното лого на марката.
  • O'Neill JACKSAW Мъжко яке за ски/сноуборд, черно, размер
    Мъжко яке за ски/сноуборд O'Neill JACKSAW. Изработено е от техничен еластан, снабден с технологията DWR и с висок воден стълб, така че ще запази тялото сухо през цялото време на престой на ски пистата. Якето също така разполага с подлепени критични шевове, фиксиран снежен колан и вентилационни зони под мишниците. Снабдено е със сваляща се качулка и регулируеми маншети.
  • O'Neill O'RIGINALS ANORAK JACKET Мъжко ски/сноуборд яке, khaki, размер
    Мъжкото ски /сноуборд яке O'Neill O'RIGINALS ANORAK JACKET е подходящо за различни спортни активности и всекидневно носене. Якето има преден къс цип със защита за брадичката и страничен цип за лесно обличане. Изработено е от непропускащ материал и има затопляща изолация от изкуствени пера, които поддържат тялото на сухо и топло през цялото време. Вентилацията в подмишниците и регулируемите маншети лесно се приспособяват към размерите.
  • O'Neill HAMMER PANTS Мъжки панталони за ски/сноуборд, тъмнозелено, размер
    Перфектните панталони за ски пистата, с които ще си стилен и ще се насладиш на спорта. Това са мъжки панталони за ски/сноуборд O'Neill HAMMER PANTS. Те разполагат с висок воден стълб, подлепени критични шевове, добра дишаемост и технологията HyperDry. Благодарение на дизайна си е перфектен за съчетаване с почти всякакво зимно облекло.
  • O'Neill ANVIL COLORBLOCK PANTS Момчешки панталони за ски, khaki, размер
    Момчешките ски/сноуборд панталони O'Neill ANVIL COLORBLOCK PANTS са с удобна класическа кройка. Благодарение на материала HyperDry тялото остава сухо и топло през целия ден без значение от това, дали сте на ски пистата или в града. Изберете най-доброто за детето си!
  • O'Neill CARBONITE Яке за момчета за ски/сноуборд, оранжево, размер
    Яке за момчета за ски/сноубордO'Neill CARBONITE. Моделът гарантира, че малките скиори ще се насладят максимално на престоя си на ски пистата. Якето разполага с висока степен на водоустойчивост и проветривост и с подлепени критични шевове, така че ще запази тялото сухо през цялото време. Еластичният материал предоставя максимална свобода на движението. Комфорт предлагат също така снежният колан, регулируемите маншети и системата за растеж. В няколкото джоба ще се поберат необходимите дребни предмети, като ски карта или телефон.
  • O'Neill LM JOGGER SHORTS Мъжки къси панталони, тъмносин, размер
    Мъжките къси панталони O'Neill LM JOGGER SHORTS са създадени от изключително приятен на допир материал. Те са идеални за ежедневна употреба. Приятният на допир памучен материал ще те накара да се влюбиш в удобството, което предоставят. Изживей чувството за неповторим стил с марката O'Neill!
  • O'Neill FREAK Мъжко долнище, черно, размер
    Мъжкото долнище O'Neill FREAK е с класическа кройка и еластичен колан, който може да се регулира и да се пристяга с шнурче. Допълнен е с два странични джоба. Предлага удобно комбиниране с различни тениски или суитшърти.
  • O'Neill VACA CHINO SHORTS Мъжки шорти, khaki, размер
    Мъжките шорти O'Neill VACA CHINO SHORTS са модерен модел, който не бива да липсва в гардероба ти. Решени са в права кройка с дължина над коляното и с фиксиран колан. Мекият материал гарантира комфорт при носене.
  • O'Neill LOGO Мъжки шорти, кафяво, размер
    Мъжките шорти O'Neill LOGO в удължена кройка, можете да го носите за свободното време или за релакс у дома. Изработени са с еластичен колан , който е регулируем. Частично руновата му материята създава удобство при допир с тялото. Отпред разполага с голям джоб кенгуру.
  • O'Neill SURF STATE JOGGER PANTS Мъжко долнище, тъмносин, размер
    Мъжкото долнище O'Neill SURF STATE JOGGER PANTS има удобна кройка, еластични маншети и еластичен колан. Вътрешността му е направена частично от рунова материя. Допълнено е с логото на марката.
  • O'Neill JACKSAW PANTS Мъжки панталони за ски/сноуборд, khaki, размер
    Мъжките панталони за ски /сноуборд O'Neill JACKSAW PANTS са изработени от водоустойчив материал и гарантират максимално удобство при носене в планината, без значение от времето. Големият комфорт в панталоните от tech-stretch материята, която дава пълна свобода на движенията и възможност за постигане на най-добри резултати.Изолацията от рециклираният полиестер предлага отлично запазване на температурата в студените дни.Контрастиращите парчета и ципове в предната им част подчертават техният дизайн.
  • O'Neill ESSENTIALS Мъжки шорти, черно, размер
    Мъжките шорти O'Neill ESSENTIALS имат елегантна и свободна кройка, която е подходяща за носене по време на работа, в свободното време и едновременно с това позволява лесно комбиниране с останалото облекло. Леко еластичната им талия е допълнена с гайки и могат да бъдат регулирани според необходимостта. Страничните джобове са подходящи за поставяне на всичко необходимо под ръка.
  • O'Neill VACA CHINO SHORTS Мъжки шорти, тъмносиво, размер
    Мъжките шорти O'Neill VACA CHINO SHORTS са модерен модел, който не бива да липсва в гардероба ти. Решени са в права кройка с дължина над коляното и с фиксиран колан. Мекият материал гарантира комфорт при носене.
  • O'Neill PB ANVIL PANTS Момчешки панталони за ски/сноуборд, тъмнозелено, размер
    Зимните панталони за момчета O´Neill PB ANVIL PANTS с regular кройка са идеалният избор за игрите в снега. Благодарение на материала HyperDry тялото остава сухо и топло през целия ден без значение от това, дали сте на ски пистата или в града. Изберете най-доброто за детето си.
  • O'Neill FUTURE SURF JOGGER Мъжко долнище, сиво, размер
    Мъжкото долнище O'Neill FUTURE SURF JOGGER е направено в класическа кройка, която е подходяща за носене по време на почивка и разходки. Моделът е с еластична талия и с връзка за регулиране. В двата странични джоба могат да бъдат поставени дребни предмети или да послужат за загряване на ръцете.
  • O'Neill LM JOGGER PANTS Мъжко долнище, khaki, размер
    Стилното мъжко долнище O'Neill LM JOGGER PANTS е с удобна кройка и с еластична талия с връзки. Разполага и с еластични маншети на крачолите. Идеалният избор за ежедневна употреба. Не се колебай повече. Избери марката O'Neill.
  • O'Neill FUTURE SURF SHORT Мъжки шорти, khaki, размер
    Мъжките къси шорти O'Neill FUTURE SURF SHORT са изработени в удобна кройка, която е подходяща за носене по време на почивка и разходки. Моделът е с еластичен колан и два практични джоба за дребни предмети. Крачолите са украсени със стилен печат.
  • O'Neill GTX PSYCHO TECH JACKET Мъжко ски/сноуборд яке, khaki, размер
    Мъжкото ски/сноуборд яке O'Neill GTX PSYCHO TECH JACKET ще се превърне в твой незаменим модел за зимния сезон. Размера му може да коригираш чрез регулируемите долен кант, маншети и качулка. Якето предлага възможност за свързване с панталон. Разполага с подлепени шевове и протектор за брадата срещу одраскване. Не му липсва и спасителна система RECCO, нито мембрана Gore-Tex, която запазва тялото сухо. Маншетите му са снабдени с отвори за палците. Дизайнът на якето ще ти придаде истински спортен стил.
  • O'Neill CARBONITE Мъжко яке за ски/сноуборд, кафяво, размер
    Мъжкото яке за ски/сноуборд O'Neill CARBONITE е надежден избор за ски пистата. Разполага с висок воден стълб, но същевременно е проветриво. Снабдено е със сгряваща подплата, регулируема качулка и маншети на ръкавите. Освен това има снежен колан и подлепени критични шевове. Еластичната тъкан предоставя свобода на движението.
  • O'Neill TEXTURE Мъжко яке за ски/сноуборд, черно, размер
    Мъжко яке за ски/сноуборд O'Neill TEXTURE. Решено е в удобна кройка, която ще ти осигури съвършено удобство и ще те предпази от зимата. Благодарение на бързосъхнещата технология DWR, на затоплянето и на подлепените критични шевове без проблем може да прекараш цял ден на ски пистата. Якето е снабдено с фиксирана качулка, фиксиран снежен колан и с вентилационни зони под мишниците.
  • O'Neill HYBRID CHINO SHORTS Мъжки шорти, зелено, размер
    Мъжките къси хибридни шорти O'Neill HYBRID CHINO SHORTS са гаранция за невероятен комфорт и стил. Те са създадени от материал, който е бързосъхнещ благодарение на технологията HyperDry и дават комфорт на тялото през целия ден. Разполагат с джобове, гайки за колан и класическо закопчаване с цип и копче. Наслади се на удобството което ще ти предложи марката O'Neill.
  • O'Neill O'RIGINAL JOGGER SHORT Мъжки шорти, черно, размер
    Мъжките плувни шорти O'Neill O'RIGINAL JOGGER SHORT са направени в класическа кройка с дължина над коляното, която е подходяща за носене през свободното време през летния сезон. Еластичният им колан може да се регулира с пристягащо се шнурче , а в двата странични джоба да бъде побрано всичко необходимо.
  • O'Neill LOGO Шорти за момчета, черно, размер
    Шорти за момчета O'Neill LOGO. Подходящи са за носене през свободното време или вкъщи. Разполагат с еластичен рипсен колан, който освен това е регулируем. Леко мъхестата материя е приятна на допир. Двата странични джоба служат за съхранение на дребни неща или за затопляне на ръцете.
  • O'Neill GTX PSYCHO TECH JACKET Мъжко ски/сноуборд яке, тъмнозелено, размер
    Мъжкото ски/сноуборд яке O'Neill GTX PSYCHO TECH JACKET ще се превърне в твой незаменим модел за зимния сезон. Размера му може да коригираш чрез регулируемите долен кант, маншети и качулка. Якето предлага възможност за свързване с панталон. Разполага с подлепени шевове и протектор за брадата срещу одраскване. Не му липсва и спасителна система RECCO, нито мембрана Gore-Tex, която запазва тялото сухо. Маншетите му са снабдени с отвори за палците. Дизайнът на якето ще ти придаде истински спортен стил.
  • O'Neill HYBRID Мъжки шорти, червено, размер
    Мъжките шорти O'Neill HYBRID са подходящи за града и за излети в свободното време. Изработени е с удобна кройка, с еластичен колан и стилни прави крачоли. Колана им има оформена талия с гайки за колан. Допълнените три джоба са подходящи за съхранение на всичко необходимо.
  • O'Neill FUTURE SURF SHORT Мъжки шорти, жълто, размер
    Мъжките къси шорти O'Neill FUTURE SURF SHORT са изработени в удобна кройка, която е подходяща за носене по време на почивка и разходки. Моделът е с еластичен колан и два практични джоба за дребни предмети. Крачолите са украсени със стилен печат.
  • O'Neill CARBON JACKET Мъжко ски/сноуборд яке, тъмнозелено, размер
    Мъжкото яке O'Neill CARBON JACKET със сигурност ще ти хареса както за каране на ски или сноуборд, така и за други спортни дейности през зимата. Благодарение на подплатата, якето сгрява, а проветривостта му е запазена от вентилацията под мишниците. Снабдено е с множество практични външни и вътрешни джобове, с протектор за брадата против одраскване и с отвори за палците. Долния кант и маншетите, както и качулката може да регулираш според нуждите си. Освен това якето предоставя възможност за свързване с панталоните. С това яке ще се насладиш на зимата изцяло!
  • O'Neill DIABASE JACKET Мъжко ски/сноуборд яке, черно, размер
    Мъжкото ски/сноуборд яке O'Neill DIABASE JACKET е подходящо не само за ски или сноуборд, но и за други дейности през зимата. Якето е решено в класическа кройка със сваляща се качулка и регулируеми маншети и долен кант, така че лесно може да се приспособи към твоя размер. Не му липсва и система за свързване с панталон, нито протектор за брадата или маншет на китката с отвор за палеца. В множеството джобове ще се побере всичко, което искаш да имаш под ръка.
  • O'Neill FUTURE SURF JOGGER Мъжко долнище, тъмнозелено, размер
    Мъжкото долнище O'Neill FUTURE SURF JOGGER е направено в класическа кройка, която е подходяща за носене по време на почивка и разходки. Моделът е с еластична талия и с връзка за регулиране. В двата странични джоба могат да бъдат поставени дребни предмети или да послужат за загряване на ръцете.
  • O'Neill PARK CARGO SHORT Мъжки шорти, сиво, размер
    Мъжките къси шорти O'Neill PARK CARGO SHORT са изработени в карго стил и имат много практични джобове, което ги прави популярни както за свободното време, така и за работа. Изработени са е от много приятен и мек материал и имат удобна кройка. Закопчават се с копче при талията и цип, а техният удобен и навиващ се кант стои добре на крачолите. Моделът е подходящ за обличане при много поводи.
  • O'Neill COMPLEX CARGO Мъжки шорти, бежово, размер
    Мъжките шорти O'Neill COMPLEX CARGO са подходящи за всеки гардероб. Изработени са в скъсена форма и имат много практични джобове и здрав колан с гайки за допълнителен колан. Благодарение на модерният им свободен стил са подходящи за всекидневно носене в града и по време на разходки.
  • O'Neill GTX PANTS Мъжки панталони за ски/сноуборд, черно, размер
    Мъжките панталони за ски/сноуборд O'Neill GTX PANTS са удобен и изцяло функционален модел, който можеш да ползваш за различни зимни спортове. Панталоните може лесно да се регулират в талията, а благодарение на подплатяването, прилягат перфектно. Проветривостта е осигурена от вентилацията, а снежният колан гарантира, че в панталоните няма да проникне никакъв сняг. Моделът е непромокаем, така че с него може да се насладиш на зимните забавления изцяло.
  • O'Neill HYBRID Мъжки шорти, бежово, размер
    Мъжките шорти O'Neill HYBRID са подходящи за града и за излети в свободното време. Изработени е с удобна кройка, с еластичен колан и стилни прави крачоли. Колана им има оформена талия с гайки за колан. Допълнените три джоба са подходящи за съхранение на всичко необходимо.
  • O'Neill O'RIGINAL JOGGER SHORT Мъжки шорти, розово, размер
    Мъжките къси панталони O'Neill O'RIGINAL JOGGER SHORT са създадени от изключително приятен на допир материал. Моделът е идеален избор за всекидневно носене или като удобна домашна дреха. Приятният им на допир памучен материал ще те накара да се влюбиш в удобството, което те предоставят.
  • O'Neill PARK CARGO SHORT Мъжки шорти, черно, размер
    Мъжките къси шорти O'Neill PARK CARGO SHORT са изработени в карго стил и имат много практични джобове, което ги прави популярни както за свободното време, така и за работа. Изработени са е от много приятен и мек материал и имат удобна кройка. Закопчават се с копче при талията и цип, а техният удобен и навиващ се кант стои добре на крачолите. Моделът е подходящ за обличане при много поводи.
  • O'Neill STATE JOGGER PANTS Мъжко долнище, тъмносин, размер
    Стилното мъжко долнище O'Neill LM JOGGER PANTS е с удобна кройка и с еластична талия с връзки. Разполага и с еластични маншети на крачолите. Моделът е идеален избор за всекидневно носене или като удобна домашна дреха.
  • O'Neill 2-KNIT JOGGER PANTS Мъжко долнище, khaki, размер
    Мъжкото долнище O'Neill 2-KNIT JOGGER PANTS предоставя максимален комфорт. Изработено е от приятен на допир материал за удобство през целия ден. Еластичната му талия се регулира с връзки, а свободната кройка дава свобода на движенията. Изживей чувството за неповторим стил с марката O'Neill!
  • O'Neill LB FRIDAY NIGHT CHINO SHORTS Къси панталони за момчета, синьо, размер
    Удобство и стил в една дреха! Това са качествата на шортите O'Neill LB FRIDAY NIGHT CHINO SHORTS допълнени с много практични джобове. Приятен мек материал с гайка за закачване. Допълни гардероба на малкото си момченце с новия модел от марката O'Neill!
  • O'Neill RUTILE JOGGER PANTS Мъжки спортни панталони, черно, размер
    Мъжки спортни панталони O'Neill RUTILE JOGGER PANTS. Може да се ползват при различни дейности през свободното време. Решени са в права кройка с еластичен колан, който може да се регулира и с три джоба. Добре попиващият материал и мъхестият флийс запазват тялото сухо и топлят.
  • O'Neill Долнище Sin
    Долнище - O'Neill - Sin. Долнища
  • O'Neill LM JOGGER PANTS Мъжко долнище, тъмносин, размер
    Стилното мъжко долнище O'Neill LM JOGGER PANTS е с удобна кройка и с еластична талия с връзки. Разполага и с еластични маншети на крачолите. Идеалният избор за ежедневна употреба. Не се колебай повече. Избери марката O'Neill.
  • O'Neill FRIDAY NIGHT CHINO SHORTS Мъжки шорти, черно, размер
    Мъжките шорти O'Neill FRIDAY NIGHT CHINO SHORTS са решени в удобна кройка с дължина над коляното. Разполагат с плътен колан с гайки. В четирите практични джоба ще се побере всичко необходимо. Приятният материал е гаранция за комфорт.
  • O'Neill LM JOGGER PANTS Мъжко долнище, черно, размер
    Стилното мъжко долнище O'Neill LM JOGGER PANTS е с удобна кройка и с еластична талия с връзки. Разполага и с еластични маншети на крачолите. Идеалният избор за ежедневна употреба. Не се колебай повече. Избери марката O'Neill.
  • O'Neill PM HAMMER PANTS Мъжки панталони за ски/сноуборд, жълто, размер
    Мъжките зимни панталони O'Neill PM HAMMER PANT са създадени за зимните спортове. Разполагат с ергономични шевове и с хидрофобната нанотехнология HyperDry. Разбира се, не липсва и възможността за регулиране на талията с велкро ленти отстрани и възможността за свързване на панталоните с яке. Това е идеалният избор за зимата, който определено не трябва да ти липсва.
  • O'Neill UTLTY JACKET Мъжко ски/сноуборд яке, khaki, размер
    Перфектното яке, което е идеално за каране на ски/сноуборд и туризъм. Това е удобното мъжко яке O'Neill UTLTY JACKET. То ще те защити от водата и вятъра благодарение на бързосъхнещата технология Hyperdry. Особено на ски пистата ще оцениш подлепените критични шевове, високия воден стълб, добрата дишаемост и топлещата подплата от флийс.
  • O'Neill TEXTURE JACKET Мъжко ски/сноуборд яке, khaki, размер
    Класическото и стилно мъжко ски/сноуборд яке O'Neill TEXTURED JACKET е с удобна и класическа кройка, която осигурява перфектен комфорт и защита от студа. Стилният дизайн, бързосъхнещата технология HyperDry и термоизолацията Firewall го правят перфектно за прекарване на целия ден на ски пистата. Разполага с всичко необходимо за каране на ски/сноуборд.
  • O'Neill FLINT JACKET Мъжко яке за ски, черно, размер
    Красивото мъжко яке за ски/сноуборд O'Neill FLINT JACKET разполага е изработено с regular кройка, с качулка, със снежен колан, с маншети, с велкро лента и с няколко практични джоба. Със сигурност ще оцениш и бързо съхнещия материал HyperDry, който осигурява комфорт и удобство при целодневните спускания на пистата. Изработена е от качествен и проветрив материал. Не отлагай повече. Бъди стилна с марката O'Neill.
  • O'Neill RUTILE JOGGER PANTS Мъжко долнище, тъмносин, размер
    Мъжкият анцуг O'Neill RUTILE JOGGER PANTS е подходящ за различни активности в свободното време. Направен е в стесняваща форма с къси ципове в края на крачолите. Талията е еластична и може да се регулира с помощта на връзка. В трите свободни джоба могат да се постави всичко необходимо. Логото на марката O'Neill дава на модела необходимият стил.

Последно видяно

Спортно облекло за мъже - Спортното облекло е от съществено значение за доброто представяне в спортните дейности. Това също така често намалява вероятността от нараняване. Това облекло е специално проектирано, изработено от специални материали, които дават възможност за всички необходими движения, осигуряват защита и позволяват на кожата да диша. Избирането на подходящото спортно облекло е сериозно решение и ви съветваме да обмислите малко повече избора, преди да купите. Спортното облекло включва шорти, тениски и фланелки за спорт с топка като футбол, хандбал, баскетбол и волейбол, вятърни якета, якета и панталони за бягане или каране ролери, дебели якета и ски костюми за зимни спортове като ски, специални дрехи за дейности като планинарство и така нататак. Спортното облекло също включва дрехи за фитнес. При избора на спортно облекло е най-важно да обърнете внимание на материала. Материала трябва да е съобразен с конкретния спорт или дейноста, която ще изпълнявате. Някои материали трябва да запазват топлината, докато други трябва да позволяват на кожата да диша. Ако изберете спортно облекло за фитнес или бягане, имате богат избор от различни клинове, къси панталони и тениски с дълги или къси ръкави, тесни или широки. Спортното облекло не трябва задължително да е от обикновени цветове като сиво, бяло, червено, синьо и черно. Има много модели с интересни цветове и принтове, които ще ви мотивират да се посветите повече на спорта. Често носим спортни дрехи като анцуг в други ситуации, в които се нуждаем от комфорт и лекота на движение. Пример за това са излети в природа и по-кратки или по-дълги пътувания.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх