Най-голямата модна платформа в България

Ски костюми за мъже

855
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Loap FUZZY Ски яке за момчета, червено, размер 128
    Ски якето за момчета Loap FUZZY е създадено от водоустойчивия материал STORMEX, който е с воден стълб 5 000 мм и с дишаемост 5 000 г/м2/24ч. Мембраната AQUAPRO, приятната подплата и пълнежът POLYTHERM гарантират топлина и запазват тялото сухо. Качулката, практичното регулиране на долната част на ръкавите с велкро лепенка и еластичните вътрешни ръкави защитават от лошото време. Долната част на якето е регулируема, а отвътре е със снежен колан със закопчаване. Благодарение на светлоотразителните елементи повишава безопасността при намалена видимост.
  • TRIMM TORENT Мъжко скиорско яке, оранжево, размер S
    Мъжкото скиорско яке TRIMM TORENT е изработено с мембрана , която дава водоустойчивост и проветривост. Еластичния материал предлага свобода на движенията на пистата и извън нея.
  • Swix NAVADO PUSH Леко прошито мъжко яке, синьо, размер XL
    Леко подплатеното мъжко яке Swix NAVADO PUSH е идеално за приключения както в природата, така и в града. Комбинацията от прошит материал и еластичен флийс на ръкавите го прави необходим спътник, когото може да вземеш със себе си навсякъде.
  • Craft ADV CHARGE WARM Мъжко затоплено яке, черно, размер L
    Мъжкото затоплещо яке Craft ADV CHARGE WARM предлага защита от вятъра и има частично водоустойчива мембрана.Предназначено е за всякаква спортна активност или носене в свободното време.
  • O'Neill TEXTURE JACKET Момчешко ски/сноуборд яке, черно, размер 140
    Момчешкото ски/сноуборд яке O'Neill PB TEXTURE JACKET е с качулка, снежен колан, маншети с велкро лепенка и с практични джобове. То е стилно и разполага с всичко необходимо за ски пистата и извън нея. Родителите със сигурност ще оценят бързосъхнещият материал HyperDry, който осигурява комфорт и защита при игрите в снега и на ски пистата. Допълнете гардероба на детето си с нов модел от марката O'Neill!
  • Loap ORRY Мъжки ски панталони, черно, размер XL
    Мъжките ски панталони Loap ORRY са с лепени критични шевове и с воден стълб 5000 мм и дишаемост 5000 г/м2/24часа. Водоустойчивата и добре дишаща мембрана AQUA PRO се грижи за бързото отвеждане на влагата от тялото и максималния комфорт. Връхният материал STORMEX е с по-висок грамаж и предоставя защита от снега, дъжда и вятъра. Комбиниран е със специални еластични и проветриви части (80 % найлон, 20 % полиестер/Oxford, 100 % полиестер), които позволяват отвеждането на влагата от тялото и предоставят максимална свобода на движенията и при интензивно спортуване. Топлата изолация от кухи влакна POLYTHERM (100 % полиестер) запазва перфектно формата си. Същевременно лесно се приспособява към тялото и го запазва топло. Подплатата е създадена е от 100 % полиестерна тафта. Защитата на вътрешната част на крачолите е осигурена от подсиления материал Oxford (100 % полиестер). Тези ски панталони с класическа кройка са с регулируема талия (с велкро лепенка, копче и кукичка) и два джоба с водоустойчиви ципове, в които можеш да пъхнеш ръце при всякакви условия (дори и седнал на лифта). Страничните части са с каишки за свързване към ски яке (към снежния му колан). Панталоните са с проветряване от отвори с цип и мрежеста материя, които не позволяват на снега да нахлуе в тях. Вътрешните еластични крачоли са без отвори и разполагат с противоплъзгащи силиконови ленти в долната част и се закопчават с практична велкро лепенка и копче. Препоръчваме съчетаването на тези панталони със ски яке ORLANDO и функционално бельо.
  • Hannah MENIR Мъжки панталони за ски, черно, размер XXL
    Мъжките скиорски панталони Hannah MENIR са подходящи за всички, които обичат ските. Защитават перфектно от снега и дъжда. Изолацията Duratherm Classic им гарантира оптимална функционалност и топлинен комфорт дори и във влажно време. Издръжливият материал, подлепените шевове, анатомично оформени колена , по-висока седалищната област и маншетите на крачолите предлагат удобство на пистата и извън нея. Колана може да регулира с помощта на ластик и лента от велкро, а тирантите могат да се откопчават.
  • Halti VIRE XCT SET M Мъжки комплект за ски бягане, светлоотразителен неон, размер XL
    Мъжкият тренировъчен комплект Halti NIETOS XCT SET е подходящ за ски бягане във всякакви стилове. Еластичната тъкан в задната част и устойчивият на вятър материал Stromwall предлагат свобода на движенията. Комплекта е подходящ за тренировки със средна активност.
  • Helly Hansen KICKINGHORSE JACKET Мъжко скиорско яке, синьо, размер XL
    Мъжкото скиорско яке Helly Hansen KICKINGHORSE JACKET разполага с мембрана HELLY TECH Performance, която предоставя оптимална проветривост и защита от атмосферни влияния. Решено е в свободна кройка и е снабдено със система за свързване със скиорски панталони, като така е предотвратено проникването на сняг, когато се спускаш по прясно навалял сух сняг. Отвътре в якето се намират джобове за електроника, очила и други. За безопасност, в горната част на раменете е интегрирана спасителна система RECCO Advanced Rescue.
  • Swix TISTA Всестранни функционални мъжки панталони, черно, размер L
    Мъжките всестранни функционални панталони Swix TISTA са с типичен северен дизайн. Изработени са от технични влакна с активен въглен, получен от кокосови черупки, които са отпадъчен продукт в производството на филтри за вода. Тази иновативна прежда се държи като естествен катализатор, повишаващ устойчивостта на плата на влага, подтискащ неприятните миризми и предпазващ от UV лъчи. Влакната са екологични, много устойчиви са и издържат по-дълго от останалите органични влакна като бамбук и памук. Удобната кройка с плоски шевове осигурява по-висока степен на комфорт.
  • Northfinder BRIAR Мъжки панталони за ски, червено, размер XXL
    Ски панталона Northfinder BRIAR е направен с класическа кройка. Предназначен за ски спускания, но и за зимни разходки в студено време. Якето е изработено от еластичен материал с мембрана, която предлага отлична защита от влага и изпотяване. Едновременно с това материята е дишаща, което дава възможност интензивни движения, без излишно изпотяване. Предлагат извеждане на влагата от излишната топлина при голяма активност със странични отвори. Водоустойчивата обработка на материала е без използването на вредни примеси и гарантира, че дъждовните капки ще се стичат по повърхността му. Обработката им е устойчива на често изпиране.
  • O'Neill DIABASE JACKET Мъжко ски/сноуборд яке, тъмнозелено, размер M
    Мъжкото ски/сноуборд яке O'Neill DIABASE JACKET е подходящо не само за ски или сноуборд, но и за други дейности през зимата. Якето е решено в класическа кройка със сваляща се качулка и регулируеми маншети и долен кант, така че лесно може да се приспособи към твоя размер. Не му липсва и система за свързване с панталон, нито протектор за брадата или маншет на китката с отвор за палеца. В множеството джобове ще се побере всичко, което искаш да имаш под ръка.
  • O'Neill ANVIL PANTS Момчешки панталони за ски/сноуборд, светлоотразителен неон, размер 140
    Момичешки скиорски панталони O'Neill ANVIL PANTS са изработени с regular кройка и са идеални за всякакви приключения през зимата. Благодарение на подлепените им шевове и материала с висок воден стълб в тях , детето ще остане на сухо през целия ден. На панталоните не им липсва също така- системата за увеличаване на размера,възможността за свързване с яке и снежен колан. Панталоните са допълнени с подплатяване и имат регулируем колан с гайки към него. Наслади се и ти на удобството предлагано от марката O'Neill.
  • Odlo AXALP WINTER Мъжки еластичен клин, черно, размер M
    Мъжкият затоплящ клин Odlo AXALP WINTER е проектиран за бягане в терени и градски улици. Материята е олекотена, не е обемна и отлично извежда потта от тялото. Разработен е с една единствена цел, да създава удобство на тялото при всякакви условия.
  • Loap ORLANDO Мъжко скиорско яке, жълто, размер XXL
    Мъжкото ски яке Loap ORLANDO е с лепени критични шевове и с воден стълб 5000 мм и дишаемост 5000 г/м2/24 часа. Водоустойчивата и дишаща мембрана AQUA PRO се грижи за бързото отвеждане на влагата от тялото и предоставя максимален комфорт. Издръжливият външен материал STORMEX е допълнен от много гъвкави и проветриви части (80% найлон, 20% полиестер), които отвеждат влагата от тялото. Подплатата от полиестер тафта и частта около гръбнака са с приятна на допир обработка velvet tricot. Топлата изолация от кухи влакна POLYTHERM топли много добре и се приспособява към тялото. Якето е с удобна класическа кройка. Качулка е с козирка и може да се откопчава с цип и да се регулира с велкро лепенка. Проветряването в подмишниците е с цип и мрежеста материя, които не позволяват на снега да нахлуе през тях. Разполага с цип със защита за брадата. Снежният колан се грижи за перфектната защита от снега. Страничните джобове с цип, водоустойчивият джоб с цип на гърдите и джобът с цип на ръкава са много практични. Якето има и вътрешен джоб за най-необходимите вещи, мрежест джоб за ски очила и отвор за кабел от слушалки.
  • Horsefeathers REESE YOUTH PANTS Момчешки панталони за ски/сноуборд, жълто, размер XL
    Красивите момчешки ски панталони Horsefeathers REESE YOUTH PANTS са с удобна slim кройка. Те са идеални за ски пистата и за зимните игри в снега. Използваните технологии се грижат за максималния комфорт на детето през целия ден. Крачолите са с кукички за захващане към обувки, а странични джобове са с цип. Оборудвайте детето си със тилни ски панталони, които са практични и функционални. Изберете Horsefeathers.
  • Picture ELFYN Мъжко скиорско яке, тъмносиво, размер XL
    Мъжко скиорско яке Picture ELFYN, подходящо за дълги излети в снега. Снабдено е с мембрана за ефективна водоустойчива проветривост и разполага с водоотблъскваща обработка без съдържание на PFC. За повече защита и приспособяване, качулката, маншетите и кантът са регулируеми. Удължената кройка, съчетана с класическия стил, е просто сътворена за чудесни дни, прекарани сред природата или за зимни разходки из града.
  • Loap FUXI Детски ски панталони, тъмносин, размер 128
    Детските ски панталони Loap FUXI защитават перфектно тялото от снега, студа и влагата благодарение на мембраната AQUA PRO, която е с воден стълб и с дишаемост 5000 г/м2. Същевременно отвеждат влагата от тялото. Гъвкавият материал гарантира максимален комфорт, а снежните вътрешни маншети на крачолите не позволяват на снега да се доближи до тялото. Регулируемите тиранти и еластична талия ги фиксират върху тялото. Благодарение на светлоотразителните елементи повишава безопасността при намалена видимост.
  • Salomon STANCE PANT M Мъжки ски панталони, синьо, размер XXL
    Мъжките ски панталони Salomon STANCE PANT M PANT разполагат с водоустойчива мембрана, която ще те защити перфектно. Панталоните ще те впечатлят с комфорта, който предоставя еластичната им в 4 посоки материя и технологията MotionFit.
  • TRIMM FUSION Мъжко скиорско яке, оранжево, размер XL
    Мъжко скиорско яке TrimmFUSION. Разполага със съвършена технична изработка във всяко отношение. Изработено е от високо функционален, еластичен найлонов материал и е допълнено с изискани и модерни дизайнерски елементи, включително светлоотразителни ленти. Еластичните елементи са част от вътрешната изработка на якето и предоставят още по-голяма свобода на движението.
  • O'Neill DIABASE JACKET Мъжко ски/сноуборд яке, черно, размер S
    Мъжкото ски/сноуборд яке O'Neill DIABASE JACKET е подходящо не само за ски или сноуборд, но и за други дейности през зимата. Якето е решено в класическа кройка със сваляща се качулка и регулируеми маншети и долен кант, така че лесно може да се приспособи към твоя размер. Не му липсва и система за свързване с панталон, нито протектор за брадата или маншет на китката с отвор за палеца. В множеството джобове ще се побере всичко, което искаш да имаш под ръка.
  • Craft ADV ESSENCE Мъжки зимен клин за бягане, черно, размер XXL
    Мъжкият ветроустойчив и еластичен клин Craft ADV ESSENCE е подходящ за всякакви outdoor занятия в хладното и ветровито време. Подходящ е за бягане и ски бягане.
  • Willard EDWARD Мъжко скиорско яке, черно, размер L
    Мъжко ски яке Willard EDWARD. Разполага с пълнеж от термоизолиращ материал и с подплата от сгряващ флийс. Снабдено е с множество практични джобове и е идеално за целодневно каране на ски.
  • Rossignol BOY SKI PANT Ски панталони за момчета, оранжево, размер 10
    Ски панталони за момчета Rossignol BOY SKI PANT с водоустойчива конструкция. Нископрофилната синтетична изолация осигурява топлина, без да увеличава обема. Подплатените маншети издържат на повреди от ръба на ските, а вграденият маншет създава прилягащо уплътнение над обувката.
  • Rossignol BOY SKI JKT Яке за ски за момчета, черно, размер 10
    Скиорско яке за момчета Rossignol BOY SKI JKT с водоустойчива и проветрива конструкция. Ефективно отвежда силния снеговалеж, за да предостави комфорт при всякакви условия. Синтетичната изолация концентрира топлината около ядрото и същевременно поддържа по-малък обем в раменете за по-лесно движение. Скиорските детайли, като отделен джоб за ски карта и интегриран снежен колан, правят престоя в планината още по-забавен.
  • Colmar MENS SKI JACKET Мъжко ски яке, тъмносин, размер 54
    Мъжкото яке с качулка Colmar MENS SKI JACKET е направено от водоустойчиво и лепени тъкани с воден стълб 10 000 мм, проветривост (10 000 г/ m2 / 24) и водоустойчив слой. Вътрешната еластична подплата е със 75% рециклирани влакна, комбинирана с еластична подплата и осигурява оптимално удобство на тялото. Има два големи външни предни джоба и един заден за максимална практичност и функционална качулка, която предпазва от неблагоприятното време. Якето е невероятно практична и елегантна дреха, която е подходяща за всякакви поводи. Използваните рециклирани материали са част от проекта на марката Colmar Green Path за опазване на околната среда.
  • Colmar MENS DOWN SKI JACKET Мъжко пухено ски яке, тъмносин, размер 52
    Мъжкото пухено ски яке с качулка Colmar MENS DOWN SKI JACKET с геометрични фигури, които оформят капитониран ефект без шевове. Страничните части и подмишниците са от еластичен softshell имат водоустойчивият (10 000 мм) и дишане (10 000 г). Благодарение на мекият си пълнеж от естествен пух 93/7, това яке е идеално за изолираща дреха, която може да се носи при всякакви зимни условия на открито или в комбинация с яке с мембрана. Водоустойчивата повърхностна обработка EcoElite от Teflon е част от проекта Colmar Green Path за опазване на околната среда.
  • CMP MAN PANT Мъжки панталони за ски, тъмносин, размер 50
    Мъжките скиорски панталони CMP MAN PANT са изработени от еластичен материал в 4 посоки, като предлагат пълна свобода и комфорт при упражняване на спорт. Панталоните имат странични джобове и снежни маншети в долния край на крачолите. Предлагат по-добра защита от пропускане на вода, благодарение на подлепените шевове.
  • O'Neill HAMMER PANTS Мъжки панталони за ски/сноуборд, бяло, размер M
    Перфектните панталони за ски пистата, с които ще си стилен и ще се насладиш на спорта. Това са мъжки панталони за ски/сноуборд O'Neill HAMMER PANTS. Те разполагат с висок воден стълб, подлепени критични шевове, добра дишаемост и технологията HyperDry. Благодарение на дизайна си е перфектен за съчетаване с почти всякакво зимно облекло.
  • O'Neill GTX PSYCHO TECH JACKET Мъжко ски/сноуборд яке, тъмнозелено, размер XXL
    Мъжкото ски/сноуборд яке O'Neill GTX PSYCHO TECH JACKET ще се превърне в твой незаменим модел за зимния сезон. Размера му може да коригираш чрез регулируемите долен кант, маншети и качулка. Якето предлага възможност за свързване с панталон. Разполага с подлепени шевове и протектор за брадата срещу одраскване. Не му липсва и спасителна система RECCO, нито мембрана Gore-Tex, която запазва тялото сухо. Маншетите му са снабдени с отвори за палците. Дизайнът на якето ще ти придаде истински спортен стил.
  • Salomon EDGE JACKET M Мъжко ски яке, жълто, размер XXL
    Мъжкото ски яке Salomon EDGE JACKET разполага с вталена кройка и с еластичен материал, които се грижат за максималния комфорт през целия ден, прекаран на ски пистата. Якето предоставя добра дишаемост и затопляне. Защитава перфектно от неблагоприятните климатични условия, за да можеш да се насладиш на любимия си зимен спорт.
  • Helly Hansen JR TORNADO JACKET Момчешко скиорско яке, кафяво, размер 8
    Класическото скиорско яке Helly Hansen JR TORNADO JACKET е стилно и затоплящо, което създава комфорт на младият скиор на ски пистата. Допълнено е с колан против сняг, джоб за ски картата и Life Pocket™, който удължава издръжливостта на батерията в студеното време.
  • Odlo BRENSHOLMEN Мъжки зимни панталони, черно, размер L
    Мъжките панталони Odlo BRENSHOLMEN са водно и вятърно устойчиви, като защитават тялото от променливите температури и едновременно с това бързо извеждат влагата. Имат практични детайли, еластичен колан с пристягане със шнурче, джобове с цип и силикон за прилепване на крачолите. Тези олекотени панталони се характеризират с материя, която не запарва и има голяма дълготрайност.
  • TRIMM CORTEZ Мъжко ски яке, червено, размер XXXL
    Мъжкото скиорско яке TRIMM CORTEZ е направено в модерния „retro“ стил предлагащо на скиора функционалност и практичност. Благодарение на водоустойчивата и дишаща мембрана ще бъдеш постоянно на сухо. Това е идеалният избор за ски пистата и разходки из града. Ски якета
  • PROGRESS PENGUIN BIB Мъжки зимен гащеризон, черно, размер L
    Мъжкият зимен еластичен гащеризон Progress PENGUIN BIB е идеален за ски бягане или бягане през зимата. Той разполага с предна част от еластичен софтшел и със задна част от затоплен материал. Има и презрамки от олекотен мрежест материал и висок гръб за по-добра изолация на гръбнака и кръста. Талията му е еластична и е с със силикон от вътрешна страна и с връзка за регулиране. Крачолите са с цип в долната част. Светлоотразителните елементи повишават безопасността при намалена видимост. Панталони за ски бягане
  • O'Neill HAMMER JR JACKET Детско ски/сноуборд яке, червено, размер 152
    Момчешкото ски/сноуборд яке O'Neill HAMMER JR JACKET ще защити всяко дете от неблагоприятните климатични условия. То ще впечатли всеки с красивия си дизайн, високия си воден стълб и дишаемостта, която предоставя. Якето разполага и с лепени критични шевове и технологии, които правят идеално за ски пистата и извън нея. Ски якета
  • Ziener NAKOS MAN Хибридно яке за ски алпинизъм, светлоотразителен неон, размер 52
    Хибридно яке за ски алпинизъм Ziener NAKOS MAN предлага отлично затопляне, благодарение на вълненият пълнеж от lavalan (пълнеж 60 г/м2) и Stormfleece с вълна. Здравата качулка и високата яка подпомагат за отличната функционалност и комфорт, докато използваният материал от проветривият и вятърно устойчив материал Ziener WINDSHIELD в горните части защитава от вятъра. Еластичният им вътрешен материал предлага достатъчна свобода на движенията. По време на изпотяване, вентилационните отвори на гърба предлагат приятно проветряване. Страничните джобове с цип позволяват безопасно съхранение на дребни предмети. Якето има отразителни елементи . Якето не съдържа пластмаса и освен това е допълнена водоустойчив слой, който не замърсява околната среда. Ски якета
  • Daehlie JACKET NORTH FOR MEN Мъжко спортно яке, синьо, размер M
    Daehlie JACKET NORTH FOR MEN е мъжко яке за бягане с качулка и е подходящо за тренировки със средна интензивност. Материята е вятърно и водно устойчива от трислоен softshell, който е поставен на предните части, на бицепсите и малко на гърба. Технологията Bionic Finish Eco на повърхностните тъкани запазва сухотата на тялото при лек дъжд или снеговалеж. Мрежестите панели в подмишниците и на гърба предлагат оптимално проветряване и свобода на движенията. Якета за ски бягане
  • Maloja KHESARM Мъжки панталони от ски алпинизъм, синьо, размер L
    Мъжките панталони Maloja KHESARM са предназначени за ски алпинизъм, като дават пълна свобода на движенията. Благодарение на регулируемото разширяване в колана и цепките с ципове, много добре приспособяват към тялото и създават удобство при носене. Допълнени са два странични джоба с цип, още един джоб на дясното бедро също с цип и надписа Maloja. Панталони, шорти
  • Maloja RAVENM Мъжко яке за ски бягане, khaki, размер XL
    Спортното хибридно яке Maloja RAVENM от колекцията Glide&Ride предлага многостранно използване: за велосипедизъм, ски бягане или самостоятелно бягане. Хибридната технология в него комбинира еластичния материал Double Stretch в долните части и материала Primaloft BIO в яката, на гърдите и гърба, за да се предложи максимална свобода на движенията и отлични топлинни качества. Двата джоба с цип са достъпни са достъпни и при закопчани презрамки на раницата. Етикета Glide&Ride е поставен на лявата ръка. Якета за ски бягане
  • Maloja DOMPFAFFM Мъжки елек от софтшел, синьо, размер XL
    Универсалното софтшел елече Maloja DOMPFAFFM от лекият Stormshell материал в предната част и на раменете, което предлага отлична защита от вятър. Пристягането е в колана и има джоба с цип от лявата страна на гърдите с надписа Maloja. Бродерията Enrosadira на врата. Якета за ски бягане
  • Maloja ULMUSM Мъжки зимни панталони, червено, размер L
    Мъжките вятърно устойчиви и проветриви панталони Maloja ULMUSM са изработени от рециклирани материали и предлагат голяма свобода на движенията. Подходящи са за ски бягане и всякакви спортни активности през зимата. Материала Stormshell на предната си страна дава отлична защита от вятъра, докато еластичният материал Thermal Stretch Eco в задните части предлага свобода на движенията. Кройката, оформените колена и страничните ципове на крачолите правят обличането на панталоните много лесно. Надписа Maloja е над поставен над лявото коляно. Панталони за ски бягане
  • Ziener NESKO Мъжко функционално яке за ски бягане и ски алпинизъм, черно, размер 54
    Функционалното яке за ски бягане и ски алпинизъм Ziener NESKO е с прилепнала кройка допълнена с подплатяване от изолационният материал PrimaLoft (40 г/м2). Проветривият, вятърно устойчив материал Ziener WINDSHIELD е поставен на предната страна за да защитава тялото от охлаждане. Проветривият еластичен материал на гърба гарантира оптимална свобода на движенията. Якето не съдържа не съдържа пластмаса и освен това е допълнена водоустойчив слой, който не замърсява околната среда. Всичките 4 функции го правят идеален избор за всякакви спортни приключения: Високата яка защитава врата от неблагоприятното време. Страничните джобове с цип позволяват безопасно съхранение на дребни предмети. Еластичен кант гарантиращ отлично приспособяване и отразителни елементи предлагащи по-голяма видимост. Якета за ски бягане
  • Fischer LEOGANG II Софтшел яке, черно, размер S
    Якето Fischer LEOGANG II е олекотено и изработено от софтшел материя, която е допълнена със затоплящ слой в областта на тялото и гърба. Комбинацията му от материали гарантира комфорт при носене. Тясната кройка на ръкавите предлага обгръщане на бицепсите, а за доброто прилепване на кройка помага и еластичният софтшел в областта на торса. Модела Fischer Leogang предлага универсалност и може да се използва за разходки, ски бягане или за допълнително затопляне под hardshell яке. Якета за ски бягане
  • Daehlie TIGHTS WINTER WOOL 2.0 Мъжки еластичен клин, черно, размер XXL
    Daehlie TIGHTS WINTER WOOL 2.0 са идеални мъжки затоплящи панталони за тренировки с голяма интензивност в студено време. Изработени са от вълнено еластичен материал, който активно регулира телесната топлина и предлага всички удобства на вълната. Материята абсорбира голямо количество от влагата, като едновременно с това гарантира проветривост и регулиране на топлината. Технологията Rudolf Bionic Finish Eco върху повърхностната обработка осигурява водоустойчивост за слаб дъжд и сняг и в същото време има добро дишане. Мембраната е проектирана бързо да извежда влагата от вътрешността и едновременно с това да не запарва тялото при голяма интензивност на движенията. Стратегически поместените мрежести панели отстрани и отворената конструкция на коленете осигуряват оптимална свобода на движенията и гарантират добро прилягане Панталони за ски бягане
  • Maloja EULEM Мъжко софтшел яке, тъмносин, размер L
    Мъжкото софтшел яке Maloja EULEM е леко и устойчиво на вятъра, голяма част от него е направена от рециклирани материали, подходящо е за ски бягане и всякакви спортни активности. Универсалното софтшел яке от лек Stormshell материал в предната част и на раменете, което предлага отлична защита от вятър. Еластичният материал Thermal Stretch на гърба, ръкавите и качулката дават голяма свобода на движенията. Пристягането е в колана и има джоба с цип от лявата страна на гърдите с надписа Maloja. Написа Maloja е поставен на гърба. Якета за ски бягане
  • ALPINE PRO JORDANO Детско яке, синьо, размер 128-134
    Детското скиорско яке ALPINE PRO JORDANO защитава перфектно от вятъра, снега и дъжда. Създадено е от функционалния материал PTX SNOW с DWR импрегнацията, която повишава неговата функционалност. Идеално е за планината и за града благодарение на полувталената си кройка, свалящата се качулка, защитата за брадата и практичния снежен колан. Ръкавите са обточени с ластик и имат отвори за палците. Якето е с лепени шевове и с регулируем долен кант, който не позволява на снега да навлезе под него. Светлоотразителният печат и двата джоба с цип правят модела много практичен. Ски якета
  • Colmar MENS SKI JACKET Мъжко скиорско яке, жълто, размер 56
    Мъжкото скиорско яке Colmar MENS SKI JACKET е направено от 100% рециклиран полиестер с механична еластичност, водоустойчивост в предната част (15 000 мм) с проветривост на материята (15 000 г/m2/24) и капитонирана задна част с водоустойчивост (10 000 мм) и (10 000 g/m2/24) от еластичен softshell, който дава пълна свобода на движенията. Допълнено е с лента с логото по дължината на ръкава, която подчертава прехода на двата материала. Капитонираната част има от вътрешната страна Microflock Re- подплата с 100% рециклиран полиестер, а частта от softshell е с пълнежа Thinsulate. Рециклираната тъкан и водоустойчивата обработка EcoElite са част от проекта Colmar Green Path и се грижат за природната среда. Ски якета
  • Halti LASKU DX SKI PANTS M Мъжки панталони за ски, червено, размер XL
    Мъжките панталони за ски Halti LASKU DX SKI PANTS са технически модел подходящ за ски спускания и имат добра кройка. Те са идеален избор за любителите на зимните спортове, които желаят да постигат добри резултати. Панталоните са подходящи за използване при различни метеорологични условия. Ски панталони
  • Maloja BEIFUSSM Мъжко хибридно яке, синьо, размер XL
    Мъжкото хибридно яке Maloja BEIFUSSM е един от най-любимите модели. Както всички продукти от колекцията Glide&Ride и този модел е универсален, и е подходящ за колело, ски бягане и различни туристически активности. Изработен е от комбинирането на проветриви и еластични материали, докато на предната му страна се гарантира защита от вятъра. Практичен детайл с висока яка. Благодарение на изчистеният дизайн е подходящ за лесно комбиниране с останалото облекло. Допълнен е с отразителни елементи на гърба и има бродерия Maloja на гърдите. Якета за ски бягане
  • Arcore ABAR Мъжки затоплящи шорти, черно, размер XL
    Мъжките затоплящи шорти Arcore ABAR са идеални за всекидневно носене или за ски каране през зимния период. Лесно се обличат, благодарение на ципа , който е по цялата им дължина. Мембраната им осигурява водоустойчивост и добра дишаемост на материята. Панталони за ски бягане
  • Helly Hansen LEGENDARY INSULATED PANT Ски панталон, жълто, размер XL
    Класическия вид на скиорските панталони е винаги на мода. Панталоните Helly Hansen LEGENDARY INSULATED PANT предлагат отлична водоустойчивост и проветривост, като поддържат тялото на сухо, топло и уютно. Новите модели панталони предлагат затопляне по цялата дължина, а не само в седалищните части и колената . Благодарение на механичното проветряване от вътрешната страна на бедрата се регулира много бързо телесната топлина. Ски панталони
  • Northfinder MALAKI Мъжки панталони за ски, кафяво, размер XXL
    Мъжките ски панталони Northfinder MALAKI ще ти предложат всичко необходимо за ски пистата. Направени са със свалящи се презрамки, оформени колена, цип на крачолите , не запарват и имат отлична водоустойчивост , което ги прави идеални за зимните условия. Ски панталони
  • Fischer PANTS VANCOUER M Мъжки панталони за ски, черно, размер XXL
    Качествените скиорски панталони Fischer PANTS VANCOUER M са един модерен вариант и подходящи за ски спускания. Създадени са от еластична и много лека материя. Предоставят водно и вятърно устойчивост. Перфектно се съчетават със скиорските якета марката Fischer, но могат и да бъдат носени самостоятелно. Ски панталони
  • Colmar MENS DOWN SKI JACKET Мъжко пухено ски яке, черно, размер 54
    Мъжкото пухено ски яке с качулка Colmar MENS DOWN SKI JACKET с геометрични фигури, които оформят капитониран ефект без шевове. Страничните части и подмишниците са от еластичен softshell имат водоустойчивият (10 000 мм) и дишане (10 000 г). Благодарение на мекият си пълнеж от естествен пух 93/7, това яке е идеално за изолираща дреха, която може да се носи при всякакви зимни условия на открито или в комбинация с яке с мембрана. Водоустойчивата повърхностна обработка EcoElite от Teflon е част от проекта Colmar Green Path за опазване на околната среда. Ски якета
  • FUNDANGO BURNABY ANORAK Мъжко ски/сноуборд яке, кафяво, размер XXL
    Мъжкото яке за ски/сноуборд Fundango BURNABY ANORAK са изработени от водоустойчив и дишащ материал, който ще те запази сухи по време на ски спусканията. Якето има къс преден цип и странично закопчаване за лесно обличане. Не му липсва и системата за вентилация, еластични маншети с отвор за палците и подлепени шевове. Качулката и маншетите на ръкавите могат лесно да съберат всичко необходимо. Ски якета
  • Columbia TIMBERTURNER JACKET Мъжко ски яке, черно, размер XL
    Ако се подготвяш за зимната почивка в планината, не забравяй да вземеш със себе си водоустойчивото яке Columbia TIMBERTURNER JACKET, което е със 100г синтетична изолация и с подплата със сребърни точки, които съхраняват топлината на тялото. Повърхностният материал извежда влагата и предлага лесното ѝ изпаряване. За по-висок топлинен комфорт във вътрешната част е необходимо да се пристегнат качулката, маншетите и долният кант. Ако желаеш да се позабавляваш в снега, закопчай снежния колан и студа или влагата няма да достигнат до тялото ти. Всички ценни предмети могат да бъдат съхранени в страничните джобове. Телефонът и много други дребни предмети могат да бъдат поставени във вътрешните джобове. Допълнителните джобове за ски карта и очила правят якето много практично. Моделът е с класическа кройка и е украсено с логото Columbia на гърдите и гърба. Ски якета
  • Fischer PANTS VANCOUER M Мъжки панталони за ски, жълто, размер XL
    Качествените скиорски панталони Fischer PANTS VANCOUER M са един модерен вариант и подходящи за ски спускания. Създадени са от еластична и много лека материя. Предоставят водно и вятърно устойчивост. Перфектно се съчетават със скиорските якета марката Fischer, но могат и да бъдат носени самостоятелно. Ски панталони
  • Maloja MARCUSM Мъжки панталони за ски бягане, черно, размер L
    Мъжките вятърно устойчиви и проветриви панталони Maloja MARCUSM са изработени от рециклирани материали и предлагат голяма свобода на движенията. Подходящи са за ски бягане и всякакви спортни активности през зимата. Материала Stormshell на предната си страна дава отлична защита от вятъра, докато еластичният материал Thermal Stretch Eco в задните части предлага свобода на движенията. На бедрата са поставени вентилационни отвори с цип, ципове има и в долните части на крачолите, за да бъде по-лесно обуването им. Cargo джоба на бедрото и в задната седалищна част са допълнени с бродерията Maloja и отразителни елементи. Панталони за ски бягане
  • Colmar MENS SKI JACKET Мъжко скиорско яке, черно, размер 54
    Мъжкото скиорско яке Colmar MENS SKI JACKET е изработено от еластичен рециклиран полиестер с параметри водоустойчивост (20 000 мм), дишане (20 000 г/м2/24) и обем от 3л. Полиестерната му вътрешност е със подлепена тръбовидна конструкция с геометрични рисунки, която създава капитониран ефект без шевове, има пълнеж от микрополар от 100% рециклирани и водоотблъскващи полиестерни люспи, с ефект подобен на правовите пера. Якето е допълнено със системата Recco , която го прави подходящо за всякакви условия. Водоустойчивата повърхностна обработка EcoElite от Teflon е част от проекта Colmar Green Path за опазване на околната среда. Ски якета
  • O'Neill GTX PSYCHO TECH JACKET Мъжко ски/сноуборд яке, khaki, размер L
    Мъжкото ски/сноуборд яке O'Neill GTX PSYCHO TECH JACKET ще се превърне в твой незаменим модел за зимния сезон. Размера му може да коригираш чрез регулируемите долен кант, маншети и качулка. Якето предлага възможност за свързване с панталон. Разполага с подлепени шевове и протектор за брадата срещу одраскване. Не му липсва и спасителна система RECCO, нито мембрана Gore-Tex, която запазва тялото сухо. Маншетите му са снабдени с отвори за палците. Дизайнът на якето ще ти придаде истински спортен стил. Ски якета
  • Maloja BEIFUSSM Мъжко хибридно яке, khaki, размер L
    Мъжкото хибридно яке Maloja BEIFUSSM е един от най-любимите модели. Както всички продукти от колекцията Glide&Ride и този модел е универсален, и е подходящ за колело, ски бягане и различни туристически активности. Изработен е от комбинирането на проветриви и еластични материали, докато на предната му страна се гарантира защита от вятъра. Практичен детайл с висока яка. Благодарение на изчистеният дизайн е подходящ за лесно комбиниране с останалото облекло. Допълнен е с отразителни елементи на гърба и има бродерия Maloja на гърдите. Якета за ски бягане
  • O'Neill IGNEOUS JACKET Момчешко ски/сноуборд яке, червено, размер 140
    Момчешкото яке O'Neill IGNEOUS JACKET е с класическа кройка и практична качулка. Разполага с бързосъхнещата обработка Hyperdry и термоизолация. Идеално е за прекарване на деня на ски пистата и за излетите през зимата. Допълнете гардероба на детето си с нов модел от марката O'Neill! Ски якета
  • Loap ORISINO Мъжко ски яке, черно, размер XXL
    Мъжкото ски яке Loap ORISINO е изработено с подлепени критични шевове. Допълнено е с вентилация на цип и проветривата мембрана AQUA PRO, която лесно и бързо извежда потта от тялото , за да бъде удобно на целодневно носене. Здравият и водоустойчив материал STORMEX е допълнен със специални еластични и проветриви части в горната част на якето, което забранява събирането на пари във вътрешността му. Подплатата е от 100% полиестерна тафта и има много приятно покритие от кадифено трико. Затоплящият пълнеж на полата е от влакната POLYTHERM, които запазват формата си и благодарение на тях полата се прилепва удобно към тялото. Якето е с класическа кройка и с леко удължен гръб. Качулката е с козирка и може да се откопчва с регулируемо пристягане с ластик. Ръкавите имат в краищата допълнителна каишка за пристягане с лента от велкро, а долният край на якето е регулируем. Долният край на якето може да се регулира. Снежният му колан е зашит и има практични куки за захващане на скиорски панталони. Якето е със здрави ципове, като основният му цип е допълнен с платка, за да защитава брадичката от защипване и студенината му. Всички джобове имат обърнат цип - два скрити джоба в страничните части, на гърдите е друг джоб, четвъртият е също със скрит цип и се намира на лявата предмишница . Във вътрешността се намират два джоба -за ски очила , телефон и имат отвор за слушалка. Ски якета
  • Willard RAGNER Мъжко ски яке, бяло, размер XL
    Мъжкото капитонирано яке Willard RAGNER е направено със затоплящ пълнеж от микровлакна и мембрана. Предлага също водоустойчив цип . вентилация в подмишниците, снежен колан и практични джобове. Ще ти хареса и затоплящата му яка с мека тъкан. Ски якета
  • Odlo AXALP WINTER Мъжки еластичен клин, тъмносиво, размер M
    Мъжкият затоплящ клин Odlo AXALP WINTER е проектиран за бягане в терени и градски улици. Материята е олекотена, не е обемна и отлично извежда потта от тялото. Разработен е с една единствена цел, да създава удобство на тялото при всякакви условия. Панталони за ски бягане
  • Willard IVAR Мъжки ски панталони, черно, размер M
    Мъжките софтшел панталони Willard IVAR са допълнени с регулируеми тиранти. Модела е изработен от пълнеж от термо-изолационен материал и има класическо закопчаване с копчета тик-так. Допълнен е с много практични джобове и има тиранти с възможност за откопчването им. Ски панталони
  • Lewro WIM Детско зимно яке, синьо, размер 128-134
    Детско софтшелово яке Lewro WIM е изработено с термоизолационен пълнеж, който предлага отлично затопляне на тялото. Идеално е за ходене на училище и зимни разходки с приятели. Снежният му колан забранява проникването на снега до тялото. Предлага и джоб за ски картата на ръкава. Качулката може да се регулира и откопчва. Основният цип е подшит с платка, а в горната си част е завършен с протектор за брадичката, което предпазва от одраскване. Допълнено е с отразителни елементи за по-висока безопасност. Ски якета
  • O'Neill TEXTURE JACKET Яке за ски/сноуборд за момчета, khaki, размер 140
    Якето за ски/сноуборд за момчетаO'Neill TEXTURE JACKET не само че предпазва в студения зимен сезон, но и изглежда чудесно. Якето ще ти хареса заради качествената изработка с критично подлепени шевове, с протектора за брадата срещу одраскване и с високата степен на проветривост. Освен това разполага с възможността за свързване с панталон и с регулируеми маншети. Разбира се има и допълнителни елементи като няколкото практични джоба, ръкавели с отвори за палците на китката и светлоотразителни детайли, които гарантират, че на пистата ще те забележат. Наслади се изцяло на зимата, с марката O'Neill това няма да бъде проблем! Ски якета
  • Loap FLOCKY Мъжки панталони за ски, черно, размер XL
    Мъжките скиорски панталони с тиранти Loap FLOCKY са с класическа кройка. Водоустойчивата тъкан STORMEX на повърхността е с воден стълб 5 000 мм, с дишаемост 5 000 г/м2/24ч. и с устойчивото покритие DRYTECH, което защитава от неблагоприятните условия. Допълнено е със затоплящата подплата с пълнеж Polytherm. Материалът отвежда влагата от тялото. Закопчава се с велкро лепенка. Снежните маншети на крачолите защитават от навлизането на снега. Ски панталони
  • TRIMM FALCON Мъжко ски яке, тъмносин, размер S
    Професионалното мъжко ски яке Trimm FALCON е подходящо за любителите всички екстремни спортове. Благодарение на максималната си функционалност, якето е подходящо за всякакви климатични условия. Мек еластичен материал ,които отлично прилепва към всякаква фигура. За водно не пропускливостта на якето се грижи вградената мембрана в материята, водно непропускащите ципове и подлепените шевове. Качулката защитава от неблагоприятните климатични условия. Якето предлага проветряване в подмишниците и откопчващ се снежен колан. Практични джобове за съхранение на дребни предмети. Ски якета
  • FUNDANGO WILLOW PADDED JACKET Мъжко ски/сноуборд яке, синьо, размер 2XL
    Мъжкото яке за ски/сноуборд Fundango WILLOW PADDED JACKET е изработено от водоустойчива и дишаща материя, която заедно с технологията Heat Guard, водоустойчива система за ципа и вентилацията в подмишниците ще ти дава комфорт и сухота през цялото време на пистата. Можете лесно да с регулира в качулката, както и при маншетите на ръкавите, а в джобовете му да се събере всичко необходимо. На якето не му липсват и подлепените шевове в критичните места, възможността за свързване с панталоните и защита за брадичката от прещипване на ципа. Ски якета
  • Lewro WALLIS Детски панталони за сноубордиг, черно, размер 116-122
    Едноцветният панталон Lewro WALLIS е направен с изразителни елементи за сноубордисти. Подходящ е за носене в студено време. Допълнен е с анатомично оформени колена за напълно свободни движения. Ски панталони
  • Klimatex GARET Мъжко хибридно яке, черно, размер M
    Мъжкото хибридно яке Klimatex GARET предлага отлична гъвкавост и функционалност. Ръкавите и гърба му са от еластична тъкан с вътрешна затопляща страна. Предната част и бедрата са направени от устойчиви тъкани с пълнеж от синтетична изолация за постигане на по-добро запазване на топлината и защита от вятъра. Основният цип е допълнен с платка и защитава брадичката от неприятното ѝ нараняване от ципа. Якета за ски бягане
  • Fischer RC4 Ски панталон, тъмносин, размер
    Мъжките панталони Fischer RC4 са предназначени за ски спускания. Моделът е качествен и има прецизно разработени детайли. Динамичният им и спортен дизайн се съчетава перфектно с якето от същата колекция.
  • O'Neill CARBONITE Мъжко яке за ски/сноуборд, кафяво, размер
    Мъжкото яке за ски/сноуборд O'Neill CARBONITE е надежден избор за ски пистата. Разполага с висок воден стълб, но същевременно е проветриво. Снабдено е със сгряваща подплата, регулируема качулка и маншети на ръкавите. Освен това има снежен колан и подлепени критични шевове. Еластичната тъкан предоставя свобода на движението.
  • Loap FEDLIX Мъжко скиорско яке, синьо, размер
    Мъжкото ски яке Loap FEDLIX е идеален избор за всички любители на ските. Панталоните са подходящи за freeride и също така обработени писти , като предлагат отлична защита при всякакви условия. Изработена е от качествения и издръжлив материал STORMEX. Мембраната AQUA PRO в материята е с воден стълб от 5000 мм, дишане от 5000 г/м2/24ч и заедно с подлепените шевове гарантират сухота на тялото, независимо от условията, което е допълнено и с бързо извеждане на влагата. Интензивността на проветряването се приспособява с помощта на отварящите ципове. Изолацията от кухите изолационни влакна POLYTHERM предлагат затопляне и ниски температури, докато удобната подплата от тафта ще се погрижи за комфорта при носене. Якето е с класическа кройка и с леко удължен гръб. Допълнено е с снежен колан, който забранява проникването на снега при падания , а долният край и ръкавите могат да се пристегнат . Регулируема и сваляща се качулка. Якето се закопчава с костен водоустойчив цип, който в края е снабден с платка за предпазване на брадичката от неприятно защипване на кожата. Освен това има еластични ръкави с отвори за палеца, джоб за очила и отвор за слушалки. Има общо пет външни и два вътрешни джоба, които осигуряват достатъчно място за безопасно съхранение на всички необходими предмети.
  • Hi-Tec HELMER II Мъжко скиорско яке, черно, размер
    Мъжкото скиорско яке Hi-Tec HELMER II е подходящо за всякакви спортове при зимни условия. Използваните материали са гаранция за високо ниво на защита от неблагоприятните климатични условия и същевременно предоставят висок комфорт. Неговият оригинален дизайн, високото качество при разработване и вентилационните отвори в подмишниците правят модела още по-атрактивен.
  • Picture PARKER Мъжко яке, тъмнозелено, размер
    Мъжкото яке Picture PARKER е идеално за излети през пролетта. Материята е три слоен softshell с качулка и градски стил. Изработено е с мембрана, която му дава отлична водоустойчивост и проветривост , а непропускащият слой не съдържа пластмаса. Допълнено е с вентилационни ципове за постигане на още по-добра вентилация, когато стане много горещо.Регулируемата му качулка и граденият шал -яка заедно с канта и маншетите предлагат по-голям комфорт и приспособяване.
  • CMP MAN JACKET ZIP HOOD Мъжко ски яке, черно, размер
    Мъжко ски яке CMP MAN JACKET ZIP HOOD. Ушито е от материал, еластичен в 4 посоки и предоставя комфорт при носене и свобода на движението при спортуване. Якето също така разполага с водоустойчив цип, снежен колан и притягане на долния кант. Други негови предимства са свалящата се качулка и регулирането на ръкавите. Якето е снабдено и с 2 странични джоба с цип.
  • Willard STEV Мъжко скиорско яке, синьо, размер
    Мъжкото капитонирано яке Willard STEV е направено със затоплящ пълнеж от микровлакна и мембрана. Има практични джобове, а също така не му липсва и качулка. Материята е водоустойчива и има мембрана , която дава добра защита на пистата.
  • Hannah EDWIN Мъжки ски панталони, черно, размер
    Мъжките скиорски панталони Hannah EDWIN са подходящи за всички, които обичат ските. Материала е допълнен с микро порестото покритие Drypeak, което защитава от сняг и дъжд. Изолацията Duratherm Classic им гарантира оптимална функционалност и топлинен комфорт дори и във влажно време. Издръжливият материал, подлепените шевове, анатомично оформени колена, по-дълбоката седалищната област и маншетите на крачолите предлагат удобство на пистата и извън нея. Колана може да регулира с помощта на ластик и лента от велкро, а тирантите могат да се откопчават. Основните джобове са закопчаващи с цип, за запазване на предметите в тях.
  • O'Neill TEXTURE Мъжко яке за ски/сноуборд, черно, размер
    Мъжко яке за ски/сноуборд O'Neill TEXTURE. Решено е в удобна кройка, която ще ти осигури съвършено удобство и ще те предпази от зимата. Благодарение на бързосъхнещата технология DWR, на затоплянето и на подлепените критични шевове без проблем може да прекараш цял ден на ски пистата. Якето е снабдено с фиксирана качулка, фиксиран снежен колан и с вентилационни зони под мишниците.
  • Loap FEROW Мъжки ски панталони, светлосиньо, размер
    Мъжките ски панталони Loap FEROW са с лепени критични шевове и с воден стълб 5000 и дишаемост 5000 г/м2/24часа. Водоустойчивата и добре дишаща мембрана AQUA PRO се грижи за бързото отвеждане на влагата от тялото и максималния комфорт. Връхният материал STORMEX е с по-висок грамаж и предоставя защита от снега, дъжда и вятъра. Обработката mechanical stretch гарантира еластичност и свобода на движенията при всякакви условия. Топлата изолация от кухи влакна POLYTHERM топли много добре и се приспособява към тялото. Издръжливата защита на вътрешната част на крачолите е от материала STORMEX (двоен слой полиестер). Ски панталоните са с класическа кройка и регулируеми тиранти с лого на марката. Разполагат и с регулируема талия с велкро лепенки, 2 лепени джоба с водоустойчиви ципове и странични каишки за закопчаване към ски яке. Вътрешните еластични маншети са със силиконови каишки за фиксиране и каишки. Долната им част се закопчава с цип и копче. Моделът на снимката е с височина 183 см и носи размер L.
  • Odlo BRENSHOLMEN Панталони за ски бягане, тъмносин, размер
    Мъжките панталони Odlo BRENSHOLMEN са водно и вятърно устойчиви, като защитават тялото от променливите температури и едновременно с това бързо извеждат влагата. Имат практични детайли, еластичен колан с пристягане със шнурче, джобове с цип и силикон за прилепване на крачолите. Тези олекотени панталони се характеризират с материя, която не запарва и има голяма дълготрайност.
  • Colmar JUNIOR BOY SKI JACKET Момчешко скиорско яке, khaki, размер
    Момчешко скиорско яке Colmar JUNIOR BOY SKI JACKET е модел със сваляща се качулка, изработена е от еластична материя от рециклиран полиестер с микрофибър и полулъскав ламиниран водоустойчив ефект. Материята е проветрива и има затоплящия пълнеж Ecosoft, който предлага отлична изолация. Якето е проектирано съгласно безопасните стандарти за детски дрехи. Рециклираната тъкан и водоустойчивата обработка EcoElite са част от проекта Colmar Green Path и се грижат за природната среда.
  • SILVINI FORESTO Мъжки панталон за ски алпинизъм, тъмносин, размер
    Silvini Foresto е мъжки панталон за ски алпинизъм, който е изработен от материала Woven Ultra Light и тънката подплата Primaloft® Evolve Insulation Active. Благодарение на комбинацията от тези материали панталоните са вятърно и водно устойчиви, което ги прави идеални за тежките условия при ски -алпинизма. По цялата им страна са поставени странични разкопчаващи се ципове, което дава възможност за поставянето им над ски обувките и допълнителните дрехи. Освен това на джобовете са поставени джобове с ципове, които дават и отлична вентилация. В края на крачолите имат практични ципове за поставяне над ски обувките.
  • Bula LIFTIE Мъжки затоплен анорак, зелено, размер
    Мъжки затоплен анорак Bula LIFTIE. Двуслоен затоплен анорак, който на пистата не прави компромис между качество, комфорт и свобода на движението. Всичко, каквото изискваш от функционално яке и освен това с елегантност. Модерен скандинавски дизайн, норвежко качество и функционалност.
  • REIMA PERILLE Детско зимно яке с мембрана, светлосиньо, размер
    Детското зимно яке с мембрана Reima PERILLE е ушито от дишащ, водно и вятърно устойчив материал с повърхностната обработка Bionic-Finish Eco. Изолирано е с 100% рециклираните полиестърни влакна Fellex. Използваните материали включително и гладката полиестерна подплата са разрешени от компанията bluesign®. Всички шевове са водоустойчиви. На предната част по цялата дължина се закопчава с цип, който е защитен при брадичката от защипване. Освен това е допълнено и с къс цип за проветряване. Не му липсват двата джоба с цип , дори джоба за ски картата на ръкава от размера 116 и вътрешен джоб с цип. Циповете и джобовете са водоустойчиви. Ръкавите са завършени с еластични маншети и имат отвори за палците. Допълнено е и с вътрешен колан против проникването на снега, който може да се сваля. Якето е устойчиво на износване, може да бъде носене от малкото дете и след това напълно да се рециклира.
  • Colmar JUNIOR BOY SKI JACKET Момчешко скиорско яке, оранжево, размер
    Момчешкото скиорско яке Colmar JUNIOR BOY SKI JACKET е модел с фиксирана качулка и е изработено от комбинацията от два външни материала - водоустойчив еластичен softhellu със затоплящият пълнеж Ecosoft от материала ripstop с пълнежа Comfortemp Soft Padding, където качулката и рамената оформят обемен ефект. Якето е идеално за всякакви зимни активности. Рециклираната тъкан и водоустойчивата обработка EcoElite са част от проекта Colmar Green Path и се грижат за природната среда.
  • Hannah ANCON Мъжко яке за ски с мембрана, кафяво, размер
    Мъжкото яке за ски с мембрана Hannah ANCON е подходящо за всички опитни скиори, които желаят отлична защита от неблагоприятното време и едновременно с това харесват качествен материал, които да бъде устойчив на разкъсвания. Мембранният материал Climatic Element с воден стълб 15 000 мм с DWR водоустойчивата обработка и изолацията Duratherm Pro. Якето е подходящо за използване ALL MOUNTAIN и е допълнено с датчика RECCO. Анатомично оформените ръкави могат да се регулират с велкро ленти в долната си част. Качулката е регулируема и се откопчава. Долният край на якето е също регулируем и предоставя по-голям комфорт. Джоба на ръкава за ски карта е с водоустойчив YKK цип има еластични маншети на ръкавите с отвор за палеца, снежен колан и система от вътрешни джобове По време на ски спусканията през пролетта ще оцениш в него и проветряването в подмишниците. Лепените платки на ръкавите и козирката са практични и са луксозно допълнение, а заедно със силиконовият неплъзгащ печат на рамената и 3D логото се оформя луксозен стил на якето.
  • O'Neill CARBONITE Яке за момчета за ски/сноуборд, оранжево, размер
    Яке за момчета за ски/сноубордO'Neill CARBONITE. Моделът гарантира, че малките скиори ще се насладят максимално на престоя си на ски пистата. Якето разполага с висока степен на водоустойчивост и проветривост и с подлепени критични шевове, така че ще запази тялото сухо през цялото време. Еластичният материал предоставя максимална свобода на движението. Комфорт предлагат също така снежният колан, регулируемите маншети и системата за растеж. В няколкото джоба ще се поберат необходимите дребни предмети, като ски карта или телефон.
  • Lewro BLAIN Детско зимно яке, тъмносиво, размер
    Детско софтшелово яке Lewro BLAIN е изработено с термоизолационен пълнеж, който предлага отлично затопляне на тялото. Идеално е за ходене на училище и зимни разходки с приятели. Снежният му колан забранява проникването на снега до тялото. Предлага и джоб за ски картата на ръкава. Качулката може да се регулира и откопчва. Основният цип е подшит с платка, а в горната си част е завършен с протектор за брадичката, което предпазва от одраскване. Допълнено е с отразителни елементи за по-висока безопасност.
  • Daehlie AWARE Мъжко спортно долнище, черно, размер
    Спортното долнище за бягане Daehlie AWARE е за скиорите, които искат да носят екологични дрехи. Марката се стреми да създава продукти да създаваме продукти, които намаляват вредните емисии сред природата.Панталоните Aware се състои от рециклиран трислоен софтшел, ламиниран с PU мембрана. Тази полиуретанова мембрана е проектирана да задържа влагата, като същевременно отвежда влагата отвътре, така че панталоните изсъхнат бързо и се проветряват добре при тренировки. Панталонът е изработен с подплата на бедрата, за да поддържа на топло и удобно дори в най-студените дни. Тези подплатени панталони за бягане имат оформени колена, ципове в долната част на крачолите, за лесно приспособяване. Изолиращият материал Thermore® Ecodown, който се състои предимно от рециклираните влакна от пластмасови бутилки.
  • FUNDANGO TILBURY Мъжко яке за ски/сноуборд, сиво, размер
    Мъжко яке за ски/сноуборд Fundango TILBURY. Разполага с два странични ципа и с регулируема качулка. Водоустойчивият и проветрив слой Dripex запазва тялото сухо през цялото време на носене. В четирите джоба може да прибереш необходимите неща, които искаш да са ти под ръка.

Последно видяно

Ски костюми за мъже - Скиорските костюми се състоят от ски яке и ски панталон. Предлагат се също и гащеризони, относно комплект от една част. Скиорските костюми се предлагат в различни модели и цветове. Всичко зависи от личните ви предпочитания и модни вкусове, можете да избирате между монохромни костюми, различни цветове ски якета и ски панталони, ски якета с качулка или без, ски якета и панталони с различни мотиви и модели като линии, етно модели, кръгове, триъгълници и т.н. Можете да решите да комбинирате ски костюма сами, от ски панталони и ски якета на различни модели и марки. В този случай най-добре е да обърнете внимание, че цветовете и мотивите на панталоните и якето са добре пригодени. Ако комбинирате самите костюма, изборът е наистина страхотен, за да можете по-добре да изразите модния си стил и вкус. Втората възможност е да закупите комплект. Ако се решите за този подход, няма да имате проблем с комбинирането, защото вече е добре комбинирано. Супер опция също са гащеризоните, еднокомпонентни ски костюми, които са много удобни и практични и лесни за носене. При избора на скиорски костюм, най-важно е да се обърне внимание на качеството на материала. Материалът, разбира се, трябва да бъде водоустойчив и може да бъде по-дебел или леко по-тънък. Обърнете внимание на детайли като еластичен ръкав, който ще предотврати проникването на студ и сняг и ще затегне ръкавиците, които носите. Високата яка на цип също е предимство, тъй като в комбинация с качулка ще предпази врата дори и устните и част от лицето от студения въздух и вятъра.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх