Най-голямата модна платформа в България

Онлайн пазаруване на дрехи и обувки за дами от размер A

1993
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Ziaja Basic Care бял вазелин 30 мл.
    Ziaja Basic Care, 30 мл., Сапуни за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло Ziaja Basic Care , който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: подобрява сухата кожа понижава сърбежа и паренето по кожата регенерира кожата възвръща еластичността на кожата хидратира кожата в дълбочина Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
  • Batiste Original сух шампоан малка опаковка 50 мл.
    Batiste Original, 50 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Batiste Original ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване. Характеристики: поглъща излишната мазнина премахва замърсяванията подхранва и подсилва прави косата ухаеща Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата. С пръсти леко масажирайте отделните кичури и после срешете косата добре.
  • Curaprox Surgical четка за зъби mega soft 1 бр.
    Curaprox Surgical, 1 бр., Четки за зъби за мъже, Четката за зъби Curaprox Surgical поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите достига и до труднодостъпните места лесно се обслужва придава блясък на повърхността на зъбите Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Playboy Play It Sexy дезодорант с пулверизатор за жени 75 мл.
    Playboy Play It Sexy, 75 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Слейте ароматите си в хармонична цялост. Дезодорантът Playboy Play It Sexy освобождава същото ухание, както аромата ви във флакона, а двата продукта заедно оформят перфектна двойка. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава дълговременно усещане за комфорт и чистота придава свежест допълва аромата от същата серия
  • Sebamed Face Care регенериращ балсам за устни с UVA и UVB филтри 4,8 гр.
    Sebamed Face Care, 4,8 гр., балсами за устни за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Sebamed Face Care е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва осигурява защита на устните от външните влияния предоставя на сухите устни моментално облекчение предпазва от слънчевите лъчи Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Tesori d'Oriente White Musk парфюмна вода за жени 100 мл.
    Tesori d'Oriente White Musk, 100 мл., Парфюмна вода за жени, Прелъстяването е игра, а неустоимият аромат е женското оръжие, с което винаги ще имате преднина. Парфюмната вода Tesori d'Oriente White Musk ще ви обгърне в чувствен, изтънчен аромат винаги, когато искате да блеснете. ориенталски аромат пудрен аромат подчертава чувствеността на всяка жена аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Brazil Keratin Green Tea Mask успокояваща и регенерираща маска 1 бр.
    Brazil Keratin Green Tea Mask, 1 бр., Крем-маски за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Brazil Keratin Green Tea Mask обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: отстранява мъртвите кожни клетки хидратира в дълбочина и интензивно подхранва Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Brazil Keratin Facial Mask Deep Sea детоксикираща маска за лице 1 бр.
    Brazil Keratin Facial Mask Deep Sea, 1 бр., Крем-маски за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Brazil Keratin Facial Mask Deep Sea обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: детоксикира кожата на лицето ефективно почиства порите Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Brazil Keratin Facial Mask Golden регенерираща маска със злато 1 бр.
    Brazil Keratin Facial Mask Golden, 1 бр., Платнени маски за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Brazil Keratin Facial Mask Golden обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт озарява и освежава хидратира в дълбочина и интензивно подхранва Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Ziaja Olive Leaf пилинг-гел 200 мл.
    Ziaja Olive Leaf, 200 мл., Пилинг за тяло за жени, Ексфолирането, или отстраняването на мъртви кожни клетки, е най-ефективният начин да се радвате на гладка кожа. С помощта на съдържащите се фини частички пилингът за тяло Ziaja Olive Leaf ексфолира кожата ви и така я избавя от замърсяванията и мъртвите кожни клетки. Осигурява цялостно изглаждане и по-бързо възстановяване, като подобрява и циркулацията на кръвта. След нанасянето му кожата е съвършено мека, озарена и подмладена. Характеристики: премахва мъртвите кожни клетки прави кожата фина и еластична Начин на употреба: Навлажнете кожата и масажирайте с леки кръгови движения. После обилно изплакнете.
  • Ziaja Natural Olive мехлем с маслини за суха атопична кожа 20 мл.
    Ziaja Natural Olive, 20 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Ziaja Olive Oil подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: регенерира и витализира подхранва в дълбочина възстановява здравината на кожата и я прави изпъната Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето. Ползвайте редовно всяка сутрин.
  • Ziaja Sensitive хипоалергенна маска 7 мл.
    Ziaja Sensitive, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Sensitive обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: този продукт не дразни кожата възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт хидратира в дълбочина и интензивно подхранва Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Ziaja Olive Oil почистващ гел с екстракт от маслини 200 мл.
    Ziaja Olive Oil, 200 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Ziaja Olive Oil ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице този продукт не дразни кожата предотвратява изсушаването на кожата на лицето
  • Ziaja Family Shampoo шампоан за нормална коса 500 мл.
    Ziaja Family Shampoo, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ziaja Family Shampoo ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата прави косата гладка Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Batiste Hint of Colour Dark Hair сух шампоан за кафяви и тъмни нюанси на косата 200 мл.
    Batiste Hint of Colour Dark Hair, 200 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Batiste Hint of Colour Dark Hair ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване. Характеристики: поглъща излишната мазнина създава богат и ефирен обем подобрява текстурата на косъма не оставя бели следи в косата Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата. С пръсти леко масажирайте отделните кичури и после срешете косата добре.
  • Batiste Tropical освежаващ сух шампоан 200 мл.
    Batiste Tropical, 200 мл., Сухи шампоани за жени, Сухият шампоан Batiste Tropical ще възвърне обема и свежия вид на вашата прическа. Насладете се на усещането за чиста коса без измиване. Характеристики: поглъща излишната мазнина освежава и изпълва с въздух удължава ефекта на измитата коса създава богат и ефирен обем Начин на употреба: Разклатете добре преди употреба. Нанесете предимно в корените на косата от разстояние 20–30 см от главата.
  • Elmex Sensitive вода за уста за чувствителни зъби 100 мл.
    Elmex Sensitive, 100 мл., Води и спрейове за уста за мъже, Водата за уста Elmex Sensitive не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите. Характеристики: бори се срещу възникване на зъбен кариес намалява чувствителността на зъбите Начин на употреба: След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
  • Green Pharmacy Hair Care Ginseng шампоан за мазен скалп и сухи краища на косата 350 мл.
    Green Pharmacy Hair Care Ginseng, 350 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Green Pharmacy Hair Care Ginseng ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата подсилва косъма предотвратява преждевременен косопад придава блясък и обем Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
  • Green Pharmacy Hair Care Horsetail масло от репей против косопад 100 мл.
    Green Pharmacy Hair Care Horsetail, 100 мл., Класически масла за коса за жени
  • Soraya Collagen & Elastin почистващ тоник с витамини А и Е 200 мл.
    Soraya Collagen & Elastin, 200 мл., Почистващ тоник за жени, Също толкова важен, колкото самият процес на почистване, е и преходът между почистването и следващата рутина за грижа. Тоникът за лице Soraya Collagen & Elastin свързва по идеален начин отделните стъпки на тези процеси и обогатява цялостната ви рутина. Грижи се за финалното почистване на кожата, при което отстранява остатъците от грим, замърсявания, но и от почистващи продукти, като същевременно деликатно тонизира кожата. Оставя я не само перфектно чиста и готова за следващата грижа, но и освежена, успокоена и с нужния баланс. Характеристики: избавя кожата от нечистотии и мазнини незабавно успокоява кожата оставя кожата фина, свежа и сияеща поддържа pH на кожата в равновесие Начин на употреба: Нанесете върху козметичен тампон и с кръгови движения прилагайте по лицето. Не изплаквайте. С леки движения прилагайте по лицето. Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
  • Signal Herbal Fresh паста за зъби 75 мл.
    Signal Herbal Fresh, 75 мл., пасти за зъби за мъже, Пастата за зъби Signal Herbal Fresh комплексно се грижи за вашите зъби и венци и предоставя приятен свеж дъх. Характеристики: освежава дъха почиства зъбите предпазва от зъбен кариес грижи се за венците Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
  • Dermacol Hyaluron Therapy 3D интензивна хидратираща маска с хиалуронова киселина 16 гр.
    Dermacol Hyaluron Therapy 3D, 16 гр., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Dermacol Hyaluron Therapy 3D обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва отстранява мъртвите кожни клетки възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт озарява и освежава този продукт не дразни кожата прави кожата копринено мека на допир Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
  • Ziaja Marigold нежен крем за лице с витамин Е 100 мл.
    Ziaja Marigold, 100 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Ziaja Marigold подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: подхранва в дълбочина Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Ziaja Goat's Milk регенериращ крем за ръце за суха или много суха кожа 50 мл.
    Ziaja Goat's Milk, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Ziaja Goat's Milk . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата прави кожата фина и мека регенерира предотвратява изсъхването на кожата Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Semilac Accessories пила за нокти с акрил и гел 100/180
    Semilac Accessories, Моделиране на нокти за жени, Оформените нокти са вашата визитка – покажете се в най-добра светлина. Пилата за нокти Semilac Accessories ви позволява от удобството на дома ви точно оформяне и дребни корекции като от салон. Благодарение на нея ноктите ви винаги ще изглеждат поддържани и без каквито и да е неравности. Характеристики: оформя и скъсява ноктите можете да ползвате за естествени и изкуствени нокти има практична форма за по-добро захващане Начин на употреба: Приближете към нокътя и с леки движения изпилявайте в една посока.
  • Semilac Accessories абразивно блокче за матиране на нокътя преди моделиране
    Semilac Accessories, Моделиране на нокти за жени, Оформените нокти са вашата визитка – покажете се в най-добра светлина. Пилата за нокти Semilac Accessories ви позволява от удобството на дома ви точно оформяне и дребни корекции като от салон. Благодарение на нея ноктите ви винаги ще изглеждат поддържани и без каквито и да е неравности. Характеристики: точно и симетрично изпилява
  • Bione Cosmetics Keratin + Argan регенериращ шампоан за блясък и мекота на косата 260 мл.
    Bione Cosmetics Keratin + Argan, 260 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Bione Cosmetics Keratin + Argan ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: подсилва косъма регенерира и подхранва косата придава блясък и обем Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • TePe Compact Tuft еднолъчева четка за зъби 1 бр.
    TePe Compact Tuft, 1 бр., Единични четки за мъже, Единичната четка за зъби TePe Compact Tuft позволява наистина цялостно почистване на отделните зъби. Представлява идеален начин и за грижа за скоби, мостове или импланти. Характеристики: почиства всеки зъб поотделно осигурява превенция от възпаляване на венците голям досег на влакната Начин на употреба: Леко натиснете с четката на зъба, за да се разтворят влакната във формата на ветрило и с кръгово движение почистете зъба.
  • Yankee Candle Spiced Orange вотивна свещ 49 гр.
    Yankee Candle Spiced Orange, 49 гр., Вотивни свещи Ароматизатори за дома, Вотивната свещYankee Candle Spiced Orange придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат пикантен аромат есенен аромат Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
  • Yankee Candle Wedding Day вотивна свещ 49 гр.
    Yankee Candle Wedding Day, 49 гр., Вотивни свещи Ароматизатори за дома, Вотивната свещYankee Candle Wedding Day придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно. Характеристики: цветен аромат сладък аромат Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • TePe Original четки за междузъбно пространство смес 8 бр.
    TePe Original, 8 бр., Грижа за междузъбно пространство за мъже, Четката за междузъбно пространство TePe Original е неразделна част от денталната хигиена. Достига и до труднодостъпните места и така предотвратява образуването на зъбен кариес. Характеристики: грижи се за перфектно почистване на междузъбното пространство гарантира предотвратяване на пародонтоза намалява риска от възникване на зъбен кариес Начин на употреба: Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
  • Ziaja Foot Care подхранващ крем за крака 50 мл.
    Ziaja Foot Care, 50 мл., Кремове за крака за жени, В рутината си за грижа не трябва да забравяте за краката си, защото всеки ден те са натоварени, както от ходене, така и от стоене прав и само благодарение на редовната грижа ще продължат да бъдат красиви и готови да изминават следващите хиляди крачки. Продуктът Ziaja Foot Care е разработен специално за нуждите на ходилата, краката ви и тяхната кожа. Затова им осигурява именно грижата, чрез която те остават красиви, с усещане за комфорт и без раздразнение. Характеристики: хидратира кожата притежава регенеративен ефект поддържа еластичността на кожата Начин на употреба: Нанесете върху краката и масажирайте леко.
  • Ziaja Cucumber почистващ мицеларен гел 190 мл.
    Ziaja Cucumber, 190 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето Ziaja Cucumber ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: нежно и старателно измива цялото лице приятно освежава Начин на употреба: Нанасяйте всяка сутрин и/или вечер върху влажно лице и разпенете. После изплакнете.
  • Ziaja Intima гел за интимна хигиена 200 мл.
    Ziaja Intima, 200 мл., Интимна хигиена за жени, Искате ли да се чувствате свежи и уверени? Продуктът Ziaja Intima се грижи щадящо за външните интимни части на тялото, помага да се поддържат чисти и носи усещане за комфорт. Освен това е формулиран така, че да се съобразява и да не нарушава естественото рН на кожата на интимните части, което е ключово за правилната и балансирана интимна хигиена. Характеристики: нежно измива чувствителните зони на тялото не дразни редуцира раздразненията и зачервяванията Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.
  • Tesori d'Oriente White Musk душ крем за жени 250 мл.
    Tesori d'Oriente White Musk, 250 мл., Продукти за душ за жени, Превърнете ежедневния си душ или вана в уникално изживяване, на което ще се наслаждавате през целия ден. Продуктът за душ Tesori d'Oriente White Musk ще придаде на кожата ви прекрасен аромат и ще зарадва сетивата ви. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите възстановява усещането за комфорт на кожата допълва аромата от същата серия
  • Tesori d'Oriente White Musk продукт за вана за жени 500 мл.
    Tesori d'Oriente White Musk, 500 мл., Продукти за баня за жени, Подарете си мощна доза от любимия аромат. Продуктът за вана Tesori d'Oriente White Musk ще поглези кожата ви и едновременно с това ще се погрижи от горещата вана да се разнася прекрасен аромат. Характеристики: измива фино прави кожата кадифено фина и мека увеличава интензивността на аромата от същата колекция
  • Eva Honey балсам за устни с мед 5 гр.
    Eva Honey, 5 гр., балсами за устни за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Eva Honey е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва осигурява защита на устните от външните влияния прави устните меки и нежни поправя напуканите устни моментално създава комфорт на кожата предоставя на сухите устни моментално облекчение Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Eva Menthol избелваща пудра за зъби 3 в 1 ментол 30 гр.
    Eva Menthol, 30 гр., Избелващи пудри за мъже, Избелващата пудра Eva Menthol нежно отстранява петна, причинени от тютюнопушене, храна или стареене на зъбите. Резултатът е съвършена лъчиста усмивка. Характеристики: избелва зъбите гарантира защита на зъбния емайл минерализира зъбния емайл освежава дъха Начин на употреба: Нанесете върху влажна четка за зъби избелващата пудра и постъпвайте както при нормално почистване на зъбите.
  • Ziaja Olive Leaf каолинова маска за лице 7 мл.
    Ziaja Olive Leaf, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Olive Leaf обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва отстранява мъртвите кожни клетки прави кожата копринено мека на допир Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Bione Cosmetics Hyaluron Life тоник за почистване на лице и грим с хиалуронова киселина 255 мл.
    Bione Cosmetics Hyaluron Life, 255 мл., Почистване на кожата за жени, Свалянето на грима е основна стъпка от грижата за кожата на лицето, която никога не трябва да пропускате. Продуктът за премахване на грим Bione Cosmetics Hyaluron Life ефективно отстранява от лицето ви целия макиаж и оставя кожата ви нежна, перфектно чиста и подготвена за следващата грижа. Характеристики: ефективно отстранява грима от кожата оставя кожата напълно чиста подхранва кожата има освежаващ и успокояващ ефекти придава на кожата хидратация предотвратява изсушаването на кожата на лицето на допир кожата е фина и омекотена Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите. Не изплаквайте.
  • Farmona Herbal Care Nettle шампоан за мазна коса 330 мл.
    Farmona Herbal Care Nettle, 330 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Farmona Herbal Care Nettle ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата придава на косата фин аромат Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Ziaja Olive Oil крем за ръце и нокти 80 мл.
    Ziaja Olive Oil, 80 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Ziaja Olive Oil . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата предотвратява изсъхването на кожата прави кожата фина и мека Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Eva Fluor избелваща пудра за зъби 3 в 1 30 гр.
    Eva Fluor, 30 гр., Избелващи пудри за мъже, Избелващата пудра Eva Fluor нежно отстранява петна, причинени от тютюнопушене, храна или стареене на зъбите. Резултатът е съвършена лъчиста усмивка. Характеристики: избелва зъбите гарантира защита на зъбния емайл минерализира зъбния емайл освежава дъха укрепва емайла ограничава образуването на зъбен кариес Начин на употреба: Нанесете върху влажна четка за зъби избелващата пудра и постъпвайте както при нормално почистване на зъбите.
  • Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss балсам под формата на спрей против косопад 200 мл.
    Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Грижата без изплакванеIdeepharm Radical Med Anti Hair Loss придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: качествено подобрява структурата на косъма увеличава гъстотата и здравината на косата активира дейността на корените на косата притежава регенеративен ефект лесен за приложение Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
  • Nivea Creme Soft твърд сапун 100 гр.
    Nivea Creme Soft, 100 гр., Сапуни за жени, Редовното старателно миене на кожата е ключово за поддържането на правилна хигиена и в този случай не е достатъчна само вода. Твърдият сапун Nivea Creme Soft е доказана в годините класика, която гарантира качествена хигиена. Ефективно измива кожата на ръцете, избавя я от всички замърсявания и омазняване и я оставя нежна на допир. И още нещо, след изразходването му няма да се налага да изхвърляте пластмасов отпадък – защото за разлика от обикновените течни сапуни не е опакован в пластмасова бутилка. Характеристики: фино почиства кожата подхранва и хидратира образува богата пяна ухае приятно не дразни и не изсушава кожата Начин на употреба: Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
  • Bione Cosmetics Hyaluron Life мляко за почистване на грим с хиалуронова киселина 255 мл.
    Bione Cosmetics Hyaluron Life, 255 мл., Почистване на кожата за жени, Свалянето на грима е основна стъпка от грижата за кожата на лицето, която никога не трябва да пропускате. Продуктът за премахване на грим Bione Cosmetics Hyaluron Life ефективно отстранява от лицето ви целия макиаж и оставя кожата ви нежна, перфектно чиста и подготвена за следващата грижа. Характеристики: ефективно отстранява грима от кожата придава на кожата хидратация на допир кожата е фина и омекотена Начин на употреба: Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите.
  • Green Pharmacy Foot Care крем за пети, страдащи от мазоли и загрубяла кожа 75 мл.
    Green Pharmacy Foot Care, 75 мл., Кремове за крака за жени, В рутината си за грижа не трябва да забравяте за ходилата, защото всеки ден те са натоварени както от ходене, така и от стоене прави и само благодарение на редовната грижа ще продължат да бъдат красиви и готови да изминават следващите хиляди крачки. Кремът за крака Green Pharmacy Foot Care се грижи идеално за сухата и груба кожа, омекотява я, гали ходилата ви и ги оставя меки като коприна. Без повече напукани пети, затвърдяла кожа и мазоли, само нежни и гладки ходила, които няма да се срамувате да показвате на света. Характеристики: притежава регенеративен ефект отлично омекотява и подхранва успокоява кожата поддържа еластичността на кожата Начин на употреба: Нанесете върху краката и масажирайте леко.
  • Dr. Santé Argan спрей за увредена коса 150 мл.
    Dr. Santé Argan, 150 мл., Продукти за разресване на косата за жени, Грижата без изплакванеDr. Santé Argan придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: предоставя на косата хидратация и подхранване притежава регенеративен ефект качествено подобрява структурата на косъма прави косата красиво блестяща и жизнена Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
  • Green Pharmacy Hair Care Greater Burdock шампоан против косопад 350 мл.
    Green Pharmacy Hair Care Greater Burdock, 350 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Green Pharmacy Hair Care Greater Burdock ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата стимулира растежа на косата подсилва косъма предотвратява преждевременен косопад Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
  • Green Pharmacy Hair Care Red Peppers масло от репей за стимулиране растежа на косата 100 мл.
    Green Pharmacy Hair Care Red Peppers, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Поглезете касата си с луксозна грижа. Класическото олио за коса на Green Pharmacy Hair Care Red Peppers ще я направи копринена, мека и блестяща. Характеристики: осигурява на косата здравина и еластичност възстановява увредената структура на косъма видимо регенерира и предпазва косата подхранва косата в дълбочина
  • Nivea Creme Care твърд сапун 100 гр.
    Nivea Creme Care, 100 гр., Сапуни за жени, Редовното старателно миене на кожата е ключово за поддържането на правилна хигиена и в този случай не е достатъчна само вода. Твърдият сапун Nivea Creme Care е доказана в годините класика, която гарантира качествена хигиена. Ефективно измива кожата на ръцете, избавя я от всички замърсявания и омазняване и я оставя нежна на допир. И още нещо, след изразходването му няма да се налага да изхвърляте пластмасов отпадък – защото за разлика от обикновените течни сапуни не е опакован в пластмасова бутилка. Характеристики: почиства кожата в дълбочина не дразни и не изсушава кожата подхранва и хидратира ухае приятно Начин на употреба: Нанесете сапун върху кожата, леко разпенете и масажирайте. Изплакнете с хладка вода.
  • Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss шампоан против косопад 300 мл.
    Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: предотвратява преждевременен косопад измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата подсилва косъма стимулира растежа на косата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Yankee Candle Black Coconut вотивна свещ 49 гр.
    Yankee Candle Black Coconut, 49 гр., Вотивни свещи Ароматизатори за дома, Вотивната свещYankee Candle Black Coconut придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно. Характеристики: летен аромат плодов аромат сладък аромат Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
  • Colgate Plax Cool Mint вода за уста 250 мл.
    Colgate Plax Cool Mint, 250 мл., Води и спрейове за уста за мъже, Водата за уста Colgate Plax Cool Mint не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите. Характеристики: убива бактериите осигурява свеж дъх Начин на употреба: След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
  • Babaria Urea крем за ръце с анти-бръчков ефект 50 мл.
    Babaria Urea, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Babaria Urea . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: бързо се абсорбира хидратира и подхранва кожата прави кожата фина и мека предпазва от вредните влияния на външната среда регенерира Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Yankee Candle Vanilla Cupcake ароматна свещ Classic средна 411 гр.
    Yankee Candle Vanilla Cupcake, 411 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Yankee Candle Vanilla Cupcake придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: сладък аромат гурме аромат Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Ziaja Intimate Creamy Wash гел за интимна хигиена за чувствителна кожа 200 мл.
    Ziaja Intimate Creamy Wash, 200 мл., Интимна хигиена за жени, Искате ли да се чувствате свежи и уверени? Продуктът Ziaja Intimate Creamy Wash се грижи щадящо за външните интимни части на тялото, помага да се поддържат чисти и носи усещане за комфорт. Освен това е формулиран така, че да се съобразява и да не нарушава естественото рН на кожата на интимните части, което е ключово за правилната и балансирана интимна хигиена. Характеристики: нежно измива чувствителните зони на тялото поддържа естествената стойност на pH и го обновява не дразни Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.
  • Ziaja Mamma Mia ланолинов мехлем за зърна за кърмещи жени 15 гр.
    Ziaja Mamma Mia, 15 гр., Грижа за гърдите за жени, Кожата на шията и деколтето е тънка, склонна към прояви на стареене и често губи форма по-рано от останалите зони на лицето и тялото. Ето защо изисква специална грижа, чиято формула и консистенция са разработени специално за нуждите ѝ. Продуктът Ziaja Mamma Mia се справя със специфичните проблеми в зоната на деколтето и шията. Придава на кожата по тези места подхранване и хидратация, действа против признаците на стареене и така подобрява нейната здравина и еластичност. Благодарение на него кожата на шията и деколтето ви ще изглежда по-изпъната, гладка и цялостно подмладена. Характеристики: хидратира в дълбочина регенерира Начин на употреба: С редовната употреба на продукта ще увеличите неговия ефект.
  • Ziaja Cucumber пилинг маска с ензими 7 мл.
    Ziaja Cucumber, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Cucumber обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва прави кожата копринено мека на допир озарява и освежава Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Ziaja Cleansing Eye за премахване на очен грим 120 мл.
    Ziaja Cleansing Eye, 120 мл., Премахване на грим от очите за жени, За да свалите от очите си спирала, очна линия, молив или сенки, е необходимо да използвате специални средства. Продуктът за премахване на грим Ziaja Cleansing Eye ефективно отстранява всички замърсявания и грим от околоочната зона. Щадящата му формула е специално предназначена именно за чувствителната кожа около очите и гарантира перфектното почистване без раздразнение. Характеристики: грижливо премахва всички видове очен грим има успокояващ ефект хидратира и омекотява кожата Начин на употреба: Преди употреба старателно разклатете. Нанесете върху козметичен памучен тампон, приложете на затворените очи и оставете за малко да престои.
  • THD Home Fragrances Lemongrass aроматизиращ дифузер с пълнител 100 мл.
    THD Home Fragrances Lemongrass, 100 мл., Арома дифузери със зареждане Ароматизатори за дома, Ароматизиращият дифузер THD Home Fragrances Lemongrass представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор. Ароматизиращият дифузер съдържа пълнител, който с помощта на поставените пръчици постепенно се изпарява във въздуха и създава много уютен аромат в помещението. Характеристики: свеж аромат Начин на употреба: Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Този ароматизиращ дифузер се доставя включително с пълнителя. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.
  • CutisHelp Health Care B - Mentolen конопен охлаждащ гел с ментол за мускули и стави 200 мл.
    CutisHelp Health Care B - Mentolen, 200 мл., Възстановяване и масажи за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло CutisHelp Health Care B - Mentolen, който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: регенерира кожата Начин на употреба: Ползвайте при необходимост.
  • G.U.M End-Tuft четка за зъби с много снопчета софт 1 бр.
    G.U.M End-Tuft, 1 бр., Четки за зъби за мъже, Четката за зъби G.U.M End-Tuft поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: достига и до труднодостъпните места предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите лесно се обслужва отстранява зъбната плака Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Ziaja Marigold успокояващ крем за лице за суха до чувствителна кожа 50 мл.
    Ziaja Marigold, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Ziaja Marigold подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: регенерира и витализира интензивно хидратира подхранва в дълбочина подмладява кожата и й придава енергия Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Ziaja Mask регенерираща маска за лице 7 мл.
    Ziaja Mask, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Mask обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт озарява и освежава хидратира в дълбочина и интензивно подхранва Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Ziaja Mask почистваща маска за лице 7 мл.
    Ziaja Mask, 7 мл., Почистваща маска за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Mask обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: освобождава нечистотите в порите и ги изтегля предотвратява прекомерното образуване на себум хидратира в дълбочина и интензивно подхранва отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Ziaja Mintperfekt Activ реминализираща вода за уста 500 мл.
    Ziaja Mintperfekt Activ, 500 мл., Води и спрейове за уста за мъже, Водата за уста Ziaja Mintperfekt Activ не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите. Характеристики: бори се срещу възникване на зъбен кариес защита от зъбния налеп осигурява свеж дъх укрепва емайла намалява чувствителността на зъбите Начин на употреба: След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
  • Ziaja Mask успокояваща маска за лице 7 мл.
    Ziaja Mask, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Mask обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва отстранява мъртвите кожни клетки прави кожата копринено мека на допир възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Ziaja Mask хидратираща маска за лице 7 мл.
    Ziaja Mask, 7 мл., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Ziaja Mask обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт прави кожата копринено мека на допир хидратира в дълбочина и интензивно подхранва Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Lip Smacker Fanta Strawberry стилен балсам за устни в чашка вкус Strawberry 7.4 гр.
    Lip Smacker Fanta Strawberry, 7.4 гр., балсами за устни за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Lip Smacker Fanta Strawberry е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва осигурява защита на устните от външните влияния поправя напуканите устни моментално създава комфорт на кожата предоставя на сухите устни моментално облекчение Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Nivea Micellar Shampoo подсилващ мицеларен шампоан 400 мл.
    Nivea Micellar Shampoo, 400 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Nivea Micellar Shampoo ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата подсилва косъма регенерира и подхранва косата прави косата гладка Състав: не съдържа силикони Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
  • Nivea Protective Care защитен крем за ръце 75 мл.
    Nivea Protective Care, 75 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Nivea Protective Care . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата предпазва от вредните влияния на външната среда предотвратява изсъхването на кожата ухае приятно Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Jeanne en Provence Les Carnets de Jeanne Flanerie dans Le Verger парфюмна вода сменяема за жени 120 мл.
    Jeanne en Provence Les Carnets de Jeanne Flanerie dans Le Verger, 120 мл., Парфюмна вода за жени, Ако обичате плодове, дамската парфюмна вода Jeanne en Provence Les Carnets de Jeanne Flanerie dans Le Verger ще плени сърцето ви. Трудно е да се устои на деликатните, сочни плодови нотки, които несъмнено ще направят по-приятен всеки ваш ден. чист, свеж аромат плодов аромат за жени с романтична душа свеж аромат, идеален за по-топло време аромат, подходящ за всекидневно носене идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост
  • Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ масло против коспад с активатор за растеж 100 мл.
    Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 100 мл., Класически масла за коса за жени, Подарете на косата си луксозна грижа. Сухото олио Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ прави косата мека, нежна и блестяща. Характеристики: подобрява структурата на косъма видимо регенерира и предпазва косата Начин на употреба: Нанесете по скалпа с пипетата. Можете да използвате и като компрес за коса. После обилно изплакнете с вода.
  • Green Pharmacy Body Care Aloe & Rice Milk хидратиращо мляко за тяло с подхранващ ефект 500 мл.
    Green Pharmacy Body Care Aloe & Rice Milk, 500 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Green Pharmacy Body Care Aloe & Rice Milkсе грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: подобрява сухата кожа осигурява дълготрайна хидратация и еластичност предоставя комфорт и жизненост на кожата ефективно регенерира кожата укрепва кожната бариера оставя кожата кадифено фина на допир Начин на употреба: Нанесете върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
  • Green Pharmacy Body Care загряващо масажно масло 200 мл.
    Green Pharmacy Body Care, 200 мл., Масажни масла за жени, Имате ли усещането, че кожата ви се нуждае от нещо повече от грижата, предоставяна от млякото или крема? Маслото за лице Green Pharmacy Body Care обогатява страхотно рутината ви – осигурява на кожата екстра доза подхранване, подпомага регенерацията и се грижи тя да бъде гладка. Характеристики: подхранва и се грижи за кожата прави кожата гъвкава и омекотена стяга отпуснатата кожа оставя кожата кадифено мека видимо омекотява кожата Начин на употреба: Нанесете малко количество от олиото и леко масажирайте по кожата на цялото тяло. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Dr. Santé Argan хидратиращ шампоан за увредена коса 250 мл.
    Dr. Santé Argan, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Dr. Santé Argan ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата интензивно хидратира подсилва косъма регенерира и подхранва косата прави косата гладка Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
  • Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ серум против косопад с активатор за растеж 100 мл.
    Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеIntensive Hair Therapy Bh Intensive+ придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: предоставя на косата хидратация и подхранване притежава регенеративен ефект активира дейността на корените на косата качествено подобрява структурата на косъма увеличава гъстотата и здравината на косата Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
  • Kallos Oxi кремообразна активираща емулсия 12% за професионална употреба 60 мл.
    Kallos Oxi, 60 мл., Оксиданти за жени, Активиращата емулсия Kallos Oxi е неизбежен препарат към перманентните и полу-перманентните бои за коса. Характеристики: действа като окислител при боядисване на косата Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция. Смесете в правилно съотношение с боята за коса. Само за професионална употреба.
  • Bielenda Carbo Detox Active Carbon почистваща маска с активни въглища за смесена и мазна кожа 8 гр.
    Bielenda Carbo Detox Active Carbon, 8 гр., Почистваща маска за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Bielenda Carbo Detox Active Carbon обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: освобождава нечистотите в порите и ги изтегля хидратира в дълбочина и интензивно подхранва премахва мъртвите кожни клетки отстранява мъртвите кожни клетки прави кожата копринено мека на допир почиства кожата в дълбочина Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Bielenda Carbo Detox Active Carbon почистваща маска с активни въглища за суха до чувствителна кожа 8 гр.
    Bielenda Carbo Detox Active Carbon, 8 гр., Почистваща маска за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Bielenda Carbo Detox Active Carbon обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва почиства кожата в дълбочина прави кожата копринено мека на допир възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт озарява и освежава този продукт не дразни кожата Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • G.U.M Original White 563 Medium четка за зъби медиум 1 бр.
    G.U.M Original White 563 Medium, 1 бр., Четки за зъби за мъже, Четката за зъби G.U.M Original White 563 Medium поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: отстранява зъбната плака придава блясък на повърхността на зъбите лесно се обслужва предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Delia Cosmetics Cameleo Silver балсам за руса и сива коса неутрализиращ жълтеникавите оттенъци 200 мл.
    Delia Cosmetics Cameleo Silver, 200 мл., Кондиционери и балсами за жени, Балсамът Delia Cosmetics Cameleo Silver гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може. Характеристики: предоставя необходимата хидратация изглажда и въздейства срещу накъдряне прави цвета на косата по-наситен Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
  • TePe Extra Soft четки за междузъбно пространство смес 6 бр.
    TePe Extra Soft, 6 бр., Грижа за междузъбно пространство за мъже, Четката за междузъбно пространство TePe Extra Soft е неразделна част от денталната хигиена. Достига и до труднодостъпните места и така предотвратява образуването на зъбен кариес. Характеристики: грижи се за перфектно почистване на междузъбното пространство гарантира лесно боравене и употреба не дразни и не уврежда зъбите или венците продуктът е подходящ и за ползване на импланти, скоби и мостове Начин на употреба: Поставете четката в междузъбните пространства и почистете с движения напред и назад.
  • Spokar Dental Care восъчен конец за зъби 50 м
    Spokar Dental Care, 50 м, Конци за зъби за мъже, Конецът за зъби Spokar Dental Care е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне. Характеристики: премахва зъбната плака под линията на венците отстранява отпадъците от храна има восъчна повърхност Начин на употреба: Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
  • Spokar Plus Medium четка за зъби медиум 1 бр.
    Spokar Plus Medium, 1 бр., Четки за зъби за мъже, Четката за зъби Spokar Plus Medium поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: отстранява зъбната плака предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите лесно се обслужва Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Spokar Plus Soft четка за зъби софт 1 бр.
    Spokar Plus Soft, 1 бр., Четки за зъби за мъже, Четката за зъби Spokar Plus Soft поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: отстранява зъбната плака придава блясък на повърхността на зъбите лесно се обслужва Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
  • Yankee Candle Pink Sands вотивна свещ 49 гр.
    Yankee Candle Pink Sands, 49 гр., Вотивни свещи Ароматизатори за дома, Вотивната свещYankee Candle Pink Sands придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно. Характеристики: свеж аромат цветен аромат цитрусови аромати сладък аромат аромат на чист въздух Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Yankee Candle Fluffy Towels вотивна свещ 49 гр.
    Yankee Candle Fluffy Towels, 49 гр., Вотивни свещи Ароматизатори за дома, Вотивната свещYankee Candle Fluffy Towels придава на вашия дом прекрасен аромат и създава уютна атмосфера, в която винаги се чувствате чудесно. Характеристики: аромат на чист въздух Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
  • Colgate Extra Clean Medium четки за зъби medium 3 бр.
    Colgate Extra Clean Medium, 3 бр., Четки за зъби за мъже, Четката за зъби Colgate Extra Clean Medium поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: отстранява зъбната плака придава блясък на повърхността на зъбите лесно се обслужва предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите достига и до труднодостъпните места Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • Eubos Basic Skin Care регенериращ крем за ръце 50 мл.
    Eubos Basic Skin Care, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Eubos Basic Skin Care . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: регенерира прави кожата фина и мека предпазва кожата Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Diva & Nice Cosmetics Professional скосена четка за сенки за очи MAX 519/08 1 бр.
    Diva & Nice Cosmetics Professional, 1 бр., Четки и гъби за жени, Четката за очи Diva & Nice Cosmetics Professional е незаменим помощник при всяко гримиране на очите. Характеристики: помага за усъвършенстване на грима улеснява нанасянето на грима позволява бързо нанасяне на сенките за очи чудесно приляга в ръката Начин на употреба: С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения. Ползвайте плоската част на четката за нанасяне на сенки за очи, заоблената страна на четката ползвайте за разнасяне и смесване на цветовете или за прилагане на сянка като линия под долния клепач.
  • Diva & Nice Cosmetics Professional четка за сенки за очи MAX 519/05 1 бр.
    Diva & Nice Cosmetics Professional, 1 бр., Четки и гъби за жени, Четката за очи Diva & Nice Cosmetics Professional е незаменим помощник при всяко гримиране на очите. Характеристики: позволява бързо нанасяне на сенките за очи помага за усъвършенстване на грима улеснява нанасянето на грима чудесно приляга в ръката Начин на употреба: С помощта на четката нанасяйте сенките на клепачите на очите. Извършвайте леки движения. Ползвайте плоската част на четката за нанасяне на сенки за очи, заоблената страна на четката ползвайте за разнасяне и смесване на цветовете или за прилагане на сянка като линия под долния клепач.
  • G.U.M Classic Small четка за зъби софт 1 бр.
    G.U.M Classic Small, 1 бр., Четки за зъби за мъже
  • G.U.M Classic Compact четка за зъби софт 1 бр.
    G.U.M Classic Compact, 1 бр., Четки за зъби за мъже
  • Garnier Mineral Invisible рол- он против изпотяване 50 мл.
    Garnier Mineral Invisible, 50 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Garnier Mineral Invisible предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест придава дълговременно усещане за комфорт и чистота придава свежест Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Bione Cosmetics Cannabis регенериращ и омекотяващ балсам за ръце 205 мл.
    Bione Cosmetics Cannabis, 205 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Bione Cosmetics Cannabis . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата прави кожата фина и мека регенерира предотвратява изсъхването на кожата предпазва кожата Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Nivea Hawaii Flower & Oil освежаващ душ гел 250 мл.
    Nivea Hawaii Flower & Oil, 250 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Nivea Hawaii Flower & Oil ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите интензивно хидратира възстановява усещането за комфорт на кожата прави кожата кадифено фина и мека Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.

Последно видяно

Женското облекло и мода, рокли, обувки, бижута, обувки, панталони и маратонки с отстъпки и отстъпки от всички онлайн магазини за мода вече са на едно място, за да можете лесно да сравнявате цените и да ги купувате онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх