Най-голямата модна платформа в България

Nike онлайн пазаруване на дрехи и обувки за дами от размер 8

119
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Nike E-SERIES AD Дамски обувки за свободното време, бежово, размер 41
    Дамски обувки за свободното време Nike E-SERIES AD. Решени са в спортно елегантен стил, който чудесно се съчетава с различни видове аутфит. Текстилната горна част от мрежест материал е много проветрива, а кръглите връзки са класика, която няма да те разочарова. Обуването е улеснено от гайката, разположена отзад.
  • Nike AIR MAX EXCEE Дамски обувки за свободно носене, бяло, размер 38
    Дамските кецове Nike AIR MAX EXCEE са изработени в красиви цветове от смесени материали ,като: естествена и синтетична кожа, за да бъде постигната по-голяма дълготрайност. Мрежестата материя предоставя много добра проветривост, а велурът гарантира уникален стил. Зашитите детайли подчертават уникална изработка. Леката камера Air Max заедно с меката пяна в междинната подметка омекотява всяка крачка. Гъвкавата гумена подметка гарантира перфектно сцепление.
  • Nike AIR MAX SYSTM Дамски обувки за свободното време, бяло, размер 40.5
    Дамски обувки за свободното време Nike AIR MAX SYSTM. Със своя ретро дизайн съживяват стила на 80-те години. Горната част от смесен материал е издържлива и проветрива, а изпробваният с времето сегмент Max Air, първоначално проектиран за професионални бегачи, приятно омекотява. Обувките разполагат с издържлива гумена подметка, която не пързаля. Открий своя стил и комфорт с тези прекрасни обувки.
  • Nike AIR MAX AP Дамски обувки за свободното време, бежово, размер 39
    Дамските обувки за свободното време Nike AIR MAX AP са елегантни и спортни. Комфортно с тях ще преминеш границата между минало и настояще. Нотките на традиционни елементи напомнят на модела Air Max97, а изчистената горна част с по-мека междинна подметка придава на обувката модерен вид. Дизайнът с нисък профил с подплатен кант, въздушната мрежа и удобната стелка чудесно ще завършат всеки аутфит.
  • Nike TANJUN EASE Дамски обувки за свободното време, черно, размер 40
    Дамски обувки за свободно време Nike TANJUN EASE предлагат отлична функционалност и стил. Системата при петата FlyEase дава възможност за удобно обуване и събуване без помощта на ръката.Еластичните връзки са пришити- не се пристягат. Горната част е От материал, който се разтяга и приспособява към ходилото, за да могат бързо да се нагодят към краката. Междинната подметка от пяна и леката подметка в мрежовидна форма перфектно абсорбиране на вибрациите и предлага бързо стартиране. Ниска част около глезена, прави модела по-елегантен и обхваща крака.Моделът е удобен и много здрав.
  • Nike AIR MAX AP Дамски обувки за всекидневно носене, бяло, размер 38.5
    Елегантният и спортен дизайн на дамските обувки Nike AIR MAX AP бързо ще ги превърне в твоя любим. Моделът е с нисък профил, с подплатен кант , въздушна мрежа и удобна горна част на омекотяваща стелка. Новият модел въздушна възглавничка е поставен по цялата дължина на обувките и това е удобството, което всеки трябва да опита. В миналото обувките са били проектирани за енергично бягане, а днес са изработени с нисък профил и изглеждат елегантни. Междинната подметка е от пяна, която е прави невероятно мека и бързо възвръща енергията в обувката при всяко стъпване. Подметката от гума е неплъзгаща и много устойчива.
  • Nike AIR WINFLO 9 W Дамски обувки за бягане, розово, размер 39
    Достатъчно бързи за ежедневно бягане, достатъчно леки за приятно удобство. Обувките Nike AIR WINFLO 9 приятно обтягат крака и на всеки следващ километър го придържат в правилна позиция. В междинната подметка е разположено голямо количество пяна, която придава на стъпването допълнителна плавност. Завържи си връзките и бягай да постигнеш целите си.
  • Nike MC TRAINER 2 W Дамски обувки за тенис, бяло, размер 38
    Дамските спортни обувки Nike MC TRAINER 2 W дават възможност за плавни движения при кръгови тренировки в зали и скоростни тренировки на открито. Това са многофункционални обувки, които комбинират в себе си добра стабилност и устойчивост. Дават също така и удобство за да се съсредоточи състезателя върху своята енергичност при постигане на целта си. Обувките подкрепят краката при тренировките - от кляканията до повтарящият се спринт, за да не е нужно да се сменят. Подметките в областта на петата са по-широки, за да стабилизират крака при вдигания на тежести. Покривният слой при пръстите и връзките повишават тяхната устойчивост. Поддържащата част се пристяга добре около петата отстрани за плътно прилепване, когато затегнете връзките. Меката им стелка предлага омекотяване, а в страничните им части е повдигната за да поддържа краката при страничните им движения. Гумата в подметките осигурява сцепление върху трева и подове във фитнес зали.
  • Nike AIR MAX EXCEE Дамски обувки за свободното време, розово, размер 36.5
    Дамски обувки за свободното време Nike AIR MAX EXCEE. Разполагат със съвършен дизайн, инспириран от модела Nike Air Max 90, така че въпреки модерния си стил, отдават чест на класиката. При този нов модел сегментът Nike Air може да се види през три прозорчета. Междинната подметка от пяна и подметката от пяна с гумени подплатявания са леки, удобни и дълготрайни. Горната част е изработена от мрежа, кожа и велур с прикриващи слоеве от изкуствена кожа и затова е издържлива, здрава и удобна.
  • Nike LEGEND ESSENTIAL 2 Дамски спортни обувки, светлосиньо, размер 39
    Дамските спортни обувки Nike LEGEND ESSENTIAL 2 предлагат стабилност на петата, еластичност под пръстите и опора в страничните части. Имат отлично приспособяване към пода, което помага при тренировки, HIIT, упражнения на уреди или групови тренировки.
  • Nike COURT ROYALE 2 MID Дамски кецове, бяло, размер 41
    Дамските спортни обувки с висок профил Nike COURT ROYALE 2 MID са завръщане в миналото. Дизайн, който е владеел улиците в края на 70-те години. Разполагат с кожена горна част и гумена подметка с грайфер, тип рибена кост, за максимално сцепление и омекотяване.
  • Nike AIR MAX SC Дамски обувки за свободното време, бяло, размер 41
    Дамските обувки за свободното време Nike AIR MAX SC са изработени в едноцветен дизайн и смесени материала, което им дава по-голяма издръжливост. Допълнената мрежа в модела им дава необходимата проветривост. Олекотената въздушна възглавничка Max Air е в комбинацията с меката пяната и това създава отлично омекотяване за краката. Гъвкавата гумена подметка гарантира перфектно сцепление.
  • Nike QUEST 5 W Дамски обувки за бягане, розово, размер 39
    Притегни връзките и се подготви за нови по-големи цели. Дамските обувки за бягане Nike QUEST 5 W ще ти помагат да ги постигнеш . Обувките предлагат неутрално стъпване и отлично сцепление, което дава лекота и удобство. Производителя се съсредоточил върху пяната, с което се додава омекотяване и се предава по-плавно движението от петата към пръстите.
  • Nike TANJUN Дамски обувки за свободното време, бяло, размер 40.5
    Дамските обувки за свободното време Nike TANJUN с качествена изработка са всичко, което ти е необходимо за постигането на максимално удобство. Горната им част се приспособява към стъпалото, а междинната подметка от пяна и подметката предоставят отлично омекотяване. Ниският подплатен кант нарушава спортния стил и придава на обувките елегантност. Отстрани са декорирани с лого на марката Nike.
  • Nike React Art3mis Wmn's
    Митична симфония на текстури и форми, Nike NSW React Vision Essential предоставя несравним комфорт и стил. Преувеличените форми и характерната комбинация от материали добавят към сюрреалистичната естетика. Ползи Междинната подметка Nike React и меката гумена подметка осигуряват ненадминат, целодневен комфорт от петата до петите. Микро детайлите, преувеличени пропорции и многотекстурна естетика придават на тази обувка уникален външен вид. Подплатеният език се чувства изключително мек и удобен. Преувеличена скоба за пета от TPU насърчава стабилността и визуалната хармония. информация за продукта Лого на D / MS / X на езика Издърпайте езичетата на петата и езика за лесно включване и изключване D / MS / X Шесто измерение не направи съкращението, когато командирите на OG преименуваха Blue Ribbon Sports, но сега това стана повече от несъответствие в списъка „не“. D / MS / X представлява изключителното, съчетаващо културата и спортното облекло за подривен подход към високата мода, създаден за улиците.
  • Nike REVOLUTION 7 W Дамски маратонки за бягане, бяло, размер 40
    Дамските маратонки за бягане Nike REVOLUTION 7 W са стилни, удобни и създават много добро сцепление с асфалта, за да бъде лесно постигнато необходимото темпо. Това е любимият модел на феновете, който предлага мекота и гладко бягане без компромиси.
  • Nike AIR WINFLO 9 W Дамски обувки за бягане, бяло, размер 38.5
    Достатъчно бързи за ежедневно бягане, достатъчно леки за приятно удобство. Обувките Nike AIR WINFLO 9 приятно обтягат крака и на всеки следващ километър го придържат в правилна позиция. В междинната подметка е разположено голямо количество пяна, която придава на стъпването допълнителна плавност. Завържи си връзките и бягай да постигнеш целите си.
  • Nike RENEW RIDE 3 Дамски обувки за бягане, бяло, размер 41
    Дамските обувки за бягане Nike RENEW RIDE 3 всеки ден осигуряват комфорт при бягане. Добре фиксират крака и са удобни, така че може да изразиш потенциала си на бегач. Горната част е изчистена, свежа и разполага с контактни точки, които улесняват обуването и събуването. Толкова са удобни, че ще искаш да ги носиш и след бягане.
  • Nike AIR WINFLO 9 W Дамски обувки за бягане, винен, размер 37.5
    Достатъчно бързи за ежедневно бягане, достатъчно леки за приятно удобство. Обувките Nike AIR WINFLO 9 приятно обтягат крака и на всеки следващ километър го придържат в правилна позиция. В междинната подметка е разположено голямо количество пяна, която придава на стъпването допълнителна плавност. Завържи си връзките и бягай да постигнеш целите си.

Последно видяно

Женското облекло и мода, рокли, обувки, бижута, обувки, панталони и маратонки с отстъпки и отстъпки от всички онлайн магазини за мода вече са на едно място, за да можете лесно да сравнявате цените и да ги купувате онлайн или в магазина.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх