Най-голямата модна платформа в България

Отстъпки и намаления от размер A

856
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Ziaja Baby мляко за тяло за деца и бебета над 1 м. 300 мл.
    Ziaja Baby, 300 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Ziaja Baby осигурява на деликатната детска кожа необходимата хидратация и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не нарушава естествените функции. Характеристики: хидратира и омекотява детската кожа успокоява раздразненията лесно се втрива и бързо попива Начин на употреба: Нежно масажирайте чистата и суха кожа с достатъчно количество от продукта и оставете да абсорбира.
  • Delia Cosmetics Professional Face Care Argan Oil интензивен регенериращ и подмладяващ серум с арганово масло за лице, врат и деколкте 10 мл.
    Delia Cosmetics Professional Face Care Argan Oil, 10 мл., Серуми за лице за жени, Имате ли усещането, че ви трябва нещо повече освен грижата, предлагана от крема? Серумът за лице Delia Cosmetics Professional Face Care Argan Oil обогатява чудесно ежедневната ви рутината – глези кожата и осигурява интензивна грижа. Благодарение на високата концентрация на активно действащи вещества ефектът му върху кожата е многократно по-изразителен и бърз, отколкото при крема за лице. Освен това нанасянето му е улеснено от течната текстура, която попива в кожата изключително добре. Характеристики: възстановява свежестта и младежката красота на кожата помага за отстраняване на признаците за стареене на кожата регенерира кожата и предотвратява нейното раздразване Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Farmona Dermacos Anti-Acne тоник за редуциране на разширените пори 150 мл.
    Farmona Dermacos Anti-Acne, 150 мл., Почистващ тоник за жени, Също толкова важен, колкото самият процес на почистване, е и преходът между почистването и следващата рутина за грижа. Тоникът за лице Farmona Dermacos Anti-Acne свързва по идеален начин отделните стъпки на тези процеси и обогатява цялостната ви рутина. Грижи се за финалното почистване на кожата, при което отстранява остатъците от грим, замърсявания, но и от почистващи продукти, като същевременно деликатно тонизира кожата. Оставя я не само перфектно чиста и готова за следващата грижа, но и освежена, успокоена и с нужния баланс. Характеристики: избавя кожата от нечистотии и мазнини Начин на употреба: Ползвайте всяка сутрин и/или вечер.
  • Whitewash Nano конец за зъби с избелващ ефект 25 м
    Whitewash Nano, 25 м, Конци за зъби за мъже, Конецът за зъби Whitewash Nano е важно допълнение към грижата за междузъбното пространство. Помага в борбата срещу бактериите там, където четката за зъби не може да достигне. Характеристики: лесно се плъзга между зъбите гарантира грижливост към венците Начин на употреба: Ползвайте след нормалното почистване на зъбите за окончателно почистване на междузъбните пространства или след ядене за премахване на заседналата храна между зъбите.
  • Nivea Men Invisible Black & White антиперспирант-спрей Fresh 150 мл.
    Nivea Men Invisible Black & White, 150 мл., Душ гелове за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Men Invisible Black & White предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълговременно усещане за свежест продуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа не оставя петна върху облеклото Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Farmona Radical Hair Loss подсливащ шампоан за слаба, склонна към оредяване коса 400 мл.
    Farmona Radical Hair Loss, 400 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Farmona Radical Hair Loss ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата подсилва косъма намалява чупенето на косата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Dove Body Love крем за ръце за суха кожа 75 мл.
    Dove Body Love, 75 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Dove Body Love . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: хидратира и подхранва кожата прави кожата фина и мека бързо се абсорбира Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Martinelia Magic Ballet Lip Balm Duo балсам за устни (за деца )
    Martinelia Magic Ballet Lip Balm Duo, 2x4 гр., Комплекти за деца за деца, Балсамът за устни Martinelia Magic Ballet се грижи отлично за детските устни. Характеристики: изключително подходящ за подарък с любим детски мотив веднага възстановява и подхранва устните има успокояващ ефект хидратира в дълбочина
  • Labello Active Care балсам за устни за мъже 4,8 гр.
    Labello Active Care, 4,8 гр., балсами за устни за мъже, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Labello Active Care е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва осигурява защита на устните от външните влияния моментално създава комфорт на кожата Състав: без парфюм Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Dermacol Aroma Ritual Grape & Lime течен сапун антистрес 250 мл.
    Dermacol Aroma Ritual Grape & Lime, 250 мл., Сапуни за жени, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Dermacol Aroma Ritual Grape & Lime щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете отстранява нечистотиите и бактериите подхранва кожата грижи се за кожата на ръцете Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • Nivea Creme Care кремообразен течен сапун 250 мл.
    Nivea Creme Care, 250 мл., Сапуни за жени, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Nivea Creme Care щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете предотвратява изсушаване на кожата придава на кожата копринен финес Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • Dermacol Men Agent Sensitive Feeling душ гел 3 в 1 250 мл.
    Dermacol Men Agent Sensitive Feeling, 250 мл., Шампоани за мъже, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Dermacol Men Agent Sensitive Feeling ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: предоставя грижа за косата и кожата измива кожата и отстранява нечистотиите възстановява усещането за комфорт на кожата след употреба придава усещане за свежест и енергия продуктът е разработен специално за нуждите на мъже предотвратява изсушаване на кожата Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Dermacol Men Agent Gentleman Touch душ гел 3 в 1 250 мл.
    Dermacol Men Agent Gentleman Touch, 250 мл., Шампоани за мъже, Душ гелът и шампоан 2 в 1 Dermacol Men Agent Gentleman Touch бързо и ефективно измива както кожата на цялото тяло, така и косата. Характеристики: предоставя грижа за косата и кожата прави кожата приятно свежа придава на косата мъжествен аромат след употреба придава усещане за свежест и енергия нежно измива кожата на цялото тяло Начин на употреба: Нанесете върху влажна коса и кожата на цялото тяло, леко разпенете, масажирайте и после старателно измийте.
  • Dr. Müller Tiger ointment мехлем 8 гр.
    Dr. Müller Tiger ointment, 8 гр., Възстановяване и масажи унисекс, Характеристики: успокоява и освежава кожата регенерира кожата за ползване за тялото и лицето Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране. Ползвайте при необходимост.
  • Margarita Kaké Maké душ-мляко за деца 250 мл.
    Margarita Kaké Maké, 250 мл., Къпане на деца за деца, Пяната за вана Margarita Kaké Maké осигурява малко спокойствие и заслужен отдих след тежък ден. Характеристики: ухае приятно хидратира и подхранва кожата създава богата пяна
  • Regina Calming силно успокояващ гел за след ухапване от насекомо 27 мл.
    Regina Calming, 27 мл., Гелове за тяло за жени, Начин на употреба: Постъпвайте съгласно инструкциите на опаковката.
  • Kallos Profipil Developer активираща емулсия за боя за вежди и мигли 60 мл.
    Kallos Profipil Developer, 60 мл., Грижа и оформяне на миглите за жени, Природата не ви е дарила с толкова изразителни мигли, колкото ви се иска? Серумът Kallos Profipil Developer подпомага растежа им и ги укрепва от коренчетата, за да придобият дължина и плътност. Резултатът е не само по-дълги, но и подхранени и по-здрави на външен вид мигли, които освен това падат по-малко. Продуктът подчертава погледа ви и помага на красотата на очите ви да изпъкне. Характеристики: лесно и бързо приложение в уюта на дома Начин на употреба: Ползвайте съгласно приложената инструкция.
  • Green Pharmacy Hand Care Chamomile течен сапун 460 мл.
    Green Pharmacy Hand Care Chamomile, 460 мл., Течни сапуни за жени, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Green Pharmacy Hand Care Chamomile щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете подхранва кожата предотвратява изсушаване на кожата придава на кожата копринен финес освежава и придава жизненост на кожата грижи се за кожата на ръцете Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • Palmolive Kitchen Hand Wash Anti Odor сапун за ръце 300 мл.
    Palmolive Kitchen Hand Wash Anti Odor, 300 мл., Резервни пълнители за жени, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Palmolive Kitchen Hand Wash Anti Odor щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете отстранява нечистотиите и бактериите предотвратява изсушаване на кожата придава на кожата копринен финес Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • Palmolive Naturals Delicate Care течен сапун за ръце пълнител 500 мл.
    Palmolive Naturals Delicate Care, 500 мл., Резервни пълнители за жени, Редовното миене на ръцете, особено преди хранене, след посещение на тоалетната или прибиране отвън, е ключово за поддържането на правилна хигиена. Течният сапун Palmolive Naturals Delicate Care щадящо, но ефективно избавя кожата на ръцете от замърсяванията, като я оставя копринено мека и нежна на допир. Освен това заради начина си за нанасяне е по-хигиеничен, отколкото класическите твърди сапуни. Характеристики: щателно измива кожата на ръцете придава на кожата копринен финес предотвратява изсушаване на кожата подхранва кожата Начин на употреба: Нанасяйте върху мокри ръце и леко разпенете. Обилно изплакнете ръцете.
  • Alpa Toddler Wet wipes нежни мокри кърпички за бебета за чувствителна кожа 72 бр.
    Alpa Toddler Wet wipes, 72 бр., Специална грижа за кожата за деца, Почистващите кърпички лесно, бързо и надеждно се грижат за детската кожа. Характеристики: за употреба за тяло и лице
  • Woodwick Trilogy Café Sweets ароматна свещ с дървен фитил (hearthwick) 453.6 гр.
    Woodwick Trilogy Café Sweets, 453.6 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Trilogy Café Sweets придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: сладък аромат по време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уют след изгарянето на продукта, опаковката може да се използва като стилен аксесоар Състав: дървен фитил съдържа соев восък Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка.
  • Garnier Skin Naturals Moisture+ Fresh Look енергизираща маска за околоочната зона 6 гр.
    Garnier Skin Naturals Moisture+ Fresh Look, 6 гр., Маски за околоочната зона за жени, Околоочният контур е много чувствителна зона, чиято кожа е изключително тънка и крехка, затова е и по-склонна към признаци на умора и стареене. Ето защо изисква специална грижа, чиято формула и консистенция са разработени специално за нуждите ѝ. Маската за очи Garnier Skin Naturals Moisture+ Fresh Look допълва страхотно любимия ви крем винаги, когато имате усещането, че обичайната грижа не е достатъчна за вашата околоочна зона. Маската подобрява качеството на кожата около очите и връща жизнения, свеж и отпочинал вид. Характеристики: намалява отоците и тъмните кръгове интензивно хидратира отстранява признаците на стрес и умора успокоява околоочната зона Начин на употреба: Оставете да престои за времето, посочено на опаковката.
  • Organic Shop Natural Coconut & Shea интензивна маска за коса с хидратиращ ефект 250 мл.
    Organic Shop Natural Coconut & Shea, 250 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаOrganic Shop Natural Coconut & Shea е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина интензивно хидратира придава на косата ослепителен блясък Състав: без силикони Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Lavera Bio Mint дълбоко почистваща маска 2x5 мл.
    Lavera Bio Mint, 2x5 мл., Почистваща маска за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Lavera Bio Mint обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: ефективно почиства порите предотвратява прекомерното образуване на себум почиства кожата в дълбочина Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете маската на тънки слоеве върху почистеното лице, избягвайте зоните на очите. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Jeanne Arthes Colonial Club Signature тоалетна вода за мъже 100 мл.
    Jeanne Arthes Colonial Club Signature, 100 мл., Тоалетна вода за мъже, Не позволявайте на нищо да ви спре и изживейте всеки миг докрай. Мъжката тоалетна вода Jeanne Arthes Colonial Club Signature ще ви осигури мигновен прилив на енергия на сетивно ниво. Тя ще ви събуди и ще внесе яснота и лекота във всяко ваше действие. ароматично ухание с билкови нотки дървесен аромат за активния и енергичен мъж свеж аромат, идеален за по-топло време аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Country Candle Stardust Daylight чаена свещ 42 гр.
    Country Candle Stardust Daylight, 42 гр., Чаени свещи Ароматизатори за дома, Чаената свещ Country Candle Stardust Daylight сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус. Характеристики: цветен аромат зимен аромат празничен аромат ориенталски аромат пикантен аромат Състав: продуктът може да се рециклира памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Palmolive Naturals Camellia Oil & Almond душ крем 250 мл.
    Palmolive Naturals Camellia Oil & Almond, 250 мл., Душ кремове за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ кремът Palmolive Naturals Camellia Oil & Almond е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и подхранване, като я гали с меката си кремообразна текстура. Защитава баланса на кожата и гарантира, че хидролипидната бариера на повърхността на кожата няма да се наруши и да доведе до изсушаването ѝ. Характеристики: нежно почиства кожата и избавя от нечистотии интензивно хидратира възстановява усещането за комфорт на кожата подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • AHAVA Time To Clear пилинг маска за лице с кал 8 мл.
    AHAVA Time To Clear, 8 мл., Механични пилинги за жени, Благодарение на действието си в дълбочина и ексфолиращия си ефект почистващият пилинг AHAVA Time To Clear ще ви помогне да предотвратите появата на несъвършенства по кожата на лицето. Не само избавя кожата от всички замърсявания, но и отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата. Характеристики: премахва мъртвите кожни клетки старателно измива и почиства цялото лице премахва черните точки и излишния себум Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите.
  • AHAVA Time To Treat възстановяващ пилинг за лице 8 мл.
    AHAVA Time To Treat, 8 мл., Механични пилинги за жени, Благодарение на действието си в дълбочина и ексфолиращия си ефект почистващият пилинг AHAVA Time To Treat ще ви помогне да предотвратите появата на несъвършенства по кожата на лицето. Не само избавя кожата от всички замърсявания, но и отстранява мъртвите кожни клетки, които имат тенденция да запушват порите, да са причина за черните точки или повехналия и безжизнен оттенък на кожата. Характеристики: старателно измива и почиства цялото лице премахва мъртвите кожни клетки озарява и уеднаквява кожата Начин на употреба: Нанесете върху влажно лице, леко масажирайте и после внимателно изплакнете с вода. Избягвайте зоната на очите. Ползвайте по 1–3 пъти седмично.
  • Organic Shop Grapefruit & Lime активен душ-гел 280 мл.
    Organic Shop Grapefruit & Lime, 280 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Organic Shop Grapefruit & Lime ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: омекотява и повишава еластичността на кожата измива кожата и отстранява нечистотиите подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Johnson's® Bedtime детско мляко за тяло за добър сън 300 мл.
    Johnson's® Bedtime, 300 мл., Детска грижа за тяло за деца, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Johnson's® Bedtime придава на деликатната детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: подхранва детската кожа хидратира и омекотява детската кожа подкрепя естествените функции на кожата Начин на употреба: Нанесете по кожата на тялото според потребностите и леко разтривайте.
  • Johnson's® Bedtime миещ гел за добър сън за детска кожа 500 мл.
    Johnson's® Bedtime, 500 мл., Почистване на детската кожа на лицето и тялото за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Johnson's® Bedtime оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Точно обратното – допринася за подхранването, хидратацията и омекотяването ѝ. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: прави кожата фина и еластична има хидратиращ ефект Начин на употреба: Нанесете на мокра кожа и леко отмивайте. След това изплакнете обилно.
  • Skil Summer Crush Vanilla Ice Cream парфюмиран спрей за тяло за жени 250 мл.
    Skil Summer Crush Vanilla Ice Cream, 250 мл., Спрейове за тяло за жени, Обгърнете се с ухание, придаващо прекрасно настроение през целия ден! Дамското парфюмното масло Skil Summer Crush Vanilla Ice Cream е израз на оптимизъм и усещане за пълно щастие. сладък аромат за жени с романтична душа аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Colgate Total Original паста за зъби 20 мл.
    Colgate Total Original, 20 мл., пасти за зъби за мъже, Пастата за зъби Colgate Total Original предоставя комплектна грижа за устната кухина и венците. Почиства зъбите от зъбната плака и остатъците от храна и в същото време се грижи за венците и лигавицата на устната кухина. Характеристики: надеждно почиства зъбите ограничава образуване на зъбна плака Начин на употреба: Почиствайте зъбите минимално 2 пъти дневно с качествена четка. Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина.
  • Woodwick Trilogy Fruits of Summer ароматна свещ с дървен фитил 275 гр.
    Woodwick Trilogy Fruits of Summer, 275 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Trilogy Fruits of Summer придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: плодов аромат цитрусови аромати сладък аромат летен аромат по време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уют дълъг период на горене Състав: съдържа соев восък дървен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Minions Bath Bomb пенлива топка за вана Raspberry 1 бр.
    Minions Bath Bomb, 1 бр., Къпане на деца за деца, Обичате да си почивате в горещата вана? Пенливата топка за вана Minions Bath Bomb ще ви гарантира заслужено ароматно и релаксиращо усещане след дългия ден. Характеристики: създава богата пяна закачлив детски мотив ухае приятно хидратира и подхранва кожата Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Jeanne Arthes La Ronde des Fleurs Rose de Grasse парфюмна вода за жени 30 мл.
    Jeanne Arthes La Ronde des Fleurs Rose de Grasse, 30 мл., Парфюмна вода за жени, Всяка жена заслужава букет прекрасни цветя. Парфюмната вода Jeanne Arthes La Ronde des Fleurs Rose de Grasse е китка от най-прелестните цветни нотки, образуващи заедно съчетание, изпълнено с чувственост, женственост и капка романтика. цветен аромат за жени с романтична душа аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Bebble Body Milk хидратиращ лосион за тяло за деца от раждането им 200 мл.
    Bebble Body Milk, 200 мл., Детска грижа за тяло за деца, Продуктът Bebble Body Milk нежно се грижи за детската кожа и й придава необходимата хидратация. Характеристики: подхранва детската кожа поддържа естествената защитна способност на кожата хидратира и омекотява детската кожа Състав: продуктът е хипоалергенен Начин на употреба: Нанесете по кожата на тялото според потребностите и леко разтривайте.
  • Garnier Skin Naturals Pure Charcoal черна платнена маска с екстракт от морски водорасли 28 гр.
    Garnier Skin Naturals Pure Charcoal, 28 гр., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Garnier Skin Naturals Pure Charcoal обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва освобождава нечистотите в порите и ги изтегля този продукт не дразни кожата Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После внимателно отлепете маската. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
  • Jeanne en Provence Jasmin Secret душ масло 250 мл.
    Jeanne en Provence Jasmin Secret, 250 мл., Душ олио за жени, Не искате да подценявате ежедневната хигиена, но при миене с обикновен душ гел кожата ви е склонна към прекомерно изсушаване? Душ гелът Jeanne en Provence Jasmin Secret е идеалният избор за вас. Не само помага да отстраните всички замърсявания, докато се миете, но осигурява на кожата необходимата хидратация и оставя върху нея защитен филм. С него ще се радвате на перфектна чистота, без да се нарушава естествената липидна бариера на повърхността на кожата. Характеристики: нежно измива и почиства кожата на цялото тяло избавя от нечистотии подхранва и се грижи за кожата Състав: съдържа най-малко 95% съставки с натурален произход Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Kallos Spa Indulging Hand Cream крем за ръце 50 мл.
    Kallos Spa Indulging Hand Cream, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Kallos Spa идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване. Характеристики: хидратира и подхранва кожата прави кожата фина и мека предпазва от вредните влияния на външната среда Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Colgate Natural Extracts Ultimate Fresh паста за зъби 75 мл.
    Colgate Natural Extracts Ultimate Fresh, 75 мл., пасти за зъби за мъже, Пастата за зъби Colgate Natural Extracts Ultimate Fresh се грижи за вашите зъби с помощта на натурални екстракти. Гарантира ефективна превенция срещу възникване на зъбен кариес, камък и плака. Характеристики: оставя в устата усещане за чистота и свежест почиства зъбите ограничава образуване на зъбна плака Начин на употреба: Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
  • Nivea Men Deep антиперспирант-спрей за мъже 150 мл.
    Nivea Men Deep, 150 мл., Душ гелове за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Nivea Men Deep предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: ефективно предпазва от изпотяване предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест продуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Woodwick Lavender Spa ароматна свещ с дървен фитил 609.5 гр.
    Woodwick Lavender Spa, 609.5 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Lavender Spa придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: аромат на билки свеж аромат по време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уют дълъг период на горене Състав: съдържа соев восък дървен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • STR8 Ahead душ гел за мъже 250 мл.
    STR8 Ahead, 250 мл., Продукти за душ за мъже
  • Johnson's® Top-to-Toe миещ гел за тяло и коса за деца от раждането им 500 мл.
    Johnson's® Top-to-Toe, 500 мл., Къпане на деца за деца, Детската кожа е много по-чувствителна и деликатна от кожата на възрастните, затова е важно грижата за нея да е особено щадяща, дори и при почистването ѝ. Продуктът Johnson's® Top-to-Toe оставя деликатната кожа на бебето или детето ви перфектно чиста, без да предизвиква изсушаването ѝ. Отстранява от кожата на лицето и на цялото тяло всички замърсявания, като същевременно не нарушава защитната кожна бариера. Осигурете на детето си най-нежната грижа и усещане за абсолютен комфорт при миене. Характеристики: нежно измива всички нечистотии измива и косичката подхранва и се грижи за кожата Начин на употреба: Нанесете на влажна гъба и разпенете, с пяната измийте тялото или косичката на детето и обилно изплакнете с вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Johnson's® Cottontouch пяна за вана и миещ гел 2 в 1 за деца 500 мл.
    Johnson's® Cottontouch, 500 мл., Къпане на деца за деца, Продуктът Johnson's® Cottontouch нежно измива детската кожа и предоставя необходимите хранителни вещества. Характеристики: хидратира и подхранва кожата създава богата пяна прави кожата фина и еластична Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Delia Cosmetics Eyebrow Expert боя за вежди и мигли с апликатор цвят 1.1. Graphite 2 x 15 мл.
    Delia Cosmetics Eyebrow Expert, 2 x 15 мл., Бои за вежди за жени, Характеристики: оцветява слабо изразените вежди изразява веждите и подчертава тяхната естествена красота гелова текстура Начин на употреба: Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата за прилагане от средата на лицето в посока навън. С кратки издърпвания очертайте и допълнете веждите в желаната форма.
  • Woodwick Trilogy Cozy Cabin ароматна свещ с дървен фитил 275 гр.
    Woodwick Trilogy Cozy Cabin, 275 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Trilogy Cozy Cabin придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: дървесен аромат греещ аромат сладък аромат пикантен аромат зимен аромат по време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уют дълъг период на горене луксозен аксесоар за всеки интериор Комплектът съдържа: Evening Bonfire Oudwood Smoke Състав: съдържа соев восък дървен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Nivea Urban Skin Detox почистваща и детоксикираща маска с активен въглен 1 бр.
    Nivea Urban Skin Detox, 1 бр., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Nivea Urban Skin Detox обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: почиства кожата в дълбочина детоксикира кожата на лицето озарява и освежава отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. После старателно измийте маската с хладка вода.
  • Delia Cosmetics Eyebrow Expert спирала за вежди цвят Brown 4 мл.
    Delia Cosmetics Eyebrow Expert, 4 мл., Спирали и гелове за вежди за жени, Характеристики: идеално изразява веждите придава цвят, форма и фиксация бързо и лесно прилагане Начин на употреба: Нанасяйте върху веждите с помощта на четчицата за прилагане от средата на лицето в посока навън.
  • STR8 Original душ гел за мъже 250 мл.
    STR8 Original, 250 мл., Продукти за душ за мъже
  • Kotex Ultra Comfort Super санитарни кърпи 12 бр.
    Kotex Ultra Comfort Super, 12 бр., Дамски превръзки за жени, Максимален комфорт и 100% надеждна защита по време на менструация. Дамските хигиенични превръзки Kotex Ultra Comfort Super ви дават усещане за комфорт и сигурност по време на цикъла. Характеристики: изгодна опаковка крилца, пригодени да предпазват бельото отстрани остава сигурно на място дори при движение размерът е идеален за дни със силно кървене
  • Kotex Night-time санитарни кърпи 10 бр.
    Kotex Night-time, 10 бр., Дамски превръзки за жени, Максимален комфорт и 100% надеждна защита по време на менструация. Дамските хигиенични превръзки Kotex Night-time ви дават усещане за комфорт и сигурност по време на цикъла. Характеристики: приятен и мек материал приляга перфектно и поддържа формата си размерът е идеален за през нощта
  • Kotex Active Normal тампони 16 бр.
    Kotex Active Normal, 16 бр., Тампони за жени, Искате да усещате комфорт и свобода по време на цикъл? Тампоните Kotex Active Normal ви гарантират максимална защита и ще ви осигурят усещане за удобство и увереност, благодарение на което ще забравите коя част от месеца е. Характеристики: адаптира се към движенията на тялото идеални по време на спорт гладка повърхност за удобно поставяне тампонът винаги остава на правилното място размерът е идеален за дни със средно силно кървене Начин на употреба: Следвайте указанията от листовката в кутията.
  • Kotex Active Super тампони 16 бр.
    Kotex Active Super, 16 бр., Тампони за жени, Искате да усещате комфорт и свобода по време на цикъл? Тампоните Kotex Active Super ви гарантират максимална защита и ще ви осигурят усещане за удобство и увереност, благодарение на което ще забравите коя част от месеца е. Характеристики: адаптира се към движенията на тялото идеални по време на спорт гладка повърхност за удобно поставяне тампонът винаги остава на правилното място размерът е идеален за дни със силно кървене Начин на употреба: Следвайте указанията от листовката в кутията.
  • o.b. Super тампони 16 бр.
    o.b. Super, 16 бр., Тампони за жени, Искате да усещате комфорт и свобода по време на цикъл? Тампоните o.b. Super ви гарантират максимална защита и ще ви осигурят усещане за удобство и увереност, благодарение на което ще забравите коя част от месеца е. Характеристики: заключващите се канали перфектно отвеждат течността в тампона адаптира се към движенията на тялото тампонът винаги остава на правилното място размерът е идеален за дни със силно кървене Начин на употреба: Следвайте указанията от листовката в кутията.
  • Colgate Max Clean Mineral Scrub паста за зъби-гел за свеж дъх Tingling Mint 75 мл.
    Colgate Max Clean Mineral Scrub, 75 мл., пасти за зъби за мъже, Пастата за зъби Colgate Max Clean Mineral Scrub комплексно се грижи за вашите зъби и венци и предоставя приятен свеж дъх. Характеристики: предпазва от зъбен кариес ограничава образуване на зъбна плака ограничава отлагането на зъбен камък грижи се за венците освежава дъха Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество паста на четката за зъби и почиствайте зъбите поне за 2 минути. Обилно изплакнете устната кухина. Препоръчително е пастата да се ползва поне 2 пъти дневно, сутрин и вечер или и след всяко ядене.
  • Delia Cosmetics Creator серум за растеж за мигли и вежди 7 мл.
    Delia Cosmetics Creator, 7 мл., Грижа и оформяне на миглите за жени, Природата не ви е дарила с толкова изразителни мигли, колкото ви се иска? Серумът Delia Cosmetics Creator подпомага растежа им и ги укрепва от коренчетата, за да придобият дължина и плътност. Резултатът е не само по-дълги, но и подхранени и по-здрави на външен вид мигли, които освен това падат по-малко. Продуктът подчертава погледа ви и помага на красотата на очите ви да изпъкне. Характеристики: стимулира и ускорява растежа на миглите предотвратява падането на миглите подсилва и подхранва миглите Начин на употреба: Прилагайте надлъжно върху линиите на горните и долните мигли. Избягвайте пряк контакт с очите. Прекомерното количество серум може да предизвика алергична реакция и парене или зачервяване на очите. В случай, че продуктът проникне в очите, веднага изплакнете с вода.
  • Gabriella Salvete Tools наклонена пинсета за вежди 1 бр.
    Gabriella Salvete Tools, 1 бр., пинцети за жени, Пинсетата Gabriella Salvete Tools ще ви избави от всички нежелани косъмчета и ви гарантира съвършено оформяне на веждите. Характеристики: точно изтръгва косъмчетата без излишна болка захваща и най-малките косъмчета удобно се държи в ръката Начин на употреба: Захванете косъмчето възможно най-близо към корена и изтръгнете с рязко движение.
  • STR8 Red Code душ гел за мъже 250 мл.
    STR8 Red Code, 250 мл., Продукти за душ за мъже, Превърнете ежедневния си душ или вана в уникално изживяване, на което ще се наслаждавате през целия ден. Продуктът за душ STR8 Red Code ще придаде на кожата ви прекрасен аромат и ще зарадва сетивата ви. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите възстановява усещането за комфорт на кожата при измиване създава богата пяна допълва аромата от същата серия
  • Syoss Intensive Blond обезцветител за изсветляване на косата цвят 13-5 Platinum Lightener
    Syoss Intensive Blond, Бои за коса за жени, Боята за коса Syoss Intensive Blond придава на вашата коса интензивен цветен оттенък и сияещ блясък. Характеристики: цветът дълго остава красив и наситен придава блясък на матова коса придава на косата подхранване и хидратация има дълготраен ефект изсветлява до няколко оттенъка Начин на употреба: Ползвайте съгласно инструкцията в опаковката.
  • Nature Box Pomegranate зареждащ с енергия душ гел 385 мл.
    Nature Box Pomegranate, 385 мл., Душ гелове за жени, Душ гелът Nature Box Pomegranate е съществена част от ежедневната хигиена. Леко, но пестеливо той почиства кожата на цялото тяло и й придава необходимата хидратация. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите интензивно хидратира подхранва и се грижи за кожата Състав: вегански продукт Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода. Подходящо за ежедневна употреба.
  • Minions Bath Fizzing Pastile пенлива топка за вана 40 гр.
    Minions Bath Fizzing Pastile, 40 гр., Къпане на деца за деца, Обичате да си почивате в горещата вана? Пенливата топка за вана Minions Bath ще ви гарантира заслужено ароматно и релаксиращо усещане след дългия ден. Характеристики: ухае приятно закачлив детски мотив създава богата пяна успокоява тялото и мисълта омекотява кожата на цялото тяло предоставя усещане за комфорт и спокойствие Начин на употреба: Добавете в топлата вана и оставете да се разтвори.
  • Lollipopz Bath Fizzing Pastile пенлива топка за вана 40 гр.
    Lollipopz Bath Fizzing Pastile, 40 гр., Къпане на деца за деца, Обичате ли дългите вани в гореща вода? Направете си собствено спа у дома. Пенливата топка за вана Lollipopz Bath Fizzing Pastile ви осигурява заслужен релакс след дългия ден. При разтваряне във вода освобождава деликатни мехурчета, като така превръща престоя във ваната в отпускащ ритуал, който прогонва надалеч стреса и оставя тялото и мислите ви в хармония. Характеристики: закачлив детски мотив създава богата пяна успокоява тялото и мисълта омекотява кожата на цялото тяло предоставя усещане за комфорт и спокойствие Начин на употреба: Добавете в топлата вана и оставете да се разтвори. След приключване на къпането се измийте с чиста вода.
  • Natura Siberica For Men Only защитен крем за лице и тяло 80 мл.
    Natura Siberica For Men Only, 80 мл., Кремове за ръце за мъже, Всяка сутрин грижата за лице Natura Siberica For Men Only предоставя на вашия вид всичко необходимо за през целия ден. Характеристики: продуктът е специално разработен за нуждите на мъжката кожа на лицето лесно се втрива и бързо попива може да се ползва за лицето, ръцете и тялото ефективно подхранва кожата не изсушава кожата Начин на употреба: Нанесете върху чисто лице и шия, и масажирайте с кръгови движения.
  • Woodwick Rosewood ароматна свещ с дървен фитил 609.5 гр.
    Woodwick Rosewood, 609.5 гр., Ароматни свещи Ароматизатори за дома, Ароматната свещ Woodwick Rosewood придава на вашия дом прекрасен аромат и уютна атмосфера, където винаги ще се чувствате чудесно. Характеристики: цветен аромат дървесен аромат плодов аромат сладък аромат по време на горенето издава приятен пукащ звук и създава атмосфера на уют дълъг период на горене Състав: съдържа соев восък дървен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • NIVEA MEN Protect & Care крем за бръснене за мъже 100 мл.
    NIVEA MEN Protect & Care, 100 мл., продукти за бръснене за мъже, Искате възможно най-много да улесните бръсненето и да го превърнете във възможно най-приятния процес? Продуктът за бръснене NIVEA MEN Protect & Care гарантира гладкото плъзгане на самобръсначката, а благодарение на защитата, която осигурява на кожата, позволява прецизно бръснене на всяко косъмче без раздразнение или нараняване от острия бръснач. Забравете за неприятните моменти и усещането за дискомфорт при бръснене и вместо това се насладете на цялата си рутина с резултат, който ще бъде перфектно гладкото ви лице. Характеристики: хидратира и не изсушава кожата лесно плъзгане на самобръсначката по кожата осигурява се максимално гладко бръснене Начин на употреба: За тази цел ползвайте четка за бръснене, с чиято помощ нанесете продукта по навлажненото лице и шията. След бръснене измийте обилно.
  • Country Candle Tinsel Thyme чаена свещ 42 гр.
    Country Candle Tinsel Thyme, 42 гр., Чаени свещи Ароматизатори за дома, Чаената свещ Country Candle Tinsel Thyme сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус. Характеристики: цитрусови аромати дървесен аромат свеж аромат празничен аромат Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Винаги оставяйте свещта да гори поне до разтапяне на целия повърхностен слой. Така ще избегнете образуването на нежелана вдлъбнатина във восъка. За оптимално горене препоръчваме фитилът да се скъсява редовно до препоръчаната дължина.
  • Country Candle Warm & Fuzzy чаена свещ 42 гр.
    Country Candle Warm & Fuzzy, 42 гр., Чаени свещи Ароматизатори за дома, Чаената свещ Country Candle Warm & Fuzzy сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус. Характеристики: дървесен аромат аромат на чиста пудра греещ аромат Състав: продуктът може да се рециклира безоловен фитил памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци.
  • Signal Natural Elements Silver Charcoal четка за зъби soft 1 бр.
    Signal Natural Elements Silver Charcoal, 1 бр., Четки за зъби за мъже, Четката за зъби Signal Natural Elements Silver Charcoal поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: отстранява зъбната плака придава блясък на повърхността на зъбите достига и до труднодостъпните места предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина.
  • L’Oréal Paris Hyaluron Specialist платнена маска 28 гр.
    L’Oréal Paris Hyaluron Specialist, 28 гр., Платнени маски за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице L’Oréal Paris Hyaluron Specialist обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт озарява и освежава отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
  • Apivita Express Beauty Hyaluronic Acid хидратираща маска за коса 20 мл.
    Apivita Express Beauty Hyaluronic Acid, 20 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаApivita Express Beauty Hyaluronic Acid е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: интензивно хидратира придава на косата ослепителен блясък косата е гладка на допир Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Organic Shop Organic Lotus & 5 Oils крем-грижа за тяло 250 мл.
    Organic Shop Organic Lotus & 5 Oils, 250 мл., Сапуни за жени, Имате ли усещането, че кожата ви има нужда от по-интензивна грижа, отколкото тази, предоставяна от млякото за тяло? За нея ще се погрижи кремът за тяло Organic Shop Organic Lotus & 5 Oils, който се отличава с гъста консистенция и способност продължително да хидратира и подхранва. Дарява кожата на цялото тяло с необходимата мекота и подхранване, глези я с кремообразната си текстура и я оставя защитена от нежелано изсушаване. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява възстановява комфорта и жизнеността на кожата успокоява и освежава кожата Състав: съдържа най-малко 99% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
  • Organic Shop Tantalising Pomegranate & Patchouli енергизираща маска за коса 250 мл.
    Organic Shop Tantalising Pomegranate & Patchouli, 250 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаOrganic Shop Tantalising Pomegranate & Patchouli е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина подсилва косъма интензивно хидратира косата е гладка на допир Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Organic Shop Vibrant Raspberry & Acai подхранваща маска за коса 250 мл.
    Organic Shop Vibrant Raspberry & Acai, 250 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаOrganic Shop Vibrant Raspberry & Acai е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина интензивно хидратира улеснява разресването и така предотвратява увреждането на косата косата е гладка на допир Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Organic Shop Organic Fig & Rosehip интензивна маска за блясък и мекота на косата 250 мл.
    Organic Shop Organic Fig & Rosehip, 250 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаOrganic Shop Organic Fig & Rosehip е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина придава на косата ослепителен блясък косата е гладка на допир придава на косата красив аромат Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Organic Shop Banana & Jasmine маска за коса за обем 250 мл.
    Organic Shop Banana & Jasmine, 250 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаOrganic Shop Banana & Jasmine е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина подсилва косъма улеснява разресването и така предотвратява увреждането на косата възвръща естествения, здрав външен вид на косата Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Organic Shop Natural Avocado & Honey регенерираща маска за коса 250 мл.
    Organic Shop Natural Avocado & Honey, 250 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаOrganic Shop Natural Avocado & Honey е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина подсилва косъма възстановява структурата на косата придава на косата красив аромат Състав: съдържа най-малко 98% съставки с натурален произход Начин на употреба: Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Essence Kajal Pencil молив за очи тип каял цвят 08 Teddy 1 гр.
    Essence Kajal Pencil, 1 гр., Очна линия за жени, Очната линия Essence Kajal Pencil подчертава и изразява всеки грим и ви гарантира съблазнителен поглед. Характеристики: сит и интензивен цвят създава атрактивен драматичен вид Начин на употреба: Очертайте с фино издърпване линия на клепача. Оставете да изсъхне.
  • My Clarins Re-Fresh Hydrating Beauty Mist енергизираща хидратираща мъгла за лице 100 мл.
    My Clarins Re-Fresh Hydrating Beauty Mist, 100 мл., Мъгли за лице за жени, Освежаващият спрей за лице My Clarins Re-Fresh ще пробуди вашата кожа по всяко време на деня и й предоставя незабавно облекчение. Характеристики: помага за предотвратяване на дехидратацията на кожата освежава и озарява поддържа кожата в равновесие има релаксиращ ефект Състав: вегански продукт Начин на употреба: Напръскайте достатъчно количество от продукта върху лицето. Употребявайте по всяко време на деня.
  • essence THE FALSE LASHES спирала за ефект на изкуствени мигли
    essence THE FALSE LASHES, Спирали за жени, Спиралата essence THE FALSE LASHES придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: изразително сгъстява миглите удивително извива миглите има ефект като на изкуствените мигли Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Kleenex Cosmetic хартиени кърпички 80 бр.
    Kleenex Cosmetic, 80 бр., Хартиени кърпички за мъже, Когато става въпрос за хигиена, забравете за текстилните носни кърпички и заложете на хартиените Kleenex Cosmetic . Те ще ви спестят множество неприятни ситуации у дома или навън. Важно е да са ви под ръка. Характеристики: кърпичките лесно и бързо се вадят от кутията картонена кутия с дизайнерски мотив кърпичките са много меки помагат при премахване на грима Състав: без парфюм
  • Garnier Skin Naturals Nutri Bomb подхранваща платнена маска за озаряване на лицето 28 гр.
    Garnier Skin Naturals Nutri Bomb, 28 гр., Mаски за лице за жени, Имате ли усещането, че в момента кожата на лицето ви не е в оптимална кондиция и ви трябва нещо повече, освен грижата, предлагана от крема? Маската за лице Garnier Skin Naturals Nutri Bomb обогатява чудесно ежедневната ви рутина – глези кожата и осигурява интензивна грижа, която носи незабавно подобряване на външния вид. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва възстановява еластичността на кожата и усещането за комфорт отстранява мъртвите кожни клетки Начин на употреба: Внимателно извадете маската от опаковката и нанесете върху почистеното лице. Оставете да престои за времето, посочено на опаковката. Леко втрийте неабсорбиралия серум в кожата или го изтрийте с памучен тампон.
  • Farmona Nivelazione Feet регенерираща маз за напукани крака 75 мл.
    Farmona Nivelazione Feet, 75 мл., Кремове за крака за жени, В рутината си за грижа не трябва да забравяте за ходилата, защото всеки ден те са натоварени както от ходене, така и от стоене прави и само благодарение на редовната грижа ще продължат да бъдат красиви и готови да изминават следващите хиляди крачки. Кремът за крака Farmona Nivelazione Feet се грижи идеално за сухата и груба кожа, омекотява я, гали ходилата ви и ги оставя меки като коприна. Без повече напукани пети, затвърдяла кожа и мазоли, само нежни и гладки ходила, които няма да се срамувате да показвате на света. Характеристики: заздравява напуканата кожа отлично омекотява и подхранва притежава регенеративен ефект оставя ходилата приятно ухаещи Начин на употреба: Нанесете върху краката и масажирайте леко.
  • Martinelia Yummy Polish & Stickers комплект за деца 1 бр.
    Martinelia Yummy Polish & Stickers, 1 бр., Комплекти за деца за деца, Забавлението на първо място. Продуктът Martinelia Yummy Polish & Stickers е забавен, има закачлив дизайн и позволява на децата ви за малко да се почувстват като големи. Характеристики: изключително подходящ за подарък лесно се измива с вода за отстраняване не е необходим класически лакочистител за нокти Комплектът съдържа: 1 Ks 1 Ks Начин на употреба: Нанесете лака с помощта на четчицата на предварително почистени с лакочистител и обезмаслени нокти. За по-добър ефект нанесете 2 слоя.
  • Delia Cosmetics Dermo System тонизираща мълга за лице 150 мл.
    Delia Cosmetics Dermo System, 150 мл., Води за лице за жени, Характеристики: хидратира и освежава кожата възстановява естествения баланс на кожата придава усещане за комфорт и чистота успокоява и предпазва кожата Начин на употреба: Напръскайте необходимото количество продукт върху лицето. Използвайте по всяко време през деня.
  • Delia Cosmetics Hyaluron Fusion тонизираща мълга за лице със стягащ ефект 150 мл.
    Delia Cosmetics Hyaluron Fusion, 150 мл., Води за лице за жени, Освежаващият спрей за лице Delia Cosmetics Hyaluron Fusion ще пробуди вашата кожа по всяко време на деня и й предоставя незабавно облекчение. Характеристики: помага за предотвратяване на дехидратацията на кожата освежава и озарява поддържа кожата в равновесие възстановява здравия и младежки вид на кожата Начин на употреба: Напръскайте достатъчно количество от продукта върху лицето. Употребявайте по всяко време на деня.
  • Organic Shop Organic Shea & Lily озаряващ балсам за блясък и лесно разресване на косата за боядисана коса 280 мл.
    Organic Shop Organic Shea & Lily, 280 мл., Кондиционери и балсами за жени, Балсамът Organic Shop Organic Shea & Lily гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може. Характеристики: улеснява разресването и следващото оформяне осигурява на косата ослепителен блясък предоставя необходимата хидратация Състав: без силикони Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
  • Organic Shop Cherry & Lotus подсилващ балсам за ръце и нокти 75 мл.
    Organic Shop Cherry & Lotus, 75 мл., Кремове за ръце за жени, Поддържаните ръце са вашата визитка. За перфектно нежната им и хидратирана кожа ще се погрижи кремът Organic Shop Cherry & Lotus . Осигурява на ръцете дълготрайно подхранване, омекотяване и защита от изсушаване, така че да останат красиви през целия ден. Характеристики: прави кожата фина и мека бързо се абсорбира не оставя мазен филм Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Organic Shop Organic Raspberry & Acai витаминна пяна за вана 500 мл.
    Organic Shop Organic Raspberry & Acai, 500 мл., Пяна за вана за жени, Няма нищо по-прекрасно от заслужен релакс във вана, пълна с приятно ухаещи мехурчета. Пяната за вана Organic Shop Organic Raspberry & Acai ви гарантира моменти на релакс и превръща ежедневната ви почистваща рутина в ритуал, преживяване за тялото и сетивата, на което ще се наслаждавате напълно. Помага на тялото и сетивата ви да се отпуснат и да си починат, дори и след най-тежкия ден. Добавете я под течаща вода и наблюдавайте как се образуват облаци луксозна, богата пяна, която глези сетивата и оставя кожата ви прелестно ароматизирана. Характеристики: хидратира и подхранва кожата създава богата пяна предоставя усещане за комфорт и спокойствие Начин на употреба: Добавете в гореща вода и оставете да се образува пяна.
  • Lirene Hand Care крем за ръце 50 мл.
    Lirene Hand Care, 50 мл., Кремове за ръце за жени, Кремът Lirene Hand Care идеално хидратира кожата на вашите ръце и им осигурява необходимото подхранване. Характеристики: бързо се абсорбира хидратира и подхранва кожата Начин на употреба: Нанесете крема върху ръцете при необходимост и масажирайте докато не абсорбира.
  • Colgate Triple Action Xtra White избелваща паста за зъби с флуорид 75 мл.
    Colgate Triple Action Xtra White, 75 мл., пасти за зъби за мъже, Пастата за зъби Colgate Triple Action Xtra White е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка. Характеристики: избелва зъбите бори се против зъбен кариес и плака гарантира защита на зъбния емайл премахва зъбен камък и плака Начин на употреба: Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути. За окончателно почистване ползвайте конец за зъби или четка за междузъбно пространство. Ползвайте най-малко 2 пъти на ден.
  • Arcocere After Wax Hyaluronic Acid тоник преди епилация 150 мл.
    Arcocere After Wax Hyaluronic Acid, 150 мл., Продукти за след бръснене за жени, Характеристики: овлажнява кожата придава на кожата подхранване в дълбочина редуцира зачервяванията успокоява и регенерира кожата
  • Linteo Baby Pure & Fresh нежни мокри кърпички за бебета с алое вера 80 бр.
    Linteo Baby Pure & Fresh, 80 бр., Детски мокри кърпички за деца, Почистващите кърпички Linteo Baby лесно, бързо и надеждно почистват детската кожа. Характеристики: премахва замърсяванията успокоява раздразненията ухае приятно за грижа и почистване на детската кожа Начин на употреба: С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост.
  • Linteo Baby мокри кърпички 120 бр.
    Linteo Baby, 120 бр., Детски мокри кърпички за деца, Не се притеснявайте да се насладите на всеки миг заедно, дори и ако точно тогава детето ви се изцапа. Деликатните кърпички Linteo Baby се справят лесно, бързо и същевременно щадящо с всички замърсявания. Надеждно почистват чувствителната детска кожа, като в същото време се грижат нежно за нея и предотвратяват изсушаването и раздразнението. Подходящи са за незабавно освежаване или грижа и за осигуряване на хигиена у дома и на път. Характеристики: за грижа и почистване на детската кожа нежно почиства кожата от нечистотии за чувствителна детска кожа Начин на употреба: С кърпичката нежно ще почистите кожата на детето. Употребявайте при необходимост.

Последно видяно

Отстъпки 10%, намаления, разпродажба Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх