Най-голямата модна платформа в България

Nike облекло, обувки и модни аксесоари от размер 8

261
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Nike GOALKEEPER PHANTOM SHADOW Мъжки вратарски ръкавици, червено, размер
    Мъжките вратарски ръкавици Nike GOALKEEPER PHANTOM SHADOW са изработени с проветриво подплатяване и прилепнала пяна , което ги прави подходящи за хващане на всеки изстрел.
  • Nike AIR MAX IMPACT 4 Мъжки баскетболни обувки, светлосиньо, размер 44
    Мъжките олекотени обувки Nike AIR MAX IMPACT 4 стоят стабилно за земята и имат омекотяване в петата Max Air, което помага при повдигането на краката и стъпването. Страничните им части са допълнени с гума, което дава голяма устойчивост и стабилност.
  • Nike MERCURIAL TOUCH ELITE Мъжки вратарски ръкавици, бежово, размер
    Мъжките футболни ръкавици Nike MERCURIAL TOUCH ELITE са изработени от устойчива на разкъсване пяна, която е подходяща за добро захващане на топката по всякакво време.
  • Nike PHANTOM ELITE Мъжки вратарски ръкавици, червено, размер
    Мъжките вратарски ръкавици Nike PHANTOM ELITE разполага с издръжлива пяна, която блокира изстрелите. Гъвкавият материал е приятен на допир и не ограничава движенията на ръцете. Технологията All Conditions Control (ACC) предоставя перфектен контрол над топката както когато вали, така и когато времето е слънчево.
  • Nike COURT VISION LO NN Мъжки кецове, бяло, размер 42.5
    Мъжките обувки Nike COURT VISION LO са направени с кожена горна част и гумена подметка.Моделът е инспириран от обувките на 80 години. Хибридната им конструкция е с ретро баскетболен стил, с който ще покажеш на всички вкуса си. Логото Swoosh и допълнителните елементи правят дизайна им още по-стилен.
  • Nike VICTORI ONE Мъжки чехли, черно, размер 42.5
    Мъжките чехли Nike VICTORI ONE са украсени с лого на марката в гората си част и предлагат удобство при носене. Междинната подметка и подметката са от пяна, която прави чехлите леки и защитава ходилата от нараняване при стъпване. Чехлите са подходящи за море, басейн и ежедневна употреба.
  • Nike ZOOM MERCURIAL VAPOR 15 PRO TF Мъжки футболни обувки, жълто, размер 44
    Когато обуеш мъжките футболни обувки NIke ZOOM MERCURIAL VAPOR 15 PRO TF, ще бъдеш един от най-добрите на игрището. Допълнени са с въздушната възглавничка Zoom Air, която помага за определяне на резултата от по време на състезание в последните минути, когато се решава срещата. Моделът Air е гаранция за развиване на добри скорости.За първи път в историята на марката Nike е представена новата въздушна възглавничка Zoom Air, поставена директно в подметката и гарантира по-голямо омекотяване под ходилото. Обувките помагат за забързаните движения на играчите, за надбягването на съперника, в моментите, когато се опитваш да надминеш съперника или да избягаш с топката от защитата.
  • Nike PHANTOM LUNA II PRO FG Мъжки бутонки, бяло, размер 45
    Искаш ли да играеш сериозно? Мъките бутонки Nike PHANTOM LUNA II PRO FG ще ти дадат удобство да се движиш по цялата област на игрището Покажи най-доброто от себе си Благодарение на новостите от Nike, като еластична горна част Flyknit и подметката Nike Cyclone 360, динамична каишка в средната част , която обгръща краката и укрепва крака.
  • Nike AIR ZOOM VAPOR PRO 2 CLY Мъжки обувки за тенис, черно, размер 42
    Мъжките обувки за тенис Nike AIR ZOOM VAPOR PRO 2 CLY предлагат бързо и удобно обуване. Модела съдържа всички елементи, които са били много харесвани от предишния дизайн Pro: нископрофилна форма и еластичната въздушна възглавничка Zoom Air помагат за бързото преминаване на стартовата линия, което е характерно за колекцията Vapor .Предлагат удобно носене в свободно време, без да се хлъзгат на повърхностите. Тези предимства и новите технологии улесняват движенията на червените кортове и с грижат за стабилните забързвания по време на игра.
  • Nike AIR MAX EXCEE Дамски обувки за свободно носене, бяло, размер 39
    Дамските кецове Nike AIR MAX EXCEE са изработени в красиви цветове от смесени материали ,като: естествена и синтетична кожа, за да бъде постигната по-голяма дълготрайност. Мрежестата материя предоставя много добра проветривост, а велурът гарантира уникален стил. Зашитите детайли подчертават уникална изработка. Леката камера Air Max заедно с меката пяна в междинната подметка омекотява всяка крачка. Гъвкавата гумена подметка гарантира перфектно сцепление.
  • Nike E-SERIES AD Дамски обувки за свободното време, розово, размер 38
    Дамски обувки за свободното време Nike E-SERIES AD. Решени са в спортно елегантен стил, който чудесно се съчетава с различни видове аутфит. Текстилната горна част от мрежест материал е много проветрива, а кръглите връзки са класика, която няма да те разочарова. Обуването е улеснено от гайката, разположена отзад.
  • Nike REVOLUTION 7 Мъжки маратонки за бягане, черно, размер 42.5
    Мъжките маратонки за бягане Nike REVOLUTION 7 са стилни, удобни и създават много добро сцепление с асфалта, за да бъде лесно постигнато необходимото темпо. Това е любимият модел на феновете, които предлага мекота и гладко бягане без компромиси.
  • Nike ZOOM VAPOR PRO 2 Дамски обувки за тенис, черно, размер 41
    Обувките Nike ZOOM VAPOR PRO 2 може да обуеш за бързи и безмилостни битки, както и за безкрайни срещи, които обаче винаги ще свършват в твоя полза. Нископрофилният дизайн и гъвкавият сегмент Zoom Air ще ти помогнат да тичаш от черта към черта, така че ще се чувстваш комфортно и на немилосърдна повърхност. Тези предимства и иновативните технологии, улесняващи движението на шамот, допринасят за поддържане на стабилна скорост на корта.
  • Nike TANJUN EASE Дамски обувки за свободното време, черно, размер 36.5
    Дамски обувки за свободно време Nike TANJUN EASE предлагат отлична функционалност и стил. Системата при петата FlyEase дава възможност за удобно обуване и събуване без помощта на ръката.Еластичните връзки са пришити- не се пристягат. Горната част е От материал, който се разтяга и приспособява към ходилото, за да могат бързо да се нагодят към краката. Междинната подметка от пяна и леката подметка в мрежовидна форма перфектно абсорбиране на вибрациите и предлага бързо стартиране. Ниска част около глезена, прави модела по-елегантен и обхваща крака.Моделът е удобен и много здрав.
  • Nike VISTA Дамски сандали, черно, размер 39
    Дамските сандали Nike VISTA разполагат с всичко, което ти е необходимо при целодневни излети сред природата. В тях имаш достатъчно простор, а при това изобщо не са тежки. Тези леки и въздушни сандали разполагат с издържлив грайфер и фино омекотяване. Системата от каишки придържа крака в безопасност.
  • Nike VICTORI ONE Мъжки чехли, черно, размер 38.5
    Мъжките чехли Nike VICTORI ONE са украсени с лого на марката в гората си част и предлагат удобство при носене. Междинната подметка и подметката са от пяна, която прави чехлите леки и защитава ходилата от нараняване при стъпване. Чехлите са подходящи за море, басейн и ежедневна употреба.
  • Nike VAPOR 15 CLUB IC Мъжки обувки за зала, жълто, размер 46
    Обуй си леките аеродинамични обувки Nike VAPOR 15 CLUB IC и ще овладееш игрището. Air, като гаранция за бързина. Вътрешната конструкция, регулираща бързината е от тънък, но здрав материал, който безопасно придържа стъпалото към подметката, не увеличава теглото и фиксира оптимално.
  • Nike RUN SWIFT 3 Мъжки обувки за бягане, бяло, размер 44.5
    Без оглед на бягането NikeRUN SWIFT 3 ще те подкрепят със своята безкрайна подпора и преданост. Обувките ще ти дадат мотивация да излезеш навън за да побягаш за удоволствие в края на деня или да пробягаш три километра в интензивно темпо натам и обратно. Разполагат с подобрен дизайн, който е издържлив, предоставя опора и цялостен комфорт.
  • Nike AIR WINFLO 9 W Дамски обувки за бягане, винен, размер 39
    Достатъчно бързи за ежедневно бягане, достатъчно леки за приятно удобство. Обувките Nike AIR WINFLO 9 приятно обтягат крака и на всеки следващ километър го придържат в правилна позиция. В междинната подметка е разположено голямо количество пяна, която придава на стъпването допълнителна плавност. Завържи си връзките и бягай да постигнеш целите си.
  • Nike AIR ZOOM PEGASUS 40 W Дамски обувки за бягане, бяло, размер 37.5
    Дамски маратонки за бягане Nike AIR ZOOM PEGASUS 40 W са идеални за постигането на целта. Този качествен модел предлага отлично усещане в чувствителните части на ходилото и е удобен при пръстите. Обувките са подходящи за маратонски бягания, за бързи бягания при залязване на слънцето и излети с група сред природата. Подходящи са и за всекидневно бягане.
  • Nike ZOOM VAPOR 11 Мъжки обувки за тенис, синьо, размер 43
    Мъжките обувки за тенис Nike ZOOM VAPOR 11 са изпробвани и тествани и с много по-добра визия и функционалност от преди. Те са по-нисък модел допълнен с много елементи за по-бързи движения за достатъчна стабилност при скачане и удобство по цялото време на игра. Основни части имат оформени странични части и е проветрива горна част, която е добре съчетана с със здрав дизайн, който веднага се харесва.
  • Nike MERCURIAL VAPOR 15 CLUB FG/MG Мъжки бутонки, жълто, размер 40
    Мъжките бутонки Nike MERCURIAL VAPOR 15 CLUB FG/MG стоят удобно върху краката и имат аеродинамична форма, която ще те направи още по-бърз. Подметката е универсална за различните настилки и предлага отлично сцепление върху естествена и изкуствена трева.
  • Nike RUN SWIFT 3 Мъжки обувки за бягане, черно, размер 44.5
    Без оглед на бягането NikeRUN SWIFT 3 ще те подкрепят със своята безкрайна подпора и преданост. Обувките ще ти дадат мотивация да излезеш навън за да побягаш за удоволствие в края на деня или да пробягаш три километра в интензивно темпо натам и обратно. Разполагат с подобрен дизайн, който е издържлив, предоставя опора и цялостен комфорт.
  • Nike COURT VISION ALTA LEATHER Дамски гуменки, черно, размер 40.5
    Дамските гуменки Nike COURT VISION ALTA LEATHER са вдъхновени от моделите от 80-те години. Хибридната им конструкция е с ретро баскетболен стил, с който ще покажеш на всички вкуса си. Комбинацията от естествена и изкуствена кожа осигурява издръжливост. Гумената им подметка предоставя много добро сцепление и е с дълготраен живот.
  • Nike E-SERIES AD Дамски обувки за свободното време, бежово, размер 38.5
    Дамски обувки за свободното време Nike E-SERIES AD. Решени са в спортно елегантен стил, който чудесно се съчетава с различни видове аутфит. Текстилната горна част от мрежест материал е много проветрива, а кръглите връзки са класика, която няма да те разочарова. Обуването е улеснено от гайката, разположена отзад.
  • Nike AIR MAX LTD 3 SHOE Мъжки обувки за свободното време, бяло, размер 45
    Мъжките обувки Nike AIR MAX LTD 3 SHOE са с удобна горна част от естествена и изкуствена кожа. Омекотяването е осигурено от възглавничката Max Air под петата. Те са издръжливи, стилни и удобни. Гъвкавите улей в подметката позволяват естественото движение на ходилата. Модерният дизайн ще подчертае стила ти.
  • Nike AIR MAX SC Дамски обувки за свободното време, бяло, размер 38.5
    Дамските обувки за свободното време Nike AIR MAX SC са изработени в едноцветен дизайн и смесени материала, което им дава по-голяма издръжливост. Допълнената мрежа в модела им дава необходимата проветривост. Олекотената въздушна възглавничка Max Air е в комбинацията с меката пяната и това създава отлично омекотяване за краката. Гъвкавата гумена подметка гарантира перфектно сцепление.
  • Nike REVOLUTION 6 Дамски обувки за бягане, бяло, размер 38.5
    Максимален комфорт по време на бягане. Това предлагат дамските обувки Nike REVOLUTION 6. Горните им части са изработени от минимално 20% рециклиран материал и са много меки. Контактните точки на петата и езика помагат за лесното обуване и събуване. Те предоставят по-високо ниво на омекотяване от предишната версия, за което се грижи пяна, помагаща за създаване на ефекта на пружиниране по време на стъпване. Моделът е с класически дизайн, който го прави подходящ не само за спортуване, но и за ежедневна употреба.
  • Nike PHANTOM GX II ACAD SG-PRO AC Мъжки футболни обувки, бяло, размер 45.5
    Искаш ли да подобриш играта си? Ако играта зависи от тебе и се чувствате под голямо напрежение обувките Nike PHANTOM GX II ACAD SG-PRO AC ще ти помогнат да достигнеш най-добрата позиция. Зависи от теб! Материала им NikeSkin предлага удобство за вкарване на голове и покрива площта на целите обувки, докато подметката Nike Cyclone 360 предлага невероятна гъвкавост. Този модел има подметка с технологията Anti-Clog и която не позволява събирането и задържането на на кал.
  • Nike ZOOM FREAK 4 Мъжки баскетболни обувки, сиво, размер 43
    Мъжките баскетболни обувки Nike ZOOM FREAK 4 са изработени в олекотен дизайн, които предлага удобство на игрището. Модела е реагира веднага на бързата смяна на посоката и предлага стабилност на страничните движения, благодарение на доброто сцепление с повърхността им. Те имат специална разцветка, която е инспирирана от голямата сила на играча наричан Greek Freak и неговият хъс за игра в всяко състезание.
  • Nike AIR WINFLO 10 Мъжки обувки за бягане, черно, размер 44
    Балансирано бягане, което ще ти помогне да стартираш с голямо удобство, независимо дали си състезател или начинаещ. Неутралната подкрепа на обувките с въздушната възглавничка Nike Air в подметката и голямото пространство при пръстите в предната част дават на ходилото удобство и усещане за леко полюшкване. Подготви се за бягане, навсякъде където си пожелаеш.
  • Nike CRATER REMIXA Дамски обувки за всекидневно носене, черно, размер 40.5
    Дамските обувки Nike CRATER REMIXA са изработени с удобна горна част, която предлага отлично проветряване , докато гумената им подметка е с мрежовиден грайфер за безопасност при всекидневно ходене. Модерният дизайн е универсален и това ги прави удобни както за ходене в парка , така и за среща в офиса.
  • Nike AIR MAX SYSTM Мъжки обувки за свободното време, синьо, размер 44
    Мъжки обувки за свободното време Nike AIR MAX SYSTM. Със своя ретро дизайн съживяват стила на 80-те години. Горната част от смесен материал е издържлива и проветрива, а изпробваният с времето сегмент Max Air, първоначално проектиран за бегачи, приятно омекотява. Разполагат с издържлива гумена подметка, която не пързаля. Открий своя стил и комфорт с тези прекрасни обувки.
  • Nike COURT VISION LO Дамски спортни обувки, бяло, размер 40
    Харесва ти баскетболния ретро стил от 80-те години, но в същото време искаш да живееш опростено? Запознай се с дамските спортни обувки Nike Court VisionLO – класика за ежедневието в стил, който се носи извън игрището и ще придаде чар на твоя аутфит. Тези петънца на гумената подметка? Те са от материала Nike Grind, което е рециклиран отпадъчен материал.
  • Nike FLEX EXPERIENCE RUN 11 Мъжки обувки за бягане, бяло, размер 43
    Зен комфорт, който искаш да имаш при всяко бягане. Мъжки обувки за бягане Nike FLEX EXPERIENCE RUN 11. Решени са в лек и елегантен дизайн, който е удобен за носене и изглежда чудесно. Благодарение на подпората, разпределена на точните места, осигуряват толкова естествено движение, че ще имаш усещането, че си ги носил няколко години.
  • Nike AIR MAX SC Дамски обувки за свободното време, бяло, размер 37.5
    Дамските обувки за свободното време Nike AIR MAX SC са изработени в едноцветен дизайн и смесени материала, което им дава по-голяма издръжливост. Допълнената мрежа в модела им дава необходимата проветривост. Олекотената въздушна възглавничка Max Air е в комбинацията с меката пяната и това създава отлично омекотяване за краката. Гъвкавата гумена подметка гарантира перфектно сцепление.
  • Nike WAFFLE DEBUT Мъжки кецове, черно, размер 41
    Мъжки обувки за свободно време Nike WAFFLE DEBUT са изработени в ретро дизайн и това дава стил на всяка крачка. Велуреният им материал е невероятно гладък и дава на обувките елегантен стил. Логото Swoosh обгръща петата и се оформя в каишка, която улеснява обуването исъбуването. Мрежовидната подметка не се хлъзга и е изключително здрава.
  • Nike WAFFLE DEBUT Дамски спортни обувки за свободно време, бежово, размер 38
    Дамските обувки за свободно време Nike WAFFLE DEBUT предлагат завръщане на ретро дизайна в модерен стил. Моделът предлага комбинация от велур, найлон и заедно с подобрената във форма на клин междинна подметка, което им дава още по-голям стил. Гумената им подметка е с мрежа и забранява плъзгането. Голямото лого Swoosh е на оформящата каишка , която дава възможност за по-лесно обуване и събуване.
  • Nike COURT VISION LO NN Мъжки кецове, бяло, размер 45
    Мъжките обувки Nike COURT VISION LO са направени с кожена горна част и гумена подметка.Моделът е инспириран от обувките на 80 години. Хибридната им конструкция е с ретро баскетболен стил, с който ще покажеш на всички вкуса си. Логото Swoosh и допълнителните елементи правят дизайна им още по-стилен.
  • Nike AIR MAX SYSTM Дамски обувки за свободното време, розово, размер 38
    Дамски обувки за свободното време Nike AIR MAX SYSTM. Със своя ретро дизайн съживяват стила на 80-те години. Горната част от смесен материал е издържлива и проветрива, а изпробваният с времето сегмент Max Air, първоначално проектиран за професионални бегачи, приятно омекотява. Обувките разполагат с издържлива гумена подметка, която не пързаля. Открий своя стил и комфорт с тези прекрасни обувки.
  • Nike PHANTOM LUNA II PRO FG Мъжки бутонки, черно, размер 44.5
    Искаш ли да играеш сериозно? Мъките бутонки Nike PHANTOM LUNA II PRO FG ще ти дадат удобство да се движиш по цялата област на игрището Покажи най-доброто от себе си Благодарение на новостите от Nike, като еластична горна част Flyknit и подметката Nike Cyclone 360, динамична каишка в средната част , която обгръща краката и укрепва крака.
  • Nike VICTORI ONE Дамски чехли, черно, размер 42
    Универсалните и удобни дамски чехли Nike VICTORI ONE са направени с подметка която е подходяща за използване и при мокри повърхности ( не се хлъзга). Материала на чехлите е бързо съхнещ.Оформената стелка подкрепя, копира формата на ходилото и не му позволява да се хлъзга. Лого Swoosh е поставено на каишката.
  • Nike DOWNSHIFTER 12 Дамски обувки за бягане, сиво, размер 39
    Дамските обувки Nike DOWNSHIFTER 12 са идеални за тренировки. Горните части се приспособяват към ходилата и отвеждат влагата. Предоставят максимална стабилност и не само по време на бягане.
  • Nike PHANTOM GX II CLUB TF Мъжки футболни обувки, бяло, размер 41
    Независимо дали сега започваш за тренираш футбол или играеш само за развлечение мъжките бутонки Nike PHANTOM GX CLUB IC ще ти предложат качеството и удобство по време на игра. Марката Nike мислят и за целите на спортистите затова те са добавили здрава текстура към зоната за ритане на Nike PHANTOM GX II CLUB TF. Модела има отлично сцепление и предлага много голяма гъвкавост.
  • Nike MERCURIAL VAPOR 15 CLUB TF Мъжки футболни обувки, жълто, размер 40
    Обуй си леките аеродинамични обувки Nike MERCURIAL VAPOR 15 CLUB TF и ще овладееш игрището. Air, като гаранция за бързина. Вътрешната конструкция, регулираща бързината е от тънък, но здрав материал, който безопасно придържа стъпалото към подметката, не увеличава теглото и фиксира оптимално.
  • Nike COURT AIR ZOOM VAPOR PRO 2 Мъжки обувки за тенис, бяло, размер 45
    Мъжки обувки за тенис Nike COURT AIR ZOOM VAPOR PRO 2 предлагат отлично удобство, благодарение на конструкцията им за бързо обуване и добро фиксиране от връзките. Подплатеният им език и системата за подкрепа дават на ходилата възможност за съсредоточване над играта. Тези обувки са допълнени с омекотяването Zoom Air в предната част на ходилата. Голямата им устойчивост и отличното сцепление с повърхностите са подсилени в предната част на ходилата. Подметката се приспособява лесно към терените и помага за по-добрият контрол.
  • Nike REVOLUTION 7 Мъжки маратонки за бягане, черно, размер 41
    Мъжките маратонки за бягане Nike REVOLUTION 7 са стилни, удобни и създават много добро сцепление с асфалта, за да бъде лесно постигнато необходимото темпо. Това е любимият модел на феновете, които предлага мекота и гладко бягане без компромиси.
  • Nike GK PHANTOM SHADOW Мъжки вратарски ръкавици, светло-зелено, размер
    Мъжките вратарски ръкавици Nike GK PHANTOM SHADOW са изработени с проветриво подплатяване и прилепнала пяна , което ги прави подходящи за хващане на всеки изстрел.
  • Nike PHANTOM GX II PRO FG Мъжки бутонки, черно, размер 42
    Искаш ли да играеш сериозно? Мъките бутонки Nike PHANTOM GX II PRO FG ще ти дадат удобство да се движиш по цялата област на игрището. Покажи най-доброто от себе си Благодарение на новостите от Nike, като еластична горна част Flyknit и подметката Nike Cyclone 360, динамична каишка в средната част , която обгръща краката и укрепва крака.
  • Nike E-SERIES AD Мъжки обувки за свободното време, бяло, размер 44
    Мъжки обувки за свободното време Nike E-SERIES AD. Решени са в спортно елегантен стил, който чудесно се съчетава с различни видове аутфит. Текстилната горна част от мрежест материал е много проветрива, а кръглите връзки са класика, която няма да те разочарова. Обуването е улеснено от гайката, разположена отзад.
  • Nike REVOLUTION 7 W Дамски маратонки за бягане, черно, размер 38
    Дамските маратонки за бягане Nike REVOLUTION 7 W са стилни, удобни и създават много добро сцепление с асфалта, за да бъде лесно постигнато необходимото темпо. Това е любимият модел на феновете, който предлага мекота и гладко бягане без компромиси.
  • Nike GIANNIS IMMORTALITY 3 Мъжки баскетболни обувки, черно, размер 47.5
    Мъжките обувки за баскетбол Nike GIANNIS IMMORTALITY 3 имат специален дизайн, за да се покажат качествата на играча Giannis Antetokunmp. Този модел е още по-мек в сравнение с предишните модели.
  • Nike AIR MAX VG-R Дамски обувки за свободно време, розово, размер 40
    Дамските обувки Nike AIR MAX VG-R ще те държат винаги в крачка с модата. Новият им дизайн произлиза от модела Air Max 95, който е вдъхновен от човешкото тяло и е комбиниран с аеродинамична форма с хубридни черти. Горните им части са създадени от мрежеста материя от моновлакна, която предоставя много добро проветряване. Камерата Air под петата омекотява всяка крачка. Подобрена класика, която просто трябва да притежаваш.
  • Nike VAPOR GRIP3 Мъжки вратарски ръкавици, бежово, размер
    Приключенията са на всяка крачка и при всякакви климатични условия. Мъжки вратарски ръкавици Nike VAPOR GRIP3 имат прилепналата им външна текстура, не запарват краката , дори и при дъждовното време. Технологията Grip3 защитава пръстите с твърд пълнеж.
  • Nike SUPERREP GO 3 NEXT NATURE FLYKNIT Мъжки фитнес обувки, сиво, размер 41
    Основните функции на дизайна на обувките Nike SUPERREP GO 3 NEXT NATURE FLYKNIT са изработени с нов революционен дизайн за дълготрайност. Горната им част е от отделни части с изработка от материала Flyknit, който здраво и удобно обгръща краката от всичките страни. Фината структура на междинната подметка е от рециклирана пяна , която чувствително омекотява при интензивни тренировки. Обувките са леки и не заемат голям обем в багажа, което предлага удобство , без значение къде ще тренирате.
  • Nike REACT PEGASUS TRAIL 4 Мъжки обувки за бягане, бяло, размер 38
    Мъжките обувки за бягане Nike REACT PEGASUS TRAIL 4 са подходящи за бягане по шосета и терени. Омекотяването по време на бягане е от пяната React. Влакната Flywire поддържат ходилото на своето място и го фиксират по -добре.
  • Nike AIR MAX SC Мъжки обувки, бяло, размер 41
    Мъжките кецове Nike AIR MAX SC са изработени в едноцветен дизайн от смесени материали, които предлагат отлична здравина. Допълнената мрежа в модела им дава необходимата проветривост. Олекотената въздушна възглавничка Max Air е в комбинацията с мека пяна и това създава отлично омекотяване за краката. Гъвкавата гумена подметка гарантира перфектно сцепление.
  • Nike ZOOM MERCURIAL SUPERFLY 9 ACADEMY SG-PRO Мъжки футболни бутонки, бяло, размер 41
    Мъжките бутонки Nike ZOOM MERCURIAL SUPERFLY 9 ACADEMY SG-PRO са подходящи за игра в зали, където създават възможност за постигане на високи скорости. Обувките са допълнени с въздушната възглавничка Zoom Air и еластичният материал NikeSkin с добро приспособяване, за лесното владеене на топката в последните минути, когато се решава срещата. Fast is in the Air. Този модел има подметка с технологията Anti-Clog, която не позволява събирането и задържането на кал.
  • Nike VAPOR GRIP3 Мъжки вратарски ръкавици, червено, размер
    Мъжките вратарски ръкавици Nike VAPOR GRIP3 ще спрат всяка топка. Омекотяващият им слой от пяна гарантира отлично захващане, докато ниският колан помага за естествените движения на ръцете.
  • Nike AIR MAX SOLO Мъжки обувки за свободното време, бяло, размер 46
    Мъжки спортни обувки Nike AIR MAX SOLO с опростен дизайн. Проектирани са от смесица материали, които повишават издържливостта. Освен това мрежата осигурява проветривост на модела. Лекият елемент Max Air, съчетан с мека пяна, добре омекотява. Гъвкавата гумена подметка осигурява сцепление.
  • Nike ZOOM MERCURIAL SUPERFLY 9 ACADEMY TF Мъжки футболни обувки, жълто, размер 43
    Абсолютният аеродинамичен дизайн на мъжките футболни обувки NikeZOOM MERCURIAL SUPERFLY 9 ACADEMY TF гарантира чудесен контакт със земята и перфектна фиксация, така че веднага ще наклони везните на игрището в твоя полза. Освен това сега са снабдени с компонента Nike Air Zoom, проектиран специално за футбол, така че може изцяло да разчиташ на него в последните минути на мача, когато това е най-важно.
  • Nike VICTORI ONE Мъжки чехли, черно, размер 38.5
    Мъжките чехли Nike VICTORI ONE са украсени с лого на марката в гората си част и предлагат удобство при носене. Междинната подметка и подметката са от пяна, която прави чехлите леки и защитава ходилата от нараняване при стъпване. Чехлите са подходящи за море, басейн и ежедневна употреба.
  • Nike MC TRAINER 2 W Дамски обувки за тенис, тюркоазено, размер 38
    Дамските спортни обувки Nike MC TRAINER 2 W дават възможност за плавни движения при кръгови тренировки в зали и скоростни тренировки на открито. Това са многофункционални обувки, които комбинират в себе си добра стабилност и устойчивост. Дават също така и удобство за да се съсредоточи състезателя върху своята енергичност при постигане на целта си. Обувките подкрепят краката при тренировките - от кляканията до повтарящият се спринт, за да не е нужно да се сменят. Подметките в областта на петата са по-широки, за да стабилизират крака при вдигания на тежести. Покривният слой при пръстите и връзките повишават тяхната устойчивост. Поддържащата част се пристяга добре около петата отстрани за плътно прилепване, когато затегнете връзките. Меката им стелка предлага омекотяване, а в страничните им части е повдигната за да поддържа краката при страничните им движения. Гумата в подметките осигурява сцепление върху трева и подове във фитнес зали.
  • Nike AIR MAX EXCEE Дамски обувки за свободното време, бяло, размер 38
    Дамските обувки за свободното време Nike AIR MAX EXCEE са изработени с фини цветни елементи, които им дават стил . Вдъхновени от обувките през Air Max 90, тези елементи дават модерна визия на легендарните обувки чрез издължени дизайнерски линии и изкривени пропорции.
  • Nike ONEONTA NN SANDAL W Дамски сандали, черно, размер 39
    Здравият модел сандали Nike ONEONTA NN SANDAL W имат дебела подметка с големи грайфери и са подходящи за всякакви приключения сред природата, около реки или дори в гората. Името им Oneonta е свързано с величествените водопади, разположени близо до река Колумбия в Орегон ( там от къде произхожда марката Nike). Сандалите лесно се обуват, имат еластичен шнур и каишка при петата, която лесно може да се регулира.
  • Nike E-SERIES AD Мъжки обувки за свободното време, черно, размер 42
    Мъжки обувки за свободното време Nike E-SERIES AD. Решени са в спортно елегантен стил, който чудесно се съчетава с различни видове аутфит. Текстилната горна част от мрежест материал е много проветрива, а кръглите връзки са класика, която няма да те разочарова. Обуването е улеснено от гайката, разположена отзад.
  • Nike MERCURIAL TOUCH ELITE Мъжки вратарски ръкавици, бяло, размер
    Мъжките футболни ръкавици Nike MERCURIAL TOUCH ELITE са изработени от устойчива на разкъсване пяна, която е подходяща за добро захващане на топката по всякакво време.
  • Nike AIR MAX EXCEE Дамски обувки за свободно носене, бяло, размер 40.5
    Дамските кецове Nike AIR MAX EXCEE са изработени в красиви цветове от смесени материали ,като: естествена и синтетична кожа, за да бъде постигната по-голяма дълготрайност. Мрежестата материя предоставя много добра проветривост, а велурът гарантира уникален стил. Зашитите детайли подчертават уникална изработка. Леката камера Air Max заедно с меката пяна в междинната подметка омекотява всяка крачка. Гъвкавата гумена подметка гарантира перфектно сцепление.
  • Nike AIR MAX EXCEE Мъжки обувки за свободното време, тъмносиво, размер 42.5
    Мъжките обувки Nike AIR MAX EXCEE са вдъхновени от модела Nike Air Max 90. Те отдават почит на класиката със своя дизайн. Камерата Air се вижда от три различни места. Междинната подметка от пяна, подметката от пяна и гумените елементи са леки, удобни и издръжливи. Горните части са от мрежа, кожа и велур със специално покритие от синтетична кожа, което ги прави издръжливи, здрави и комфортни.
  • Nike COURT LEGACY CANVAS Мъжки обувки за свободното време, бяло, размер 46
    Мъжките кецове Nike COURT LEGACY CANVAS са изработени от качествен материал , с капитонирана повърхност и ретро лого Swoosh отстрани. Гумените им подметки предоставят съвършено сцепление с най-различни настилки.отлично приспособяване към различни повърхности. Междинната подметка от пяна омекотява и олекотява всяка стъпка.
  • Nike FLEX EXPERIENCE RN 12 Дамски маратонки за бягане, бяло, размер 40
    Дамските маратонки за бягане Nike FLEX EXPERIENCE RN 12 дават възможност за подобряване на резултатите на времето за бягане? Сандалите са леки и удобни.
  • Nike TIEMPO LEGEND 10 CLUB IC Мъжки футболни обувки за зала, жълто, размер 40.5
    Дори и най добрите модели постоянно се подобряват. Независимо дали ще играеш за удоволствие или си начинаещ спортист, най-новият модел бутонки ще ти помогне да дадеш всичко от себе си. Горната част е от синтетична кожа и се приспособява към ходилото не е много разтеглива, за да се постигне по-добър контрол над топката.Мъжки футболни обувки TIEMPO LEGEND 10 ACADEMY са леки и и елегантни, в сравнение с останалите модели Tiempo и за това са подходящи за всяка позиция на игрището, независимо дали ще пази вратата или ще бъде нападател.
  • Nike GRIP3 Мъжки вратарски ръкавици, бяло, размер
    Модерните футболни ръкавици от марката Nike GRIP3 са проектирани да помагат за добрата ефективност по време на игра. Технологията Grip3 е с допълване от пяна около пръстите, което създава удобство на ръцете при хващането на топката. Регулируемият колан е изместен по-ниско при китката, за да може ръката да се движи свободно.
  • Nike MC TRAINER 2 W Дамски обувки за тенис, бяло, размер 40.5
    Дамските спортни обувки Nike MC TRAINER 2 W дават възможност за плавни движения при кръгови тренировки в зали и скоростни тренировки на открито. Това са многофункционални обувки, които комбинират в себе си добра стабилност и устойчивост. Дават също така и удобство за да се съсредоточи състезателя върху своята енергичност при постигане на целта си. Обувките подкрепят краката при тренировките - от кляканията до повтарящият се спринт, за да не е нужно да се сменят. Подметките в областта на петата са по-широки, за да стабилизират крака при вдигания на тежести. Покривният слой при пръстите и връзките повишават тяхната устойчивост. Поддържащата част се пристяга добре около петата отстрани за плътно прилепване, когато затегнете връзките. Меката им стелка предлага омекотяване, а в страничните им части е повдигната за да поддържа краката при страничните им движения. Гумата в подметките осигурява сцепление върху трева и подове във фитнес зали.
  • Nike AIR MAX SYSTM Мъжки обувки за свободното време, черно, размер 44.5
    Мъжки обувки за свободното време Nike AIR MAX SYSTM. Със своя ретро дизайн съживяват стила на 80-те години. Горната част от смесен материал е издържлива и проветрива, а изпробваният с времето сегмент Max Air, първоначално проектиран за бегачи, приятно омекотява. Разполагат с издържлива гумена подметка, която не пързаля. Открий своя стил и комфорт с тези прекрасни обувки.
  • Nike AIR MAX EXCEE Дамски обувки за свободното време, розово, размер 38
    Дамски обувки за свободното време Nike AIR MAX EXCEE. Разполагат със съвършен дизайн, инспириран от модела Nike Air Max 90, така че въпреки модерния си стил, отдават чест на класиката. При този нов модел сегментът Nike Air може да се види през три прозорчета. Междинната подметка от пяна и подметката от пяна с гумени подплатявания са леки, удобни и дълготрайни. Горната част е изработена от мрежа, кожа и велур с прикриващи слоеве от изкуствена кожа и затова е издържлива, здрава и удобна.
  • Nike AIR WINFLO 9 Мъжки обувки за бягане, черно, размер 41
    Мъжки обувки които са удобни за всекидневно бягане, благодарение на удобството в тях и лекотата им. Моделът Nike AIR WINFLO 9 предлага отлично обгръщане на краката и поддържа правилната им стоика при за всеки изминат километър. В междинната им подметка са допълнени с много пяна, която предлага голяма еластичност на стъпките. Завържи връзките и излееш да постигнеш своята цел.
  • Nike AIR ZOOM G.T. CUT ACADEMY Мъжки баскетболни обувки, черно, размер 42
    Независимо дали ще играеш в зала или в парка или някоя алея с обувките Nike AIR ZOOM G.T. CUT ACADEMY ще се чувстваш прекрасно навсякъде. Те са проектирани, да помагат при отскоците и атакуването към коша, за да помогнеш за добрият резултат на отбора. Прилепващо сцепление на различните терени помага за бързото спиране и при промяната на скоростта.
  • Nike ZOOM MERCURIAL SUPERFLY 9 PRO FG Мъжки бутонки, жълто, размер 42.5
    Изразителният дизайн на мъжките обувки Nike ZOOM MERCURIAL SUPERFLY 9 PRO FG са подходящи за игрища и помагат за по-голямата енергичност на терена. Обувките са допълнени с въздушната възглавничка Air Zoom, която помага за лесното владеене на топката по време на състезание в последните минути, когато се решава срещата. Fast is in the Air.
  • Nike AIR MAX AP Дамски обувки за всекидневно носене, бяло, размер 37.5
    Елегантният и спортен дизайн на дамските обувки Nike AIR MAX AP бързо ще ги превърне в твоя любим. Моделът е с нисък профил, с подплатен кант , въздушна мрежа и удобна горна част на омекотяваща стелка. Новият модел въздушна възглавничка е поставен по цялата дължина на обувките и това е удобството, което всеки трябва да опита. В миналото обувките са били проектирани за енергично бягане, а днес са изработени с нисък профил и изглеждат елегантни. Междинната подметка е от пяна, която е прави невероятно мека и бързо възвръща енергията в обувката при всяко стъпване. Подметката от гума е неплъзгаща и много устойчива.
  • Nike MC TRAINER 2 W Дамски обувки за тенис, черно, размер 40.5
    Дамските спортни обувки Nike MC TRAINER 2 W дават възможност за плавни движения при кръгови тренировки в зали и скоростни тренировки на открито. Това са многофункционални обувки, които комбинират в себе си добра стабилност и устойчивост. Дават също така и удобство за да се съсредоточи състезателя върху своята енергичност при постигане на целта си. Обувките подкрепят краката при тренировките - от кляканията до повтарящият се спринт, за да не е нужно да се сменят. Подметките в областта на петата са по-широки, за да стабилизират крака при вдигания на тежести. Покривният слой при пръстите и връзките повишават тяхната устойчивост. Поддържащата част се пристяга добре около петата отстрани за плътно прилепване, когато затегнете връзките. Меката им стелка предлага омекотяване, а в страничните им части е повдигната за да поддържа краката при страничните им движения. Гумата в подметките осигурява сцепление върху трева и подове във фитнес зали.
  • Nike REVOLUTION 6 Мъжки обувки за бягане, сиво, размер 44
    Максимален комфорт по време на бягане. Това предлагат мъжките обувки Nike REVOLUTION 6. Горните им части са изработени от минимално 20% рециклиран материал и са много меки. Контактните точки на петата и езика помагат за лесното обуване и събуване. Те предоставят по-високо ниво на омекотяване от предишната версия, за което се грижи пяна, помагаща за създаване на ефекта на пружиниране по време на стъпване. Моделът е с класически дизайн, който го прави подходящ не само за спортуване, но и за ежедневна употреба.
  • Nike FLEX EXPERIENCE RN 12 Мъжки обувки за бягане, тъмносиво, размер 42
    Мъжките обувки за бягане Nike FLEX EXPERIENCE RN 12 дават възможност за подобряване на резултатите на времето за бягане? Сандалите са леки и удобни.
  • Nike COURT ROYALE 2 BETTER ESSENTIAL Мъжки обувки за всекидневно носене, бяло, размер 44.5
    Мъжките обувки Nike COURT ROYALE 2 BETTER ESSENTIAL са направени с дизайн, вдъхновен от моделите на 70-те години. Синтетичните им горни части са меки, гладки и правят обувките много удобни. Голямото ретро логото Swoosh в тях напомня за старите модели. Подплатените им ниски части около глезена правят модела по-елегантен и удобно обхваща крака. Модерната структура на подметката прави класическия дизайн на обувките по-стилен.
  • Nike AIR MAX AP Дамски обувки за свободното време, бежово, размер 37.5
    Дамските обувки за свободното време Nike AIR MAX AP са елегантни и спортни. Комфортно с тях ще преминеш границата между минало и настояще. Нотките на традиционни елементи напомнят на модела Air Max97, а изчистената горна част с по-мека междинна подметка придава на обувката модерен вид. Дизайнът с нисък профил с подплатен кант, въздушната мрежа и удобната стелка чудесно ще завършат всеки аутфит.
  • Nike VICTORI ONE Дамски чехли, бяло, размер 38
    Универсалните и удобни дамски чехли Nike VICTORI ONE са направени с подметка която е подходяща за използване и при мокри повърхности ( не се хлъзга). Материала на чехлите е бързо съхнещ.Оформената стелка подкрепя, копира формата на ходилото и не му позволява да се хлъзга. Лого Swoosh е поставено на каишката.
  • Nike COURT AIR ZOOM PRO CLAY Мъжки обувки за тенис, оранжево, размер 43
    Мъжките обувки за тенис Nike COURT AIR ZOOM PRO CLAY, снабдени със сегментът Zoom Air, предоставят стабилност, омекотяване и възвращаемост на енергията. Подплатената яка на обувката приляга удобно на стъпалото.
  • Nike PRECISION 6 Мъжки баскетболни обувки, бяло, размер 45.5
    Мъжките баскетболни обувки Nike PRECISION 6 са подходящи за всякакви забързания и резки спирания по терена. Обувките са проектирани , така че, спортистите да могат бързо да сменят посоката на движения и едновременно с това да имат добър контрол над играта. От мекият кант и езика, чак до обработената подметка с форма на елхичка -тези гъвкави обувки дават възможност за максимално използване на уменията и доброто контролиране на играта.
  • Nike LEBRON WITNESS 7 Мъжки баскетболни обувки, сиво, размер 41
    Колкото по-дълго продължава кариерата на LeBron, толкова повече неговата игра има нужда от стил, който няма да го дърпа надолу, а обратно -ще му помогне да овладее невероятната си сила. Затова тук е най-лекият модел Nike LEBRON WITNESS 7, който все така предоставя опора и благодарение на който ще бъдеш винагина крачка пред съперника. Омекотяването Max Air ще ти помогне стабилно да полетиши и да се приземиш. Леката мрежеста материя, съчетана с подсилени влакна, здраво придържа крака за по-дълго от четири четвъртини.
  • Nike AIR MAX SYSTM Мъжки обувки за свободното време, бяло, размер 42
    Мъжки обувки за свободното време Nike AIR MAX SYSTM. Със своя ретро дизайн съживяват стила на 80-те години. Горната част от смесен материал е издържлива и проветрива, а изпробваният с времето сегмент Max Air, първоначално проектиран за бегачи, приятно омекотява. Разполагат с издържлива гумена подметка, която не пързаля. Открий своя стил и комфорт с тези прекрасни обувки.
  • Nike DOWNSHIFTER 13 Мъжки обувки за бягане, черно, размер 44
    Мъжките обувки за бягане Nike DOWNSHIFTER 13 са подходящи като за начинаещи , така и за експерти в бягането. Преработената им горна част, омекотяването и голямата им дълготрайност помагат да намери правилното темпо и първите стъпки да бъдат по лесни.
  • Nike AIR ZOOM TR1 Мъжки спортни обувки, синьо, размер 41
    Мъжките тренировъчни обувки Nike AIR ZOOM TR1 са подходящи за всякакви натоварвания и всекидневно носене. Петите са стабилни и плоски. Средна подметка е от пяна и дава отлично омекотяване. Въздушната възглавничка Zoom Air по цялата дължина предлага отлично омекотяване по време на kardio тренировките. Ниската им конструкция предлага стабилност и по време на силови тренировки. Колана Dynamic Fit е в средната част на караката и предлага завързване, за да се чувствата безопасно.
  • Nike AIR MONACH IV TRAINING Мъжки спортни обувки, бяло, размер 42.5
    Мъжките тренировъчни обувки Nike AIR MONACH IV TRAINING носят удоволствие във формата на леко омекотяване и здрава горна повърхност. Подметката дава възможност за естествени движения, благодарение на гъвкавите си грайфери.
  • Nike DOWNSHIFTER 12 Дамски обувки за бягане, бяло, размер 40
    Дамските обувки Nike DOWNSHIFTER 12 са идеални за тренировки. Горните части се приспособяват към ходилата и отвеждат влагата. Предоставят максимална стабилност и не само по време на бягане.
  • Nike AIR MAX AP Мъжки кецове, черно, размер 42
    Елегантният и спортен дизайн на мъжките обувки Nike AIR MAX AP бързо ще ги превърне в твоя любим. Нисък профил с подплатен кант , въздушна мрежа и удобна горна част и омекотяваща стелка. Новият модел въздушна възглавничка е поставен по цялата дължина на обувките и е удобството, което всеки трябва да опита. В миналото обувките са били проектирани за енергично бягане, а днес са изработени с нисък профил и изглеждат елегантни. Междинната подметка е от пяна , невероятно мека и възвръща енергията в обувката при всяко стъпване. Подметката от гума е неплъзгаща и много устойчива.
  • Nike AIR WINFLO 10 W Дамски обувки за бягане, розово, размер 37.5
    Балансирано бягане, което ще ти помогне да стартираш с голямо удобство, независимо дали си състезател или начинаещ. Неутралната подкрепа на обувките с въздушната възглавничка Nike Air в подметката и голямото пространство при пръстите в предната част дават на ходилото удобство и усещане за леко полюшкване. Подготви се за бягане, навсякъде където си пожелаеш.
  • Nike ZOOM FREAK 4 Мъжки баскетболни обувки, микс, размер 45
    Мъжките обувки за баскетбол Nike ZOOM FREAK 4 се характеризират с олекотен дизайн, който дава голямо удобство на игрището. Модела предала удобство за постигане на още по-добри резултати на терена. Вида на подметката е компютърно генериран, напомня за топографска карта и гарантира гарантира отлично сцепление. Подметката предлага още по-добър контакт със земята което дава възможност за мигновенна смяна на посоката.
  • Nike LEBRON WITNESS 7 Мъжки баскетболни обувки, зелено, размер 42.5
    Колкото по-дълго продължава кариерата на LeBron, толкова повече неговата игра има нужда от стил, който няма да го дърпа надолу, а обратно -ще му помогне да овладее невероятната си сила. Затова тук е най-лекият модел Nike LEBRON WITNESS 7, който все така предоставя опора и благодарение на който ще бъдеш винагина крачка пред съперника. Омекотяването Max Air ще ти помогне стабилно да полетиши и да се приземиш. Леката мрежеста материя, съчетана с подсилени влакна, здраво придържа крака за по-дълго от четири четвъртини.
  • Nike TANJUN Дамски обувки за свободното време, бяло, размер 38.5
    Дамските обувки за свободното време Nike TANJUN с качествена изработка са всичко, което ти е необходимо за постигането на максимално удобство. Горната им част се приспособява към стъпалото, а междинната подметка от пяна и подметката предоставят отлично омекотяване. Ниският подплатен кант нарушава спортния стил и придава на обувките елегантност. Отстрани са декорирани с лого на марката Nike.
  • Nike AIR MAX EXCEE Дамски обувки за свободно носене, бяло, размер 38
    Дамските кецове Nike AIR MAX EXCEE са изработени в красиви цветове от смесени материали ,като: естествена и синтетична кожа, за да бъде постигната по-голяма дълготрайност. Мрежестата материя предоставя много добра проветривост, а велурът гарантира уникален стил. Зашитите детайли подчертават уникална изработка. Леката камера Air Max заедно с меката пяна в междинната подметка омекотява всяка крачка. Гъвкавата гумена подметка гарантира перфектно сцепление.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх