Най-голямата модна платформа в България

Облекло, обувки и модни аксесоари

339
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Klimatex LUCA Дамски туристически къси панталони, черно, размер
    Изключително здравите дамски къси панталони Klimatex LUCA са изработени от мек еластичен материал с обработката Quick Dry. В сравнение с памучните къси панталони са по-олекотени и едновременно с това добре проветряващи се. Панталонките са изработени с удобна кройка, два странични джоба с цип, един страничен джоб с цип на дясното бедро и прикрит джоб в задната част. Закопчаването е с цип е допълнително с копче ти-так в колана. Панталоните имат широки гайки за колан. (колан, не е включен) Подходящи са за туризъм , пътуване и спортни състезания или за всекидневно носене.
  • Klimatex TUPLO Универсална лента за глава за cross country, черно, размер
    Универсална лента за глава за cross country Klimatex TUPLO е идеално допълнение за всякакви тренировки на открито. Полиуретановата мембрана на предната страна предлага отлична защита от вятъра. е направена с рунова страна отвътре за по-добра топлинна изолация. Краищата на лентата са обшити с еластичен материал, който осигурява много добро фиксиране върху главата. Отразяваният надпис предлага добра видимост при намалена светлина.
  • Klimatex MANKU Ръкавици за ски бягане, черно, размер
    Еластичните пръстови ръкавици Klimatex MANKU са изработени без мембрана и имат от вътрешната страна рунова материя , която им гарантира топлинна изолация. Топлината в тях се запазва също така и от двойният материал в горната част. На палците е поставен фроте материала , който е подходящ за избърсване на очила. Ръкавиците са завършени с еластичен маншет и това създава по-голямо прилепване към ръцете. Отразяващите елементи гарантират добра видимост при намалена светлина.
  • Klimatex SANDOR Мъжко функционално бельо, черно, размер
    Мъжкият функционален клин Klimatex SANDOR е идеален за зимните спортове. Създаден е от материала Thermo°Cool™, който е уникална комбинация на кухи влакна, преплетени с канален слой. Предлага добра терморегулация е в областта на бедрата, чатала и страничните части е осигурена от специалния дишащ материал Удобната анатомична кройка е с допълнително зашит клин в областта на чатала за по-голяма свобода на движенията. Клинът е удължен отзад и оформен в областта на корема. Шит с плоски шевове, които са по-устойчиви и не дразнят кожата. Високата ластична талия е украсена с логото Klimatex. Материала има способността да терморегулира топлината на тялото по естествен начин (охлажда или затопля), с 48% по-добре поема влагата и е изпарява с 53% по-бързо в сравнение с останалите материали.
  • Klimatex BORSALA Дамските свободни шорти MTB с велосипедно бельо, черно, размер
    Дамските шорти за колоездене Klimatex BORSALA са допълнени с вътрешни шорти от еластична мрежа. Външните шорти са изработени от функционален, еластичен и здрав материал, имат 3 джоба с цип и закопчаване с цип и копче. Широкият ластик , който е пришит на бедрата предлага добър комфорт при каране и е подходящ за всякаква фигура . Отразяващият печат повишава безопасността на пътя. Вътрешните шорти могат да служат и като бельо на велосипедиста, те имат анатомична форма и са изработени от функционално -дишащ материал , което помага за бързото извеждане на потта и вентилацията на кожата. Вътрешните шорти са с плоски шевове и имат широк колан в кръста . Използваната подложка от материала Coolmax® е антибактериална , въздейства на бързото извеждане на потта и не допуска запарване . Подложката има за цел да защитава и омекотява от наранявания при неравности на пътя . Подходящи са за свободно каране и MTB велосипедизъм.
  • Klimatex HOBIT Детски велосипедни шорти, черно, размер
    Анатомично оформения велосипеден клин Klimatex HOBIT е с допълнителна антибактериална стелка от материала Coolmax. Дишащ и бързо съхнещ материал ,който бързо отвежда потта . Силиконов ластик в долната част на крачола.
  • Klimatex PROU Унисекс лента за главата, черно, размер
    Бягането в по-студено време изисква порядъчна екипировка, която да топли главата ти. Лентата за глава Klimatex PROU, изработена от високо функционален материал, чудесно се приспособява и бързо отвежда потта. Мъхестата вътрешна страна осигурява чудесна топлинна изолация. Светлоотразителното лого гарантира безопасност и при намалена видимост.
  • Klimatex MERA Дамски crop топ, черно, размер
    Дамски crop топ Klimatex MERA. Благодарение на уникалната кройка ще ти позволи да демонстрираш фигура, в резултат на тренировките ти във фитнеса или бягането. Функционалният материал с висок процент полиамид е бързосъхнещ и ще ти предостави усещане за сухо тяло и при най-натоварващата тренировка. Освен това е много фин и гладък, при това не само на допир, но и на пръв поглед. На гърба, отстрани и от вътрешната страна на ръкавите са разположени панели, изработени от перфориран с лазер материал, който позволява по-добра циркулация на въздуха и ефективно отвеждане на влагата. Цялостният дизайн е завършен с металическото лого Klimatex.
  • Klimatex HRUNO Мъжки суитшърт с къс цип, черно, размер
    Функционалният мъжки пуловер Klimatex HRUNO е истински майстор на универсалността. Заради класическия си дизайн е чудесен както за спортна дейност, така и за града, за работа или за среща с приятели. Вътрешната му страна е фино мъхеста и гарантира съвършена топлинна изолация. В същото време отлично отвежда потта, бързо съхне, а благодарение на ластиците в краищата, не позволява излишна загуба на топлина. Дизайнът с къс цип улеснява обличането и подпомага идеалната вентилация. На предницата е разположен вертикален джоб с цип.
  • Klimatex GULI Детско шушляково яке, синьо, размер
    Детско шушляково яке Klimatex GULI, което е супер леко и компактно и може да се използва като трети слой. Якето може лесно да се сгъне и прибере в заден джоб на фланелка за колоездене или джоба под седалката. Може да се използва и при друг спорт, където е важен фактор теглото и малкият компактен обем. Благодарение на гъстотата на материята защитава добре от вятър. Разполага с водоотблъскващо покритие и предпазва от лек дъжд. Благодарение на това покритие якето се замърсява по-трудно. С този модел атмосферните условия просто няма да преборят никого!
  • Klimatex CESAR Детско термобельо, розово, размер
    Детското функционално бельо Klimatex CESAR е идеално за спортуване през зимата. Състои се от блуза и клин. Те разполагат с плоски шевове, които елиминират дразненето на кожата при носене. Изработени са от ликра, която запазва формата си и дава свобода на движенията. Това е приятен на допир материал, който не дразни кожата и предоставя усещане за естествен материал. Вътрешната страна на материала е леко шлифована и осигурява по-добра термоизолация.
  • Klimatex FAEN Детска функционална тениска, синьо, размер
    Детската функционална тениска Klimatex FAEN е с дълги ръкави и е идеална за малкият планинар. Тениската ще запази малкото дете от простудяване и освен това то ще се чувства комфортно. Дишащ и бързосъхнещ материал, който отвежда потта от тялото. В същото време материята ще стопли чудесно детенцето, защото има мек полар отвътре, който е приятен при допир. Подходяща е не само за планински туризъм, но и за цял набор от други дейности на открито.
  • Klimatex CAMILA1 Дамско олекотено спортно яке, тъмносин, размер
    Дамското яке Klimatex CAMILA1 е било разработено за бягане, но отлично може да бъде използвано и при каране на кънки Ripstop материала е олекотен и едновременно с това много устойчив. В страничните части, отзад и от вътрешната му страна на ръкавите е допълнено с еластична тъкан , която предлага добра вентилация за лесно излизане на парата от тялото. За да бъде постигнато максимално ниско тегло и обем след сгъване върху него не са поставени джобове. Долният кант и ръкавите са завършени с ластик и цип, който по цялата си дължина е допълнен с кант и защитава от неприятното дразнене на кожата. Върху предната и задната страна са поставени отразителни елементи за безопасност при намалена светлина.
  • Klimatex LUMIEL Дамско функционално горнище, бяло, размер
    Дамско функционално горнище Klimatex LUMIEL предлага много добро затопляне в студените дни при излетите в планината или града. Моделът е подходящ за обличане като допълнителна дреха. Изработено е от двустранен рунов материал, който предлага отлична изолация и е много приятен при допир. Допълнен е с къс цип при врата, който помага за лесното обличане и не драска кожата. Ръкавите и края на яката са допълнени с кант, който е завършен с ластик, за да не се допуска студеният вятър до тялото. Разбира се и тук не са пропуснати отразителните елементи за безопасно бягане при намалена светлина.
  • Klimatex SONYA1 Дамска QuickDry тениска, розово, размер
    Дамската спортна тениска Klimatex SONYA1 е подходяща за тренировки по бягане. Функционалния материал е с голямо съдържание на полиамид и е бързосъхнещ, което дава голямо удобство по време на тренировки. Освен това е фин и много гладък, не само при допир но и на вид. За по-добрата вентилация на тялото в подмишниците и част от гърба е с мрежа, благодарение на която потта не се задържа до тялото. Нейният сублимационен печат е в контрастен цвят, което дава на тениската модерен дизайн и стил към спортното облекло. Плоските ѝ шевове не дразнят кожата, докато отразителните елементи дават добра защита при намалена светлина.
  • Klimatex ROKI Комплект детско функционално бельо, тъмносин, размер
    Детското функционално бельо Klimatex ROKI е подходящо за зимни спортове. Комплекта съдържа тениска с дълъг ръкав и клин. Зашити са с плоски шевове, за да се намали дразненето на кожата. Материала съдържа Lycrа, която гарантира запазване на формата и добра еластичност на бельото. Приятно е на докосване и не дразни кожата. Вътрешната част е рошава за да осигури по-добра температурна изолация на тялото.
  • Klimatex GOBE Дамско софтшел яке, розово, размер
    Преходите в променливото време изискват подходяща екипировка. Мъжкото softshell яке Klimatex GOBE е подходящо за използване по всякакво време. От вътрешната предна страна и на джобовете е поставена проветрива мрежа, за постигане на още по-добра вентилация на въздуха. Якето е допълнено с дизайнерски релефен печат, който му дава елегантност и оригиналност. Качулката и долният край на ръкавите са допълнени с ластик. Удължената задна част е завършена с широк ластик. Допълнен е с 2 отворени странични джоба. Ципът е допълнен с платка и има протектор, предпазващ брадата от одраскване. Отразителните елементи са поместени в предната и задната част, за постигане по-добра видимост.
  • Klimatex DANTE Мъжки суитшърт, черно, размер
    Мъжкият туристически суитшърт с качулка Klimatex DANTE е идеален за всички любители на туризма, но успешно може да се използва и при всекидневно носене. Произведен е от функционална, дишаща и бързосъхнеща материя. Лесното обличане и проветряване от ципа, който е по-цялата дължина. Шипа е удължена с платка, която защитава кожата при брадичката от надраскване. Разполага с 3 практични джоба с цип отпред. Качулката е допълнена с ластичен кант.
  • Klimatex ISA Дамски бикини, тип прашка, черно, размер
    Дамски бикини, тип прашка Klimatex ISA, проектирани така, че да не усещаш, че ги носиш. Благодарение на специалната лазерна технология нямат завършващи кантове, което ще оцениш главно при дрехи с тясна кройка. Така ще избегнеш изпъкващите ръбове и същевременно няма да те притискат. Бързосъхнещият материал е много фин на допир и на пръв поглед и ще запази тялото сухо и при натоварваща тренировка.
  • Klimatex CROMA Спортна пътна чанта, тъмнозелено, размер
    Спортната пътна чанта Klimatex CROMA е идеална за краткотрайно пътуване или за фитнеса. Благодарение на каишките с копче тик-так отстрани може да се намали размера ѝ. Няколкото джоба позволяват по-добро разположение и прегледност на нещата. Двете дълги презрамки дават възможност за носене на чантата през рамо или на ръка. Вътре и отпред са разположени 2 малки джоба за дребни вещи.
  • Klimatex ELSA Дамска функционална тениска, розово, размер
    Дамската функционална тениска Klimatex ELSA е изработена от бамбукова вискоза, която дава е невероятно фина и гладка. Благодарение на материала е приятна при допир , не се лепи на тялото и е подходяща за хора с чувствителна кожа. Естествените нишки на материала ограничават образуването на неприятна миризма при всякакви физически активности, едновременно с това са антибактериални и бързосъхнещи. Влакното от бамбук предлага с 60 % по-голямо абсорбиране на влагата, което дава сухота и удобство на тялото. Характеризира се също така и термоизолиращи качества- в студеното време предлага отлично затопляне. Плоските му шевове не дразнят кожата. Върху материята са ефектно поставени светлоотразителни елементи за безопасно движение на тъмно или през нощта.
  • Klimatex MARU Дамски функционален клин- бельо, тъмносин, размер
    Дамският безшевен клин Klimatex MARU е подходящ за неблагоприятни условия и големи физически натоварвания. Използваната безшевна технология в нея помага за по-малкото дразнене на кожата. Изработен е от еластичен материал, който гарантира оптимален микроклимат, затопляне и има термо изолационни качества. Освен това осигурява максимално отвеждане на влагата, изсъхва бързо и отвежда потта, оставяйки кожата суха. При промяната на натоварванията и почивката запазва топлината и комфорта на тялото.
  • Klimatex MILKY Детска фланелка за колоездене, тъмносин, размер
    Детската велосипедна фланелка Klimatex MILKY е със сумблимачен печат и два джоба на гърба. Фотографският печат не променя функционалните качества на материала, нито мекотата му. Той е изключително издръжлив и запазва цвета си. Фланелката разполага с плоски шевове. Създадена е от функционален, добре дишащ и бързосъхнещ материал, който е много приятен на допир. Страничните части и тези при подмишниците са изработени от мрежеста част за по-бързо отвеждане на потта при повишена физическа активност. Ципът отпред е с вътрешна платка е със защита за врата и брадата в горната си част. Отразителните ленти на тениската , които ще повишат твоята безопасност при ниска светлина .
  • Klimatex DELMAR Мъжка фланелка за колоездене, тъмносин, размер
    Мъжката велосипедна тениска Klimatex DELMAR със сумблимачен печат и два джоба на гърба. Материята е функционална ,приятна на докосване и с трайни цветове . Дрехата е функционална от бързо съхнещ материал ,който е приятен на докосване . Страничните части и при подмишниците са изработени от мрежеста част за по-бързо отвеждане на потта при повишена физическа активност. Тениската е подходяща за горещите летни дни. Ципът в горната част е прикрит, за да не защипва брадичката . Отразителните ленти на тениската ,които ще повишат твоята безопасност при ниска светлина .
  • Klimatex NICE Дамско дълго яке, черно, размер
    Дамското дълго яке Klimatex NICE е идеално за носене в студеното зимно време. Неговият минималистичен дизайн е подходящ за разходки сред природата и в града. За топлинния комфорт в него се грижи изолацията от влакна, а качулката му може да се пристяга от вътрешната страна с ластик. Двупосочният цип е покрит с лента, включително и в края на врата, за да предпази кожата от неприятни одрасквания. Двата странични джоба са с цип и има един джоб от вътрешната страна, който е подходящ за съхранение на дребни предмети. Не му липсват и светлоотразителни елементи за максимална безопасност при намалена видимост.
  • Klimatex TOMAS Мъжки функционален клин, черно, размер
    Мъжкият функционален клин Klimatex TOMAS е идеалният основен слой за зимните спортове. Те разполагат с плоски шевове, които елиминират дразненето на кожата при носене. Материалът съдържа еластан, който предоставя свобода на движенията. Това е приятен на допир материал, който не дразни кожата и предоставя усещане за естествен материал. Вътрешната страна на материала е леко шлифована и осигурява по-добра термоизолация. Еластичната талия се приспособява перфектно към тялото.
  • Klimatex BYRON Мъжко олекотено спортно яке, черно, размер
    Мъжкото яке Klimatex BYRON е изработено от 2,5 слоя материал StormLight с покритие и има лепени шевове. Благодарение на няколко слойният му материал се гарантира достатъчна свобода против дъжд и вятър. Проветряването в него е подпомогнато от отворите в подмишниците. Всичките YKK ципове са водоустойчиви. Ципът е допълнен с платка и има протектор, предпазващ брадата от одраскване. Всички дребни предмети могат да се поставят в 3 джоба с цип. Качулката му е допълнена с лека козирка и се регулира с ластик. Ръкавите на якето са анатомично оформени. Удобната свободна кройка дава възможност за носене на допълнителни дрехи под него. Отразителни елементи предлагащи отлична безопасност при намалени условия.
  • Klimatex CALZONE Мъжки комплект-функционално бельо, тъмносиво, размер
    Мъжкият комплект-функционално бельо Klimatex CALZONE е предназначен за различни видове зимни спортове. Комплекта се състой от тениска с дълъг ръкав и клин, които са ушити с плоски шевове, за да не дразнят кожата. Материала е ‘дишащ”,бързо съхнещ и отвеждащ влагата . Материалът не съдържа еластан, а еластичността му е създадена с помощта на рипсената структура на материала.
  • Klimatex ENNY Дамска безшевна блуза, оранжево, размер
    Дамската функционална тениска Klimatex RIKA е подходяща за неблагоприятни условия и големи физически натоварвания. Използваната безшевна технология в нея помага за по-малкото дразнене на кожата. Изработена е от еластичен материал, който гарантира оптимален микроклимат, затопляне и имат термо изолационни качества. Освен това осигурява максимално отвеждане на влагата, изсъхва бързо и отвежда потта, оставяйки кожата суха. Елиминира разликата в температурата и не позволява простудяване при редуване на тежки усилия и почивка. Специалните му зони и структури за проветряване на кожата са вплетени (не са шити). Кройката е с повдигната яка, а след обличане може да закрива устата и носа.
  • Klimatex HAEL Детско туристическо горнище, черно, размер
    Детско туристическо горнище Klimatex HAEL е подходящо и за използване в студеното време, а неговият модерен дизайн предлага много функционални качества. Бързо отвежда потта, бързо изсъхва и е лесен за поддръжка. Късият му цип улеснява обличането и помага за вентилацията на тялото при изпотяване. Светлоотразителните елементи повишават безопасността при намалена видимост.
  • Klimatex FIKA Дамска спортна пола, тъмносин, размер
    Подготвяш ли се за тенис, на фитнес, искаш ли да пробваш нови ролери или възнамеряваш да продължиш с тренировките по бягане? Дамската спортна пола Klimatex FIKA е изработена от високо проветрив материал , който извежда потта и е бързосъхнещ. Коланът ѝ е решен с шнурче за удобно пристягане. В задната страна е допълнена с ластик, който позволява да бъдат закачени допълнителни предмети. На вътрешната страна на колана е поставен малък джоб за дребни предмети. От лявата страна има цепка за постигане на по-голям комфорт на движенията. Допълнена е и с необходимите светлоотразителни елементи за безопасно спортуване през летните вечери.
  • Klimatex MACHA Детски функционален клин, черно, размер
    Детският функционален клин Klimatex MACHA е направен от луксозно - функционален материал . Използваната безшевна технология, която помага за по-малкото дразнене на кожата. Допълнен е със специални зони за оптимална вентилация на кожата, които са втъкани в материята. Супер еластичния материал се приспособява към тялото и предоставя чувството за втора кожа. Високото съдържания на полипропилен осигурява оптимален микроклимат и поддържа правилната температура на кожата. Полипропиленовите влакна са леки, разполагат с изумителни термоизолационни качества, отвеждат потта и оставят кожата суха. Същевременно елиминират неприятните миризми, запазват цвета си и не позволяват на бактериите да се размножават. Материята запазва цветността си за дълго. Материята гарантира максимално отвеждане на потта и бързото ѝ изсъхване. Материалът е идеален за повишено физическо натоварване. Той запазва оптималната температура на кожата, елиминира промяната на температурата при смяна на интензивността на движенията (например каране на ски и използването на ски лифта впоследствие). Перфектната защита от изстиване на тялото.
  • Klimatex DINE Дамски функционален клин, тъмнозелено, размер
    Дамският функционален клин Klimatex DINE е подходящ за всички зимни спортове. Зашиването е с плоски шевове, за да се намали дразненето на кожата. Материала не съдържа еластан, а еластичността е постигната с формата на тъканта. Приятният на допир синтетичен материал не дразни кожата и предоставя усещане за естествен материал. Вътрешната част е рунова, за да се осигури температурна изолация. колан, набран на ластик.
  • Klimatex PUNE Ръкавици за ски бягане, черно, размер
    Универсалните пръстови ръкавици Klimatex PUNE са изработени без мембрана и имат от вътрешната страна рунова материя , която им гарантира топлинна изолация. Топлината в тях се запазва също така и от двойният материал в горната част. На палците е поставен фроте материала , който е подходящ за избърсване на очила. Ръкавиците са завършени с еластичен маншет и това създава по-голямо прилепване към ръцете. Отразяващите елементи гарантират добра видимост при намалена светлина.
  • Klimatex PERCY Мъжки суитшърт за бягане, черно, размер
    Мъжкият суитшърт за бягане Klimatex PERCY е с качулка и е изработен от високофункционален материал, за да бъде подходящ за зимните месеци. Изолационните панели в предната и задната част предпазват от студеното време. Страничните части са от еластичен материал, а вътрешната страна е рунова за запазване на топлината. Тънкият ластик в края на ръкавите и долния край задържа топлината на тялото. Отворите за палците не позволяват на ръкавите да се навият и защитават дланите от студа. Ципът е с платка, която в горната част е със защита за брадичката от нараняване с ципа. Качулката е здрава, затопляща и ветроустойчива. Светлоотразителните елементи повишат твоята безопасност при ниска видимост.
  • Klimatex HAEL Детско туристическо горнище, розово, размер
    Детско туристическо горнище Klimatex HAEL е подходящо и за използване в студеното време, а неговият модерен дизайн предлага много функционални качества. Бързо отвежда потта, бързо изсъхва и е лесен за поддръжка. Късият му цип улеснява обличането и помага за вентилацията на тялото при изпотяване. Светлоотразителните елементи повишават безопасността при намалена видимост.
  • Klimatex EDEKA Дамска велосипедна тениска, червено, размер
    Дамската фланелка за колоездене Klimatex EDEKA е изработена с удължен цип до колана. Дизайна е украсен със сублимационен печат. Печата не променя функционалността на материала , не се усеща при допир, издръжлив е и си запазва цветността за дълго. Фланелката е създадена от нов, лек и много функционален материал, който е и много еластичен . Материала от микровлакна е приятен на допир, не дразни кожата, бързо отвежда влагата от тялото и изсъхва много бързо. Двойните предни части с вътрешният мрежест слой предлагат по-голяма проветривост в горещите дни (при разкопчано положение), а в студените дни приятен температурен комфорт. 3 практични джоба с цип отпред. Долният ѝ кант е обточен със силиконова лента, която е фиксира върху тялото. Тя е украсена и със светлоотразителни елементи, които повишават безопасността при намалена видимост. Подходяща е за носене през горещите летни месеци.
  • Klimatex NOGY Детски скиорски три четвърти чорапи, черно, размер
    Функционалните чорапи Klimatex NOGYса подходящи за ски каране продължително време. Чорапите имат дължина до половината на прасеца и специална плетка на горната част на крака, която забранява смъкването им. Високата част е от полипропилен, което гарантира бързо отвеждане на потта от кожата. Комбинацията от абсорбиращи полиетиленови влакна в специална структура, поддържа ходилото постоянно на сухо и топло. Плюшената част от вътре дава добър комфорт на краката, като ги изолира и защитава от синини при дълги тренировки или натоварване. Структурата на тъканта може да задържи повече въздух, който действа като изолатор, като ходилото е добре отделено от обувките и това дава комфорт при ниски температури.
  • Klimatex FAUSTO Мъжко хибридно елече, черно, размер
    Мъжкото хибридно елече Klimatex FAUSTO е подходящо за взискателни потребители. Изолационни панели в предната и задната част предпазват от студеното време. Високо еластичният материал в останалата част на елечето и вътрешната рунова страна предлагат отлично затопляне и по-голяма проветривост. Яката, отворите за ръкавите и долният кант са допълнени с ластичен кант.
  • Klimatex CHIARA Дамско функционално горнище, розово, размер
    Дамското функционално горнище Klimatex CHIARA предлагат модерен дизайн свързан с функционалност. Ще го оцените както при излети в планината, така и при разходки из града. Проветривият му материал предлага отлично извеждане на потта от кожата, предлага комфорт на тялото по време на всякакъв спорт. Ръкавите и качулката са завършени с ластик. Допълнено е с два практични странични джоба с цип и добре разместени отразителни елементи.
  • Klimatex CINDY Функционално дамско термо бельо, розово, размер
    Дамската безшевна тениска Klimatex CINDY е с дълъг ръкав в цветен модерен меланж. Зони със специална тъкан. използваната безшевна технология, която помага за по-малкото дразнене на кожата. Еластичния материал е приятен на допир и не дразни кожата. Отлично извежда влагата до горния слой.
  • Klimatex FAEN Детска функционална тениска, розово, размер
    Детската функционална тениска Klimatex FAEN е с дълги ръкави и е идеална за малкият планинар. Тениската ще запази малкото дете от простудяване и освен това то ще се чувства комфортно. Дишащ и бързосъхнещ материал, който отвежда потта от тялото. В същото време материята ще стопли чудесно детенцето, защото има мек полар отвътре, който е приятен при допир. Подходяща е не само за планински туризъм, но и за цял набор от други дейности на открито.
  • Klimatex RAGA Дамско спортно яке, цвят сьомга, размер
    Дамското хибридно яке Klimatex RAGA предлага отлична гъвкавост и функционалност. Ръкавите и гърба му са от еластична тъкан с вътрешна затопляща страна. Предната част и бедрата са направени от устойчиви тъкани с пълнеж от синтетична изолация за постигане на по-добро запазване на топлината и защита от вятъра. Основният цип е допълнен с платка и защитава брадичката от неприятното ѝ нараняване от ципа.
  • Klimatex OTO Мъжка функционална блуза с дълъг ръкав, тъмносиво, размер
    Мъжката функционална блуза Klimatex OTO е идеална за зимните спортове. Изработена е с плоски шевове, които елиминират дразненето на кожата при носене. Материалът съдържа еластан, който предоставя свобода на движенията. Приятният на допир синтетичен материал не дразни кожата и предоставя усещане за естествен материал. Вътрешната страна на материала е леко шлифована и осигурява по-добра термоизолация.
  • Klimatex LESTA Момичешко функционално долнище, микс, размер
    Момичешко функционално долнище Klimatex LESTA е подходящо за спорт в студеното време. Неговият материал е еластичен и кардиран от вътрешна страна, благодарение на което затопля отлично тялото. Отлично извежда влагата до горния слой. Всеки които го използват ще оценят удобният му ластик в колана. Класическата кройка на клина се приспособява лесно към детското телце. Не липсват дори отразителните ленти за по-голяма безопасност при намалена светлина.
  • Klimatex KERAN Дамски функционален потник, сиво, размер
    Дамският функционален потник Цялата предна част и голяма част от гърба са изработени от проветрива мрежа създава стил на всеки спортист. Благодарение на добре стоящата кройка и функционалност предлагат удобство на тялото при носене. Потника е изработен от мек материал с перфорирана структура даваща максимално извеждане на влагата и ефективно извеждане на потта от тялото. В горната на удълженият гръб са направени 20см цепки, а оригиналният ѝ дизайн е допълнен с геометрични фигури по материята на тъканта. Допълнителните отразителни елементи по нея предлагат голяма безопасност при намалена светлина.
  • Klimatex CINDY Функционално дамско термо бельо, черно, размер
    Дамската безшевна тениска Klimatex CINDY е с дълъг ръкав в цветен модерен меланж. Зони със специална тъкан. използваната безшевна технология, която помага за по-малкото дразнене на кожата. Еластичния материал е приятен на допир и не дразни кожата. Отлично извежда влагата до горния слой.
  • Klimatex HOBIT Детски велосипедни шорти, розово, размер
    Анатомично оформения велосипеден клин Klimatex HOBIT е допълнен антибактериална подложка от материала Coolmax. Материала е дишащ, съхнещ и бързо отвежда потта . Изработен е със силиконов ластик в долната част на крачола.
  • Klimatex MINDOK Функционален долен клин за момчета, синьо, размер
    Функционален долен клин за момчета Klimatex MINDOK, предназначен за ползване като първи слой от облеклото при спортна дейност в по-студено време. Материалът е проветрив, приятен на допир и чудесно отвежда потта, така че децата ще останат сухи и в комфорт. Светлоотразителните елементи повишават безопасността и видимостта в лоши условия, а плоските шевове не дразнят кожата.
  • Klimatex AMOA Дамски шорти, розово, размер
    Дамските еластични шорти Klimatex AMOA са подходящи за бягане, каране на ролери и разходки в планина. Изработени са от проветрив, бързосъхнещ материал, който е фин към кожата и ефектно извежда влагата от кожата. Допълнен е с широк колан, който не се впива в кожата и има плоски шевове за създаване на максимално удобство при носене. В колана в поставена връзка за оптимално регулиране на размера, а в задната част е допълнена с цип за дребни предмети. Отразителните детайли са разместени, така че , да бъдат забелязани от всякакви ъгли в тъмнината, мъглата или по време на сумрак.
  • Klimatex PEREN Мъжко зимно яке, черно, размер
    Мъжкото зимно яке Klimatex PEREN е подходящо за леки спортни активности , туризъм и всекидневно носене в студените дни. Моделът е много лек и с пълнеж от синтетични влакна, които дава отлично изолиране от влагата. Кантирането на ръкавите и качулката е с ластик , докато пристягането в долният кант не позволява на топлината да излиза. Двата странични джоба са с цип и има един джоб от вътрешната страна, който е подходящ за съхранение на дребни предмети. Изработено е с цялостно разкопчаване с цип, който е допълнен с мека платка забраняваща проникването на студа и защитава кожата от наранявания. За по-голяма защита е допълнено с отразителни елементи.
  • Klimatex SPIRIT Дамски спортен топ, кафяво, размер
    Дамски спортен топ Klimatex SPIRIT. Ще приляга на всяка фигура, заради по-свободната кройка и издърпаните шевове. Дизайнът предоставя възможност за пълен диапазон на движение, никъде не стяга неприятно и не ограничава. По-широките презрамки от ластик са кръстосани на гърба и създават модерен силует. Функционалният материал с висок процент полиамид е бързосъхнещ и ще ти предостави усещане за сухо тяло и при най-натоварващата тренировка. Освен това е много фин и гладък, при това не само на допир, но и на пръв поглед. Перфорираният гръб подобрява циркулацията на въздуха и ефективно отвежда потта.
  • Klimatex ALESIA Дамски функционален суитшърт, розово, размер
    Дамският суитшърт Klimatex ALESIA е колкото атрактивен на вид, толкова и удобен за носене. Еластичният, двустранно мъхест материал се приспособява към всяка фигура. Така че ако търсиш идеалния среден слой от облеклото за трекинг, за останалите активни спортове или просто за удобно прекарване на свободното време, не можеш да сбъркаш в избора си. Късият цип е подложен с платка, предпазваща брадата от одраскване. Ръкавите и долния кант са завършени с ластик.
  • Klimatex DASTY Комплект мъжко функционално бельо, тъмносин, размер
    Комплектът функционално бельо Klimatex DASTY е създаден за зимни спортове. Блузата и клинът разполагат с плоски шевове за по-голям комфорт. Материалът не съдържа еластан. Еластичността му е създадена с помощта на рипсената структура. Материалът, от който са създадени, е дишащ, бързосъхнещ и много добре отвежда влагата. Клинът е с еластична талия, маншети на крачолите и форма, която предоставя свобода на движенията.
  • Klimatex NINE Дамски ръкавици за колоездене, черно, размер
    Дамските ръкавици Klimatex NINE са подходящи за колоездене в хладно време. Дланите им са създадени от синтетична кожа и са с пълнеж от пяна и гел. Връхната им част е изработена от еластична ликра, украсена със сублимационен печат. Той не се усеща на допир, запазва цвета си и не ограничава дишаемостта на материала. Пръстите и дланите разполагат със силиконово покритие, което ги прави противоплъзгащи. закопчаване с помощта на велкро лента.
  • Klimatex EMMO Дамски термо пуловер, сиво, размер
    Мъжкият суитшърт Klimatex EMMO се грижи за удобството при всякакви активности на открито и при разходките в града. Благодарение на комбинацията от два материала и руновата вътрешна част лесно ще те предпази от студа и лошото време. Страничните части на тялото и ръкавите са от лека тъкан, докато останалата част е от мрежест материал. Моделът е с цялостно разкопчаване с цип, който при брадичката е защитен с платка от прещипването на кожата.
  • Klimatex YODA Мъжка спортна тениска, тъмнозелено, размер
    Мъжка спортна тениска Klimatex YODA. Идеална е за фитнеса, където се каниш да тренираш усилено. Функционалният материал с висок процент полиамид е бързосъхнещ и ще ти предостави усещане за сухо тяло и при най-натоварващата тренировка. Освен това е много фин и гладък, при това не само на допир, но и на пръв поглед. За още по-добра вентилация под мишниците е разположена мрежеста материя, благодарение на която веднъж завинаги ще се избавиш от видимите следи от пот. Плоските шевове предпазват от излишно дразнене на кожата.
  • Klimatex BRYCE Мъжка функционална блуза с дълъг ръкав, khaki, размер
    Мъжката функционална блуза с дълъг ръкав Klimatex BRYCE е идеална за носене , като бельо при всякакви зимни спортове. Бързосъхнещият материал отвежда потта, а вътрешната му част е много комфортна и гладка и приятна на допир. В подмишниците е поставена еластична и мрежеста материя за максимално проветряване и отвеждане на потта. Плоските му шевове не дразнят кожата и имат по-голяма издръжливост. Отразителни елементи за по-добра видимост при ниска светлина.
  • Klimatex HORSKY Момчешко функционално долнище, тъмносин, размер
    Момчешко функционално долнище Klimatex HORSKY е подходящо за спорт в студеното време. Неговият материал е еластичен и кардиран от вътрешна страна, благодарение на което затопля отлично тялото. Отлично извежда влагата до горния слой. Всеки които го използват ще оценят удобният му ластик в колана. Класическата кройка на клина се приспособява лесно към детското телце. Не липсват дори отразителните ленти за по-голяма безопасност при намалена светлина.
  • Klimatex OCTAN Мъжки функционален пуловер, синьо, размер
    Мъжкият пуловер Klimatex OCTAN няма никога да те разочарова. Ушит в комбинация от функционални , еластични и бързо отвеждащи потта материали . В страничните му части е допълнен с проветрива мрежа , която предлага отлична вентилация на тялото. Пуловерът е с модерна визия, а благодарение на цветните мрежести парчета оптически вталява фигурата. Кройката му е прилепнала, стои отлично на тялото и има удължен гръб. Късият му цип е допълнен с мека подложка, която е подгъната в горният край и защитава врата и брадата от неприятни наранявания. Важна част са светлоотразителните елементи, които дават по-добра видимост при ниска светлина.
  • Klimatex VLADAN Мъжко функционално бельо, черно, размер
    Мъжкият вълнен клин Klimatex MENT е направен с комбинация от материали , които създават комфорт на тялото. Вълната в материала не позволява запарване на тялото , а влакната от ланолин запазват неговата форма и го запазват от задържане на боклуци. Освен това материята предлага и запазване на телесната температура и защита от измръзване. Материалът CoolMax предлага ефективно извеждане на потта. Материал приятен на докосване . Колана е допълнен с ластик , а крачолите са завършени с маншети. Клина е изработен с плоски шевове, които не дразнят кожата.
  • Klimatex NANOMA Дамска функционална тениска, розово, размер
    Дамска тениска Klimatex NANOMA, която ще подчертае женския силует, благодарение на оформената кройка. Може да я носиш на поход в планината, на фитнес или просто да побягаш с нея в гората. Във всяка ситуация ще оцениш нейния бързосъхнещ, леко мъхест материал, който бързо отвежда потта и има ефективни терморегулационни качества. Високата яка, разположена на тила, предпазва от одраскване при носене на раница. Плоските шевове елиминират неприятното дразнене на кожата.
  • Klimatex HELIOS Момчешка функционална блуза с дълъг ръкав, тъмносин, размер
    Момчешката функционална блуза с дълъг ръкав Klimatex HELIOS е с оригинален дизайн и е идеален избор, ако се нуждаеш от затопляне. Материала е с голяма еластичност, докато във вътрешността е рунов и приятен на допир. Отлично извежда влагата до горния слой.
  • Klimatex SAGE Компресиращи дълги чорапи, винен, размер
    Дъгите чорапи Klimatex SAGE са изработени от функционален материал, благодарение на който чорапите бързо изсъхват. Осен това материята е олекотена и предлага добра терморегулация. Специалната структура на материята дава добра компресия на чорапите, като разделя силата ѝ в отделните части . В областта на глезена компресията е най-висока а в посока нагоре постепенно спада,така наречената градираща компресия. Благодарение на това, чорапите ефективно помагат за циркулирането на кръвта в посока към сърцето. Чорапите подобряват циркулацията на кръвта в мускулите, доставят кислород до тъканите, намаляват риска от нараняване , бързо отвеждат млечната киселина от мускулите и по този начин намаляват умората. Компресионите чорапи помагат така също и за бързото възстановяване при болки в краката. Тествани от активни спортисти .
  • Klimatex DEKKA Дамски ръкавици за колоездене, червено, размер
    Дамските велосипедни ръкавици Klimatex DEKKA защитават дланите при тежки терени и дълго прекарване на колелото, благодарение на меките им възглавнички от гел. Дланите на ръкавиците са изработени от синтетична кожа с перфориране в предната част и около пръстите , което дава добра проветривост. За още по-добрата вентилация помага също така и горната част от еластична ликра , с която е украсен здравият модерен печат, с текстура без да се усеща при допир. Допълнителната гайка помага за лесното сваляне на ръкавиците.
  • Klimatex FERES Велосипедна каска, черно, размер
    Велосипедната каска Klimatex FERES е ниско тегло и предлага удобно регулиране на обиколката, за постигане на комфорт при носене. Отворите в предната част са допълнени с мрежа против навлизане на насекоми. Козирката може да бъде свалена. Закопчаването около брадичката е решено с катарама, която може да се регулира колелце.
  • Klimatex AJAX Мъжка безшевна блуза с дълги ръкави и качулка, тъмносин, размер
    Мъжката безшевна блуза с дълги ръкави и качулка Klimatex AJAX е подходяща за неблагоприятни условия и голямо физическо натоварване. Използваната безшевна технология в него помага за по-малкото дразнене на кожата. Луксозният и супер еластичен материал е с високо съдържание на полипропилен за поддържане на оптималния микроклимат и температура на кожата. Полипропиленовите влакна са леки, разполагат с изумителни термоизолационни качества, отвеждат потта и оставят кожата суха. Същевременно елиминират неприятните миризми, запазват цвета си и не позволяват на бактериите да се размножават. Материята гарантира максимално отвеждане на потта и бързото ѝ изсъхване. Материята минимизира разликата в температурата при преминаване от тежко натоварване към фаза на почивка и забранява проникването на студа. Специалните му зони и структури за проветряване на кожата са вплетени (не са шити). Кройката е с повдигната яка, а след обличане може да закрива устата и носа. Ръкавите са завършени с маншети и отвори за палците.
  • Klimatex BONDY Дамски безшевни боксерки, черно, размер
    Функционални дамски безшевни боксерки Klimatex BONDY. Seamless технологията минимализира броя на шевовете и елиминира дразненето на кожата. Те са създадени от висококачествен материал с високо съдържание на полипропилен, който гарантира комфорт по време на спортуване. Той е приятен на допир и много мек. Същевременно осигурява бързо проветряване на кожата, отвеждане на влагата и бързо изсъхване. По-високата талия е с рипсена структура и с компресиращ ефект.
  • Klimatex VALDIS Лента за глава за бягане, розово, размер
    Спортната лента за глава Klimatex VALDIS е изработена от функционален материал. Той е еластичен и ѝ помага да се приспособи перфектно към главата. Грижи се за отвеждането на потта и е много проветрив. По-широката форма се грижи за комфорта. Лентата е със силиконови ленти от вътрешна страна, които я фиксират върху главата. Светлоотразителните ленти повишават безопасността.
  • Klimatex PIRIN Дамски ръкавици за колоездене, сиво, размер
    Дамските ръкавици Klimatex PIRIN са подходящи за колоездене в хладно време. Дланите им са създадени от синтетична кожа и са с пълнеж от пяна и гел. Връхната им част е изработена от еластична ликра, украсена със сублимационен печат. Той не се усеща на допир, запазва цвета си и не ограничава дишаемостта на материала. Пръстите и дланите разполагат със силиконово покритие, което ги прави противоплъзгащи. закопчаване с помощта на велкро лента.
  • Klimatex DINE Дамски функционален клин, тъмносиво, размер
    Дамският функционален клин Klimatex DINE е подходящ за всички зимни спортове. Зашиването е с плоски шевове, за да се намали дразненето на кожата. Материала не съдържа еластан, а еластичността е постигната с формата на тъканта. Приятният на допир синтетичен материал не дразни кожата и предоставя усещане за естествен материал. Вътрешната част е рунова, за да се осигури температурна изолация. колан, набран на ластик.
  • Klimatex TAGA Дамско яке за бягане, черно, размер
    Дамското яке за бягане Klimatex TAGA е подходящо за използване по всякакво време Основният му материал е направен от softshell с фина рунова част от вътре. Задната част е от мрежеста и това помага за по-лесното извеждане на топлината от тялото. много меко на докосване. Долният край на якето, ръкавите и качулката са са допълнени с еластична лента. Ципът е допълнен с платка и има протектор, предпазващ брадата от одраскване. Отразителните елементи са поместени в предната и задната част, за постигане по-добра видимост.
  • Klimatex ZIZA Дамски спортни шорти за бягане 2в1, черно, размер
    Дамаските функционални шорти 2v1 Klimatex ZIZA са свободен модел. Изработени са от лека проветрива мрежа , която дава необходимата вентилация на кожата и е максимално проветрива. Коланът на шортите е допълнен с тъкан в седалищната част. Вътрешните шорти са от еластична тъкан и заедно с материала на шортите предлагат отлична вентилация и бързо извеждане на потта. Високата еластична талия е украсена с логото Klimatex. В задната част е добавен малък джоб с цип за всичко необходимо. Безшевната конструкция е комфортна и не ограничава движенията.
  • Klimatex DAREK Детски скиорски три четвърти чорапи, розово, размер
    Детски скиорски три четвърти чорапи Klimatex DAREK с дължина около средата на прасеца. Специалната плетка на свода не позволява усукването на чорапа в обувката. Високата плюшена плетеница от вътрешната страна на чорапите осигурява оптимален физиологичен комфорт, допринася за топлинната изолация и предпазва от натъртване дори при голямо и дълготрайно натоварване. Структурата на плетката може да задържа повече въздух. Благодарение на това стъпалото е леко изолирано от обувките и е предоставен комфорт дори при много ниски температури.
  • Klimatex LEVI Спортни чорапи, червено, размер
    Чорапите Klimatex LEVI са снабдени с лека компресия, която осигурява по-голяма подпора на стъпалото при спортно натоварване, а след това и за по-бърза регенерация. Заради функционалния материал съхнат бързо, леки са и са приятни за носене. Освен това осигуряват добра терморегулация. Може да се ползват за множество дейности при спортуване или през свободното време.
  • Klimatex KAMI Дамски потник, черно, размер
    Дамският потник Klimatex KAMI е подходящ за тренировки в горещите летни дни. Омекотеният му материал е с функционални качества , които създават удобство за постигане на още по-добри резултати. Материалът е мек и проветрив, бързо изсъхва и отлично извежда потта от тялото. Кройката му е свободна с удължена задна част и стои отлично на тялото. Неговият модерен дизайн е с леко прозрачни ленти и къси цепки в . страничните му части. Разбира се и тук не са пропуснати отразителните елементи за безопасно бягане при намалена светлина.
  • Klimatex DELMAR Мъжка фланелка за колоездене, тъмносиво, размер
    Мъжката велосипедна тениска Klimatex DELMAR със сумблимачен печат и два джоба на гърба. Материята е функционална ,приятна на докосване и с трайни цветове . Дрехата е функционална от бързо съхнещ материал ,който е приятен на докосване . Страничните части и при подмишниците са изработени от мрежеста част за по-бързо отвеждане на потта при повишена физическа активност. Тениската е подходяща за горещите летни дни. Ципът в горната част е прикрит, за да не защипва брадичката . Отразителните ленти на тениската ,които ще повишат твоята безопасност при ниска светлина .
  • Klimatex LUCA Дамски къси панталони, черно, размер
    Дамските шорти Klimatex LUCA са изработени от еластичен и здрав материал с обработката QuickDry, която извежда бързо потта от кожата, бързо изсъхва и материята остава дишаща. Закопчаване с цип и копче. Шортите имат четири джоба - две странични парчета,един джоб на бедрото и един отзад със закопчаване на цип. Допълнителното парче между краката осигурява по-голяма свобода на движенията. Панталоните имат гайки за колан.
  • Klimatex DONATELO Мъжко зимно яке с качулка, черно, размер
    Мъжко зимно яке Klimatex DONATELO, предназначено за приключения през студените есенни и зимни месеци, при това както в града, така и сред природата. В случай, че досадният студ или вятър се прокрадват под якето, тук е предвидена възможност за пристягане на долния кант, а също така и качулка с ластик. Основният цип е прикрит с платка, включително завършването при врата, което предпазва брадата от одраскване. Отстрани не липсват и два практични джоба с цип.
  • Klimatex MACU Дамски безшевен клин, черно, размер
    Дамският безшевен клин Klimatex MACU е идеален за носене като бельо в студеното време и всякакви физически активности. Използваната безшевна технология в него помага за по-малкото дразнене на кожата. Специално подлепените зони и структури на материята са подходящи за оптимална вентилация на кожата. Еластичният ѝ материал е бързо съхнещ, извежда потта и отлично се приспособява към фигурата. В колана е подсилена еластична структура, която замества класическия ластик. Носенето на клина е много удобно и не пристяга в колана. Крачолите са завършени с маншети. Клина е подходяща за туризъм, за ски или бягане.
  • Klimatex MATIAS Софтшел ръкавици, черно, размер
    Унисекс ръкавиците Klimatex MATIAS са изработени от софтшел с мембрана, която предоставя защита от студ и вятър. Флийс материята, разположена на вътрешната страна гарантира топлинен комфорт. На палеца и показалеца се намира фроте материал за попиване на капки, напр. от очилата. Еластичният маншет около китката перфектно приляга към ръката и не позволява проникването на сняг. Светлоотразителните елементи гарантират безопасност и при намалена видимост.
  • Klimatex INVEST Мъжки елек от софтшел, тъмносиво, размер
    Преходите в променливото време изискват подходяща екипировка. Мъжкото елече от softshell Klimatex INVEST е подходящо за използване по всякакво време. Материята му е от вятърно устойчив softshell. От вътрешната предна страна и на джобовете е поставена проветрива мрежа, за постигане на още по-добра вентилация на въздуха. Долният край на елечето е с еластичен кант. Допълнен е с 2 отворени странични джоба. Ципа е допълнен с платка по цялата си дължина и защита за брадичката от защипване. Отразителните елементи са поместени в предната и задната част, за постигане по-добра видимост.
  • Klimatex LEVI Спортни чорапи, розово, размер
    Чорапите Klimatex LEVI са снабдени с лека компресия, която осигурява по-голяма подпора на стъпалото при спортно натоварване, а след това и за по-бърза регенерация. Заради функционалния материал съхнат бързо, леки са и са приятни за носене. Освен това осигуряват добра терморегулация. Може да се ползват за множество дейности при спортуване или през свободното време.
  • Klimatex SHIRE Детска велосипедна тениска, розово, размер
    Детска велосипедна тениска Klimatex SHIRE е идеална за носене в свободното време и при интензивни тренировки. Изработена е с модерен печат и е ушита с плоски шевове, за да не дразни детската кожа. Бързо съхнещия и проветрив материал е много приятен при допир, докато мрежата на гърба помага за добрата вентилация. Късият цип при врата е допълнен с платка , а в горната си част е защитен от прещипване на брадичката. Добре разпределените отразителни елементи гарантират безопасност при предвижване в мъгла или сумрак. Двата джоба на гърба са подходящи за дребни предмети или велосипедни аксесоари.
  • Klimatex DYLOR Мъжки шорти за бягане, черно, размер
    Мъжките шорти за бягане Klimatex DYLOR са изработени от еластичен, здрав и функционален материал с голямо съдържание на полиамид. Предлагат максимална еластичност и имат голяма дълготрайност. В страничните части материала има лазерно перфориране, което дава възможност за по-добро преминаване на въздуха и лесно извеждане на влагата от тялото. На раменете е поставен практичен джоб за дребни предмети, в който можете удобно да съхранявате ключове, телефон или други неща от първа необходимост. Здравият ластик в колана гарантира стабилност и удобство при носене през цялото време. Плоските шевове елиминират дразненето на кожата. Отразителните елементи в материята гарантират безопасност при намалена светлина.
  • Klimatex MARGO Дамска термо пола, черно, размер
    Дамската термо пола Klimatex MARGO е подходяща за студените дни. Изработена е със затоплени предна и задна част , което предлага голям топлинен комфорт на тялото. Страничните ѝ част са от еластичен материал с рунова вътрешна страна. Полата се закопчава с двупосочен цип от лявата страна с удължено езиче. Светлоотразителните елементи повишават безопасността при намалена видимост.
  • Klimatex CIAR Мъжко хибридно яке, тъмносин, размер
    Мъжкото хибридно яке Klimatex CIAR предлагат комфорт на тялото в студеното време. Високо функционалните материали и специално изолираните части отпред предлагат добро запазване от студен вятър и ще поддържат оптимална температура на тялото. Долната част на якето и ръкавите са изработени от еластичен материал, който дава свобода на движенията по време на бягане. Освен това вътрешната им страна е обработена и приятна и затопляща при контакт. Кантовете им са с гумени ленти, които осигуряват перфектно прилепване на якето към тялото, като по този начин минимизират проникването на студен въздух. Подплатената му качулка е ветроустойчива, както и горната част на якето. Мрежата в подмишниците и при част от ръкавите помага за лесната вентилация на топлината от тялото. Двата странични джоба дават възможност за удобно поставяне на всичко необходимо, като ключове телефон или малка закуска. Ципът е с платка, която защитава врата и брадата. Светлоотразителните елементи повишават безопасността при намалена видимост.
  • Klimatex JAMIE Дамска тениска, розово, размер
    Дамската тениска Klimatex JAMIE е проектирана да създава комфорт и стил по време на тренировки. Благодарение на материала и своята кройка е много удобна и практична. Комбинирането ѝ със свободната кройка позволява свобода на движенията, без значение дали планираш лека тренировка с джогинг, или отиваш на урок по йога. Малкият печат на тениската допълва нейната елегантност и създава удобство по време на носене. Тениската е изработена с отразителни елементи, които повишават видимостта при намалена светлина.
  • Klimatex ALICE1 Дамски суитшърт за бягане, черно, размер
    Дамският суитшърт за бягане Klimatex ALICE1 е подходящ за носене като допълнителна дреха при всякакви активности през сводното време. Изработен е от еластичен материал и стои отлично на всяка фигура. Материала е проветрив и предлага отлично извеждане на влагата, което е допълнено от еластичната мрежа в страничните части и долната половина на гърба. Цялостното разкопчаване е с цип, който е допълнен с платка защитаваща областта около врата и брадичката от неприятно защипване. В края на ръкавите са направени практични отвори на палците. В областта на раменете и ръкавите е поставен модерен и голяма издръжливост сублиматичен печат. Не му липсват дори отразителните елементи даване на защита при намалена светлина.
  • Klimatex DEVI Дамски бикини, черно, размер
    Дамски бикини Klimatex DEVI, проектирани така, че да не усещаш, че ги носиш. Благодарение на специалната лазерна технология нямат завършващи кантове, което ще оцениш главно при дрехи с тясна кройка. Така ще избегнеш изпъкващите ръбове и същевременно няма да те притискат. Бързосъхнещият материал е много фин на допир и на пръв поглед и ще запази тялото сухо и при натоварваща тренировка.
  • Klimatex BARTOL Мъжко олекотено спортно яке, черно, размер
    Мъжкото яке Klimatex BARTOL е било разработено за бягане, но отлично може да бъде използвано и при каране на кънки със семейството. Олекотеният му и гъсто изтъкан материал , защитава тялото от вятъра и непропуска вода. В страничните части, отзад и от вътрешната му страна на ръкавите е допълнено с еластична тъкан , която предлага добра вентилация за лесно излизане на парата от тялото. За да бъде постигнато максимално ниско тегло и обем след сгъване върху него не са поставени джобове. Върху предната и задната страна са поставени отразителни елементи за безопасност при намалена светлина.
  • Klimatex SEDA Дамска спортна пола, черно, размер
    Дамската спортна пола Klimatex SEDA е изработена от високо проветрив материал , който извежда потта и е бързосъхнещ. Благодарение на съдържанието на полиамид в полата е постигнат охлаждащ ефект. Коланът ѝ е решен с шнурче за удобно пристягане. Не липсват също така и отразителните елементи за безопасно бягане при намалена светлина.
  • Klimatex ELLETH Дамска функционална тениска, черно, размер
    Дамска функционална тениска Klimatex ELLETH е подходяща за всякаква спортна активност като на открито , така и на закрито. Оптималната терморегулация в нея се регулира от качествения материал, който гарантира отлично извеждане на влагата от тялото. Материалът е много приятен при допир , а плоските му шевове не дразнят кожата. Плоските шевове не дразнят кожата и има допълнени отразителни елементи за по-добра видимост при намалена светлина.
  • Klimatex KAIRO Дамски суитшърт, розово, размер
    Дамският суитшърт Klimatex KAIRO предлага отлично съчетание от модерен дизайн с функционалност. Ще го оцениш както при излети в планината, така и при разходки из града. Изработен е от материал, който предлага бързо извеждане на влагата и е мек при докосване. Моделът предлага невероятен комфорт на тялото. Ципа по цялата си дължина е допълнен с мека платка, която защитава кожата от нежелано одраскване. Ръкавите и долния кант са завършени с ластик. Качулката е с пристягащо шнурче, което предлага оптимално пристягане. Разбира се не са забравени и двата странични джоба, джоба на гърдите с цип и добре разпределените отразителни елементи.
  • Klimatex KALIMBA Дамска безшевна блуза с дълги ръкави, тюркоазено, размер
    Дамската безшевна блуза с дълги ръкави Klimatex KALIMBA е идеална за носене в студеното време. Материята е с голяма еластичност, проветривост и бързо изсъхва, което създава удобство и сухота на тялото при голяма активност. Използваната безшевна технология в него помага за по-малкото дразнене на кожата. В края на маншетите при ръкавите е поставен отвор за палеца.
  • Klimatex FAEN Детска функционална тениска, черно, размер
    Детската функционална тениска Klimatex FAEN е с дълги ръкави и е идеална за малкият планинар. Тениската ще запази малкото дете от простудяване и освен това то ще се чувства комфортно. Дишащ и бързосъхнещ материал, който отвежда потта от тялото. В същото време материята ще стопли чудесно детенцето, защото има мек полар отвътре, който е приятен при допир. Подходяща е не само за планински туризъм, но и за цял набор от други дейности на открито.
  • Klimatex CICERO Мъжки суитшърт, тъмносин, размер
    Мъжкият суитшърт Klimatex CICERO се грижи за удобството при всякакви активности на открито и при разходките в града. Благодарение на комбинацията от два материала и руновата вътрешна част лесно ще те предпази от студа и лошото време. Страничните части на тялото и ръкавите са от лека тъкан, докато останалата част е от мрежест материал.
  • Klimatex PURUNA Дамска пола от softshell, черно, размер
    Дамската пола от softshell Klimatex PURUNA предлага топлинен комфорт по време на спорт или след тренировки. Идеална е за съчетаване с клинове и предлага лесно събличане, благодарение на цялостното ѝ разкопчаване. Материала от Softshell е с мека материя от вътрешната страна защитаваща от вятъра , а благодарение на DWR обработката и се предлага и лека водоустойчивост. Отразяващият се надпис ще те защити при намалена светлина. Ако желаеш да се чувстваш приятно при тренировките на ски бягане в студеното време и едновременно с това да изглеждаш добре този пола е точно за теб.
  • Klimatex MOUNDI Фунцкионална мъжка термо блуза, черно, размер
    Функционална мъжка термо блуза Klimatex MOUNDI. Seamless технологията минимализира броя на шевовете и елиминира дразненето на кожата. Плетените части предоставят добра дишаемост. Супер еластичният материал е с високо съдържание на полипропилен за поддържане на оптималния микроклимат и температура на кожата. Полипропиленовите влакна са леки, разполагат с изумителни термоизолационни качества, отвеждат потта и оставят кожата суха. Същевременно елиминират неприятните миризми, запазват цвета си и не позволяват на бактериите да се размножават. Тази блуза гарантира максимално отвеждане на потта и бързо изсъхване. Материалът е идеален за повишено физическо натоварване. Той запазва оптималната температура на кожата, елиминира промяната на температурата при смяна на интензивността на движенията (например каране на ски и използването на ски лифта впоследствие). Перфектната защита от изстиване на тялото.
  • Klimatex ELDEST Мъжко яке за колоездене, тъмносиво, размер
    Мъжкото яке за колоездене Klimatex ELDEST е с двуслойна еластична мембрана, която му гарантира достатъчна добра устойчивост на разкъсване и защита от вятъра. За да запази еластичността си неговите шевове не са лепени. Яката от вътрешната страна, областта под мишниците и горната част на гърба са изработени от проветряваща мрежа, което прави извеждането на потта още по-ефективно. Краищата на ръкавите са завършени с ластик , забраняващ неволното им навиване. Ципа при брадичката има удължена подложка, която дава защита от прещипване. Якето има удължена задна част, която дава по-добра защита по време на каране на колело. В задната част имат малък джоб с цип за дребни вещи. Отразителните детайли са разместени, така че , да бъдат забелязани от всякакви ъгли в тъмнината, мъглата или по време на сумрак.

Последно видяно

Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх