Най-голямата модна платформа в България

Отстъпки и намаления над 20% от размер B

1585
  • каталог
  • списък
Отдел

Отдел

Категория

Категория

Размери

Размери

Модни марки

Модни марки

Цветове

Цветове

магазини

магазини

Цена

Цена

лв лв
  • Borotalco Talcum пудра за тяло 100 гр.
    Borotalco Talcum, 100 гр., Детска грижа за тяло за жени, Чувствителната детска кожа заслужава милувка не само от мама, но и от козметиката за грижа. Затова осигурете на децата си най-нежната грижа. Продуктът Borotalco Talcum придава на деликатната детска кожа това, от което има нужда, и същевременно е възможно най-щадящ към нея, за да не наруши естествените функции. Характеристики: ограничава раздразнение, зачервяване и сърбеж на кожата подкрепя естествените функции на кожата Начин на употреба: Постъпвайте според приложената инструкция.
  • Burt’s Bees Lip Care регенериращ балсам за устни (with Pomegranate Oil) 4.25 гр.
    Burt’s Bees Lip Care, 4.25 гр., балсами за устни за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Burt’s Bees Lip Care е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва прави устните меки и нежни леко тонира устните Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Kneipp Ready To Go душ гел 2 в 1 200 мл.
    Kneipp Ready To Go, 200 мл., Душ гел и шампоан 2 в1 за мъже, Душ гелът Kneipp Ready To Go ще превърне необходимата ежедневна хигиена в уникално освежаващо преживяване. Характеристики: може да се ползва за тяло и коса омекотява и хидратира след употреба придава усещане за свежест и енергия Начин на употреба: Нанесете продукта върху влажна кожа и изплакнете всички нечистотии. Старателно изплакнете.
  • Burt’s Bees Lip Care балсам за устни с мед (with Honey & Vitamin E) 4,25 гр.
    Burt’s Bees Lip Care, 4,25 гр., балсами за устни за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Burt’s Bees Lip Care е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: хидратира в дълбочина и интензивно подхранва поправя напуканите устни предоставя на сухите устни моментално облекчение прави устните меки и нежни Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Elizabeth Arden Blue Grass крем-антиперспирант 40 мл.
    Elizabeth Arden Blue Grass, 40 мл., дезодоранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Elizabeth Arden Blue Grass предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава свежест придава дълговременно усещане за комфорт и чистота Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците.
  • Bione Cosmetics SOS спрей за здрав растеж на косата от корените 200 мл.
    Bione Cosmetics SOS, 200 мл., Активатори на растежа на косата за жени, Грижата без изплакванеBione Cosmetics SOS придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: активира дейността на корените на косата качествено подобрява структурата на косъма
  • Kallos Aloe възстановяващ шампоан с алое вера 1000 мл.
    Kallos Aloe, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos Aloe ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: интензивно хидратира измива косата и кожата на главата стимулира растежа на косата прави косата гладка придава блясък и обем Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Adidas Cool & Care Control дезодорант за жени 150 мл.
    Adidas Cool & Care Control, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Слейте ароматите си в хармонична цялост. Дезодорантът Adidas Cool & Care Control освобождава същото ухание, както аромата ви във флакона, а двата продукта заедно оформят перфектна двойка. Характеристики: предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест Състав: без алкохол Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да повтаряте по всяко време на деня. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Adidas Cool & Dry 6 in 1 дезодорант за мъже 150 мл.
    Adidas Cool & Dry 6 in 1, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Adidas Cool & Dry 6 in 1 предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предоставя дълговременно усещане за свежест предпазва от неприятната миризма ще зарадва всеки мъж Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да повтаряте по всяко време на деня. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Adidas Cool & Dry Fresh дезодорант за мъже 150 мл.
    Adidas Cool & Dry Fresh, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Adidas Cool & Dry Fresh предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да повтаряте по всяко време на деня. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Adidas Cool & Dry Intensive дезодорант за мъже 150 мл.
    Adidas Cool & Dry Intensive, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Слейте ароматите си в хармонична цялост. Дезодорантът Adidas Cool & Dry Intensive освобождава същото ухание, както аромата ви във флакона, а двата продукта заедно оформят перфектна двойка. Характеристики: предпазва от неприятната миризма предоставя дълговременно усещане за свежест Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да повтаряте по всяко време на деня. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Kallos Multivitamin енергизиращ шампоан 1000 мл.
    Kallos Multivitamin, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos Multivitamin ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата интензивно хидратира подсилва косъма придава блясък и обем Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Kallos Multivitamin енергизираща маска за коса 1000 мл.
    Kallos Multivitamin, 1000 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаKallos Multivitamin е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: интензивно хидратира регенерира косата по цялата й дължина подсилва косъма възстановява структурата на косата въздейства в дълбочина на косъма Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса.
  • Ziaja Family Shampoo шампоан за нормална коса 500 мл.
    Ziaja Family Shampoo, 500 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ziaja Family Shampoo ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата прави косата гладка Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Police To Be дезодорант в спрей за мъже 200 мл.
    Police To Be, 200 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Слейте ароматите си в хармонична цялост. Дезодорантът Police To Be освобождава същото ухание, както аромата ви във флакона, а двата продукта заедно оформят перфектна двойка. Характеристики: предпазва от неприятната миризма придава дълговременно усещане за комфорт и чистота придава свежест допълва аромата от същата серия Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Jeanne Arthes Boum for her парфюмна вода за жени 100 мл.
    Jeanne Arthes Boum for her, 100 мл., Парфюмна вода за жени, Ако обичате плодове, дамската парфюмна вода Jeanne Arthes Boum for her ще плени сърцето ви. Трудно е да се устои на деликатните, сочни плодови нотки, които несъмнено ще направят по-приятен всеки ваш ден. сладък аромат плодов аромат за жени с романтична душа аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Jeanne Arthes Boum Vanille Sa Pomme d'Amour парфюмна вода за жени 100 мл.
    Jeanne Arthes Boum Vanille Sa Pomme d'Amour, 100 мл., Парфюмна вода за жени, Пригответе на сетивата си гурме изживяване. Дамската парфюмна вода Jeanne Arthes Boum Vanille Sa Pomme d'Amour крие примамливи нотки, на които е трудно да се устои. Особено ако обичате сладки деликатеси. сладък аромат дървесен аромат за жени с романтична душа аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Jeanne Arthes Sultan Men Oud тоалетна вода за мъже 100 мл.
    Jeanne Arthes Sultan Men Oud, 100 мл., Тоалетна вода за мъже, Нов ден, ново предизвикателство. Мъжката тоалетна вода Jeanne Arthes Sultan Men Oud ще освежи мислите ви и ще ви позволи да следвате инстинктите си. Впускайте се в ново приключение всеки ден. ориенталски аромат дървесен аромат откроява мъжете, които не се страхуват да бъдат себе си
  • Jeanne Arthes Sultan Black Men тоалетна вода за мъже 100 мл.
    Jeanne Arthes Sultan Black Men, 100 мл., Тоалетна вода за мъже, Позволете на тоалетната вода Jeanne Arthes Sultan Black Men да заяви пред всички, че при тях идва мъж, който получава всичко, което пожелае. Ароматът, изпълнен с мъжествена чувственост, съблазън и страст, няма да остави никого безразличен. ориенталски аромат цитрусов аромат ще се хареса на всеки съвременен джентълмен аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Elmex Sensitive паста за чувствителни зъби 75 мл.
    Elmex Sensitive, 75 мл., за чувствителни зъби за мъже, Пастата за чувствителни зъби Elmex Sensitive гарантира, че ще се наслаждавате на студени или топли напитки без неприятни усещания. Разделете се с повишената чувствителност на зъбите. Характеристики: намалява чувствителността на зъбите
  • Soraya Lactissima успокояващ гел за интимна хигиена лайка 300 мл.
    Soraya Lactissima, 300 мл., Интимна хигиена за жени, Искате ли да се чувствате свежи и уверени? Продуктът Soraya Lactissima се грижи щадящо за външните интимни части на тялото, помага да се поддържат чисти и носи усещане за комфорт. Освен това е формулиран така, че да се съобразява и да не нарушава естественото рН на кожата на интимните части, което е ключово за правилната и балансирана интимна хигиена. Характеристики: нежно измива чувствителните зони на тялото интензивно хидратира придава дълготрайно усещане за свежест ограничава множенето на бактерии Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.
  • Lirene Rejuvenating Care Regeneration 50+ крем против бръчки с регенериращ ефект 50 мл.
    Lirene Rejuvenating Care Regeneration 50+, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Използвайте всеки ден хидратиращ крем – това е основата на грижата за кожата на лицето, без която не може да мине нито една козметична рутина. Кремът за лице Lirene Rejuvenating Care Regeneration 50+ придава на кожата ви необходимата доза хидратация, носи облекчение от усещането за сухота и предотвратява появата на люспи. Оставя кожата балансирана, омекотена, подхранена и нежна. Хидратиращото му действие помага и в битката против признаците на стареене. Характеристики: възстановява здравината на кожата и я прави изпъната уеднаквява тона на кожата регенерира и витализира подхранва в дълбочина регенерира защитната бариера на кожата придава на кожата свежест и сияние подпомага образуването на колаген Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
  • Lirene Redness мицеларна почистваща вода за чувствителна и зачервена кожа 200 мл.
    Lirene Redness, 200 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Lirene Redness ви гарантира старателно отстраняване на грима само за няколко минути. Едновременно избавя вашата кожа от всекидневните нечистотии и мъртвите клетки на кожата. Характеристики: ефективно отстранява грима от кожата придава на кожата хидратация има освежаващ и успокояващ ефекти хидратира и омекотява кожата има успокояващ ефект предотвратява раздразнение на лицето продуктът е некомедогенен против зачервяване Състав: вегански продукт Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата. Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите. Не изплаквайте.
  • Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty Sensitive самобръсначки за еднократна употреба 4 бр.
    Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty Sensitive, 4 бр., Машинки за бръснене за жени, Искате да се радвате на гладко избръснато тяло или само на част от него? Самобръсначката Wilkinson Sword Xtreme 3 Beauty Sensitive е най-лесният начин да го постигнете – лесно, бързо и безболезнено. С ножчетата си захваща всяко косъмче, от което искате да се избавите, и го бръсне прецизно. Насладете се на перфектно гладка кожа точно според представите си. Характеристики: бръсне бързо и лесно приспособява се към извивките на тялото самобръсначката е оборудвана с овлажняваща лента не раздразва кожата Начин на употреба: Ползвайте пяна за бръснене или крем и след това избръснете кожата с дълги леки движения.
  • Wilkinson Sword Extra 3 Sensitive самобръсначки за еднократна употреба 4 бр.
    Wilkinson Sword Extra 3 Sensitive, 4 бр., Бръсначи за мъже, Искате да се радвате на гладко избръснато лице или само на част от него? Самобръсначката Wilkinson Sword Extra 3 Sensitive е най-лесният начин да го постигнете. С ножчетата си захваща всяко косъмче, от което искате да се избавите, и го бръсне прецизно. Насладете се на перфектно гладко лице точно според представите си. Характеристики: подвижна бръснеща глава 100% гладко бръснене овлажняваща лента Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Wilkinson Sword Xtreme 3 самобръсначка резервни глави 1 бр.
    Wilkinson Sword Xtreme 3, 1 бр., Бръсначи за мъже, Искате да се радвате на гладко избръснато лице или само на част от него? Самобръсначката Wilkinson Sword Xtreme 3 е най-лесният начин да го постигнете. С ножчетата си захваща всяко косъмче, от което искате да се избавите, и го бръсне прецизно. Насладете се на перфектно гладко лице точно според представите си. Характеристики: 100% гладко бръснене подвижна бръснеща глава овлажняваща лента лесно изплакване и поддръжка Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Dermacol Angelash спирала за удължаване и извиване на миглите цвят Black 13 мл.
    Dermacol Angelash, 13 мл., Спирали за жени, Спиралата Dermacol Angelash придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: удължава дължината на миглите удивително извива миглите изразително сгъстява миглите подхранва и възстановява миглите бързо и лесно се нанася Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • David Beckham Instinct Sport дезодорант в спрей за мъже 150 мл.
    David Beckham Instinct Sport, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за мъже, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът David Beckham Instinct Sport предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: придава дълговременно усещане за комфорт и чистота предпазва от неприятната миризма увеличава интензивността на аромата от същата колекция Начин на употреба: Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Rexona Invisible on Black + White Clothes Antiperspirant антиперспирант в спрей (48h) 150 мл.
    Rexona Invisible on Black + White Clothes Antiperspirant, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът Rexona Invisible on Black + White Clothes Antiperspirant предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: не оставя петна върху облеклото предпазва от неприятната миризма ефективно предпазва от изпотяване предоставя дълготрайна защита Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Gabriella Salvete Eyebrow Palette сет за перфектни вежди 5,2 гр.
    Gabriella Salvete Eyebrow Palette, 5,2 гр., Оформяне на вежди за жени, Палитрата за грим на веждите Gabriella Salvete Eyebrow Palette ви помага да придадете на веждите добре поддържан, чист и прецизен израз. Характеристики: идеално изразява веждите подчертава естествената форма на веждите пудрена текстура восък за вежди придава цвят, форма и фиксация Състав: апликатор пинсета огледалце Начин на употреба: С помощта на четчицата или апликатора оформете и оцветете веждите за достигане на идеален цвят и форма.
  • L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay почистващ балсам за бързо омазняваща се коса 400 мл.
    L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay, 400 мл., Кондиционери и балсами за жени, Балсамът L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay гарантира лесно разресване и необходимото подхранване, без което красивата и здрава коса не може. Характеристики: осигурява на косата ослепителен блясък предоставя необходимата хидратация придава на косата гъвкавост и обем предотвратява чупенето на косата Начин на употреба: Нанасяйте върху измита с шампоан коса. Оставете за малко да престои и после обилно изплакнете.
  • L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay шампоан за мазна коса 400 мл.
    L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay, 400 мл., Шампоани за жени, Шампоанът L’Oréal Paris Elseve Extraordinary Clay ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата интензивно хидратира прави косата гладка Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Bione Cosmetics Keratin + Argan регенериращ шампоан за блясък и мекота на косата 260 мл.
    Bione Cosmetics Keratin + Argan, 260 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Bione Cosmetics Keratin + Argan ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: подсилва косъма регенерира и подхранва косата придава блясък и обем Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Delia Cosmetics Cameleo BB кератинов шампоан за увредена коса 250 мл.
    Delia Cosmetics Cameleo BB, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Delia Cosmetics Cameleo BB ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата интензивно хидратира регенерира и подхранва косата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Clinique Quickliner for Lips Intense интензивен молив за устни цвят 09 Intense Jam 0,27 гр.
    Clinique Quickliner for Lips Intense, 0,27 гр., Моливи за устни за жени, Моливът за устни Clinique Quickliner for Lips Intense предотвратява нежеланото размазване на червилото и позволява оформяне на перфектна форма на устните. Характеристики: приятна кремообразна текстура има дълготрайна издръжливост отличен помощник при оформяне на устните предотвратява размиване на червилото извън устните Начин на употреба: Означете с молива контура на устните, после нанесете червило или гланц за устни.
  • Signal White Now паста за зъби с избелващ ефект 75 мл.
    Signal White Now, 75 мл., пасти за зъби за мъже, Пастата за зъби Signal White Now е предназначена за щадящо избелване на зъбите. Ефективно премахва нежеланата пигментация от зъбите и при редовна употреба ще ви възнагради с по-сияеща усмивка. Характеристики: избелва зъбите бори се против зъбен кариес и плака освежава дъха Начин на употреба: Ползвайте най-малко 2 пъти на ден. Почиствайте зъбите старателно поне за 2 минути.
  • Real Techniques Original Collection Finish четка за фиксация на фон дьо тен 1 бр.
    Real Techniques Original Collection Finish, 1 бр., Четки и гъби за жени, Четката Real Techniques Original Collection Finish гарантира перфектно гримиране на вашето лице. Характеристики: специална форма за лесно приложение за продукти от пудра за кремообразни продукти Състав: вегански продукт от синтетични влакна Начин на употреба: Вземете с четката малко количество от продукта и нанесете върху лицето както е необходимо.
  • Kringle Candle Vanilla Cone чаена свещ 42 гр.
    Kringle Candle Vanilla Cone, 42 гр., Чаени свещи Ароматизатори за дома, Чаената свещ Kringle Candle Vanilla Cone сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус. Характеристики: сладък аромат гурме аромат Състав: продуктът може да се рециклира памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Elmex Sensitive Plus вода за уста за чувствителни зъби 400 мл.
    Elmex Sensitive Plus, 400 мл., Води за уста за мъже, Водата за уста Elmex Sensitive Plus не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите. Характеристики: бори се срещу възникване на зъбен кариес намалява чувствителността на зъбите Начин на употреба: След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
  • Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss балсам под формата на спрей против косопад 200 мл.
    Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss, 200 мл., Балсами без отмиване за жени, Грижата без изплакванеIdeepharm Radical Med Anti Hair Loss придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: качествено подобрява структурата на косъма увеличава гъстотата и здравината на косата активира дейността на корените на косата притежава регенеративен ефект лесен за приложение Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
  • Carmex Lime Twist хидратиращ балсам за устни в тубичка SPF 15 4,25 гр.
    Carmex Lime Twist, 4,25 гр., балсами за устни за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Carmex Lime Twist е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: предпазва от слънчевите лъчи моментално създава комфорт на кожата осигурява защита на устните от външните влияния хидратира в дълбочина и интензивно подхранва има леко охлаждащо въздействие Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Carmex Classic балсам за устни в туба 10 гр.
    Carmex Classic, 10 гр., балсами за устни за жени, Деликатната кожа на устните ежедневно е изложена на различни натоварвания – от честия контакт с храна до неблагоприятни метеорологични условия. Ето защо заслужава специална грижа. Балсамът за устни Carmex Classic е незаменим помощник в ежедневната грижа за чувствителната кожа на устните през всички сезони на годината. Осигурява им всичко, от което имат нужда, за да останат хидратирани, меки и защитени от изсушаване и напукване. Характеристики: предпазва от слънчевите лъчи осигурява защита на устните от външните влияния хидратира в дълбочина и интензивно подхранва предоставя на сухите устни моментално облекчение има леко охлаждащо въздействие Начин на употреба: Нанесете върху устните когато и да било през деня, според нуждите.
  • Green Pharmacy Hair Care Calendula шампоан за нормална към омазняваща се коса 350 мл.
    Green Pharmacy Hair Care Calendula, 350 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Green Pharmacy Hair Care Calendula ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата подсилва косъма прави косата гладка интензивно хидратира Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
  • Nivea Intimo Fresh емулсия за интимна хигиена 250 мл.
    Nivea Intimo Fresh, 250 мл., Интимна хигиена за жени, Искате ли да се чувствате свежи и уверени? Продуктът Nivea Intimo Fresh се грижи щадящо за външните интимни части на тялото, помага да се поддържат чисти и носи усещане за комфорт. Освен това е формулиран така, че да се съобразява и да не нарушава естественото рН на кожата на интимните части, което е ключово за правилната и балансирана интимна хигиена. Характеристики: нежно измива чувствителните зони на тялото придава дълготрайно усещане за свежест редуцира раздразненията и зачервяванията интензивно хидратира Начин на употреба: Нанесете малко количество от продукта по интимните зони и изплакнете обилно.
  • Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss шампоан против косопад 300 мл.
    Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ideepharm Radical Med Anti Hair Loss ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: предотвратява преждевременен косопад измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата подсилва косъма стимулира растежа на косата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Ziaja Yego шампоан против пърхот за мъже 300 мл.
    Ziaja Yego, 300 мл., Шампоани за мъже, Шампоанът Ziaja Yego ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: премахва пърхота от косата интензивно хидратира измива косата и кожата на главата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • THD Platinum Collection Noir aроматизиращ дифузер с пълнител 100 мл.
    THD Platinum Collection Noir, 100 мл., Арома дифузери със зареждане Ароматизатори за дома, Ароматизиращият дифузер THD Platinum Collection Noir представлява приятен начин за освежаване на вашия интериор. Ароматизиращият дифузер съдържа пълнител, който с помощта на поставените пръчици постепенно се изпарява във въздуха и създава много уютен аромат в помещението. Начин на употреба: Понякога можете също да увеличите интензивността на аромата във вашия интериор със завъртане на напоените пръчици. Този ароматизиращ дифузер се доставя включително с пълнителя. Съхранявайте на места, недостъпни за деца. При съприкосновение на съдържанието на дифузера с кожата, веднага измийте обилно с вода и сапун. При засягане на очите изплакнете с вода в продължение на няколко минути.
  • Naomi Campbell Prét a Porter тоалетна вода за жени 15 мл.
    Naomi Campbell Prét a Porter, 15 мл., Тоалетна вода за жени, Обгърнете се с ухание, придаващо прекрасно настроение през целия ден! Дамската тоалетна вода Naomi Campbell Prét a Porter е израз на оптимизъм и усещане за пълно щастие. цветен аромат плодов аромат за съвременната жена на 21-ви век топъл аромат, идеален за по-хладно време
  • Bielenda Neuro Glicol + Vit. C нощен крем с пилинг ефект 50 мл.
    Bielenda Neuro Glicol + Vit. C, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Bielenda Neuro Glicol + Vit. C подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: премахва мъртвите кожни клетки регенерира и витализира намалява бръчките и предотвратява появята им предотвратява нежеланата лъскавина Начин на употреба: Прилагайте върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения. Ползвайте редовно всяка вечер.
  • Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual душ гел - грижа 225 мл.
    Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual, 225 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Dove Nourishing Secrets Glowing Ritual ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите подхранва и се грижи за кожата интензивно хидратира прави кожата кадифено фина и мека Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Embryolisse Cleansers and Make-up Removers мицеларна почистваща вода 100 мл.
    Embryolisse Cleansers and Make-up Removers, 100 мл., Мицеларни води за жени, Мицеларната вода Embryolisse Cleansers and Make-up Removers е обогатена с миниатюрни активни частици, които при контакт с кожата привличат върху себе си всички замърсявания и омазняване. Благодарение на тези частици, наричани мицели, водата осигурява старателно отстраняване на грима за няколко минути, при това без необходимост от натиск или търкане на лицето. Мицелите са толкова ефективни, че с лекота се справят и с водоустойчив грим. Характеристики: отстранява и издръжливия грим може да се ползва за отстраняване на грима от цялото лице, очите или устните има освежаващ и успокояващ ефекти може да се ползва и за чувствителна кожа Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху козметичен тампон и с леко изтриване отстранете грима и почистете кожата.
  • Delia Cosmetics Professional Face Care Mandelic Acid Изглаждащ серум с бадемова киселина за лице, врат и деколкте 10 мл.
    Delia Cosmetics Professional Face Care Mandelic Acid, 10 мл., Серуми за лице за жени, Имате ли усещането, че ви трябва нещо повече освен грижата, предлагана от крема? Серумът за лице Delia Cosmetics Professional Face Care Mandelic Acid обогатява чудесно ежедневната ви рутината – глези кожата и осигурява интензивна грижа. Благодарение на високата концентрация на активно действащи вещества ефектът му върху кожата е многократно по-изразителен и бърз, отколкото при крема за лице. Освен това нанасянето му е улеснено от течната текстура, която попива в кожата изключително добре. Характеристики: помага за изглаждане на бръчки и фини линии възстановява еластичността на кожата възстановява свежестта и младежката красота на кожата Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Nivea Micellar Shampoo подсилващ мицеларен шампоан 400 мл.
    Nivea Micellar Shampoo, 400 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Nivea Micellar Shampoo ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата подсилва косъма регенерира и подхранва косата прави косата гладка Състав: не съдържа силикони Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
  • Nivea Aloe & Hydration лек лосион за тяло 400 мл.
    Nivea Aloe & Hydration, 400 мл., Тоалетни млека за тяло за жени, Не само кожата на лицето, но и тази на тялото има нужда от редовно почистване, но и от грижа, която да предотвратява изсушаването ѝ. Млякото за тяло Nivea Aloe & Hydration се грижи за достатъчната хидратация, подхранва кожата и заключва в нея необходимата влага. Оставя я мека, нежна като кадифе и защитена от проявите на сухота, например усещането за опъване и дискомфорт или образуването на сухи кожни люспи. Характеристики: осигурява дълготрайна хидратация и еластичност успокоява и освежава кожата добре се нанася, лесно абсорбира Начин на употреба: Приложете необходимото количество от продукта върху чиста кожа, най-добре след душ или вана. Масажирайте добре.
  • Delia Cosmetics Argan Care регенериращ противбръчков крем с коензим Q 10 50 мл.
    Delia Cosmetics Argan Care, 50 мл., Кремове за лице за жени, Не искате да подценявате грижата за кожата на лицето си? Всеки ден използвайте крем за лице – той е основата на грижата за кожата на лицето, без който козметичната рутина не може да мине, без значение от типа кожа и специфичните нужди. Кремът за лице Delia Cosmetics Argan Care подпомага естествените функции на кожата, поддържа я в баланс и с достатъчната хидратация допринася за цялостно по-здравия вид. Характеристики: възстановява младежкия вид на кожата намалява бръчките и предотвратява появята им прави кожата на лицето кадифено мека на допир Начин на употреба: Нанесете върху почистена кожа и масажирайте с кръгови движения.
  • Lirene Trufflove еликсир без отмиване с хидратиращ ефект 175 мл.
    Lirene Trufflove, 175 мл., Сапуни за жени, Кремът за тяло Lirene Trufflove се грижи за вашата кожа и й придава необходимото подхранване и дълготрайна хидратация. Характеристики: хидратира кожата в дълбочина интензивно подхранва и омекотява възвръща еластичността на кожата Състав: вегански продукт съдържа най-малко 97% съставки с натурален произход Начин на употреба: Нанесете продукта върху чиста кожа и нежно масажирайте до пълно абсорбиране.
  • Jeanne Arthes Lover in Bloom парфюмна вода за жени 50 мл.
    Jeanne Arthes Lover in Bloom, 50 мл., Парфюмна вода за жени, Затворете очи и си представете разцъфнала градина, пълна с прекрасни цветя. Така ухае парфюмната вода Jeanne Arthes Lover in Bloom , чиито цветни нотки ще озарят всеки ваш ден. цветен аромат плодов аромат за жени с романтична душа аромат, подходящ за всекидневно носене идея за подарък, който със сигурност ще донесе радост
  • Nivea Waterlily & Oil освежаващ душ гел 250 мл.
    Nivea Waterlily & Oil, 250 мл., Душ гелове за жени, Искате ли да превърнете обикновеното вземане на душ в уникално преживяване, съпровождано от приятен аромат? Душ гелът Nivea Waterlily & Oil ще ви помогне с това. Докато неустоимото му ухание гали сетивата ви, пенливата му текстура ефективно избавя кожата от всички замърсявания, без да я изсушава напразно. Така ще излизате от душа или ваната с перфектно чиста, но и мека като кадифе, прелестно ароматизирана кожа. И затова този душ гел ще стане задължителна част от ежедневната ви хигиена, която ще превърне в приятен и очакван с нетърпение ритуал. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите интензивно хидратира понижава напрежението на кожата и предпазва от раздразнение възстановява усещането за комфорт на кожата Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • NIVEA Black & White Invisible Clear антиперспирант-спрей за жени 200 мл.
    NIVEA Black & White Invisible Clear, 200 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от изпотяване по дрехите. Антиперспирантът NIVEA Black & White Invisible Clear предотвратява нежеланата конфузна ситуация, която може да предизвикат петната под мишниците. Благодарение на антиперспирантните си съставки активно предотвратява самото образуване на пот и така поддържа кожата суха. Осигурява ви дълготрайна защита от телесните миризми и влагата от потта, така че да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма ефективно предпазва от изпотяване не оставя петна върху облеклото не дразни чувствителната кожа Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Оставете да изсъхне напълно преди обличане. Можете да повтаряте по всяко време на деня.
  • Ziaja Med Strengthening Dermatological Formula шампоан против косопад 300 мл.
    Ziaja Med Strengthening Dermatological Formula, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ziaja Med Strengthening Dermatological Formula ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: подсилва косъма стимулира растежа на косата прави косата гладка Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Ziaja Med Antipruritic Dermatological Formula успокояващ шампоан за чувствителна кожа на скалпа 300 мл.
    Ziaja Med Antipruritic Dermatological Formula, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Ziaja Med Antipruritic Dermatological Formula ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата подсилва косъма Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Nivea Men Sensitive гел за бръснене за мъже 200 мл.
    Nivea Men Sensitive, 200 мл., продукти за бръснене за мъже, Искате възможно най-много да улесните бръсненето и да го превърнете във възможно най-приятния процес? Продуктът за бръснене Nivea Men Sensitive гарантира гладкото плъзгане на самобръсначката, а благодарение на защитата, която осигурява на кожата, позволява прецизно бръснене на всяко косъмче без раздразнение или нараняване от острия бръснач. Забравете за неприятните моменти и усещането за дискомфорт при бръснене и вместо това се насладете на цялата си рутина с резултат, който ще бъде перфектно гладкото ви лице. Характеристики: позволява лесно бръснене предотвратява раздразнение на кожата регенерира и витализира кожата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество от продукта върху навлажненото лице и шията. Равномерно разтрийте с кръгови движения, докато не се образува пяна.
  • Dr. Santé Argan маска-крем за увредена коса 1000 мл.
    Dr. Santé Argan, 1000 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаDr. Santé Argan е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина интензивно хидратира въздейства в дълбочина на косъма възвръща естествения, здрав външен вид на косата Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Dr. Santé Argan хидратиращ шампоан за увредена коса 250 мл.
    Dr. Santé Argan, 250 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Dr. Santé Argan ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата интензивно хидратира подсилва косъма регенерира и подхранва косата прави косата гладка Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете.
  • Dr. Santé Argan регенериращ серум за увредена коса 50 мл.
    Dr. Santé Argan, 50 мл., Класически масла за коса за жени, Грижата без изплакванеDr. Santé Argan придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: предоставя на косата хидратация и подхранване качествено подобрява структурата на косъма притежава регенеративен ефект прави косата красиво блестяща и жизнена Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Оформете косата както обикновено.
  • Intensive Hair Therapy Bh Intensive+ серум против косопад с активатор за растеж 100 мл.
    Intensive Hair Therapy Bh Intensive+, 100 мл., Серуми за коса за жени, Грижата без изплакванеIntensive Hair Therapy Bh Intensive+ придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: предоставя на косата хидратация и подхранване притежава регенеративен ефект активира дейността на корените на косата качествено подобрява структурата на косъма увеличава гъстотата и здравината на косата Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
  • Dermacol Mega Lashes водоустойчива спирала за обем цвят Black 12.5 мл.
    Dermacol Mega Lashes, 12.5 мл., Спирали за жени, Спиралата Dermacol Mega Lashes придава на вашите мигли максимална дължина и неповторим обем. Характеристики: изразително сгъстява миглите поотделно разделя всяка мигла не се размазва има интензивен цвят Начин на употреба: Нанесете спиралата върху миглите с леко издърпване от корените към краищата. За повече изразителност нанесете няколко слоя.
  • Kallos Biotin шампоан за тънка, слаба и късаща се коса 1000 мл.
    Kallos Biotin, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos Biotin ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: придава блясък и обем подсилва косъма стимулира растежа на косата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете.
  • Kallos Biotin маска за тънка, слаба и късаща се коса 1000 мл.
    Kallos Biotin, 1000 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаKallos Biotin е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина възвръща естествения, здрав външен вид на косата подобрява гъвкавостта на косъма Начин на употреба: Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Bielenda Vanity Soft Expert крем за депилация за лице 15 мл.
    Bielenda Vanity Soft Expert, 15 мл., Кремове за депилация за жени, Искате да се избавите от нежеланите косъмчета по тялото си, но не сте фенове на епилирането с восък или класическото бръснене? Продуктът Bielenda Vanity Soft Expert ви позволява бързо, ефективно и безболезнено премахване на косъмчетата, а освен това при депилацията омекотява косъмчетата, така че, когато израснат отново, те са много по-слаби. Достатъчно е да покриете равномерно кожата, да изчакате няколко минути и после просто да изтриете с шпатулата. Резултатът е перфектно гладка кожа, която няма да се налага да депилирате или епилирате отново за по-дълго време, отколкото, ако сте се избръснали със самобръсначка. Характеристики: може да се употребява и за къси косъмчета има щадящ състав към чувствителна кожа елиминира враснали косъмчета има дълготраен ефект при редовна употреба понижава цялостното количество растящи косъмчета новите косъмчета са по-меки Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Gestil Wonder ревитализиращ крем за увредена и химически третирана коса 300 мл.
    Gestil Wonder, 300 мл., Маска за коса за жени, Маската за косаGestil Wonder е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина възстановява структурата на косата подсилва косъма предпазва от вредните влияния на околната среда интензивно хидратира косата е гладка на допир Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Kringle Candle Aqua чаена свещ 42 гр.
    Kringle Candle Aqua, 42 гр., Чаени свещи Ароматизатори за дома, Чаената свещ Kringle Candle Aqua сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус. Характеристики: свеж аромат цитрусови аромати дървесен аромат Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Kringle Candle Kitchen Spice чаена свещ 42 гр.
    Kringle Candle Kitchen Spice, 42 гр., Чаени свещи Ароматизатори за дома, Чаената свещ Kringle Candle Kitchen Spice сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус. Характеристики: пикантен аромат дървесен аромат сладък аромат зимен аромат чисто горене Състав: памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Kallos Caviar възстановяващ шампоан с хайвер 1000 мл.
    Kallos Caviar, 1000 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos Caviar ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата подсилва косъма Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
  • Kallos Caviar възстановяваща маска с хайвер 1000 мл.
    Kallos Caviar, 1000 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаKallos Caviar е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина възстановява структурата на косата подсилва косъма въздейства в дълбочина на косъма възвръща естествения, здрав външен вид на косата Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Oranjito Level 3 Shake двуфазов спрей за солариум 200 мл.
    Oranjito Level 3 Shake, 200 мл., Продукти за солариум за жени, Лицето с бронзов загар изглежда страхотно, но какво да правите, ако точно сега нямате възможност или желание да прекарвате дълги часове на слънце, или в студеното време слънчевите лъчи не успяват да си пробият път? Продуктът за солариум Oranjito Level 3 Shake ще ви помогне да постигнете перфектен загар като от почивка на морето, но в солариума. Ускорява придобиването на загар, увеличава издържливостта му и същевременно придава на кожата необходимото подхранване. Характеристики: не предпазва от слънчевите лъчи предотвратява изсушаване на кожата ускорява придобиването на кафяв загар удължава загорелия вид Начин на употреба: Ползвайте само за солариум.
  • Kringle Candle Grey чаена свещ 42 гр.
    Kringle Candle Grey, 42 гр., Чаени свещи Ароматизатори за дома, Чаената свещ Kringle Candle Grey сътворява атмосферата на всяка романтична вечеря и делнична вечер. Свещта, поставена в свещник, допълва вашия дом и прави ухаещ всеки малък интериор. С комбиниране на няколко аромата можете да сътворите ухаещо преживяване по собствен вкус. Характеристики: свеж аромат цитрусови аромати дървесен аромат сладък аромат чисто горене Състав: продуктът може да се рециклира памучен фитил Начин на употреба: Поставяйте свещта на достатъчно топлоустойчива повърхност. Не оставяйте да гори повече от 4 часа. Не допускайте свещта да изгори до самия край. Никога не оставяйте горяща свещ без надзор и в близост до лесно запалими предмети. Съхранявайте на места, недостъпни за деца и домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • DX2 Men шампоан против косопад 150 мл.
    DX2 Men, 150 мл., Проблеми с косата и кожата за мъже, Шампоанът DX2 Men ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата предотвратява преждевременен косопад Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За максимален ефект продължете с друга грижа от същата линия.
  • Veet Minima Normal Skin крем за депилация За нормална кожа 100 мл.
    Veet Minima Normal Skin, 100 мл., Депилация и епилация за жени, Искате да се избавите от нежеланите косъмчета по тялото си, но не сте фенове на епилирането с восък или класическото бръснене? Продуктът Veet Minima Normal Skin ви позволява бързо, ефективно и безболезнено премахване на косъмчетата, а освен това при депилацията омекотява косъмчетата, така че, когато израснат отново, те са много по-слаби. Достатъчно е да покриете равномерно кожата, да изчакате няколко минути и после просто да изтриете с шпатулата. Резултатът е перфектно гладка кожа, която няма да се налага да депилирате или епилирате отново за по-дълго време, отколкото, ако сте се избръснали със самобръсначка. Характеристики: нежно премахва косъмчетата за много седмици има щадящ състав към чувствителна кожа Начин на употреба: Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Wilkinson Sword Manicure Sapphire File пила за нокти
    Wilkinson Sword Manicure Sapphire File, Нокти за жени, Оформените нокти са вашата визитка – покажете се в най-добра светлина. Пилата за нокти Wilkinson Sword Manicure Sapphire File ви позволява от удобството на дома ви точно оформяне и дребни корекции като от салон. Благодарение на нея ноктите ви винаги ще изглеждат поддържани и без каквито и да е неравности. Характеристики: оформя и скъсява ноктите точно и симетрично изпилява повърхността на пилата за нокти има висока дълготрайност Начин на употреба: Приближете към нокътя и с леки движения изпилявайте в една посока. След употреба изплакнете с вода.
  • Delia Cosmetics Cameleo BB течен кератин в спрей за увредена коса 150 мл.
    Delia Cosmetics Cameleo BB, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Грижата без изплакванеDelia Cosmetics Cameleo BB придава след измиване на вашата коса всичко, от което тя се нуждае в момента. Характеристики: притежава регенеративен ефект придава привлекателен гланц придава кадифена мекота Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте. Срешете.
  • Ziaja Natural Olive регенерираща маска За коса 200 мл.
    Ziaja Natural Olive, 200 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаZiaja Olive Oil е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: регенерира косата по цялата й дължина подобрява гъвкавостта на косъма възвръща естествения, здрав външен вид на косата подсилва косъма Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса. Оставете да престои за време, посочено на опаковката и после обилно изплакнете.
  • Palmolive Men Revitalising Sport душ-гел за мъже 2 в 1 250 мл.
    Palmolive Men Revitalising Sport, 250 мл., Душ гел и шампоан 2 в1 за мъже
  • Colgate Plax Tea & Lemon вода за уста против зъбна плака 500 мл.
    Colgate Plax Tea & Lemon, 500 мл., Води за уста за мъже, Водата за уста Colgate Plax Tea & Lemon не само освежава дъха ви, но едновременно се бори срещу зъбната плака и помага за опазване здравето на венците и зъбите. Характеристики: бори се срещу възникване на зъбен кариес поддържа венците здрави убива бактериите осигурява свеж дъх Начин на употреба: След почистване на зъбите изплакнете с водата за уста за времето, посочено на опаковката и после изплюйте.
  • Lavera Men Sensitiv душ гел 3 в 1 200 мл.
    Lavera Men Sensitiv, 200 мл., Душ гелове за мъже, Душ гелът Lavera Men Sensitiv ще превърне необходимата ежедневна хигиена в уникално освежаващо преживяване. Характеристики: измива кожата и отстранява нечистотиите дерматологично тествано Начин на употреба: Прилагайте при къпане под душ или във вана. Нанесете по цялото тяло и после изплакнете с топла вода.
  • Kallos Botaniq Superfruits подсилващ шампоан с растителни екстракти 300 мл.
    Kallos Botaniq Superfruits, 300 мл., Шампоани за жени, Шампоанът Kallos Botaniq Superfruits ефективно почиства кожата на главата, отлично измива косата и възстановява естествената й красота. Характеристики: измива косата и кожата на главата регенерира и подхранва косата подсилва косъма придава на косата фин аромат прави косата гладка Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество шампоан върху мокра коса. Разпенете и обилно изплакнете. При необходимост повторете. За оптимален завършващ ефект, продължете с грижа за косата от същата линия.
  • Kallos Botaniq Superfruits възстановяващ спрей с растителни екстракти 150 мл.
    Kallos Botaniq Superfruits, 150 мл., Спрейове за коса за жени, Характеристики: прави косата красиво блестяща и жизнена предоставя на косата хидратация и подхранване въздейства срещу накъдряне на косата Начин на употреба: Нанесете на подсушена с кърпа коса. Не изплаквайте.
  • Yankee Candle Red Raspberry восък за електрическа аромалампа 61 гр.
    Yankee Candle Red Raspberry, 61 гр., Восък за арома лампи Ароматизатори за дома, Восъкът за арома-лампи Yankee Candle Red Raspberry притежава оптимален ароматен ефект за вашия интериор. Благодарение на бързата и проста възможност за замяна с друг восък, лесно избирате точно този аромат, за който имате настроение. Характеристики: плодов аромат сладък аромат свеж аромат Начин на употреба: Никога не оставяйте топящия се восък в арома-лампата без надзор и в близост до леснозапалими предмети. Не оставяйте продукта в близост до деца или домашни любимци. Постъпвайте съгласно приложената инструкция.
  • Jeanne Arthes Boum Sport тоалетна вода за мъже 100 мл.
    Jeanne Arthes Boum Sport, 100 мл., Тоалетна вода за мъже, Ако не можете да си представите и ден без спорт и не изпускате нито една тренировка, тогава мъжката тоалетна вода Jeanne Arthes Boum Sport ще се превърне във ваш надежден спаринг партньор. Насладете се на приток на енергия и вълна от безкрайна свежест. ароматично ухание с билкови нотки цитрусов аромат за активния и енергичен мъж свеж аромат, идеален за по-топло време
  • Kallos Mango подсилваща маска с масло от манго 1000 мл.
    Kallos Mango, 1000 мл., Маски за коса за жени, Маската за косаKallos Mango е незаменима стъпка от ритуала за грижи за косата. Осигурете й кратка регенерация и тя ще ви се отплати със своята жизненост и красота. Характеристики: интензивно хидратира регенерира косата по цялата й дължина косата е гладка на допир подсилва косъма възвръща естествения, здрав външен вид на косата Начин на употреба: Нанасяйте върху влажна, измита с шампоан коса.
  • Jeanne Arthes Cassandra Rose Intense парфюмна вода за жени 100 мл.
    Jeanne Arthes Cassandra Rose Intense, 100 мл., Парфюмна вода за жени, Всяка жена заслужава букет прекрасни цветя. Парфюмната вода Jeanne Arthes Cassandra Rose Intense е китка от най-прелестните цветни нотки, образуващи заедно съчетание, изпълнено с чувственост, женственост и капка романтика. цветен аромат за жени с романтична душа аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Jeanne Arthes Guipure & Silk Ylang Vanille парфюмна вода за жени 100 мл.
    Jeanne Arthes Guipure & Silk Ylang Vanille, 100 мл., Парфюмна вода за жени, Комбинацията от нежност и сила, която всяка жена носи в себе си, вече има еквивалент в света на ароматите. Парфюмната вода Jeanne Arthes Guipure & Silk Ylang Vanille ще открие всички страни на личността ви и перфектно ще допълни уникалната ви харизматичност. ориенталски аромат цветен аромат подчертава чувствеността на всяка жена аромат, подходящ за всекидневно носене
  • Lirene Micel Pure Matt мицеларна вода с минерали от Мъртво море 400 мл.
    Lirene Micel Pure Matt, 400 мл., Мицеларни води за жени, Свалянето на грима е основна стъпка от грижата за кожата на лицето, която никога не трябва да пропускате. Продуктът за премахване на грим Lirene Micel Pure Matt ефективно отстранява от лицето ви целия макиаж и оставя кожата ви нежна, перфектно чиста и подготвена за следващата грижа. Характеристики: ефективно отстранява грима от кожата има освежаващ и успокояващ ефекти оставя кожата напълно чиста придава на кожата хидратация предотвратява изсушаването на кожата на лицето регулира образуването на себум за проблемна кожа не уврежда естествената бариера на кожата Начин на употреба: Нанесете върху козметичен памучен тампон и с леки изтеглящи движения отстранете от лицето грима и нечистотиите.
  • NIVEA Care & Hold гел за коса 150 мл.
    NIVEA Care & Hold, 150 мл., Стилизиращи продукти за жени, Гелът за коса NIVEA Care & Hold осигурява желаната форма на прическата точно според вашите представи. Характеристики: създава перфектен стайлинг гарантира прическа, която ще издържи през целия ден не слепя косата и лесно се разресва продукт, подходящ предимно за къса коса Начин на употреба: Разтрийте малко количество от продукта в дланите и с помощта на пръстите създайте желаната прическа.
  • Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamins A+E+F серум против бръчки за лице и деколте 10 мл.
    Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamins A+E+F, 10 мл., Серуми за лице за жени, Имате ли усещането, че ви трябва нещо повече освен грижата, предлагана от крема? Серумът за лице Delia Cosmetics Professional Face Care Vitamins A+E+F обогатява чудесно ежедневната ви рутината – глези кожата и осигурява интензивна грижа. Благодарение на високата концентрация на активно действащи вещества ефектът му върху кожата е многократно по-изразителен и бърз, отколкото при крема за лице. Освен това нанасянето му е улеснено от течната текстура, която попива в кожата изключително добре. Характеристики: възстановява свежестта и младежката красота на кожата помага за отстраняване на признаците за стареене на кожата предотвратява появата на бръчки Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.
  • Dermacol Acne Clear интензивна грижа за проблемна кожа без парфюм 15 мл.
    Dermacol Acne Clear, 15 мл., концентрат за проблемна кожа за жени, Имате усещане, че някои области на лицето ви изискват по-интензивна целенасочена грижа, защото кремовете и серумите от обичайната ви рутина не са достатъчни? Локалната грижа Dermacol Acne Clear ще се погрижи за тези проблемни места – благодарение на концентрираната формула с високо съдържание на активно действащи вещества ефектът върху кожата ще бъде многократно по-изразителен и бърз, отколкото при обикновената грижа за кожата. Характеристики: потиска проявите на акне редуцира прекомерното образуване на себум облекчава зачервяванията на кожата Начин на употреба: Нанесете достатъчно количество върху проблемните участъци и оставете да подейства.
  • Elmex Sensitive четки за зъби soft 3 бр.
    Elmex Sensitive, 3 бр., Четки за зъби за мъже, Четката за зъби Elmex Sensitive поддържа здравето и красотата на вашите зъби. Ефективно отстранява зъбната плака и помага в превенцията срещу зъбния кариес. Характеристики: отстранява зъбната плака предоставя нежна грижа за венците и емайла на зъбите лесно се обслужва Начин на употреба: Нанесете паста за зъби върху четката, навлажнете, почистете зъбите и устната кухина. изплакнете обилно.
  • CeraVe Hydrating Cleanser почистваща емулсия с хидратиращ ефект 88 мл.
    CeraVe Hydrating Cleanser, 88 мл., Почистване на кожата за жени, Преди да пристъпите към редовната си рутина за грижа, е много важно да подготвите кожата си чрез старателно почистване – без него по-нататъшната грижа не би била толкова ефективна. Продуктът за почистване на лицето CeraVe Hydrating Cleanser ще ви помогне да премахнете от кожата всички замърсявания, които през целия ден или през нощта са се събрали по нея или в порите, като по този начин оставя лицето съвършено чисто и подготвено за всяка следваща грижа. Характеристики: хидратира в дълбочина нежно и старателно измива цялото лице действа регенеративно Състав: без парфюм
  • Nivea Fresh Pure дезодорант в спрей за жени 150 мл.
    Nivea Fresh Pure, 150 мл., Дезодоранти и антиперспиранти за жени, Без значение колко натоварена е програмата ви за деня, не е нужно да се притеснявате от миризмата на пот. Дезодорантът Nivea Fresh Pure предотвратява конфузната ситуация, която може да предизвика телесната миризма. Ароматизира приятно кожата ви и се бори с миризмата, появяваща се, когато потта по кожата реагира с бактерии. Благодарение на ефективното си действие на дезодорант ви осигурява дълготрайна защита, за да се наслаждавате на чувство за свежест и увереност през целия ден. Характеристики: предпазва от неприятната миризма не раздразва кожата осигурява дълготрайно усещане за свежест Състав: без алуминиеви соли Начин на употреба: Нанасяйте върху чиста и суха кожа на подмишниците. Подходящ за всекидневна употреба.
  • Delia Cosmetics Professional Face Care Collagen интензивен серум против бръчки и хидратация за лице, врат и деколкте 10 мл.
    Delia Cosmetics Professional Face Care Collagen, 10 мл., Серуми за лице за жени, Имате ли усещането, че ви трябва нещо повече освен грижата, предлагана от крема? Серумът за лице Delia Cosmetics Professional Face Care Collagen обогатява чудесно ежедневната ви рутината – глези кожата и осигурява интензивна грижа. Благодарение на високата концентрация на активно действащи вещества ефектът му върху кожата е многократно по-изразителен и бърз, отколкото при крема за лице. Освен това нанасянето му е улеснено от течната текстура, която попива в кожата изключително добре. Характеристики: помага за изглаждане на бръчки и фини линии възстановява еластичността на кожата ефективно хидратира и подхранва Начин на употреба: С достатъчно количество от серума леко потупвайте с върховете на пръстите върху чистата кожа. Прилагайте върху лицето, шията и деколтето.

Последно видяно

Отстъпки 20%, намаления, разпродажба Търсене на дрехи и обувки. Всички дрехи и обувки от всички онлайн магазини да купуват онлайн на едно място.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх