Най-голямата модна платформа в България

2117 TÄLLBERG Детско ски яке, розово, размер

94,90 лв 134,90 лв 30% отстъпка -30%
Налични размери: 128 176 140 164
Цена за доставка: 12.9 лв *
Макс. време за доставка: 6 работни дни
Цена и срок за връщане: Безплатно, 14 работни дни
Марка: 2117
Уеб магазин: Sportisimo +420 226 254 890
Плащане: Visa Mastercard Maestro Наложен платеж
* Speedy куриерски служби
Затопленото детско ски яке 2117 TÄLLBERG е идеално за зимните забавления. Благодарение на техническата си кройка предоставя максимална свобода на движенията. Отлични функционални качества. Изработено е наполовина от рециклиран материал. Благодарение на джоба за ски карта, тя ще е винаги на разположение за детето Ви.

Подобни продукти

  • Craft ADV TIGHTS W Дамски еластичен клин, черно, размер
    Дамският ветроустойчив и еластичен клин Craft ADV TIGHTS W е подходящ за всякакви outdoor занятия в хладното време. Подходящ е за бягане и ски бягане.
  • REIMA MUONIO Детско яке за ски, синьо, размер
    Детското зимно яке Reima MUONIO е ушито от дишащ материал, който едновременно с това е устойчив на вятър, вода и не задържа петна. Модела има универсална права кройка, интересен печат и отразителни елементи. Термоизолационния пълнеж Fellex® гарантира отличен топлинен комфорт.
  • O'NEILL Outdoor панталон черно
    Дизайн: Задни джобове, Регулируема ширина на колана; Начин на затваряне: Цип; Подплата: Без подплата; Материал: Рециклиран материал; Модели: Един цвят; Допълнителни елементи: Гайки за колан, Без PVC; Дължина: До коляното; Кройка: Слим фит
  • DARE2B Спортно яке 'Society' черно / бяло
    Дизайн: Прав подгъв, Качулка с връзки; Начин на затваряне: Цип; Подплата: С топла подплата; Материал: Рециклиран материал; Модели: Мото принт; Качулка: Регулираща се качулка; Вид яке: Ватирано яке; Допълнителни елементи: Цялостен десен, Гладка материя; Детайли: Високо закопчаване, Странични джобове с цип; Кройка: Нормална форма
  • Hannah NIQUE Дамско софтшелово яке за ски, кафяво, размер
    Дамско софтшелово яке Hannah NIQUE дава пълна свобода на движенията и е подходящо за активни спортисти- скиори , като им предлага добре стояща кройка и модерен вид. Подходящо е за всяка скиорка, която желае да изглежда стилно и да бъде перфектно защитена от неблагоприятните климатични условия. Изработено е от издръжливия материал Drypeak 6000 и е с изолацията Duratherm. Двата странични джоба са в страничните шевове и правят модела по-елегантен. Този дизайн е при джоба за ски картата. Ръкавите са с еластични маншети, които не позволяват на снега да нахлуе в тях. В колана е вградена яка против навлизане на сняг. Във вътрешната част на якето се намира джоб с цип. Елегантността му е допълнена от откопчващата кожичка в качулката.
  • TOPSHOP Спортен панталон зелено / черно / бяло
    Дизайн: Лента с копчета тик-так, Регулируема каишка; Начин на затваряне: Цип; Подплата: С лека подплата; Модели: Животински принт; Допълнителни елементи: Цялостен десен, Неподвижна дръжка, Гайки за колан; Детайли: регулируем подгъв; Дължина: Дълъг/Макси; Кройка: Regular; Линия на талията: С висока талия
  • Etape VICTORIA Дамски свободен панталон, черно, размер
    Дамският свободен панталон Etape VICTORIA е подходящ за студеното време. В предната си част и областта около седалището е използван материала от кухи влакна NanoLoft, който се характеризира със своите термоизолационни качества. Долната част на крачолите е от материала SoftShell, който е вятърно и водно устойчив. Еластичният и удобен колан е допълнен с връзка за пристягане, което дава още по-голямо удобство при носене. Препоръчителна температурна граница за носене от -20°C до 0°
  • OAKLEY Спортен панталон пастелно зелено / бяло
    Дизайн: Скрит цип, Странични джобове с цип; Начин на затваряне: Цип; Подплата: С топла подплата; Материал: Softshell; Допълнителни елементи: Цялостен десен, Гайки за колан; Детайли: Джобове с цип, Регулируема ширина на колана; Дължина: Дълъг/Макси; Кройка: Regular
  • ALPINE PRO CRANA Дамско яке, розово, размер
    Дамско яке за ски ала кенгуру ALPINE PRO CRANA. Ще те предпази не само от сняг, дъжд и вятър, но и от студ. Изработено е от функционален, много проветрив, непромокаем и устойчив на вятър, материал PTX SNOW 10000, допълнен с обработка DWR. Якето, решено в полувталена кройка, разполага с ръкави, снабдени с вътрешен еластичен маншет, със задължителния снежен колан, със сгряващ пълнеж и с качулка. Не бива да липсват и практични джобове - има ги точно 4. Въздушният стил, качествата и изработката на това яке ще оцениш не само при каране на ски, но и в мразовито време в града или сред природата.
  • REIMA TUOKIO Детски скиорски панталони, тъмносин, размер
    Детските скиорски панталони Reima TUOKIO са ушити от дишащ материал, който едновременно с това е устойчив на вятър, вода и не задържа петна. Термоизолационния пълнеж Fellex® гарантира отличен топлинен комфорт. Моделът е с права кройка до колана и по-висока задна част, капаче над ципа и копче, откопчващи се и регулируеми презрамки с вътрешни маншети против навлизане на сняг.
  • Picture AUGUST BIB Детски ски панталони, черно, размер 10
    Момчешките ски панталони Picture AUGUST BIB са създадени от рециклирани материали, които разполагат с мембраната DRYPLAY без съдържание на PFC. Тя е изключително качествена, водоустойчива и добре дишаща. Термоизолацията от 80г предоставя топлинен комфорт през целия ден, прекаран на ски пистата.Панталоните разполагат и с водоустойчиви ципове YKK и със системата GROW WITH ME, която им помага да растат с децата.
  • Дамски суитшърт за сноуборд Roxy Chloe Kim Layer бяло и розово ERJFT04589
    Дамски суитшърт за сноуборд Roxy Chloe Kim Layer бяло и розово ERJFT04589
  • O'Neill GTX INSULATED JACKET Дамско ски/сноуборд яке, khaki, размер
    С дамското ски/сноуборд яке O'Neill GTX INSULATED JACKET нищо няма да те изненада! Благодарение на вътрешната подплата и мембраната Gore-Tex ще ти бъде топло, ще останеш суха и ще се чувстваш комфортно през цялото време, прекарано навън. Проветривостта е гарантирана от вентилацията, разположена под мишниците. Качулката, долния кант и ръкавите може да регулираш според нуждите си. Освен това якето предоставя възможност за свързване с панталони. Якето разполага с множество вътрешни и външни джобове, така че в тях ще може да прибереш всичко необходимо. Отворите за палците и протекторът за брадата срещу одраскване са практични детайли, които ще ти предоставят очаквания комфорт.
  • Spyder CONQUER Скиорско яке за момичета, розово, размер
    Ако в детството условието да обичаш зимата, е усещането за топлина и комфорт, то якето Spyder CONQUER е магическата пръчка, която го умее. Благодарение на 133-грамовата изоалция PrimaLoft® Black Eco и на мембраната, тази зима дъщеря ти ще остане суха и на топло както на пистата, така и на игрището. Освен това на якето не му липсва нищо от функциите, които очакваш от марката Spyder. Кантът Room to Grow, разположен в ръкавите добавя още 3,5 см, ако малката израсне през лятото (или през сезона).
  • Odlo LANGNES Яке за ски бягане, бяло, размер
    Дамското олекотено яке Odlo LANGNES е вятърно устойчиво и изработено с мека тъкан. Лазерно изрязаните задни части поддържат удобното проветряване на тялото и при развиване на високи скорости. Дизайна на якето е многофункционален и е допълнен с джобове за ръцете.
  • REIMA TUOKIO Детски скиорски панталони, черно, размер
    Детските скиорски панталони Reima TUOKIO са ушити от дишащ материал, който едновременно с това е устойчив на вятър, вода и не задържа петна. Термоизолационния пълнеж Fellex® гарантира отличен топлинен комфорт. Моделът е с права кройка до колана и по-висока задна част, капаче над ципа и копче, откопчващи се и регулируеми презрамки с вътрешни маншети против навлизане на сняг.
  • Spyder Спортен панталон 'WINNER' черно / бяло
    Дизайн: Машинен подгъв, Закопчаване с цип, Странични джобове с цип, Еластични подложки; Начин на затваряне: Цип; Подплата: С лека подплата; Модели: Един цвят; Допълнителни елементи: Едноцветни тегели, Неподвижна дръжка, Гайки за колан; Дължина: Дълъг/Макси; Кройка: Regular
  • LEGO® kidswear LWJIPE 706 JACKET Детско ски яке, розово, размер 104
    Детско ски яке Lego WearLWJIPE 706 JACKET. Якето е абсолютно устойчиво на вятър и е проветриво. Основните предимства на това яке са YKK ципът с плъзгач и със защита от вятър под ципа, а също и двустранният протектор за брадата, разположен на предницата. Снежният колан с копчета тик-так може да се закопчее отстрани на якето и така да се скрие. Меките, еластични вътрешни маншети с отвори за палците са приятни в студените дни или когато си забравил ръкавиците си. Бродерията Lego Wear на ръкава и емблематичните отразители 3M Scotchlite на предницата и на гърба подчертават целия дизайн. Якето е импрегнирано с екологичната обработка Bionic Finish ECO, която повишава устойчивостта на плата спрямо вода и петна. Ски якета
  • Loap CUBIS Детски скиорски панталони, розово, размер
    Детските скиорски панталони Loap CUBIS са подходящи за първите кръгове на пистата и за тези които имат опит с пистите. Защитата от сняг, дъжд и вятър и цялостната издръжливост на панталоните се осигуряват от материала STORMEX с мембрана AQUA PRO (воден стълб 3000 мм) и подлепени шевове на критичните места. Едновременно с това материята не запарва (диша 3 000 г/м2/24ч.), което запазва детето на сухо през целия ден. Изолацията от кухите влакна POLYTHERM и подплата им предлага отлично затопляне в студените дни. Панталоните са ушит в класическа кройка с регулируемо закопчаване на талията с велкро лента и не се разместват благодарение на тирантите им. За лесното им обуване над скиорските обувки те са еластични и са допълнени с цип в крачолите. За по-голяма безопасност на пистата са допълнени с отразителни елементи. Страничните два джоба се закопчават с цип.
  • Lewro WALLIS Детски панталони за сноубордиг, розово, размер
    Едноцветният панталон Lewro WALLIS е направен с изразителни елементи за сноубордисти. Подходящ е за носене в студено време. Допълнен е с анатомично оформени колена за напълно свободни движения.
  • TRIMM ILUSION Дамско скиорско яке, оранжево, размер
    Дамското скиорско яке Trimm ILUSION разполага със съвършена изработка във всяко отношение. Изработено е от високо функционален, еластичен найлонов материал и е допълнено с изискани и модерни дизайнерски елементи, включително светлоотразителни ленти. Еластичните елементи са част от вътрешната изработка на якето и предоставят още по-голяма свобода на движението.
  • Columbia SHAFER CANYON INSULATED PANT Дамски ски панталони, черно, размер
    Дамските стилни ски панталони SHAFER CANYON INSULATED PANT от марката Columbiа, са идеални за пистите, като предлагат и голяма функционалност от материала. Водоустойчивата горна част е с подлепени шевове и термо отразителната технология, която поддържа тялото на топло, без това да ограничава движенията. Другите допълнителни функции са: регулируема и повдигната талия за възможно най-добро прилягане, оформени колена и крачоли, които лесно преминават над обувките.
  • Spyder ORB Дамски ски панталони, черно, размер
    Спортният панталон от softshell Spyder ORB стои идеално на тялото.Панталона е подходящ за туризъм през зимата, за ски или хвърляне на снежни топки.Благодарение на еластичността в 4 посоки на материала EXO Shield ( найлонов softshell) и устойчивостта на навлизане на вода , тези панталони са подходящи за всякакви активности през зимата.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх