Най-голямата модна платформа в България

2117 LILLHEM Детски скиорски панталони, черно, размер

89,90 лв 124,90 лв 28% отстъпка -28%
Налични размери: 164 176 152 140 128
Цена за доставка: 12.9 лв *
Макс. време за доставка: 6 работни дни
Цена и срок за връщане: Безплатно, 14 работни дни
Марка: 2117
Уеб магазин: Sportisimo +420 226 254 890
Плащане: Visa Mastercard Maestro Наложен платеж
* Speedy куриерски служби
Детските скиорски панталони 2117 LILLHEM са стилни и много функционални. Критичните шевове са подлепени , за да не навлиза вода , а благодарение на високата водоустойчивост и проветривост на материята са подходящи за дълго пързаляне по пистите.

Подобни продукти

  • Elan ELEMENT GREEN LS + EL 10 GW Ски за спускане, тъмнозелено, размер
    Ските за спускания ELEMENT GREEN LS + EL 10 GW ще ти дадат добро самочувствие на пистата. Помагат за създаването на сигурност, с което повишават самочувствието на скиора на пистата , дават му възможността да намери своя баланс и получи добър контрол при правенето на кръгове.
  • Ziener AKANDO Момчешки панталони за ски/сноуборд, синьо, размер
    Функционалните и свободни панталони за ски и сноуборд Ziener AKANDO JUNIOR са модел за момчета със супер модерен дизайн и вграден колан. В материята им е добавена водно и вятърно устойчивата мембрана Ziener AQUASHIELD®, която гарантира приятно затопляне, сухота и пропуска парите от тялото. Панталоните имат кройката regular fit , която им създава удобство при носене. Екологичната им защита от пропускане на вода не съдържа пластмаса. По-добра защита на долните части, топлинно залепените шевове и защитата за снега са идеални елементи за всякакви приключения. Кройката в областта около колената е ергономично приспособена за оптималната свобода на движенията. Практични също са и джобовете с цип на крачолите. Допълнен е със светлоотразителни детайли, които повишават безопасността при намалена видимост.
  • Hannah RUBEUS Мъжко ски яке, синьо, размер
    Мъжкото ски яке Hannah RUBEUS ще те впечатли с уникалните си качества. То е подходящо за средно интензивни outdoor занятия през зимата. Благодарение на кройката му, функционалността му и красивия цветен дизайн е идеално за каране на ски, пързаляне с шейна и пътуване в зимно време. Специалната промазка Drypeak отблъсква водата, а изолацията Duratherm, създадена от полиестер, топли изключително добре. Разполага с подлепени основни шевове, за да си напълно защитен от снега и влагата.
  • Lewro WALLIS Детски панталони за сноубордиг, черно, размер 116-122
    Едноцветният панталон Lewro WALLIS е направен с изразителни елементи за сноубордисти. Подходящ е за носене в студено време. Допълнен е с анатомично оформени колена за напълно свободни движения. Ски панталони
  • Loap ORISINO Мъжко ски яке, черно, размер XXL
    Мъжкото ски яке Loap ORISINO е изработено с подлепени критични шевове. Допълнено е с вентилация на цип и проветривата мембрана AQUA PRO, която лесно и бързо извежда потта от тялото , за да бъде удобно на целодневно носене. Здравият и водоустойчив материал STORMEX е допълнен със специални еластични и проветриви части в горната част на якето, което забранява събирането на пари във вътрешността му. Подплатата е от 100% полиестерна тафта и има много приятно покритие от кадифено трико. Затоплящият пълнеж на полата е от влакната POLYTHERM, които запазват формата си и благодарение на тях полата се прилепва удобно към тялото. Якето е с класическа кройка и с леко удължен гръб. Качулката е с козирка и може да се откопчва с регулируемо пристягане с ластик. Ръкавите имат в краищата допълнителна каишка за пристягане с лента от велкро, а долният край на якето е регулируем. Долният край на якето може да се регулира. Снежният му колан е зашит и има практични куки за захващане на скиорски панталони. Якето е със здрави ципове, като основният му цип е допълнен с платка, за да защитава брадичката от защипване и студенината му. Всички джобове имат обърнат цип - два скрити джоба в страничните части, на гърдите е друг джоб, четвъртият е също със скрит цип и се намира на лявата предмишница . Във вътрешността се намират два джоба -за ски очила , телефон и имат отвор за слушалка. Ски якета
  • TRIMM SATO PANTS JR Ски панталони за момчета, черно, размер
    Ски панталони за момчета TRIMM SATO PANTS JR, изработени от функционален материал. Моделът е решен в изразителни цветови варианти, които в съчетание със светлоотразителните елементи повишават безопасността на ски пистата. Цветовата им гама чудесно се съчетава с якето SATO JR. Разполагат със снежен маншет и свалящи се тиранти.
  • Willard IVAR Мъжки ски панталони, тъмносин, размер
    Мъжките софтшел панталони Willard IVAR са допълнени с регулируеми тиранти. Модела е изработен от пълнеж от термо-изолационен материал и има класическо закопчаване с копчета тик-так. Допълнен е с много практични джобове и има тиранти с възможност за откопчването им.
  • Picture TRACK Мъжко ски яке, khaki, размер XL
    Мъжкото скиорско яке Picture TRACK е легендарно и универсално яке от марката Picture. Направено е с мембрана, която има безконкурентна водоустойчивост, подобрена е постоянната водоустойчивост без PFC и водоустойчиви ципове. Циповете помагат за необходимата вентилация на тялото.За по-добрата защита и приспособяване качулката и маншетите са регулируеми, докато канта и изолацията гарантират запазване на топлината през целия ден. Якето е с модерна кройка и елегантна текстурирана материя, която е допълнена с функционални джобове и детайли.Предлага отлична комбинация, лека водоустойчивост и дишане на материята и има затопляща изолация.
  • Fischer EISJOCH JR Юношеско ски яке, синьо, размер
    Юношеското ски яке Fischer EISJOCH JR е изработено от мек проветрив материал, който поддържа малкия спортист на сухо през целия ден на пистата.
  • 4F FNK PANT´S MEN´S Мъжки скиорски панталон, черно, размер
    Мъжкият стилен панталон 4F FNK PANT´S MEN´S са допълнени с тиранти и мембрана 8 000°. Панталоните са проектирани за ски спускане и сноуборд. Изработени са с функционални технологии, които са подходящи за всякакви активности на пистите. Панталоните имат дишаща мембрана NeoDry 8 000/5 000, която предлага лека защита от дъжд и сняг. Външните джобове дават възможност за допълнителни аксесоари, които са необходими за пистата. На вътрешната страна на крачолите са поставени вентилационни отвори с цип, които могат са се отварят, за циркулиране на въздуха. Панталоните са с регулируеми презрамки и подлепени силиконови елементи. Благодарения на това оставят на своето място и при интензивни спускания. Гърбът е защитен от висок колан. Подлепените шевове забраняват проникването на вода във вътрешността им. Поставена е също и синтетична изолация, която подкрепя топлинният комфорт по време на ски спускания.
  • TRIMM FUSION Мъжко скиорско яке, оранжево, размер
    Мъжко скиорско яке TrimmFUSION. Разполага със съвършена технична изработка във всяко отношение. Изработено е от високо функционален, еластичен найлонов материал и е допълнено с изискани и модерни дизайнерски елементи, включително светлоотразителни ленти. Еластичните елементи са част от вътрешната изработка на якето и предоставят още по-голяма свобода на движението.
  • Halti LASKU DX SKI PANTS M Мъжки панталони за ски, червено, размер XL
    Мъжките панталони за ски Halti LASKU DX SKI PANTS са технически модел подходящ за ски спускания и имат добра кройка. Те са идеален избор за любителите на зимните спортове, които желаят да постигат добри резултати. Панталоните са подходящи за използване при различни метеорологични условия. Ски панталони
  • Мъжка ски жилетка Maloja M'S WeidelgrasM черна 32212-1-0817
    Мъжка ски жилетка Maloja M'S WeidelgrasM черна 32212-1-0817
  • O'Neill JACKSAW Мъжки ски/сноуборд панталони, кафяво, размер
    Тези мъжки ски/сноуборд панталони O'Neill JACKSAW са изработени от техничен еластан с технология DWR, която, съчетана с подлепените критични шевове, ще запази тялото сухо. Плътният колан е снабден с гайки, така че може да се регулира ширината му. Двата странични джоба служат за съхранение на дребни предмети.
  • 4F Outdoor панталон тъмносиво
    Подплата: Частично подплатен; Модели: Един цвят; Температурен диапазон: Издържа до -10 °C; Дължина: Дълъг/Макси; Кройка: Regular
  • ARMADA Мъжко олекотено зимно яке Мъжко олекотено зимно яке, тъмносиво, размер
    двуслоен ripstop. с мембрана с параметри 10K/10K. специална обработка без вредните PFOA и PFOS тъкани. цип по цялата дясна страна/ вентилационна зона. ръкави с маншети. сваляща и регулираща се качулка, която може да се комбинира с каска. YKK ципове. подплата от тафта.
  • Hannah SLATER Мъжки ски панталони, черно, размер
    Мъжки панталони за ски Hannah SLATER. МембранатаResstex е с воден стълб 10 000 мм и подлепени шевове, което гарантира водоустойчивост на материала. За удобството на пистата помагат и анатомично оформените колена, по-дълбоката седалищна част, регулирането в областта на колана с ластик и лента от велкро и допълнителните откопчаващи шевове. Изразително проветряване с водоустойчиви ципове YKK не е само практичен елемент , но също така и дизайнерско решение. Допълнени са също и със снежни маншети в крачолите. Панталоните могат да се окомплектоват със скиорско яке Hannah Freemont което има същите параметри и материали.
  • Rukka MOIKI Мъжки панталони, , размер XL
    Мъжкото функционално долнище Rukka MOIKI е изработено от еластичен материал. За по-голяма безопасност на улицата при намалена светлина е допълнено с отразителни елементи. Всички джобове на долнището се закопчават с ципове. Панталони за ски бягане
  • Hannah RUFIO Мъжки ски софтшел панталон, жълто, размер
    Мъжките ски панталони Hannah RUFIO определено няма да ви разочароват по пистите. Висококачествената мембрана осигурява водоустойчивост и дишане. Благодарение на водоотблъскващата обработка, панталонът е устойчив на дъжд и мокър сняг. Комбинацията от използвани материали и спортната кройка гарантират максимална свобода на движение и комфорт по време на спускане.
  • Horsefeathers TURNER JACKET Мъжко ски/сноуборд яке, тъмносиво, размер XL
    Мъжко ски/сноуборд яке Horsefeathers CROWN JACKET с водоотблъскваща ламинирана мембрана. Идеално е както за каране на ски, така и за сноуборд. Разполага с регулируеми маншети. Качулката може лесно да се коригира в предната част. Освен това якето разполага и с гайки за свързване с панталони, снежен колан и протектор за брадата срещу одраскване от флийс. Качествената изработка е подчертана от YKK циповете и от много издръжливите конци Coats. Подлепените основни шевове не пропускат и капчица вода. Наслади се на зимата с този супер модел от марката Horsefeathers!
  • O'Neill ANVIL PANTS Момчешки панталони за ски, черно, размер
    Ски панталоните за момчета O´Neill PB ANVIL PANTS с класическа кройка са идеалният избор за игрите в снега. Благодарение на материала HyperDry тялото остава сухо и топло през целия ден без значение от това, дали сте на ски пистата или в града. Изберете най-доброто за детето си.
  • O'Neill DIABASE JACKET Момчешко ски/сноуборд яке, тъмносин, размер
    Момчешкото ски/сноуборд яке O'Neill DIABASE JACKET е с красив дизайн и с множество практични детайли. Създадено е от леко еластичен, водоустойчив и проветрив материал. Лепените шевове в най-критичните места, снежният колан и джобът за ски карта го правят много практично. Стил и практичност - това е O'Neill.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх