Най-голямата модна платформа в България

2117 TYBBLE MEN´S PANT Мъжки ски панталони, черно, размер XXL

129,90 лв 204,90 лв 37% отстъпка -37%
Налични размери: XXL L XL
Цена за доставка: 12.9 лв *
Макс. време за доставка: 6 работни дни
Цена и срок за връщане: Безплатно, 14 работни дни
Марка: 2117
Уеб магазин: Sportisimo +420 226 254 890
Плащане: Visa Mastercard Maestro Наложен платеж
* Speedy куриерски служби
Мъжките ски панталони 2117 TYBBLE MEN´S PANT са изработени от вятърно устойчива, водоустойчива и бързосъхнеща материя. Панталоните имат класическо закопчаване с цип, лента от велкро, две копчета тик-так и свободна кройка. На високия колан са поставени достатъчно широки гайки за добавяне на колан и предлага възможност за пристяган с лента от велкро. Върху предната част има два основни джоба с цип, два странични джоба, още два доба с цип и един с лента от велкро в задната част. Крачолите са допълнени със снежни маншети, които предпазват от навлизането на снега. Ски панталони

Подобни продукти

  • Odlo MARKENES Мъжко яке за ски бягане, светлоотразителен неон, размер
    Мъжкото яке Odlo MARKENES е направено с вятърно и водно устойчива материя , която защитава тялото при умерени температури. Модела е олекотен и незапарващ.
  • Willard OSWALD Мъжко скиорско яке, черно, размер
    Мъжкото скиорско яке Willard OSWALD е с пълнеж от термо изолационен материал. Предлага всичко необходимо за пистата. Джобовете са подходящи за важните ти дребни предмети. Освен това е допълнено със снежен колан и джоб за ски картата.
  • Halti TRIPLA 2.0 M Мъжко яке за бягане, черно, размер
    Мъжкото хибридно яке Halti TRIPLA 2.0 е идеално за загряване и тренировки в студеното време. Капитонираните панели на гърдите и долните части на гърба са допълнени с изолацията Microtherm® Dynamic и предлагат отлично затопляне. Тъканият материал Stormwall® предлага отлична защита от промените във времето и едновременно с това добре диша. Тъканият материал Stormwall® предлага защита от променливото време и затопля.
  • Willard IKAR Мъжки ски панталони, черно, размер
    Мъжки ски панталони Willard IKAR. Разполагат с пълнеж от термоизолиращ материал, анатомично оформени колене, снежни маншети на крачолите и практични джобове. Чудесен модел за зимата.
  • 4F MEN´S SKI JACKETS Мъжко скиорско яке, бежово, размер
    Мъжкото ски яке 4F MAN´S SKI JACKET разполага с регулируема качулка и с топъл полиестерен пълнеж. Мембраната NeoDry и хидрофобната импрегнация на външния материал гарантират, че тялото ти ще остане сухо и топло, а ти ще се чувстваш комфортно. Якето е с двуслойна регулируема качулка, с множество практични джобове и с един специален джоб за ски карта. Маншетите на ръкавите се регулират с помощта на велкро лента. Интегрираният снежен колан се закопчава с копчета и защитава от проникването на студ и сняг. Ципът на якето е с ветроустойчива платка и със защита за брадата. Хидрофобната импрегнация на материала гарантира, че якето няма да абсорбира влага от външната среда. Перфектният избор за зимата, който предоставя защита от студа и влагата.
  • Helly Hansen ALPINE INSULATED JACKET Мъжко скиорско яке, черно, размер
    Мъжкото скиорско яке Helly Hansen ALPINE INSULATED JACKET предоставя топлина и защита в неблагоприятно време. Разполага с лека синтетична изолация. Анатомичната кройка и 2-посочната еластичност на тъканта предоставят свобода на движението на ски пистата. Сред останалите детайли се нареждат джобът за ски карта, високата яка с протектор за брадата и мрежестата вентилация за отвеждане на топлината при натоварване. Якето разполага със сто процента рециклирана подплата и е изработено според сертифицирания текстилен производствен процес bluesign®, който намалява отпадъците на всеки етап от веригата за доставки на продукта.
  • Odlo ZEROWEIGHT PRO WARM Мъжко яке, светлоотразителен неон, размер
    Мъжкото яке за бягане Odlo ZEROWEIGHT PRO WARM помага за изолирането на топлината в студените зимни дни. Технологията Logic Windproof предлага отлична устойчивост на вятър и защитава тялото от лек дъждец. Оптимално разположените функционални зони позволяват отвеждането на влагата и проветряването, благодарение на технологията Body Mapping.
  • ALPINE PRO DERON Мъжко скиорско яке, черно, размер
    Мъжкото скиорско яке с полу-вталена кройка ALPINE PRO DERON е създадено от водоустойчив, перфектно дишащ и ветроустойчив материал. Функционалните му качества са осигурени от материала PTX SNOW, който разполага с импрегнация и с обработка ECO PFC FREE, която подсилва тези качества. Защитата от снега е повишена и от свалящия се снежен колан. Този модел е с анатомично оформени ръкави, с регулируема качулка и с регулируема ширина на долната си част. Разполага и с множество джобове за всички твои необходими вещи. Модерният дизайн на якето е подчертан със светлоотразителният печат върху ръкавите, гърдите и качулката.
  • OAKLEY Outdoor панталон каки / черно
    Дизайн: Секретни копчета, Подгъв на панталон с цип, Скрит цип, Странични джобове с цип, Подложки в контрастиращ цвят; Начин на затваряне: Цип; Подплата: С лека подплата; Модели: Лого принт; Допълнителни елементи: Здрав материал, Гайки за колан; Детайли: Джобове с цип, Регулируема ширина на колана; Дължина: Дълъг/Макси; Кройка: Regular
  • O'Neill O'RIGINALS Мъжко яке за ски/сноуборд, микс, размер
    Мъжко яке за ски/сноуборд O'Neill O'RIGINALS. Решено е в кройката на класически анорак със страничен цип, къс цип на предницата с капак и преден джоб. Якето е снабдено с фиксирана качулка, регулируеми маншети, фиксиран снежен колан и подлепени шевове. Благодарение на високия воден стълб и бързосъхнещата обработка DWR тялото остава сухо през цялото време, прекарано на ски пистата.
  • Loap FUTOM Детско ски яке, синьо, размер
    Момчешкото ски яке Loap FUTOM предлага невероятно удобство при прекарване на ски пистата през целия ден. Висококачественият издръжлив софтшел с AQUA PRO мембрана (воден стълб 5000 мм) ще осигури защита срещу дъжд, сняг и вятър. Изолиращият пълнеж от кухите влака POLYTHERM заедно с меката подплата предлагат бързо загряване, за да не бъде неприятно чакането на ски пистата. Предлага бързо извеждане на влагата по време на спускане, с което това яке с параметри от 5000 g/m?/24h и запазва тялото на сухо. Защитата от неблагоприятното време е допълнено със зашита качулка, задължителният снежен колан, който защитава от навлизането на снега под него. За запазването на топлината под якето помагат и регулируемите ръкави с лента от велкро и допълнените към тях еластични ръкави. Закопчаването е костен цип. Капитонираната му визия е допълнена от два практични джоба и има светлоотразителни елементи за повишена безопасност при наклони.
  • Columbia LAST TRACKS™ JACKET Мъжко ски яке, червено, размер
    Мъжкото скиорско яке Columbia ICEBERG POINT JACKET,е специално разработено за променливото време прекарано по върховете на планините или ски пистите. Модерната му панелна конструкция включва регулируема качулка, предпазител за брадичката, вентилация подмишниците, докато снежна колан, маншети и талия са регулируеми. Горната им част е с подлепени шевове, която комбинира водоустойчиви и дишащи свойства, поддържа сухотата на тялото през целия ден, докато термо отразителната подплата дава комфортно затопляне на тялото.
  • Columbia POWDER 8S JACKET Мъжко скиорско яке, черно, размер
    Гъвкавото мъжко ски яке Columbia POWDER 8´S JACKET е удобно и функционално. Водоустойчивата и добре дишаща мембрана заедно с регулируемите ръкави, качулка и долна част не позволяват на влагата да навлезе в него. Дебелата термоизолация и термо-рефлектиращата подплата запазват тялото топло. Когато времето се стопли, можеш да свалиш качулката и да отвориш системата за проветряване. Можеш да съхраниш дребните предмети в джобовете му.
  • Loap LUPOUN Мъжки софтшелови панталони, тъмносин, размер
    Мъжките панталони от софтшел Loap LUPOUN са изработени с свалящи се тиранти и имат водоустойчивост 5000 мм и проветривост 5000 г/м?/24ч. Освен това мембраната предлага и бързо извеждане на влагата от тялото. Панталоните създават приятна топлина на тялото и удобство при носене. Водоустойчивият и гъвкав външен материал SOFTSHELL се приспособява приятно към тялото, благодарение на изключително еластичния спандекс, докато полара предлага бързо затопляне. Панталона е с два странични джоба с цип и е ушит в класическа кройка. Регулируемите шевове са допълнени с релефно лого и могат да се разкопчават. Колана се закопчава с копчета тик так и лента от велкро , а долният му край е с копчета и цип. За по-добра топлинна изолация са допълнени с вътрешни еластични крачоли с гайки.
  • Spyder GLISSADE Мъжко затоплящо яке, тъмносиво, размер
    Мъжкото термо яке Spyder GLISSADE съдържа 60 г изолация PrimaLoft® Black Eco е универсален модел, който може да се носи самостоятелно или в комбинация с всякакви ски екипировки , с което дава топлина и функционалност. Водоустойчивият полиестер е с повърхностната обработка DWR, която извежда влагата, докато еластичния полиестер гарантира свобода на движенията, там където е най-необходимо. Този основен модел яке през този сезон е изработено в нова разцветка.
  • Columbia LIGHTNING LIFT II JACKET Детско ски яке, синьо, размер
    Детското ски яке Columbia LIGHTNING LIFT II JACKET е изработено с водоустойчива обработка и затопляща изолация и много функционални елементи. Регулируемата качулка, защитата за брадичката и удълженият заден кант поддържа комфортната топлина на малкият скиор, докато отразителните елементи по якето дава добра безопасност на детето.
  • Scott ULTIMATE DRYO 10 PANTS Мъжки панталони за ски, тъмносин, размер
    Най-продаваните мъжки панталони от марката Scott. Удобството и защитата са гарантирани от материала DRY Osphere 10.000mm/10.000г/м2/24h, а затоплянето е от STR. Ако решиш да подобриш своите рекорди на ски пистата, панталоните Scott ULTIMATE DRYO 10 ще ти помогнат за това.
  • Colmar MEN SKI PANT Мъжки панталони за ски, черно, размер 54
    Скиорските панталони Colmar MEN SKI PANT са изработени от еластичен oftshell и допълнени с дишащата мембрана (10 000 г / м2 / 24),която им гарантира воден стълб 10 000 мм. Прилепващата им ергономична кройка гарантира комфорт на движенията. Контрастната апликация на коленете е от здрав, разтеглив найлон/полиестер и имат еластична талия, която прави панталона изключително удобен и практичен, за да бъде носен при всякакви зимни условия на открито. Екологичната водоустойчива повърхностна обработка Teflon EcoElite е част от проекта Colmar Green Path за опазване на околната среда.
  • Loap ORRY Мъжки ски панталони, черно, размер
    Мъжките ски панталони Loap ORRY са с лепени критични шевове и с воден стълб 5000 мм и дишаемост 5000 г/м2/24часа. Водоустойчивата и добре дишаща мембрана AQUA PRO се грижи за бързото отвеждане на влагата от тялото и максималния комфорт. Връхният материал STORMEX е с по-висок грамаж и предоставя защита от снега, дъжда и вятъра. Комбиниран е със специални еластични и проветриви части (80 % найлон, 20 % полиестер/Oxford, 100 % полиестер), които позволяват отвеждането на влагата от тялото и предоставят максимална свобода на движенията и при интензивно спортуване. Топлата изолация от кухи влакна POLYTHERM (100 % полиестер) запазва перфектно формата си. Същевременно лесно се приспособява към тялото и го запазва топло. Подплатата е създадена е от 100 % полиестерна тафта. Защитата на вътрешната част на крачолите е осигурена от подсиления материал Oxford (100 % полиестер). Тези ски панталони с класическа кройка са с регулируема талия (с велкро лепенка, копче и кукичка) и два джоба с водоустойчиви ципове, в които можеш да пъхнеш ръце при всякакви условия (дори и седнал на лифта). Страничните части са с каишки за свързване към ски яке (към снежния му колан). Панталоните са с проветряване от отвори с цип и мрежеста материя, които не позволяват на снега да нахлуе в тях. Вътрешните еластични крачоли са без отвори и разполагат с противоплъзгащи силиконови ленти в долната част и се закопчават с практична велкро лепенка и копче. Препоръчваме съчетаването на тези панталони със ски яке ORLANDO и функционално бельо.
  • O'Neill GTX PSYCHO TECH JACKET Мъжко ски/сноуборд яке, khaki, размер L
    Мъжкото ски/сноуборд яке O'Neill GTX PSYCHO TECH JACKET ще се превърне в твой незаменим модел за зимния сезон. Размера му може да коригираш чрез регулируемите долен кант, маншети и качулка. Якето предлага възможност за свързване с панталон. Разполага с подлепени шевове и протектор за брадата срещу одраскване. Не му липсва и спасителна система RECCO, нито мембрана Gore-Tex, която запазва тялото сухо. Маншетите му са снабдени с отвори за палците. Дизайнът на якето ще ти придаде истински спортен стил. Ски якета
  • Reaper ZOCCO Мъжко сноуборд яке, синьо, размер
    Мъжкото сноуборд яке Reaper ZOCCO е подходящо не само за сноуборд и каране на ски, но и за други зимни спортове. Снабдено е с всички задължителни аксесоари, сред които са снежният колан и множеството практични джобове. Якето разполага с водоустойчиви ципове и е снабдено с водоустойчива и проветрива мембрана. Изработено е от рециклирани PET бутилки.

Абонирайте се за нашия моден бюлетин!

Никога не пропускайте най-добрите сигнали за намаления и модни новини!
връх